New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Egy pozitívum van. Pont addigra lesztek 1/1-ek és lesz Gettleman kirúgva, mire jön Lawrence.

Addig 2 év Brownozás vár rátok. Részvétem.
iktriad
Kevés jobb dolog van mint más baján szórakozni ugye?

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 384 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Blast from the past: Coughlin azt mondta, hogy gondolta, hogy nagy spanja Gettleman QB-t visz 1/6-on és hogy az a QB Daniel Jones (esetleg Haskins) lesz. (3:00-tól)
 www.jaguars.com/video/coughlin-he-is-a-superb-football-player
több mint 7 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Feljöttünk az 1/30-ra és egy cornerbacket húztunk DeAndre Baker személyében. Ez azért nem olyan szar
ironroy
Ez végre nem olyan rossz lépés. Lazán kezdő lehet, úgy hogy a sémába is passzol.

Ha meg beválik, akkor a két feladott picket lazán megéri hogy első körösként lehet vele még egy évet hosszabbítani a rookie szerződés végén.

Szerkesztette: salander
több mint 7 éve
Zet New York Giants 2 026
Egyébként így már van értelme a Beckham trade-nek. Odell nem hiszem, hogy sokáig bírta volna szó nélkül az új QB hiányosságait.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 384 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hát ez van ...bizzunk Jonesban mi a faszt tehetnénk mást..
De ez a második pick már tényleg teljes agybaj..
Valami tervük amugy csak van a pass rushra basszus !és így az O fal sincs kész !nem értem
yooker
Nem tudom, hogy lehetne bízni benne, 20 yard fölött nem tud passzolni, és nem tudja snap után olvasni a D mozgásokat. A többiek a csoportban megeszik reggelire évente kétszer.
Én örülnék neki a legjobban, ha nem lenne igazam, de attól tartok hosszú, nehéz évek jönnek.
Zet
Csak 2. Ha besül és Gettleman is repül, pont megfelelő draft pozícióban lesztek a Lawrence drafthoz 2 év múlva.
több mint 7 éve
Zet New York Giants 2 026
Valami tervük amugy csak van a pass rushra basszus !és így az O fal sincs kész !nem értem
yooker
Nem tudom, hogy lehetne bízni benne, 20 yard fölött nem tud passzolni, és nem tudja snap után olvasni a D mozgásokat. A többiek a csoportban megeszik reggelire évente kétszer.
Én örülnék neki a legjobban, ha nem lenne igazam, de attól tartok hosszú, nehéz évek jönnek.
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
több mint 7 éve
Ezt itt szerintem rátok vonatkozik (lásd a legtöbb válaszadó Giants-es gifeket és képeket posztolt válaszként..)
 twitter.com/CharlesRobinson/status/1119322733941272577
Szóval Daniel Jones 1/6?
iktriad
Ha hozzuk is, biztos nem 1/6-ra..
Szesze
Szesze a hibás, hogy Jones ide került, ő jinxelte el. 😊
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Feljöttünk az 1/30-ra és egy cornerbacket húztunk DeAndre Baker személyében. Ez azért nem olyan szar
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Attól kapok total agyfaszt, hogy lehetne:
Josh Allen + RT kombo draftunk is akàr...

Bohócok vagyunk.
több mint 7 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
A Redskinsnek volt türelme kiülni a kört. Nálunk is lehetne egy értelmes védő, (és Jones ha mindenképp akarják) .

Helyette se pass rush, se LB, se secondary, se fal... Jones nem játszik majd. Semmivel se vagyunk előrébb mint az este előtt. 😊
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 503
 www.facebook.com/LADbible/videos/329747284408411/?t=12
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 359 — Keep pounding
Hill,Tomlinson, Lawrence komoly belső fal... Irányítót siettetni meg én fogok? 😆
ironroy
 twitter.com/i/status/1121598529854693378

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
rossz az irány, függetlenül a scout képességektől sajna 😕 de hajrá!
több mint 7 éve
Egy pozitívum van. Pont addigra lesztek 1/1-ek és lesz Gettleman kirúgva, mire jön Lawrence.

Addig 2 év Brownozás vár rátok. Részvétem.
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Hill,Tomlinson, Lawrence komoly belső fal... Irányítót siettetni meg én fogok? 😆
több mint 7 éve
Na jò.

Èn próbàltam pozitív maradni, de eddig sikerült....

D.Thomlinson mellè minek?
Edge sokkal nagyobb need
RT sokkal nagyobb need

Jones / Lawrance ez valami vicc kombó. Màsodik korben talan elfogadom mindketto...
több mint 7 éve
ha lesz fal Eli előtt, akkor ez a szarjancsi kb mindig sérült' lesz, hogy ne legyen akkora ciki, hogy még edzésen sem tudja oda dobni ahová kellene... hajrá!
ozibozi
Mekkora scout vagy!!!! Nem hîvtak mèg NFL-be? Nem lesz nulla nulladik naptól kezdö. Schurmur es Manninggel szèpen fejlödik majd. Trust the process.

NFC east
Wentz
Haskins
Jones
Dak

Új szelek fognak fújni.
több mint 7 éve
ha lesz fal Eli előtt, akkor ez a szarjancsi kb mindig sérült' lesz, hogy ne legyen akkora ciki, hogy még edzésen sem tudja oda dobni ahová kellene... hajrá!
több mint 7 éve
1/17 re mèg húzhatjuk Haskinst, ès akkor dupla esèly, hogy sikeresen FR QB-t talàljunk.
több mint 7 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 319
Na itt van D. Jones.
Nem ért 1/6-ot, az tuti.
Zet
1. kört sem ér. Legfeljebb úgy, ahogy Virág és Alma.
vanek úr
Jajj ugyan kèrlek màr ne legyèl gyerekes.

QB-ról beszèlsz. A vilàg legkomplexebb ès fontosabb posztja.

Csak azèrt nem kell lehúzni, mert nem volt hype körülötte, mert ùjsàgírók nem rajongtak èrte.

Hoztuk a QB-t, mert muszáj, mert láttunk benne valamit. Többet mint Rosen-ben.
GiantsMLBhunter
Hoztunk QB-t, akivel egy apró bibi van csak. Nem tud pontosan passzolni. Így meg pláne idegesítő, hogy kit hagytunk bent.
több mint 7 éve
1. Egy évet tanulhat Manning mögött.
2. Minden QB àlma, hogy Barkley szintü RB-d legyen.
3. Schurmur jó QB nevelö.
4. Mire jàtszani fog, addigra jöhet mèg WR ès OL improve is.
5. Hova sírtok? Van egy potenciàlis fehèr FR QB.
több mint 7 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Akkor Eli megmutathatja milyen mentor.
dande
Dementor
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor Eli megmutathatja milyen mentor.
több mint 7 éve
 www.youtube.com/watch?v=Sj_9CiNkkn4