New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
ezért volt kár egy top 6-os picket elpazarolni irányítóra, mikor udfa-ként is meg lehet szerezni az új franchise qb-t | (vagy legalábbis a következő Taysom Hillt) |kösz ! mostanában nagy szükség van minden biztatásra! 😉
www.nunesmagician.com/2019/5/2/18527609/eric-dungey-signs-with-the-new-york-giants-nfl-syracuse-orange
r.baggio
Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
Szoval akkor ami az interneten van az must be truth. Aha. 😀Nem kell FO-tagnak lenni, elég volt bármit elolvasni.Azert birom itt hanyan tagjai kulonbozo front officeoknak az NFL-ben. Mindenki biztosra irja kit mit akart csinlani 😀Pont ezt akartam írni, hogy
NightBoY
Nem is sejtettem, de most már biztos vagyok benne, hogy a Mara- és a Gettleman-család legszűkebb köréhez tartozó emberek írnak magyarul a fórumra plusz a Redskins tulaj és GM ivócimborái.
Srácok, le kéne adni már a nagy arcból!
Ahogy Bástya elvtárs mondotta:
“Szerénység,...”
Azt gondolom, akik tudják hogy folytatódik, tartózkodnak az elhamarkodott ítéletektől.
Ozibozi, te meg most már leállhatnál!
Attól még, mert Asbee nem írogat ide többet, nem lettek a gondolataid kevésbé alaptalanok.
Ha mindent jobban tudsz, mint azok, akik ebből élnek, miért nem küldesz egy cv-t és egy motivációs levelet a Giants-hez??
Béke!
G-men
A Redskins Haskinst akarta. Pont.
www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/amphtml/sports/2019/04/27/redskins-wanted-dwayne-haskins-he-wanted-be-redskin-draft-it-all-worked-out/
redskinswire.usatoday.com/2019/04/26/jay-gruden-reveals-redskins-considered-trade-up-dwayne-haskins/amp/
warr_b
You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
Nem kell FO-tagnak lenni, elég volt bármit elolvasni.Azert birom itt hanyan tagjai kulonbozo front officeoknak az NFL-ben. Mindenki biztosra irja kit mit akart csinlani 😀Pont ezt akartam írni, hogy
NightBoY
Nem is sejtettem, de most már biztos vagyok benne, hogy a Mara- és a Gettleman-család legszűkebb köréhez tartozó emberek írnak magyarul a fórumra plusz a Redskins tulaj és GM ivócimborái.
“Szerénység,...”
Azt gondolom, akik tudják hogy folytatódik, tartózkodnak az elhamarkodott ítéletektől.
Attól még, mert Asbee nem írogat ide többet, nem lettek a gondolataid kevésbé alaptalanok.
Ha mindent jobban tudsz, mint azok, akik ebből élnek, miért nem küldesz egy cv-t és egy motivációs levelet a Giants-hez??
Béke!
G-men
A Redskins Haskinst akarta. Pont.
www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/amphtml/sports/2019/04/27/redskins-wanted-dwayne-haskins-he-wanted-be-redskin-draft-it-all-worked-out/
redskinswire.usatoday.com/2019/04/26/jay-gruden-reveals-redskins-considered-trade-up-dwayne-haskins/amp/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
Főleg hogy 3-5 év is kell hogy egy draftot FO-t értékelhess, addig max véleményed lehet hogy jó irányba mennek a dolgok vagy nem.Ellenben a 3-5 éve leírtak ma már lehetnek tények, vagy baklövések, még ha ezek nem is tetszenek itt mindenkinek, vagy azoknak akik az ellenkezőjében hittek anno 😉
Nem kell Szakácsnak lenned ahhoz, hogy el tudd dönteni a kínai 100 napos tojásról hogy az jó, vagy csak záptojás.
Béke
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
ezért volt kár egy top 6-os picket elpazarolni irányítóra, mikor udfa-ként is meg lehet szerezni az új franchise qb-t | (vagy legalábbis a következő Taysom Hillt) | www.nunesmagician.com/2019/5/2/18527609/eric-dungey-signs-with-the-new-york-giants-nfl-syracuse-orange

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
nem feltétlen alaptalan mindig , mert azért tényleg voltak/vannak fejvakarós dolgokAzert birom itt hanyan tagjai kulonbozo front officeoknak az NFL-ben. Mindenki biztosra irja kit mit akart csinlani 😀Ozibozi, te meg most már leállhatnál!
NightBoY
Béke!
G-men
mind roster mind meccselés tekintetében . de nem is az lenne a baj mert mindenkinek vannak téves elgondolásai (mégha sokan nem is veszik észre magukon 😊 ) hanem a most már inkább ellendrukker attitűd stílus és frekvencia ami zavaró tud lenni.
végül is szórakozásképpen követjük ezt a sportot vagy mi , ha néha már-már el is felejtjük a nagy bosszankodásban szóval lazuljunk be és élvezzük az offseasont
és zárjon össze a brigád Jones mellett! , mert kapott már eleget 😊
a tény kinyilatkoztató draft hsz-ek meg tényleg igazán viccesek....
több mint 7 éve
Azert birom itt hanyan tagjai kulonbozo front officeoknak az NFL-ben. Mindenki biztosra irja kit mit akart csinlani 😀Pont ezt akartam írni, hogy
NightBoY
“Szerénység,...”
Béke!
több mint 7 éve
Azert birom itt hanyan tagjai kulonbozo front officeoknak az NFL-ben. Mindenki biztosra irja kit mit akart csinlani 😀Amennyiben nem vagy fuzovel kifele tag, nem kapsz allast jobb front officeban. Ennek igazolo linkjet csatolni illik.
NightBoY

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Azert birom itt hanyan tagjai kulonbozo front officeoknak az NFL-ben. Mindenki biztosra irja kit mit akart csinlani 😀
You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
Redskins kezdetektől Haskinst akarta vinniszerintem egyszerűen kurvára átbaszták Surmurékat, nem akarta kutya se elvinni DJ-t, csak elhitették
rva
vittore

több mint 7 éve
szerintem egyszerűen kurvára átbaszták Surmurékat, nem akarta kutya se elvinni DJ-t, csak elhitették
rva
több mint 7 éve
Én már nem hiszek Neked! 😉Semmi ilyen nem volt 😊
rva
warr_b
Off:
Éjjel a shot out csúnya volt! 😛
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Semmi ilyen nem volt 😊
rva

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
Azért Voltunk nem régen a Maddenen is 😉Majd Jones-al újra ott leszünk. 😊
ozibozi
több mint 7 éve
Azért Voltunk nem régen a Maddenen is 😉
több mint 7 éve
Hát jah, csak ez nem elsősorban intelligencia kérdése, hanem az a kérdés mennyire erős mentálisan. Mondjuk egy QBnak nem árt, ha erős ez a képessége, de azért ez finoman szólva is mély víz kategória.Leginkább pont emiatt volt szar húzás Jones 1/6-ra.. eleve kurva nagy a teher egy újonc irányítón, főleg New York-ban, de ezzel a húzással még inkább sikerült földbe döngölni még mielőtt egy snap-et is játszott volna szerencsétlen.Elvileg pont az inteligenciája az egyik legnagyobb erőssége, így szerintem rendben lesz a srác ilyen téren. Más felől az is egy üzenet lett volna, ha kivárnak vele 1/17-re, hogy: "igen, ő a mi emberünk, de azért nem annyira hogy ne kockáztassuk meg egy Edge-ért hogy elveszítjük." De az tuti, hogy ennél nagyobb teher talán egy újonc irányítón sem volt az utóbbi időben.
Mondjuk a másik oldalról, ha kibírja ezt a nyomást akkor tényleg jó lesz a gyerek 😊 most már én is duplán szurkolok neki.
Szesze
Awesome88
több mint 7 éve
Ez szerintem is alap. Azért Manning mágis csak egy élő legenda NewYork kék felén, és amíg a játéka nem indokolja, addig nem is fogják leváltani, csak ha ő vonul vissza. A játékára pedig azt is értem, amikor már nem lehet egyéb kifogással védeni, mint hogy nincs elkapója és ementáli elötte a fal. Ha ezek nagyjából rendben lesznek – és úgy fest azért most rendben vannak – és így is gyengén játszik majd, akkor kell majd elgondolkozni a váltáson. De ez szvsz idén még nem fog bekövetkezni, mert az O egészen jól fest, és a D lesz, aki elbukja majd a meccseketCoach Pat Shurmur said he told Manning “it’s your job to win games and keep this guy off the field.’’Amikor az öregedőcsködő Eli és közötte kell választani, na az lesz a vicces időszak, de kb addig El/is dől a sorsa. És pont tudjuk/sejtjük kb ki fog játszani.Szerintem Eli-nak innentől már nem lesz visszaút, és lezárul egy korszak.
(Nem fikázunk most se, csak várjuk a fejleményeket)
ozibozi
Előbb v. utóbb eljön Jones ideje (kényszer v. terv szerint), és amint ő bekerül a csapatba, onnantól bármi lesz is, akkor is ő fog kezdeni, mert egy fr. QB mellett muszáj lesz kiállni. Csak a pályán derülhet ki igazán, hogy mit is tud, utána pedig nem fogják újra leültetni, játszon bárhogy is. Bármikor is jön el ez a pillanat, – 1-2 v. 3 év múlva, idény közben v. valamelyik év végén – Manning kétlem hogy maradna backup-nak padozni, újra kezdő pedig már nem lesz közel 40 évesen. Hacsak nem kezd el szárnyalni, akkor őt bizony Jones fogja váltani a center mögött.
Az egyedüli kérdés, hogy mikor jön el ez a pillanat. Esetleg már idén, v. tényleg csak x év múlva?
Awesome88
Ebből azt lehet kiolvasni, hogy amíg meccseket nyer Eli, addig nem lesz cserélve. Persze gondolom azt is nézni fogják, hogy Jones milyen felkészültségi szinten van.
Ez is érdekes:
“I told this to Eli a couple of times, it’s not his job to teach the next quarterback who comes in here,’’ Shurmur said.
GJohnny74
| Pat Shurmur: Hold my beer 😀 |
Szerkesztette: Awesome88
több mint 7 éve
Leginkább pont emiatt volt szar húzás Jones 1/6-ra.. eleve kurva nagy a teher egy újonc irányítón, főleg New York-ban, de ezzel a húzással még inkább sikerült földbe döngölni még mielőtt egy snap-et is játszott volna szerencsétlen.Elvileg pont az inteligenciája az egyik legnagyobb erőssége, így szerintem rendben lesz a srác ilyen téren. Más felől az is egy üzenet lett volna, ha kivárnak vele 1/17-re, hogy: "igen, ő a mi emberünk, de azért nem annyira hogy ne kockáztassuk meg egy Edge-ért hogy elveszítjük." De az tuti, hogy ennél nagyobb teher talán egy újonc irányítón sem volt az utóbbi időben.
Mondjuk a másik oldalról, ha kibírja ezt a nyomást akkor tényleg jó lesz a gyerek 😊 most már én is duplán szurkolok neki.
Szesze
több mint 7 éve
Leginkább pont emiatt volt szar húzás Jones 1/6-ra.. eleve kurva nagy a teher egy újonc irányítón, főleg New York-ban, de ezzel a húzással még inkább sikerült földbe döngölni még mielőtt egy snap-et is játszott volna szerencsétlen. Mondjuk a másik oldalról, ha kibírja ezt a nyomást akkor tényleg jó lesz a gyerek 😊 most már én is duplán szurkolok neki.
több mint 7 éve
Erdekes hogy a qb huzas miatt a class tobbi tagjarol szinte zero a hír avagy az ertekeles.Először mindenkinek el kell jutnia, az úristen ki a rák húzta Jonest meg minek feelingből, a Jones a mi QB-nk Elit basszuk ki Jones a megmentő állapotba.
Amugy ebben az eastben ertheto volt DL huzasa,es a korai cb is.
Janek
Azután lehet beszélni másról is.
több mint 7 éve
Erdekes hogy a qb huzas miatt a class tobbi tagjarol szinte zero a hír avagy az ertekeles.Amugy ebben az eastben ertheto volt DL huzasa,es a korai cb is.
több mint 7 éve
Az újoncok mezszámai:Camp numbers for the '19 Draft Class‼️
— New York Giants (@Giants) May 2, 2019
(not official until regular season) pic.twitter.com/bvy45PRo7s

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!