Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 2 éve
Szesze New York Giants 22 005 — Giants fan
Nem kérdés, hogy Jones lesz a kezdő ha egészséges lesz. Reménykedünk.
48 milló lesz a jövő évi cap hitte, nem lenne baj ha végig is tudná játszani érte a szezont.
Játszon jól, nincs ember a földön aki sajnál bármi pénzt egy jól játszó irányítótól szvsz
ozibozi
Rakjanak elé valami kicsit normális falat és jól fog játszani..
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 22 061
Nem kérdés, hogy Jones lesz a kezdő ha egészséges lesz. Reménykedünk.
48 milló lesz a jövő évi cap hitte, nem lenne baj ha végig is tudná játszani érte a szezont.
Játszon jól, nincs ember a földön aki sajnál bármi pénzt egy jól játszó irányítótól szvsz

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 187 — Browns GM
már többször szóba került Jones szerződése, hogy jajj, mennyire rossz, nem lehet belőle kilépni - Denverben ott a példa, hogy nincs olyan szerződés, amiből ne lehetne.
(bár én továbbra sem tartom rossz kontraktusnak és nálam továbbra is Jones a kezdő.)

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 2 éve
Corey Webster, kétszeres Super Bowl-győztes cornerback ugyan 2013 óta nem játszik, hivatalosan csak most fog visszavonulni. mivel teljes profi karrierjét a csapatnál töltötte, nem meglepő módon Giantsként teszi ezt meg. 2005 és 2013 között volt a csapat tagja, köszi neki mindent!

több mint 2 éve
A legjobb példa Feliciano esete, aki nálunk 50-55 pff pont volt, de elkerült SF és láss csodát 70+ lett konkrétan 30 éves kora után.
Millió példa van mekkora szakmai munka folyik nálunk, konkrétan az NFL 9-10. !!! Valaha volt legrosszabb Offense jött össze idén a 10 fordulóra!!!
A legtöbb kapott pontot és számtalan évszázados negatív rekordot is sikerült megdönteni idén. /nem volt régen, ne feledjük/
—- Nem szerintem, hanem a CBS összeállítása szerint is ez volt a helyzet bő egy hónapja—-
Ezt a tudatos munkát felváltva, egy kihagyott rúgással a NE részéről és egy bohóckodási trükkel sikerült még szerezni 3 győzelmet, és akkor ezek után elfelejtjük hogy eu kb megbukott így nagyrészt ebben a formába.
Az, hogy outcoachingolják a komplett edzői stábot az már nem is feltűnő, megszokottá vált sajnos,
a speciális egységről ne is beszéljünk, mert az konkrétan nincs.
Szóval ha itt maradni akar a főedző egy évnél tovább, akkor qrva nagy változásokat kell eszközölnie, mert itt komoly gondok körvonalazódnak és vlsz ezzel a
Stábbal nem fog sikerülni (mert ez nem így szokott működni), a bizalom pedig csak akkor marad meg az irányába-ami még megvan- ha itt gyökeresen változtat, mert ez egyenlőre ide kevés. 😕

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Haba New York Giants 937
Ja, és így a szezon végén sztem már nyugodtan kijelenthetjük, hogy JMS semmivel nem játszik jobban mint Neal, csak mivel nem TOP 10-es, ez kevesebb ember szemét szúrja.
vanek úr
Itt óriási problémák vannak az OL coaching teammel...
Ezért is óriás teljesítmény, hogy Thomas top 5 LT!
nagir
Ha ebben a csapatban nem lesznek nagy cserék, asszem a következő év is elengedhető. Nyilván kell játékos is, de fontosabb volna végre egy normális edzői gárda. Vicc, h más csapatoknál 4+ körös játékosok tudnak jó, akár kiemelkedő teljesítményt nyújtani, nálunk még 1-2. körösek nem képesek átlagosat sem. Nem gondolom, h a liga összes scoutja rosszul látja ezeket a játékosokat, amikor top prospectnek gondolják őket, utánna mi kihúzzuk, és kiderül mind kuka. Ráadásul IL esetében még a 3. kör is biztató lehetne, de nálunk az a szint már a full süllyesztő.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Undorító egy bíráskodás volt, nem értek egyet, h nem ezen múlt, mert nagyon is sok múlt rajta..
Szesze
Eagles mercehez képest semmi extra csak a szokásos.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 715 — Bla, bla, bla
Ja, és így a szezon végén sztem már nyugodtan kijelenthetjük, hogy JMS semmivel nem játszik jobban mint Neal, csak mivel nem TOP 10-es, ez kevesebb ember szemét szúrja.
vanek úr
Itt óriási problémák vannak az OL coaching teammel...
Ezért is óriás teljesítmény, hogy Thomas top 5 LT!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 330
több mint 2 éve
Én is bizakodó lennék a védelemmel kapcsolatban, mert van bennük fantázia, ha nem Martindale lenne a DC. A mai hektikus meccsen is egyvalamiben voltam teljesen biztos, hogy a 3th & 20 at simán benyeljük. Ahogy szinte mindig, amikor éppen nem egy PS ellen játszunk. És még véletlenül sem egy trükkös játékkal, vagy valami váratlannal, hanem úgy, hogy rendszeresen a legbiztosabb célpontot keresik a labdával. És a Don ilyenkor mindig meglepődik valamiért, és nem érti, hogyan maradhatott üresen a célpont, amikor csak 7 embert küldött az irányítóra, vagy pedig az egyik fakezű wr-t duplázzuk?!

De legalább elmaradt a B. Scott td
több mint 2 éve
nagyon várom a visszavágót, remélem a csapat is, jó lenne úgy ütni a Phillyt, hogy még nekik is számít a meccs.

több mint 2 éve
Undorító egy bíráskodás volt, nem értek egyet, h nem ezen múlt, mert nagyon is sok múlt rajta..
több mint 2 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 000 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nem szoktam ezzel foglalkozni, de arcpirító volt a zebrák ténykedése.
Zet
Erre azt mondanák Phillyben rosszul látod....nekik ez jár 😉

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Zet New York Giants 2 030
Nem szoktam ezzel foglalkozni, de arcpirító volt a zebrák ténykedése.
több mint 2 éve
Kronos New York Giants 857
Feludules volt a meccs, a mult hethez kepest, hogy vegig volt eselyunk, nem erre szamitottam, foleg az elso par perc utan…
Remelem nem QBt akarunk huzni, vagy ha igen, nem adjuk oda erte a jovonket….elobb epotsunk egykozepes OL-t amogott mar DJ is eltud jatszani, felesleges egy uj QB, hogy allandoan ideoda kergessek a palyan minden masodik playben.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Egyébként köszi a csapatnak, mert szerintem ez egy teljesen vállalható L volt, főleg az idei évet nézve. Végig meccsben voltunk és az Eagles nem dominált le minket, mint tavaly...bármikor. Szerintem egy W-nk még lesz az idén. Waller egyébként ha nem tátott szájjal áll föl a labdával, akkor lett volna még egy HailMarynk pluszban, de mindegy.
Rodaron
Ott sztem az oldalsó bíró is elvitte a labdát vhova setaltatni a Delaware folyó mentén.

Amúgy a védelem jó a sok pont ellenére viszont a támadó oldalon vannak gondok. Továbbra is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Egyébként köszi a csapatnak, mert szerintem ez egy teljesen vállalható L volt, főleg az idei évet nézve. Végig meccsben voltunk és az Eagles nem dominált le minket, mint tavaly...bármikor. Szerintem egy W-nk még lesz az idén. Waller egyébként ha nem tátott szájjal áll föl a labdával, akkor lett volna még egy HailMarynk pluszban, de mindegy.
Plusz a végén, azért volt egy Holding ellenünk az EndZone-ban WanDale-en..de nem ezen múlt. Megnéztem volna azért egy 1 és Goal szitut, ez a mecccs megérdemelte volna 😛
De küzdöttünk, és ott voltunk, ha ezt jövőre is megtartjuk és a védelem is egyben marad, a támadó oldalt tudjuk fejleszteni akkor bármi lehet. Annyi biztos és ne értsetek félre a másik oldalon, de erról az Eagles-ről szerintem ma végérvényesen lehúztuk a leplet és ők nem lesznek ott idén a Conf döntőben.

Szerkesztette: Rodaron
több mint 2 éve
Titans oda rakhatott volna a fa alá vlmt, ha már Jets behúzta valahogy.
több mint 2 éve

12 éve történt az egyik legszebb jelenet, amire Giants szurkolóként emlékszem, boldog karácsonyt!

több mint 2 éve
GJohnny74 New York Giants 706
Békés, Boldog karácsonyt!🌲😀
több mint 2 éve
Palesz76 New York Giants 524
Ebben a "hàborús" helyzetben kívànok békés karácsonyt.
több mint 2 éve
Neal és Nacho biztosan nem játszik, de Sexy Dexy és A’Shawn Robinson is kérdéses. a három sérült DL játékos mellett így az előszezonban biztatóan játszó újonc, Jordon Riley remélem ezúttal több szerepet kap.

több mint 2 éve
Mason Crosby lesz valsz a kicker az Eagles ellen…………..
Zet
Három sérült kickerünk van egyszerre. Hiába, ez egy kiemelten veszélyes poszt, na.
több mint 2 éve
Zet New York Giants 2 030
Mason Crosby lesz valsz a kicker az Eagles ellen…………..
több mint 2 éve
imádom ezeket a passzív agresszív kijelentéseket, remek közösség épült itt 😊
jusssipekka
Ez is olyan, mint a csapat teljesítménye.. az eredmények magukért beszélnek, az okokat máshogy látjuk.