New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Tudjátok Forte szerződésének részleteit?
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mehta is megerősítette, hogy valóban 15 misiig versenyben voltunk Vernonért.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Olivier Vernonért állítólag mi is harcoltunk,de 15 millió/év-nél kiszálltunk. És ennyit miből fizettünk vna?Kérdés h miből perkáltuk volna ki.
Közben Marcus Sherels a Vikings CB-je nálunk vizitál.
Lucifer
több mint 10 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/707903554758057984

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Olivier Vernonért állítólag mi is harcoltunk,de 15 millió/év-nél kiszálltunk. És ennyit miből fizettünk vna?Közben Marcus Sherels a Vikings CB-je nálunk vizitál.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Persze, már kicsit hanyatlóban van, de mint írtad 2. számúnak még azért beférhet pár csapatba.Erről semmi hír, de Cro nem kell senkinek?szerintem pár napon belül aláír, de azért már ő se hatalmas spíler (átlagos no. 2 cb inkább)
Lucifer
Löfli
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Erről semmi hír, de Cro nem kell senkinek?szerintem pár napon belül aláír, de azért már ő se hatalmas spíler (átlagos no. 2 cb inkább)
Lucifer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Schefter szerint Fitz és a csapat még mindig sehogy sem állnak és egyhamar nem is lesz semmi az üzletből.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sudfeldet visszahoztuk.
több mint 10 éve
érdekes a helyzet, Én még bízom benne hogy jól jövünk ki belőle. szerintem max 3 olyan csapat van aki kezdő QB-t keres és nem a draftra megy: Jets, 49ers, Broncos. Ha Fitz szemszögéből nézzük a 49ers szerintem kizárva. A Broncosnak nincs sok pénze szerencsére és valamiért RG III-t rebesgetik oda. Könnyen lehet hogy olyan helyzetbe került hogy vagy elfogadja a Jets kezdő QB poziját 8-9 (??) misiért vagy max ennyiért Denverbe költözik, vagy valamivel kevesebbért backup lesz vhol. Ha visszajön Fitz ennyiért akkor ár-érték arányban a legjobb QB szerződés talán az egész nfl-ben.Ha a mi szempontunkat nézzük a B terv lehet érdekes: vagy Geno + Petty (rém vékony), vagy RG III kevesebbért, vagy felszabadul Kaepernick. Egy hete kaptam kinti kollégáktól hogy régi fél-mexikói barátunk valós opció. Eddig nem hittem benne, de elnézve az Eagles mit fizetett két potens kezdő QB-ért már kezdek hinni benne. Esetleg Johny? nem tudom ki jöhetne még szóba kivülről
Forté-nál két ha: ha nem drágán jött (nem láttam összeget) és ha nem sérül meg, remek választás!
Draft fontos lesz: CB, TE, NT, OL....
Green is green
több mint 10 éve
Elnézve Harrison szerződését jobb is, ha nem lát napvilágot Wilk mennyit kér.Hát még Vernonét
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Elnézve Harrison szerződését jobb is, ha nem lát napvilágot Wilk mennyit kér.
több mint 10 éve
Kerley repült, egyik kedvencem volt, de neki itt már nem volt helye 😕
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDNJets releasing Jeremy Kerley, per source.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetRyan Fitzpatrick will officially be a free agent, and it seems the #Jets have kept things at arm's length. He'll be a free agent.
több mint 10 éve
Snack 5 évre 46 milliót kap a GiantstőlSajnálom, hogy elmegy, de nem tudtuk megfizetni
Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Forte érkezik Schefter szerint 😮Ilyenkor kell előmászni? 😀
Wester
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Forte érkezik.
több mint 10 éve
Forte érkezik Schefter szerint 😮
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cimini szerint a Broncos is bejelentkezett Powellért.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igen, Giants-nek nagy húzás Snacks, mi meg így kb. 8 misi felett vagyunk cap space terén.Cumberland Instagramja alapján kitettük őt.1,9 misit spóroltatok vele.
Beki
Snacks meg nagyon közel a Giantshez.
empty taxi