New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem nincs mas opcioja mint pl 8ert alairni. Jo srac de tul van a zenitjen, plusz attol hogy mas abnormalisas sokat fizet nem muszaj kovetni...Hát nem láttam túl sok Jets meccset, de különb szezont futott, mint Osweiler. Nyilván 18 milliót nem fog kapni, még valószínűleg 15-öt sem. De amikor Chase Danielek 7 millióért írnak alá, Sam Bradford meg átlag 17-et kap, s Nick Foles is átlag 12 milliót, akkor azért bátorkodom feltenni a kérdést, hogy szerintetek majd 8 millióért aláír?Így már csak az a kérdés, hogy mikor adják be a derekukat. Mert még az évi 7-8 millió is több, mint a nyugdíj.Amúgy még a Broncosnak is magas az az ár, amit Fitz kér. Azt a 15-16 milliót Ők sem fogják megadni, úgyhogy Fitzmagicnak igencsak csökkentenie kell az igényeit.Sztem annyi a tortenet, hogy Fitz ugynoke elegge elszamolta magat es h mekkora kereslet lehet iranta, durvan a Broncos es mi vagyunk. Mondjuk nem ertem h hogyan varhatta h Osweiler szintu fizut kaona 33 evesen...
Ezen kívül a Browns is csak 7-8 milliós fizetést adna Kaepnek, ha Őket választaná.
Lucifer
Beki
Lucifer
tüsi91
Green is green
több mint 9 éve
Közben Steve McLendon korábbi Steelers NT érkezik vizitreNa innem lesz érdekes...
Wester

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Közben Steve McLendon korábbi Steelers NT érkezik vizitre
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Egyértelmű hogy az az ajánlat viccHát nem láttam túl sok Jets meccset, de különb szezont futott, mint Osweiler. Nyilván 18 milliót nem fog kapni, még valószínűleg 15-öt sem. De amikor Chase Danielek 7 millióért írnak alá, Sam Bradford meg átlag 17-et kap, s Nick Foles is átlag 12 milliót, akkor azért bátorkodom feltenni a kérdést, hogy szerintetek majd 8 millióért aláír?Így már csak az a kérdés, hogy mikor adják be a derekukat. Mert még az évi 7-8 millió is több, mint a nyugdíj.Amúgy még a Broncosnak is magas az az ár, amit Fitz kér. Azt a 15-16 milliót Ők sem fogják megadni, úgyhogy Fitzmagicnak igencsak csökkentenie kell az igényeit.Sztem annyi a tortenet, hogy Fitz ugynoke elegge elszamolta magat es h mekkora kereslet lehet iranta, durvan a Broncos es mi vagyunk. Mondjuk nem ertem h hogyan varhatta h Osweiler szintu fizut kaona 33 evesen...
Ezen kívül a Browns is csak 7-8 milliós fizetést adna Kaepnek, ha Őket választaná.
Lucifer
Beki
Lucifer
tüsi91
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Hát nem láttam túl sok Jets meccset, de különb szezont futott, mint Osweiler. Nyilván 18 milliót nem fog kapni, még valószínűleg 15-öt sem. De amikor Chase Danielek 7 millióért írnak alá, Sam Bradford meg átlag 17-et kap, s Nick Foles is átlag 12 milliót, akkor azért bátorkodom feltenni a kérdést, hogy szerintetek majd 8 millióért aláír?Így már csak az a kérdés, hogy mikor adják be a derekukat. Mert még az évi 7-8 millió is több, mint a nyugdíj.Amúgy még a Broncosnak is magas az az ár, amit Fitz kér. Azt a 15-16 milliót Ők sem fogják megadni, úgyhogy Fitzmagicnak igencsak csökkentenie kell az igényeit.Sztem annyi a tortenet, hogy Fitz ugynoke elegge elszamolta magat es h mekkora kereslet lehet iranta, durvan a Broncos es mi vagyunk. Mondjuk nem ertem h hogyan varhatta h Osweiler szintu fizut kaona 33 evesen...
Lucifer
Beki
Lucifer
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Lesz meg zsozso felszabaditva valahogyan.Így már csak az a kérdés, hogy mikor adják be a derekukat. Mert még az évi 7-8 millió is több, mint a nyugdíj.Amúgy még a Broncosnak is magas az az ár, amit Fitz kér. Azt a 15-16 milliót Ők sem fogják megadni, úgyhogy Fitzmagicnak igencsak csökkentenie kell az igényeit.Sztem annyi a tortenet, hogy Fitz ugynoke elegge elszamolta magat es h mekkora kereslet lehet iranta, durvan a Broncos es mi vagyunk. Mondjuk nem ertem h hogyan varhatta h Osweiler szintu fizut kaona 33 evesen...
Lucifer
Beki
Lucifer
több mint 9 éve
Így már csak az a kérdés, hogy mikor adják be a derekukat. Mert még az évi 7-8 millió is több, mint a nyugdíj.Amúgy még a Broncosnak is magas az az ár, amit Fitz kér. Azt a 15-16 milliót Ők sem fogják megadni, úgyhogy Fitzmagicnak igencsak csökkentenie kell az igényeit.Sztem annyi a tortenet, hogy Fitz ugynoke elegge elszamolta magat es h mekkora kereslet lehet iranta, durvan a Broncos es mi vagyunk. Mondjuk nem ertem h hogyan varhatta h Osweiler szintu fizut kaona 33 evesen...
Lucifer
Beki
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Amúgy még a Broncosnak is magas az az ár, amit Fitz kér. Azt a 15-16 milliót Ők sem fogják megadni, úgyhogy Fitzmagicnak igencsak csökkentenie kell az igényeit.Sztem annyi a tortenet, hogy Fitz ugynoke elegge elszamolta magat es h mekkora kereslet lehet iranta, durvan a Broncos es mi vagyunk. Mondjuk nem ertem h hogyan varhatta h Osweiler szintu fizut kaona 33 evesen...
Lucifer
több mint 9 éve
Amúgy még a Broncosnak is magas az az ár, amit Fitz kér. Azt a 15-16 milliót Ők sem fogják megadni, úgyhogy Fitzmagicnak igencsak csökkentenie kell az igényeit. Ezen kívül a Browns is csak 7-8 milliós fizetést adna Kaepnek, ha Őket választaná.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Egy ilyen ajánlathoz még nem ittam eleget 😀Adunk még egy 6. kört és küldjétek Wilkersont is 😀 😀 😀LuciferÖröm Veled üzletelni 😀 (Twitteren már írom is ki az infót 😀 )Ok deal . Hívom Pacet hogy küldje az offer sheetet 😀Adunk egy 4. kört és ez a vége 😀Gresham hosszabbított az Arizonával, így új TE után kell nézni.Adjuk Bennettet meg az egyik 6. körünket a ti 3. körötökért !!! Deal??? 😊
Lucifer
Tomcsik
Lucifer
Tomcsik
Lucifer
Tomcsik
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Adunk még egy 6. kört és küldjétek Wilkersont is 😀 😀 😀LuciferÖröm Veled üzletelni 😀 (Twitteren már írom is ki az infót 😀 )Ok deal . Hívom Pacet hogy küldje az offer sheetet 😀Adunk egy 4. kört és ez a vége 😀Gresham hosszabbított az Arizonával, így új TE után kell nézni.Adjuk Bennettet meg az egyik 6. körünket a ti 3. körötökért !!! Deal??? 😊
Lucifer
Tomcsik
Lucifer
Tomcsik
Lucifer
több mint 10 éve
Öröm Veled üzletelni 😀 (Twitteren már írom is ki az infót 😀 )Ok deal . Hívom Pacet hogy küldje az offer sheetet 😀Adunk egy 4. kört és ez a vége 😀Gresham hosszabbított az Arizonával, így új TE után kell nézni.Adjuk Bennettet meg az egyik 6. körünket a ti 3. körötökért !!! Deal??? 😊
Lucifer
Tomcsik
Lucifer
Tomcsik
Lucifer
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Ok deal . Hívom Pacet hogy küldje az offer sheetet 😀Adunk egy 4. kört és ez a vége 😀Gresham hosszabbított az Arizonával, így új TE után kell nézni.Adjuk Bennettet meg az egyik 6. körünket a ti 3. körötökért !!! Deal??? 😊
Lucifer
Tomcsik
Lucifer
több mint 10 éve
Adunk egy 4. kört és ez a vége 😀Gresham hosszabbított az Arizonával, így új TE után kell nézni.Adjuk Bennettet meg az egyik 6. körünket a ti 3. körötökért !!! Deal??? 😊
Lucifer
Tomcsik
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Gresham hosszabbított az Arizonával, így új TE után kell nézni.Adjuk Bennettet meg az egyik 6. körünket a ti 3. körötökért !!! Deal??? 😊
Lucifer
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gresham hosszabbított az Arizonával, így új TE után kell nézni.Allitolag 4 eves szerzodest kinaltunk neki.
Lucifer
több mint 10 éve
Gresham hosszabbított az Arizonával, így új TE után kell nézni.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Fitzpatricknak abszolút nem kell rohannia, ő ráér.Az lesz a vicces, ha Wilkersont tradeljuk draft soran es utana Fitz nyer, mert vart lesz zsozsonk es QB meg nuku.
Ha nem kapja meg azt az ajánlatot, amire vár, akkor neki megéri megvárni a draftot, és hogy melyik csapatok csúsznak le a kúbékről, és ezáltal kerülnek kényszerhelyzetbe, hogy ne szórakozzanak pár millióval.
Stez
több mint 10 éve
Fitzpatricknak abszolút nem kell rohannia, ő ráér.Ha nem kapja meg azt az ajánlatot, amire vár, akkor neki megéri megvárni a draftot, és hogy melyik csapatok csúsznak le a kúbékről, és ezáltal kerülnek kényszerhelyzetbe, hogy ne szórakozzanak pár millióval.
több mint 10 éve
nem állhat meg ilyen 12 millas átlag alatt. Tolt egy fasza szezont, nem fog szotyiért aláírni úgysem. Márpedig az éves 7-8 milla egy fasza szezont toló qb-nak eléggé nagy hoki. Nálunk chase daniels kap ilyen 7 millat átlagban, azt egy fos backup még most csak 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
RGIII vizitje a mai napon folytatodik, tegnap este Maccel es Bowles-al vacsorazott es ezen vacsorak utan altalaban szerzodes alairas jon nalunk.Lassan elfogy a turelem sztem Fitz iranyaba es Macc nem fig emelni, persze ha Griffin szerzodest kapna a szamok alapjan kiderulne h milyen szerepre jonne.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jo kerdes, elvileg napi szinten generalodo report.NFLPA hivatalos cap reportja szerint 7.4M cap space van.Ebben az összes deal benne van?
Beki
Wester
több mint 10 éve
Ez tiszta piac kereslet-kinálat. Egyre jobban abba az iranyba megy, hogy az osszeget aa Jets határozza meg egy komoly határon belül, Fitz meg játszhat a hosszával, pl ha ennyire bizik magában akkor rövid szerződést köt... szerintem. En nem fogadnék rá hogy nagyon 8 fölött kap tőlünk ha nálunk marad.Nyilván a 7-8 millió vicc... De Fitznek is be kell látnia, hogy nincs piaca. Szvsz egy 10-11 milliót adunk neki maxHa Osweiler 18 milliót kapott, akkor Fitz erre a szezonra szerintem is ér legalább 12-14 milliót. Chase Daniel a pályára sem lépett még kis túlzással a ligában és 7 milliót kap/év. Macc-nek be kell látnia, hogy egy olyan irányító, aki néha a saját játékos társát eltalálja 10 milla fölött kezdődik. Fitz helyében én is kiröhögném a 7-8 milliót.Továbbra is Fitz újraszerződtetése a cél. Csak mi 7-8 milliót adnánk évente, Ő meg a dupláját kéri ennek. Így nehéz lesz.igaza van Maccéknek, ez azért már túlzás
Lucifer
mzperx
tüsi91
Wester
Green is green
több mint 10 éve
NFLPA hivatalos cap reportja szerint 7.4M cap space van.Ebben az összes deal benne van?
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
NFLPA hivatalos cap reportja szerint 7.4M cap space van.