New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Egy pozitívum van. Pont addigra lesztek 1/1-ek és lesz Gettleman kirúgva, mire jön Lawrence.Kevés jobb dolog van mint más baján szórakozni ugye?
Addig 2 év Brownozás vár rátok. Részvétem.
iktriad
több mint 7 éve
Blast from the past: Coughlin azt mondta, hogy gondolta, hogy nagy spanja Gettleman QB-t visz 1/6-on és hogy az a QB Daniel Jones (esetleg Haskins) lesz. (3:00-tól) www.jaguars.com/video/coughlin-he-is-a-superb-football-player
több mint 7 éve
Feljöttünk az 1/30-ra és egy cornerbacket húztunk DeAndre Baker személyében. Ez azért nem olyan szarEz végre nem olyan rossz lépés. Lazán kezdő lehet, úgy hogy a sémába is passzol.
ironroy
Ha meg beválik, akkor a két feladott picket lazán megéri hogy első körösként lehet vele még egy évet hosszabbítani a rookie szerződés végén.
Szerkesztette: salander
több mint 7 éve
Egyébként így már van értelme a Beckham trade-nek. Odell nem hiszem, hogy sokáig bírta volna szó nélkül az új QB hiányosságait.
több mint 7 éve
Csak 2. Ha besül és Gettleman is repül, pont megfelelő draft pozícióban lesztek a Lawrence drafthoz 2 év múlva.Hát ez van ...bizzunk Jonesban mi a faszt tehetnénk mást..Nem tudom, hogy lehetne bízni benne, 20 yard fölött nem tud passzolni, és nem tudja snap után olvasni a D mozgásokat. A többiek a csoportban megeszik reggelire évente kétszer.
De ez a második pick már tényleg teljes agybaj..
Valami tervük amugy csak van a pass rushra basszus !és így az O fal sincs kész !nem értem
yooker
Én örülnék neki a legjobban, ha nem lenne igazam, de attól tartok hosszú, nehéz évek jönnek.
Zet
több mint 7 éve
Hát ez van ...bizzunk Jonesban mi a faszt tehetnénk mást..Nem tudom, hogy lehetne bízni benne, 20 yard fölött nem tud passzolni, és nem tudja snap után olvasni a D mozgásokat. A többiek a csoportban megeszik reggelire évente kétszer.
De ez a második pick már tényleg teljes agybaj..
Valami tervük amugy csak van a pass rushra basszus !és így az O fal sincs kész !nem értem
yooker
Én örülnék neki a legjobban, ha nem lenne igazam, de attól tartok hosszú, nehéz évek jönnek.
több mint 7 éve
Hát ez van ...bizzunk Jonesban mi a faszt tehetnénk mást..De ez a második pick már tényleg teljes agybaj..
több mint 7 éve
Szesze a hibás, hogy Jones ide került, ő jinxelte el. 😊Ezt itt szerintem rátok vonatkozik (lásd a legtöbb válaszadó Giants-es gifeket és képeket posztolt válaszként..)Ha hozzuk is, biztos nem 1/6-ra..
twitter.com/CharlesRobinson/status/1119322733941272577
Szóval Daniel Jones 1/6?
iktriad
Szesze
több mint 7 éve
Feljöttünk az 1/30-ra és egy cornerbacket húztunk DeAndre Baker személyében. Ez azért nem olyan szar
több mint 7 éve
Attól kapok total agyfaszt, hogy lehetne:Josh Allen + RT kombo draftunk is akàr...
Bohócok vagyunk.
több mint 7 éve
A Redskinsnek volt türelme kiülni a kört. Nálunk is lehetne egy értelmes védő, (és Jones ha mindenképp akarják) .Helyette se pass rush, se LB, se secondary, se fal... Jones nem játszik majd. Semmivel se vagyunk előrébb mint az este előtt. 😊
több mint 7 éve
Hill,Tomlinson, Lawrence komoly belső fal... Irányítót siettetni meg én fogok? 😆twitter.com/i/status/1121598529854693378
ironroy
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
rossz az irány, függetlenül a scout képességektől sajna 😕 de hajrá!
több mint 7 éve
Egy pozitívum van. Pont addigra lesztek 1/1-ek és lesz Gettleman kirúgva, mire jön Lawrence. Addig 2 év Brownozás vár rátok. Részvétem.
több mint 7 éve
Hill,Tomlinson, Lawrence komoly belső fal... Irányítót siettetni meg én fogok? 😆
több mint 7 éve
Na jò.Èn próbàltam pozitív maradni, de eddig sikerült....
D.Thomlinson mellè minek?
Edge sokkal nagyobb need
RT sokkal nagyobb need
Jones / Lawrance ez valami vicc kombó. Màsodik korben talan elfogadom mindketto...
több mint 7 éve
ha lesz fal Eli előtt, akkor ez a szarjancsi kb mindig sérült' lesz, hogy ne legyen akkora ciki, hogy még edzésen sem tudja oda dobni ahová kellene... hajrá!Mekkora scout vagy!!!! Nem hîvtak mèg NFL-be? Nem lesz nulla nulladik naptól kezdö. Schurmur es Manninggel szèpen fejlödik majd. Trust the process.
ozibozi
NFC east
Wentz
Haskins
Jones
Dak
Új szelek fognak fújni.
több mint 7 éve
ha lesz fal Eli előtt, akkor ez a szarjancsi kb mindig sérült' lesz, hogy ne legyen akkora ciki, hogy még edzésen sem tudja oda dobni ahová kellene... hajrá!
több mint 7 éve
1/17 re mèg húzhatjuk Haskinst, ès akkor dupla esèly, hogy sikeresen FR QB-t talàljunk.
több mint 7 éve
Hoztunk QB-t, akivel egy apró bibi van csak. Nem tud pontosan passzolni. Így meg pláne idegesítő, hogy kit hagytunk bent.Jajj ugyan kèrlek màr ne legyèl gyerekes.Na itt van D. Jones.1. kört sem ér. Legfeljebb úgy, ahogy Virág és Alma.
Nem ért 1/6-ot, az tuti.
Zet
vanek úr
QB-ról beszèlsz. A vilàg legkomplexebb ès fontosabb posztja.
Csak azèrt nem kell lehúzni, mert nem volt hype körülötte, mert ùjsàgírók nem rajongtak èrte.
Hoztuk a QB-t, mert muszáj, mert láttunk benne valamit. Többet mint Rosen-ben.
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
1. Egy évet tanulhat Manning mögött.2. Minden QB àlma, hogy Barkley szintü RB-d legyen.
3. Schurmur jó QB nevelö.
4. Mire jàtszani fog, addigra jöhet mèg WR ès OL improve is.
5. Hova sírtok? Van egy potenciàlis fehèr FR QB.
több mint 7 éve
Akkor Eli megmutathatja milyen mentor.