New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
Vobox New York Giants 659
Mondjuk nagyon sok minden attól függ mi lesz Bradberry-vel.Ha őt sikerül elcserélni boritékolható első két körben egy CB.
több mint 4 éve
Vobox New York Giants 659
Ojabo, elszakította az Achillesét, így nagy hülyeség lenne a második körben Nekünk!?
nagir
Azt hittem már az első körben akartok edge-et.
warr_b
Tételezzük fel, hogy OL, majd Hamilton jön az első nap...
nagir
Tekintve,hogy hogy állunk EDGE poszton,én nem bánnám ha első kör OL+EDGE és a 2. körbe még őt is bepróbáljuk.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 112
Per Giants Daily, Giants 2018 Draft:

Rd 1: Saquon Barkley**
Rd 2: Will Hernandez
Rd 3: Lorenzo Carter
Rd 3: B.J. Hill
Rd 4: Kyle Lauletta
Rd 5: R.J. McIntosh

** only player remaining with team
több mint 4 éve
Appears the door is closed on a Lorenzo Carter return to the Giants…
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
Ojabo, elszakította az Achillesét, így nagy hülyeség lenne a második körben Nekünk!?
nagir
warr_b
Tételezzük fel, hogy OL, majd Hamilton jön az első nap...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 360 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
NFL News: Steelers have interviewed former Giants GM Jerry Reese for their general manager’s job, adding his name to a lengthy list of candidates to replace Kevin Colbert. - per Art Stapleton
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Azert szep csendesen telik mulik nekunk ez az offseason eddig...
Persze meg is lepodtem (haragudtam ) volna ha nem😀

Szerkesztette: yooker
több mint 4 éve
2022 cap hits for Giants free agents: via Zack Rosenblatt

G Mark Glowinski: $3.68M
C Jon Feliciano: $2.89M
QB Tyrod Taylor: $2.7M
OL Matt Gono: $995,000
WR Robert Foster: $965,000
TE Ricky Seals-Jones: Unknown (likely VSB)
G Jamil Douglas: Unknown (likely minimum)
P Jamie Gillen: $1.06M
QB Davis Webb: $945,000
RB Antonio Williams: $710,000
WR CJ Board: $990,000
CB Jarren Williams: $825,000
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
Lesz még
ozibozi
A lényeg, hogy Price és Solder még a fedélzeten.
vanek úr
Solder szerződése február 16-án automatikusan voided lett, és már azóta FA. A tavalyi átstruktúrálás miatt idénre 4 millió dead cap van rajta, de már nincs a fedélzeten.

gmenhq.com/2022/02/16/nate-solder-new-york-giants-contract-void/
Rodaron
Francba, akkor már csak Skurában bízom 😁

Ryan elküldése jelentheti azt, hogy Hamiltonban gondolkodunk?
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Lesz még
ozibozi
vanek úr
Solder szerződése február 16-án automatikusan voided lett, és már azóta FA. A tavalyi átstruktúrálás miatt idénre 4 millió dead cap van rajta, de már nincs a fedélzeten.

gmenhq.com/2022/02/16/nate-solder-new-york-giants-contract-void/
több mint 4 éve
Lesz még
ozibozi
több mint 4 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Logan Ryan lett az áldozat!
nagir
Nagyon nem sír szerintem, hogy újra TB12-vel játszhat egy csapatban.
több mint 4 éve
Lesz még
több mint 4 éve
Logan Ryan lett az áldozat!

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
Én amúgy Matt Corrall-ba belelátom a következő Josh Allent.

Hihetetlen jó lábon, olyat ütközik, mint egy LB, ágyú karja van, a range extrém, csak még nem pontos. Van touch a dobásban és pont kellene 1 év fejlesztés neki. A határ a csillagos ég Dabollal.
több mint 4 éve
Tyrod Taylor szerződtetése esetleg azt is jelentheti, hogy Daniel Jones nyaksérülése még kockázatot rejt magában, illetve ez a 2 év pont arra jó, hogy ha DJ-vel nem jön össze (jó lenne, de erre én egyre kevesebb esélyt látok), akkor a második évben TT bridge QB lesz.
Zet
Ha jövőre ne adj' isten kiderülne, hogy DJ kuka, akkor miért várnánk még egy évet az új QB kiválasztásával? Taylor azért kell, mert alkalmas backup szerepre, Glennon meg még arra sem.
több mint 4 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ricky Seals-Jones TE a fedélzeten.
több mint 4 éve
Zet New York Giants 2 020
Tyrod Taylor szerződtetése esetleg azt is jelentheti, hogy Daniel Jones nyaksérülése még kockázatot rejt magában, illetve ez a 2 év pont arra jó, hogy ha DJ-vel nem jön össze (jó lenne, de erre én egyre kevesebb esélyt látok), akkor a második évben TT bridge QB lesz.
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Hát Taylor Glennonhoz képest ég és föld az biztos. Jó ez eddig.
több mint 4 éve
Ha Lesz támadófal akkor lesz futás, ha lesz futás lesz passzjáték, egyikre sem emlékszünk már olyan régen volt.
először is konkrétan egy értelmes game plan kellene, amit itt évek óta nem láttunk😕
ha már edzőink állítólag lettek.
Az irányítók kb majd ezek után. 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
szerintem is korrekt, nyilván az lenne az ideális, ha soha nem lépne pályára (max egy-két nagy győzelem végén beküldeni 😀), de ha Jones mégsem tud egészséges maradni, ezerszer inkább ő, mint ilyen Glennon féle arcok.
kristof
Tyrod fasza csere, de vannak érdekes dolgok.
Billsben láttam sokat. Persze nem kezdő anyag, nem is annak szánják.

DE 15-ben, és 16-ban is volt elemzés róla, hogy amikor egy meccsen 35-nél több passza van, akkor szétesik a játéka. Most Daboll OC-ként 36, illetve 38-as átlagokkal dolgozott Allennel, de a medián az 40 pass /meccs

35 alatti passz, akkor volt, amikor nagyon nem ment a játék a támadóknak, amikor nagyon masszív coveragek voltak, és nem ment az 1 az 1 játék, nem alakultak ki üres zónák.

Ez amúgy Jonessal kapcsolatban is vet fel fontos kérdéseket. De majd biztos tudják a választ. Izgalmas lesz.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
szerintem is korrekt, nyilván az lenne az ideális, ha soha nem lépne pályára (max egy-két nagy győzelem végén beküldeni 😀), de ha Jones mégsem tud egészséges maradni, ezerszer inkább ő, mint ilyen Glennon féle arcok.
több mint 4 éve
Former Texans’ QB Tyrod Taylor intends to sign a two-year, $17 million deal, including $8.5 million guaranteed with the New York Giants, per source.
ironroy
2y/11M$ lett, a 17 az a max. lehet! Mariotán kívül még Őt tudtam elképzelni a backup szerepében, hát az olcsóbb jött. A pénz szerintem rendben van, 5/év már parádés lett volna, de így sem szólok egy szót se...