New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Amúgy a 19 órás meccsek jelenlegi állása szerint, ha nyerünk ma, akkor visszazúgunk 1/6-ra.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Simán behúzzuk az 1/1-et!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
Nah vazze meg, most meg az 1/1-nek lesz annyi. 😀
több mint 11 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Simán behúzzuk az 1/1-et!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

Go Jets!
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 041 — Jó ötletnek tűnt!
Percy Harvin kezdeni fog?csupi4
kérdéses státuszú, én sztem nem játszik majd, de még figyeld az injury reportot

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
Percy Harvin kezdeni fog?
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 mweb.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24886697/jets-gm-john-idzik-involved-in-early-stages-coaching-search

La Canfora jelenti, hogy Rex tavozik szezon vegen, azonban Idziket bevonta Woody a lehetseges utodok keresesebe, de igy sem kizart, hogy kivagja ot. Perpill Woody, Idzik es Neil Glat dolgozik Rex potlasan.
több mint 11 éve
Itt egy rovid lista azon GM jeloltekrol, akik masodik eselyt kaphatnak vagy uriss jeloltek:

www.nfl.com/news/story/0ap3000000442679/article/nfl-general-manager-candidates-new-names-and-familiar-facesBeki
dominik sztem nem volt annyira rossz gm a bucsnál, én őt szívesen látnámWester
Nah es MikeT-t? 😀Beki
Sztem nem lenne jó ötlet, bár ő cap managementben volt szar abban meg ugye jól állunk, de egy itt megbukott GM-t nem tudom mennyire tudnának elfogadtatni a kinti szurkolókkal.

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Itt egy rovid lista azon GM jeloltekrol, akik masodik eselyt kaphatnak vagy uriss jeloltek:

www.nfl.com/news/story/0ap3000000442679/article/nfl-general-manager-candidates-new-names-and-familiar-facesBeki
dominik sztem nem volt annyira rossz gm a bucsnál, én őt szívesen látnámWester
Nah es MikeT-t? 😀
több mint 11 éve

dominik sztem nem volt annyira rossz gm a bucsnál, én őt szívesen látnám

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vcytzc3egllgeedklrm8
NFL general manager candidates: new names and familiar faces
As he does every year, Albert Breer identifies the best GM candidates in the NFL. But there's a wrinkle this time around: Retreads like Scott Pioli, Mike Tannenbaum and Jeff Ireland could garner attention.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mike Garafolo @MikeGarafolo
Was listed as doubtful anyway. RT @nyjets: DL Muhammad Wilkerson will not travel and has been downgraded to out (toe).empty taxi
Oszinten szolva ez sem sokat dob azon a tenyen, hogy mi vagyunk a meccs eselyesei (de regen irhattam mar ezt le 😀 )
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
Mike Garafolo @MikeGarafolo
Was listed as doubtful anyway. RT @nyjets: DL Muhammad Wilkerson will not travel and has been downgraded to out (toe).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az lesz a forgatókönyv mint az indynél...tankolás, jó QB, Új HC ..PO ennyi nem kell aggódni, az a csapat simán 8-8as vagy jobb de ők is új HC-t akarnakmalkav
Uj GM kimaradt. 😛
Csak az a baj, hogy nem tudom, hogy hogyan tudnank vasarnap kikapni a Titanstol.
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Az lesz a forgatókönyv mint az indynél...tankolás, jó QB, Új HC ..PO ennyi nem kell aggódni, az a csapat simán 8-8as vagy jobb de ők is új HC-t akarnak
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Úgy is nyerni fogunk. Geno rohadt jól fog játszani mert ha nyerünk nem tudunk jó qbt húzni... Szóval neki élet halál, hogy nyerjünk
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Amúgy a Titans elleni meccsre 2 kifejezést használ:
1. Toilet Bowl
2. Mariota BowlBeki
itt röhögök a kommenteken, még nem fordult elő, hogy olyan csapatnak szurkolok, ami szinte nyíltan tankol, és ahol a szurkolók azért szurkolnak, hogy "csak kapjunk ki" 😀
benny hill főtémát biztos alá lehet majd vágni az összefoglaló alámzperx
Az a baj, hogy szivesen irnam h tankolunk, de szvsz ez a csapat ennyit tud perpill. 😊
több mint 11 éve
mzperx New York Jets 245
1. Toilet Bowl
2. Mariota BowlBeki
itt röhögök a kommenteken, még nem fordult elő, hogy olyan csapatnak szurkolok, ami szinte nyíltan tankol, és ahol a szurkolók azért szurkolnak, hogy "csak kapjunk ki" 😀
benny hill főtémát biztos alá lehet majd vágni az összefoglaló alá
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000441615/article/geno-smith-says-hes-shown-pro-bowl-caliber-flashes

Geno ezt komolyan is gondolja vagy csak az arca nagy?

Az utolsó mondaton meg kinyúltam...

Komolyan rátok férne már egy normális QB meg az "apró" is...ThundersNFL
Mindenki nyugodjon le a picsába, a közelgő humorista karrierre készül.toam

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Nah végre Woody nyilatkozott a médiának, lássuk a fontosabb részeket:

“I’m in the business — I got to win games,” Johnson told the Daily News at the NFL meetings. “I’m a fan, I represent the fans. We’re both frustrated by this. Ultimately, I am going to have to look for something that I believe is going to right the ship, whether it’s the current way, the way we are doing it now with the people we have now or going down a different pathway. I’m looking at everything. I’m analyzing what’s happened and why it’s happened.”

Ezután a New York Daily News csapathoz közeli forrásokra hivatkozva annyit ír, hogy Woody még senkivel nem közölte a döntését és nem is éreztette.
A source said Johnson has not yet indicated his plans.

Even so, Johnson’s words strongly indicate big changes are coming as a result of the Jets winning just two of their first 13 games.

A vastagon kiemelt rész úgy gondolom egyértelművé teszi, hogy Idzik repülni fog.

"That’s what the fans want. They want to have a clear direction in terms of how they get to where they want to go. I have to give them confidence they are going to have a chance to get where they want to go."

Vélemények?Beki
Örülök neki, az már biztató, hogy nem beszélte meg idzikkel ryan helyzetét, mint tavaly

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nah végre Woody nyilatkozott a médiának, lássuk a fontosabb részeket:

“I’m in the business — I got to win games,” Johnson told the Daily News at the NFL meetings. “I’m a fan, I represent the fans. We’re both frustrated by this. Ultimately, I am going to have to look for something that I believe is going to right the ship, whether it’s the current way, the way we are doing it now with the people we have now or going down a different pathway. I’m looking at everything. I’m analyzing what’s happened and why it’s happened.”

Ezután a New York Daily News csapathoz közeli forrásokra hivatkozva annyit ír, hogy Woody még senkivel nem közölte a döntését és nem is éreztette.
A source said Johnson has not yet indicated his plans.

Even so, Johnson’s words strongly indicate big changes are coming as a result of the Jets winning just two of their first 13 games.

A vastagon kiemelt rész úgy gondolom egyértelművé teszi, hogy Idzik repülni fog.

"That’s what the fans want. They want to have a clear direction in terms of how they get to where they want to go. I have to give them confidence they are going to have a chance to get where they want to go."

Vélemények?
több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000441615/article/geno-smith-says-hes-shown-pro-bowl-caliber-flashes

Geno ezt komolyan is gondolja vagy csak az arca nagy?

Az utolsó mondaton meg kinyúltam...

Komolyan rátok férne már egy normális QB meg az "apró" is...ThundersNFL
Mindenki nyugodjon le a picsába, a közelgő humorista karrierre készül.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
1. Toilet Bowl
2. Mariota Bowl
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson (toe) and Amaro (head) moved to rehab area after warmups. Amaro in red no-contact jersey.
több mint 11 éve
nfl_lover 912
Teljesen igaza van a konzisztenciával kapcsolatban, konzisztensen nem kéne hajigálnia pickeket össze-vissza.