New York Jets

30 feliratkozó

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Arthur Smith tegnap Falconsnal volt 2. koros interjun, tegnap este erkezett NY-ba Jetshez, ma Eagles, aztan Lions.
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025
Nekem amugy csak az a fura ezzel az egesszel kapcsolatban, hogy kb az osszes report azt irta, hogy mar tuti a mienk stb. aztan hat azert csak megnezi meg a tobbi teamet, fura..elegge Rhule feelingem van oszinten szolva

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Most nem azért de nem ezt a Titanst égették meg most taktikailag és nullázták le Henry sztárjukat? No mind1 nem ismerem igazán

Green is green
több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Közben leigazoltuk Manasseh Bailey WR-t a Philyből.

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Plusz sztem azért is merték elengedni, mert 1. interjú jön az Eaglesnél, nem 2. körre menne vhova.
empty taxi
Ha 2. interjún, ami kb 2 napos volt, nem egyeztek meg, akkor nem hiszem, h vissza fog jönni.

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Én nem értem ezt a csapatot bazd meg, de komolyan... 😀
Tegnap késő estig egyeztettek JD-vel, ma kb teljes napot elbasznak meetingeléssel és elengedik?! 😀

Nem azért írom, mert Saleh feltétlenül a kedvenc jelöltem, de ha tudtad h akarsz több jelölttel is beszélni, akkor mire baszol el 2 napot feleslegesen? 😀
Beki
Figyelj azert JD szempontjabol ertheto a dolog, jo esellyel ez a dontes nagyban meghatarozza hogy sikeres gm lesz-e vagy sem. Persze teny hogy ezzel kockaztat rendesen.
Apex
Nagyon remélem, h nem Pederson jár a fejében...

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Plusz sztem azért is merték elengedni, mert 1. interjú jön az Eagles, nem 2. körre menne vhova.
empty taxi
Ez is igaz. Korábban írták h betonbiztos Lions HC lesz, de ott változott a szemlélet, ha jól olvastam, míg a JAX Meyerre vár még.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Plusz sztem azért is merték elengedni, mert 1. interjú jön az Eaglesnél, nem 2. körre menne vhova.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Edit: ha ma elengedik NY-ból, akkor tippre Arthur Smith élrkezik újabb interjúra.
Beki

empty taxi
Smithtől mondjuk a hideg kiráz konkrétan. 😀
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025
Tegnap késő estig egyeztettek JD-vel, ma kb teljes napot elbasznak meetingeléssel és elengedik?! 😀

Nem azért írom, mert Saleh feltétlenül a kedvenc jelöltem, de ha tudtad h akarsz több jelölttel is beszélni, akkor mire baszol el 2 napot feleslegesen? 😀
Beki
Figyelj azert JD szempontjabol ertheto a dolog, jo esellyel ez a dontes nagyban meghatarozza hogy sikeres gm lesz-e vagy sem. Persze teny hogy ezzel kockaztat rendesen.

több mint 5 éve
Edit: ha ma elengedik NY-ból, akkor tippre Arthur Smith élrkezik újabb interjúra.
Beki

Madden hates me.
több mint 5 éve

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

több mint 5 éve
Rapoport: még mindig tart a CJ-Saleh meeting.
Beki
Egy jó whiskey mellett csak úgy repül az idő gondolom 😀
Lucifer
Egyszer minden jónak vége lesz 😀

empty taxi
Most azért írnak róla ilyen sokat, mert jó volt a whiskey és megkapta a melót, vagy nem született egyezség és csak ki kellett tölteni a karakterszámot? Mert ha most elengedjük, akkor valóban meg van az esélye, h gyorsan lecsap rá más.

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Beki
Lucifer
Egyszer minden jónak vége lesz 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
Beki

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
On NFL Network, Ian Rapoport (@RapSheet) says Robert Saleh's interview process extends into this morning and he is meeting with the #Jets brass/ownership.

Right now, no other candidates are scheduled to interview in-person. Matt LaFleur and Mike McDaniel named as possible OC's.
Beki
nem hiszem hogy Matt otthagyná a Packerst, Mike lesz az OC ha valaki 😉
Fontos_Vidra
Mike az persze, csak a tweetbe rosszul írták, de ki tudja... 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Ez már elég sokat sejtet.

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
On NFL Network, Ian Rapoport (@RapSheet) says Robert Saleh's interview process extends into this morning and he is meeting with the #Jets brass/ownership.

Right now, no other candidates are scheduled to interview in-person. Matt LaFleur and Mike McDaniel named as possible OC's.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bush boy
Apex
Kezdjünk vajon aggódni emberünk miatt, vagy csak bealudt a bokorban? 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A Saleh interjúval kapcsolatban tudni valamit?
Lucifer
Még nem jött a csapat részéről h 2. interjút letudtuk, így addig "van remény". 😀
1-2 helyen olvastam h tegnap késő estig egyeztettek a felek és ajánlatot is tettünk részére.

több mint 5 éve
A Saleh interjúval kapcsolatban tudni valamit?

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025
Bush boy