New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
a texans 21 meccsnyi tapasztalatra lerakott évi 18millát, ettől még nem lesz jobb játékos Fitz....2,5x-es pénzt kapna....azért az nem rosszHa Osweiler 18 milliót kapott, akkor Fitz erre a szezonra szerintem is ér legalább 12-14 milliót. Chase Daniel a pályára sem lépett még kis túlzással a ligában és 7 milliót kap/év. Macc-nek be kell látnia, hogy egy olyan irányító, aki néha a saját játékos társát eltalálja 10 milla fölött kezdődik. Fitz helyében én is kiröhögném a 7-8 milliót.Továbbra is Fitz újraszerződtetése a cél. Csak mi 7-8 milliót adnánk évente, Ő meg a dupláját kéri ennek. Így nehéz lesz.igaza van Maccéknek, ez azért már túlzás
Lucifer
mzperx
tüsi91
több mint 10 éve
Nyilván a 7-8 millió vicc... De Fitznek is be kell látnia, hogy nincs piaca. Szvsz egy 10-11 milliót adunk neki maxHa Osweiler 18 milliót kapott, akkor Fitz erre a szezonra szerintem is ér legalább 12-14 milliót. Chase Daniel a pályára sem lépett még kis túlzással a ligában és 7 milliót kap/év. Macc-nek be kell látnia, hogy egy olyan irányító, aki néha a saját játékos társát eltalálja 10 milla fölött kezdődik. Fitz helyében én is kiröhögném a 7-8 milliót.Továbbra is Fitz újraszerződtetése a cél. Csak mi 7-8 milliót adnánk évente, Ő meg a dupláját kéri ennek. Így nehéz lesz.igaza van Maccéknek, ez azért már túlzás
Lucifer
mzperx
tüsi91
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ha Osweiler 18 milliót kapott, akkor Fitz erre a szezonra szerintem is ér legalább 12-14 milliót. Chase Daniel a pályára sem lépett még kis túlzással a ligában és 7 milliót kap/év. Macc-nek be kell látnia, hogy egy olyan irányító, aki néha a saját játékos társát eltalálja 10 milla fölött kezdődik. Fitz helyében én is kiröhögném a 7-8 milliót.Továbbra is Fitz újraszerződtetése a cél. Csak mi 7-8 milliót adnánk évente, Ő meg a dupláját kéri ennek. Így nehéz lesz.igaza van Maccéknek, ez azért már túlzás
Lucifer
mzperx
több mint 10 éve
Továbbra is Fitz újraszerződtetése a cél. Csak mi 7-8 milliót adnánk évente, Ő meg a dupláját kéri ennek. Így nehéz lesz.igaza van Maccéknek, ez azért már túlzás
Lucifer
több mint 10 éve
Továbbra is Fitz újraszerződtetése a cél. Csak mi 7-8 milliót adnánk évente, Ő meg a dupláját kéri ennek. Így nehéz lesz.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mehta szerint meglesz a deal.Ebbol Ferguson vagy Wilk tavozasa lesz lassan, ennyi penzunk nincs.
több mint 10 éve
#insiderek vol 2.Elvileg nincs deal mégse jenkinssel es megy atlantaba
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
8 misi cap spaceünk volt, erre folyamatosan hozzuk a játékosokat és mégsem fogy el 😀Jankins kontraktusa mindössze 2 millió/évJó mondjuk amennyi helyünk van, ez is sok 😀. Amúgy Beachum látogatásával, Brick elküldését rebesgetik.
Lucifer
Wester
Bár nem tudom Fitz hova fog beférni már, de gondolom úgy lesz, h első évében csak keveset fog kapni, és utána többet?!
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Jankins kontraktusa mindössze 2 millió/évJó mondjuk amennyi helyünk van, ez is sok 😀. Amúgy Beachum látogatásával, Brick elküldését rebesgetik.
Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Amazing how many players are in and out of the facility and the media is finding out after the fact #Jets#insiderek 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 5s6 seconds agoHogy tudsz ilyen gyorsan másolni? 😀
Cardinals TE Jermaine Gresham visited Jets today, per source.
LEL mondom én
Wester
Egyébként én is azt mondtam, már tegnap előtt, h Forte megszerzése után sokat már nem fogunk mozgolódni, erre tessék.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 5s6 seconds agoCardinals TE Jermaine Gresham visited Jets today, per source.
LEL mondom én
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
DL Jarvis Jenkins to the #Jets on a 2-year deal, source said. Low-cost signing.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Bears free-agent DL Jarvis Jenkins has told friends that he's working out a deal with the Jets, per sources. (Jenkins in for a visit today)Ahhoz képest, hogy lófasz pénzünk nincsen elég aktívak vagyunk XD
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Shea McCellin LB is vizital. Macc meg egy pro dayen is volt, nem tudom mennyi kavet fogyasztott ma.1 éve erre készül 😀
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Shea McCellin LB is vizital. Macc meg egy pro dayen is volt, nem tudom mennyi kavet fogyasztott ma.
több mint 10 éve
RG3 most érkezett, csak bele ne szeressünk.. mondjuk Sanchez kiment szóval fogynak az opciók 😛Nagyon tetszik, ahogy Macc jelzi Fitznek h egy fillerrel sem kap tobbet. Ha nem esik le neki good luck.kapernick és RGIII is célkeresztben 😊
Beki
mzperx
több mint 10 éve
Nagyon tetszik, ahogy Macc jelzi Fitznek h egy fillerrel sem kap tobbet. Ha nem esik le neki good luck.kapernick és RGIII is célkeresztben 😊
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon tetszik, ahogy Macc jelzi Fitznek h egy fillerrel sem kap tobbet. Ha nem esik le neki good luck.
több mint 10 éve
Sancho megy a Broncosba. Szuükül a kör: Fitz baratunknak lassan nincs helye.... bár nekünk meg keretünk egyre kevesebb
Green is green
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jarvis Jenkins DL is vizitál.
több mint 10 éve
Rich Cimini @RichCimini 10 p10 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseBreakdown of RB Khiry Robinson's contract with the Jets: one year, $1.175M. He gets an $80,000 signing bonus,
GO JETS!!!