New York Giants
Some #Giants players are said to be tired of HC Joe Judge’s “tough guy act”.
Szerkesztette: vanek úr
Ha már fika és fos minden, és mindenki semmit nem vár a szezontól, akkor ezt is megengedhetitek. A tavalyi liga második legjobb defense ellen feltettünk 29 pontot 150+ yardot futottunk. Ha a támadó szekciót így tudjuk tartani, akkor a védelem oldalát szerintem jobban rendbe tudja szedni Graham, es elég sok talent van a labda ezen oldalán. Szóval akár még alakulhat is valami…A 29 pont az oké, a passzolt yardok is, viszont az a 150 futott yard nagyon csalóka volt, mert alapjáraton nagyon nem működött a futójáték. Sok volt a mínusz yardos play is, amelyek driveokat öltek meg, valamint az utolsó driveba is le lehetett volna égetni az órát, ha lett volna normális futójáték. Az egyetlen ami termelte a yardokat, azok a Jones read optionjei voltak, viszont ezt 4-5ször eljátszották kb ugyanúgy, egy felkészültebb védelem ezt már az első sikeres Jones futás után lekapcsolta volna.
Rodaron
Tényleg az lenne a legjobb, ha mindenkit kibasznának a picsába akiknek ezekhez az évek óta tartó idióta lépésekhez bármi közük van.
Ha már fika és fos minden, és mindenki semmit nem vár a szezontól, akkor ezt is megengedhetitek. A tavalyi liga második legjobb defense ellen feltettünk 29 pontot 150+ yardot futottunk. Ha a támadó szekciót így tudjuk tartani, akkor a védelem oldalát szerintem jobban rendbe tudja szedni Graham, es elég sok talent van a labda ezen oldalán. Szóval akár még alakulhat is valami…A támadó szekcióban már így is áll a balhé ( Golladay, Toney), ez nem sok jót vetít előre, a "tavalyi liga második legjobb defense" meg az első fordulóban is kifejezetten gyengén adta elő, erre hiba lenne alapozni. Reménykedni persze lehet, de nekem már nem megy. Eddig "csak" DG-t , Tapsihapsit és Marát tartottam teljesen alkalmatlannak, most már Judge is elásta magát nálam.
Rodaron
Mozdulni mozdulhat, ha nem lépi át a LOS-tCsak hogy tetézzük még…twitter.com/i/status/1439043057114963974
empiresportsmedia.com/new-york-giants/report-new-york-giants-confirm-dexter-lawrence-offsides-call-was-botched/
Ja és a 29 szerzett pont a legtöbb volt a Garrett Era alatt
Rodaron
Ezen videó alapján előbb mozdult...
warr_b
Nem ezen múlt!!!Csak hogy tetézzük még…twitter.com/i/status/1439043057114963974
empiresportsmedia.com/new-york-giants/report-new-york-giants-confirm-dexter-lawrence-offsides-call-was-botched/
Rodaron
warr_b
.
.
.
Jaaah, de!
Amúgy csókoltatom a Sporit, aki ezt így kiszúrta, persze a nyílvánvalót meg az egész galeri elengedi amikor csak a kedvük tartja...
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Csak hogy tetézzük még…twitter.com/i/status/1439043057114963974
Rodaron
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Csak hogy tetézzük még…Hát ez a kép elég egyértelmű, tök egyszerre indultak.. csak, h még jobban fájjon. Egyébként a Washingtonnak a Chargers ellen is nagyon durván lejtett a pálya.
Rodaron
Én erre a meccsre csak annyit írnék, hogy a HC és a DC miatt buktuk el...Judge óriási hiba amíg ő itt van , nem lesz normális csapat. Nagyon sajnálom a Giants-et az első kedvenc csapatom volt Tiki Barberrel és Michael Strachannel amíg nem láttam a Lewis féle Ravenst. Jöhet ide bárki és bármilyen játékos, de a fejétől bűzlik a hal mindig, lásd Cardinals egy új projekt élére kineveztek egy edzőt ugyanakkor amikor a Giants és ég és föld a különbség. Nem sokszor láttam Jonest, de a tavalyi Eagles elleni meccset láttam és a mostanit a Ravens ellen is láttam, de nem ő itt a fő hiba , azt nem mondom hogy Top , de simán van helye egy NFL csapatban.
nagir
Szebb jövőt , nekem hiányzik januárban a Giants az NFC playoffból!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
És Urban Meyer bevallottan nagyon sajnálta*, hogy Toneyt kivittétek előttünk. Nagyon illene abba a káoszba, amit Jaguars hívnak az irányítása alatt. Mondanám, hogy ezt megúsztuk, de szegény Etienne, akit Toney helyett vittünk nem hiszem hogy valaha is a régi lesz a Lisfranc sérülése után. Én olyan NFL RB-vel nem találkoztam, akinek ne lett volna halálos tőrdöfés az a sérülés. Neki meg ugyebár még el se kezdődött az NFL karriere. Lehet nem is fog soha.na ez a story is úgy ahogy van nevetséges..a draftolásával kezdődően !Kadarius Toney, a rookie, is already apparently frustrated with his role, and not hiding it either.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) September 17, 2021
From a source: "No use in having a sports car and not driving it.”
My story on Toney, his role and mounting #Giants frustration: https://t.co/KqLRzCjVsA
Beki
mit pofázik ő is mikor ellógta az egész előszezont hihetetlen
valóban vicc ez a franchise jelenleg!hányadik kuka első körösünk basszus !
KG is amit művelt a meccs alatt !2. meccse baszki és így üvöltözik a QB-val miközben lófaszt nem csinált!
mi folyik itt Gyöngyösön?mindjárt átmegyek oziba asszem 😊
yooker
* Ha Toney továbbra is ilyen idióta lesz itt és Meyer még nem bújik ki a felelősség alól, akarom mondani nem lesz váratlanul megint rosszul, akkor hozzánk majd el lehet cserélni a következő 1-2 évben akár egy 2. napi pickért is...
A 18. héten visszavágó 😉🏈

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
na ez a story is úgy ahogy van nevetséges..a draftolásával kezdődően !Kadarius Toney, a rookie, is already apparently frustrated with his role, and not hiding it either.
My story on Toney, his role and mounting #Giants frustration: https://t.co/KqLRzCjVsA
Beki
mit pofázik ő is mikor ellógta az egész előszezont hihetetlen
valóban vicc ez a franchise jelenleg!hányadik kuka első körösünk basszus !
KG is amit művelt a meccs alatt !2. meccse baszki és így üvöltözik a QB-val miközben lófaszt nem csinált!
mi folyik itt Gyöngyösön?mindjárt átmegyek oziba asszem 😊
Kadarius Toney, a rookie, is already apparently frustrated with his role, and not hiding it either.
lehet itt örülni a nagyon halvány pozitívumoknak, de én azon a véleményen vagyok, h itt már teljes söprés kell, h bármi is változzon, mert egyszerűen az egész franchise tévúton van. engem jones sem győzött meg azzal, mert volt egy meccse, ahol végre nem adta el a labdát. 😀 hiába mondják a kinti szakik, h a szezon előtt is többször összehívta az egész offenset, meg h leader alkat, a pályán pont ennek a totál ellenkezője látszik és amióta csak draftoltuk, teljesen esetleges dolgokat művel.
a védelem meg visszatért abba a yardnyelő gépezetbe, ami judge-ék érkezése előtt volt. nagyon hiányzik h legyen értelmes pass rush, mert anélkül minden ellenfél szét fog cincálni
Szerkesztette: jusssipekka
Túl hirtelen jött a labdaszerzés, nem voltak rá felkészülve 😊Innen is üdvözlöm annak a bírónak az anyját aki ezt az utolsó offsidet bedobta, akkor mozdult előre Lawrence mikor az ls felemelte a labdát …Szerintem egyértelműen hamarabb indult, ha ezt egy meccsdöntő FG-nél nem dobják be, most amiatt menne a hirig, hogy elcsalták a Giantsnek 😊
csebi
A labdaszerzés utáni "támadás" volt nekem a nagyon fura, mert vagy fuss háromszor, vagy próbálj meg 1st downt (TD-t) csinálni, na most egyik se sikerült.
Jakehomer
Innen is üdvözlöm annak a bírónak az anyját aki ezt az utolsó offsidet bedobta, akkor mozdult előre Lawrence mikor az ls felemelte a labdát …Szerintem egyértelműen hamarabb indult, ha ezt egy meccsdöntő FG-nél nem dobják be, most amiatt menne a hirig, hogy elcsalták a Giantsnek 😊
csebi
A labdaszerzés utáni "támadás" volt nekem a nagyon fura, mert vagy fuss háromszor, vagy próbálj meg 1st downt (TD-t) csinálni, na most egyik se sikerült.
Tepper takarodj!
Jó, akkor az utolsó meccset is vicces.. de mind1. Majd ha 5 évig ti is ezt nyomjátok és utána lesz egy ilyen Miami elleni vereség, akkor majd térjünk erre vissza, h milyen érzések kavarognak benned..Ja nem is a csapatokat, szimplán a legutóbbi meccs helyzetét. Csoportrivális ellen, jól játszva, öntökönlőve egy ponttal lent maradni. Viszont a vereségtől függetlenül Jonesnak és a csapatnak a Washington ellen lényegesen jobban megy, mint nagyátlagban szokott a többi meccsen, ami azért valahol fura, mert nem éppen rossz az a DL és D 😊Jah, csak ti az utóbbi évtizedekben halomra nyertétek a super bowl-okat, úgy azért én is toleránsabb tudnék lenni egy darabig.. (ahogy az is voltam anno). Viszont mi az utóbbi 5 év átlagában konkrétan a legszarabb csapat lettünk, folyamatosan döntünk meg mindenféle negatív rekordot, az utolsó 9 évünkben 1x volt pozitív szezonunk, szóval azért elég vicces a két csapatot párhuzamba állítani..Hát nem tudom. Én a Miamitól elszenvedett totális balfék vereség után is elégedetten vettem, hogy na, az irányító végre tud passzolni egy Pats-meccsen, igazából a csapat is jó volt, ha nincs az öntökönlövés, akkor remek jó meccsek jöhetnek, szóval nálam az idióta vereség ellenére pozitív volt a kép, ahogyan most a Giantsnél is. És ha mindig úgy menne Jonesnak a játék, ahogyan a Washington ellen szokott, akkor nem lenne rá azért olyan sok panasz 😊Ok, csak egy ilyen vereség után ez a beírás annyira nem volt szerencsés most..Hát figy, eddig minden meccsen nyertetek, most volt egy szoros vereség, de jól játszott az irányító és a csapat is. Ha minden meccsen így tolná a csapat, elég jó mérleg összejönne, és az olyan meccsek, mint a Denver elleni sem lennének pl kilátástalanok 😊Esküszöm, nektek és Jonesnak az lenne jó, ha csak a Washingtonnal jatszanatok, ezt azért most nem biztos, hogy sokan szeretnék, de valahogy ellenük mindig joJah, milyen jó lenne, ha ilyen csodás élményben lehetne részünk mindig, mint ez a mai meccs.. ohh wait, tulajdonképpen így is van.
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szesze
Wyatt
Hogy miért megy neki pont a Washington ellen jobban azt én sem nagyon értem, de én jelenleg ezt inkább úgy értékelem, h most már őket se tudtuk megverni.
Ja nem is a csapatokat, szimplán a legutóbbi meccs helyzetét. Csoportrivális ellen, jól játszva, öntökönlőve egy ponttal lent maradni. Viszont a vereségtől függetlenül Jonesnak és a csapatnak a Washington ellen lényegesen jobban megy, mint nagyátlagban szokott a többi meccsen, ami azért valahol fura, mert nem éppen rossz az a DL és D 😊Jah, csak ti az utóbbi évtizedekben halomra nyertétek a super bowl-okat, úgy azért én is toleránsabb tudnék lenni egy darabig.. (ahogy az is voltam anno). Viszont mi az utóbbi 5 év átlagában konkrétan a legszarabb csapat lettünk, folyamatosan döntünk meg mindenféle negatív rekordot, az utolsó 9 évünkben 1x volt pozitív szezonunk, szóval azért elég vicces a két csapatot párhuzamba állítani..Hát nem tudom. Én a Miamitól elszenvedett totális balfék vereség után is elégedetten vettem, hogy na, az irányító végre tud passzolni egy Pats-meccsen, igazából a csapat is jó volt, ha nincs az öntökönlövés, akkor remek jó meccsek jöhetnek, szóval nálam az idióta vereség ellenére pozitív volt a kép, ahogyan most a Giantsnél is. És ha mindig úgy menne Jonesnak a játék, ahogyan a Washington ellen szokott, akkor nem lenne rá azért olyan sok panasz 😊Ok, csak egy ilyen vereség után ez a beírás annyira nem volt szerencsés most..Hát figy, eddig minden meccsen nyertetek, most volt egy szoros vereség, de jól játszott az irányító és a csapat is. Ha minden meccsen így tolná a csapat, elég jó mérleg összejönne, és az olyan meccsek, mint a Denver elleni sem lennének pl kilátástalanok 😊Esküszöm, nektek és Jonesnak az lenne jó, ha csak a Washingtonnal jatszanatok, ezt azért most nem biztos, hogy sokan szeretnék, de valahogy ellenük mindig joJah, milyen jó lenne, ha ilyen csodás élményben lehetne részünk mindig, mint ez a mai meccs.. ohh wait, tulajdonképpen így is van.
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szesze