New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Van még jobb is.newyork.cbslocal.com/2014/11/26/report-rex-has-known-all-season-that-idziks-plan-is-to-fire-him/
több mint 11 éve
boydot kivágtuk csak simms vanAsszem 2 is, mert Boyd és Simms is PS-en van.BekiÁhh, itt is van:van még egy QB-nk nem?mzperx
@MMehtaNYDN: Jets announce Geno Smith will start vs Dolphins. This was not a Rex Ryan decision, per source. #nyjBeki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
páylára velük!!!!! most komolyan 38-3-ra a PS is simán képes....Asszem 2 is, mert Boyd és Simms is PS-en van.BekiÁhh, itt is van:van még egy QB-nk nem?mzperx
@MMehtaNYDN: Jets announce Geno Smith will start vs Dolphins. This was not a Rex Ryan decision, per source. #nyjBeki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Asszem 2 is, mert Boyd és Simms is PS-en van.Áhh, itt is van:van még egy QB-nk nem?mzperx
több mint 11 éve
Áhh, itt is van:van még egy QB-nk nem?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Áhh, itt is van:@MMehtaNYDN: Jets announce Geno Smith will start vs Dolphins. This was not a Rex Ryan decision, per source. #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Őszintén szólva valahogy úgy érzem, hogy nem Ryan döntése volt szimplán, hogy Genyának kell kezdenie a Miami, ha csak Vick nem sérült meg annyira, hogy ne tudjon kezdeni.
több mint 11 éve
csempionsip emberek!!!!444!!!!!
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Genya kezd Miami ellen! 😀😀Styleeha a sérült listásokkal állnánk ki sem születne rosszabb eredmény mint idén már egy jó párszor....😀
több mint 11 éve
Na jó, ez már direkt trollkodás 😀peachMegyünk az 1/1 ért 😀😀
Mindig meg tud lepni ez a csapat 😀
több mint 11 éve
Na jó, ez már direkt trollkodás 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Genya kezd Miami ellen! 😀😀
több mint 11 éve
akkor fogok röhögni, ha szar cetlit kapunk 😀Nahát nem mondtam meg, és csúnyán ki is kaptunk! Szerintem a halak ellen hiába is mondanám meg, nagy vereség lesz az is...civilmanunehogy megmondd 😀 kéne a jó drafthelyWester
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nahát nem mondtam meg, és csúnyán ki is kaptunk! Szerintem a halak ellen hiába is mondanám meg, nagy vereség lesz az is...civilmanuA csapatra és az idegrendszerünkre való tekintettel kérlek szezon végéig ne mondj meg semmit. 😀
több mint 11 éve
Nahát nem mondtam meg, és csúnyán ki is kaptunk! Szerintem a halak ellen hiába is mondanám meg, nagy vereség lesz az is...civilmanunehogy megmondd 😀 kéne a jó drafthely
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Nahát nem mondtam meg, és csúnyán ki is kaptunk! Szerintem a halak ellen hiába is mondanám meg, nagy vereség lesz az is...
Go Jets!
több mint 11 éve
Miért kell idén minden meccs közepén elkezdenem inni?toamHogy bírd a megpróbáltatásokat....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én hamarosan állok neki megnézni. 😀Miért kell idén minden meccs közepén elkezdenem inni?toamno offense, de kell ahhoz vmi perverz hajlam, hogy leüljön valaki Jets meccset nézni 😀
kövezzetek meg, de még a statokat sem nézem megmzperx
több mint 11 éve
Miért kell idén minden meccs közepén elkezdenem inni?toamno offense, de kell ahhoz vmi perverz hajlam, hogy leüljön valaki Jets meccset nézni 😀
kövezzetek meg, de még a statokat sem nézem meg
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDNRex Ryan: "One thing I know for a fact unless it changes drastically. I will be the head coach here for the next 5 weeks." #nyj
Rohadtul remélem, hogy csak eddig és nem tovább. 😀
Valamint egy olyan hír, amelytől mindenki kiborul. 😀
Patrick Crawley @pecrawleynfl
Official word from @nfl research: Jets eliminated from playoff contention.
több mint 11 éve
Már nem tudok szomorú lenni. Nem is tudom mi a probléma, nem is akarom tudni, egyszerű szurkolóként csak egy sikeres csapatot szeretnék, úgy látszik az dupla AFC döntőből kell még élnem pár évig ha ez így megy tovább..OFF: az Islanders nyert és nagyon jó formában vannak, legalább ez az egy örömöm van idén a sportban 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Na basszus, mikor az ember még azért felkel, hogy megnézze a végeredményt, mert azt hiszi, hogy nyerhettünk volna erre alázás volt. :/
több mint 11 éve
Miért kell idén minden meccs közepén elkezdenem inni?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Akkor csak is Sanchez lehetett. xDSzerintem csupán valamelyik Jets irányító elindított egy passzt.😛tomi-tomiezen azért üvöltve röhögtem 😀Rex Ryan most tudta meg, hogy a szezon után már nem ő lesz a Jets HC-je. 😀Beki
cdn2.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/2363180/waaatryan.0.gifTheBerzerker
több mint 11 éve
Szerintem csupán valamelyik Jets irányító elindított egy passzt.😛ezen azért üvöltve röhögtem 😀Rex Ryan most tudta meg, hogy a szezon után már nem ő lesz a Jets HC-je. 😀Beki
cdn2.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/2363180/waaatryan.0.gifTheBerzerker
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)