NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cromartie egyébként a héten 2 limitált edzést tolt és questionable, hogy pályára lép-e, avagy ha átmegy a concussion teszten pályára lép. Kérdés van-e értelme erőltetni, vagy inkább nézzük, hogy a jövőre várható kezdő CB párosunk: Milliner és Wilson hogyan muzsikál.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igy igaz egyelore, ahogy Stylee irja raerunk holnaptol tervezgetni, ha kikapunk. Igaz h egy masik gyozelme is kell emlekeim szerint h tutira ne juthassunk be a POba, de a vereseg nalam mar egyertelmuve teszi ezt.Szvsz a Panthers a mai meccs eselyese, de ha ki is kapunk tegyuk azt ertekelheto offense mellett.
Cromartie palyara lepese game time decision.
több mint 10 éve
Stylee
480
Én mindenféleképpen megversenyeztetném Genot. Sanchezt is megversenyeztették semmire nem volt akkor jó. Geno ha akkor tud bizonyítani és az elkövetkezendő mecseen akkor helye van az nflben. Én azt mondom teher alatt nő a pálma. Ha nem tud játszani stresszhelyzet alatt akkor nincs helye az nflben úgy ahogy Sancheznak sincs. Szerintem fiatal tehetséges QB-t hoznék és megversenyeztetném. Nekem Cusin az egyik kedvencem csak zárójelesen említem meg. Lényegében erről elkezdhetünk beszélni holnap, ugyanis ha ma kikapunk akkor tervezgethetünk.
Mára pedig: HAJRÁ JETS!!!!
több mint 10 éve
Pont a mai ellenfél a Carolina mondott le egy reménytelen rookie szezon után a 2. körös újonc QB-járól Jimmy Clausenről, ez itt azért nem annyira várható forgatókönyv, mert akk a Panthers 1/1 lett ez a Jets meg lehet h TOP10-en kívül fog draftolni.Persze húzni kell QB-t, mert Genon kívűl a többi kuka lesz, de Cousinsért egész biztosan legalább 3. kört kell adnotok és akkor van két olyan QB akit kezdőnek szántok. Ha Cousins jobb lesz a TC-ben, akkor egy 2. körös pick egy év után kuka. Viszont ha a egy késői körrel húzzátok az általad említett két úriember közül valakit és hoztok egy veteránt (Clemens, Henne, McCown), akkor még azért kap még egy esélyt Geno.zinedine5Nézd, összességében ha Geno a további meccseken nem hoz egy jó game manager QB szintet, akkor igen is h el kell gondolkozni egy QB versenyen jövőre.Stephen Hill térdsérülése miatt kihagyhatja a szezon hátralevő részét.Ha nem draftoltátok volna Genot, akár lenne is értelme. Így azért fura lenne.zinedine5
Más:Cimini felveti egy esetleges trade lehetőségét Kirk Cousinsért.Beki
Jelenleg Geno-Sanchez-Simms-Garrard a QBjaink névsora. Sanchez kötelező cut, Garrard és Simms nem marad (nincs is értelme), ergo 2 QB-t kell vadászni. Szóval akár drafton late rounddal McCarron vagy Murray féle QB-t lehet húzni, vagy FA-ról, de kell QB.Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ma a liga legjobb run D-jevel nez szembe az offense.Egeszseges celpontok Holmes-Kerley-Nelson-Cumberland.
Jok az eselyek. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem mintha eddig lett volna, most futottam ebbe beleKerley stat mindent elmond a WR helyzetről:
ESPN Stats & Info ✔ @ESPNStatsInfo
Jeremy Kerley leads the Jets with 388 rec yards. There are 102 receivers with more rec yards than him this season (including 5 from Broncos)
3:22 PM - 10 Dec 2013
Mindezt úgy, hogy ő is kihagyott 4 meccset, csak hogy még szebb legyen a kép
A Cousins üzletnek lenne értelme, nem tudom, mennyire marasztalnák Washingtonban, de gondolom ha (amikor?) új edzői stáb jön, első dolga lesz újraépíteni egy offenset RGIII köré, szóval nem fognak vele sokat foglalkozni. Ha egy 3. vagy 4. körnél nem kérnek többet, azt mondom, hadd szóljon, lényeg, hogy legyen B-terv a QB posztra.toam
Holmes: sok sérülés, inkonzisztens játék, emellé jövőre óriási fizu->távoznia kell
Kerley: nem kérdés legjobb elkapónk
Hill: bust egyelőre, csak sebesség ami + nála, mellé drop, gyenge route-ok
Nelson-Cribbs-Gates: felesleges maradniuk.
Gondolom nem kell mondanom, hogy Idzik GM-kedésének 2. évében már rohadtul fontos FA és draft jön, amely miatt nagy nyomás hárul minden egyes döntésével. Panasza nem lehet, hiszen 40-50M cap space és 8 pick áll rendelkezésére majd és bizony lesznek sztár FA-k.
Első fontos kérdés: HC.
Hétvégi meccsen vereség egyenlő búcsú PO-tól, ez már Ryan állásába kell, hogy kerüljön. Én minimális lépéseket tennék: Rex-et kinevezném Thurmann helyére DC-nek, míg DT segédje lehetne és Mornhinweg kezébe adnám a HC pálcát és a lehetőséget, hogy olyan offense-t építsen, amelyet akar.
Lássuk be előző offseasonben kapott egy rookie QB-t és Ivory-t, valamint Winters-t OL-be. Futójáték top10-es -> pacsi, pedig az OL gyenge futásblokkolásban. Tehát ez összességében nem sok, hiszen WR-ek és TE nélkül minden QB élete nehéz, főleg egy rookie-é.
Sorolhatnám még, de Idziknek résen kell lennie és Woody-nak szabad kezet adnia neki, hogy alkothasson. Tökéletes példa volt előtte, amelyet Seattleben csináltak és ő is részese volt ennek.
Stb, stb, stb. Panthers elleni L után visszatérhetünk rá. 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lassan nem lesz aki elkapja a lasztit... mondjunk nálunk sem...ThundersNFL
Éppen ezért kell egy 1. számú WR draft vagy FA nekem mindegy.Én is az IR-re gondoltam 😀. Hát nem kérdés hogy a wr az elso szamu prioritas az offseasonbanWesterGates IR-en van. Jövőre van szerződése, de nem hiszem h marad rosteren.BekiGates is ott van nem ? 😀WesterHill IR-enWesterMaradt egészséges WR Holmes-Kerley és Nelson. Cribbs és Hill IR-en, jesszus de elférne erre az egységre a frissítés jövőre.Beki
több mint 10 éve
Nem mintha eddig lett volna, most futottam ebbe beleESPN Stats & Info ✔ @ESPNStatsInfo
Jeremy Kerley leads the Jets with 388 rec yards. There are 102 receivers with more rec yards than him this season (including 5 from Broncos)
3:22 PM - 10 Dec 2013
Mindezt úgy, hogy ő is kihagyott 4 meccset, csak hogy még szebb legyen a kép
A Cousins üzletnek lenne értelme, nem tudom, mennyire marasztalnák Washingtonban, de gondolom ha (amikor?) új edzői stáb jön, első dolga lesz újraépíteni egy offenset RGIII köré, szóval nem fognak vele sokat foglalkozni. Ha egy 3. vagy 4. körnél nem kérnek többet, azt mondom, hadd szóljon, lényeg, hogy legyen B-terv a QB posztra.
több mint 10 éve
Lassan nem lesz aki elkapja a lasztit... mondjunk nálunk sem...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Én is az IR-re gondoltam 😀. Hát nem kérdés hogy a wr az elso szamu prioritas az offseasonbanGates IR-en van. Jövőre van szerződése, de nem hiszem h marad rosteren.BekiGates is ott van nem ? 😀WesterHill IR-enWesterMaradt egészséges WR Holmes-Kerley és Nelson. Cribbs és Hill IR-en, jesszus de elférne erre az egységre a frissítés jövőre.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gates IR-en van. Jövőre van szerződése, de nem hiszem h marad rosteren.Gates is ott van nem ? 😀WesterHill IR-enWesterMaradt egészséges WR Holmes-Kerley és Nelson. Cribbs és Hill IR-en, jesszus de elférne erre az egységre a frissítés jövőre.Beki
több mint 10 éve
Gates is ott van nem ? 😀Hill IR-enWesterMaradt egészséges WR Holmes-Kerley és Nelson. Cribbs és Hill IR-en, jesszus de elférne erre az egységre a frissítés jövőre.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hill IR-enWesterMaradt egészséges WR Holmes-Kerley és Nelson. Cribbs és Hill IR-en, jesszus de elférne erre az egységre a frissítés jövőre.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Valóban Cousins értéke 3. kör környéke lenne, de ha Idzik úgy gondolja h a Revisért kapott Tampa 3. kör Cousinsra vagy drafton húzandó QB-ra használja el, ám áldásom rá. Ebben a szezonban a kevés cap space miatt csak olcsó, korábban pályát látott játékosokat hoztunk, viszont jövőre 40-50M cap space és 8 draft pick mellett alkothat kedvére, de úgy gondolom h az offense lesz megerősítve.Persze húzni kell QB-t, mert Genon kívűl a többi kuka lesz, de Cousinsért egész biztosan legalább 3. kört kell adnotok és akkor van két olyan QB akit kezdőnek szántok. Ha Cousins jobb lesz a TC-ben, akkor egy 2. körös pick egy év után kuka. Viszont ha a egy késői körrel húzzátok az általad említett két úriember közül valakit és hoztok egy veteránt (Clemens, Henne, McCown), akkor még azért kap még egy esélyt Geno.zinedine5Nézd, összességében ha Geno a további meccseken nem hoz egy jó game manager QB szintet, akkor igen is h el kell gondolkozni egy QB versenyen jövőre.Stephen Hill térdsérülése miatt kihagyhatja a szezon hátralevő részét.Ha nem draftoltátok volna Genot, akár lenne is értelme. Így azért fura lenne.zinedine5
Jelenleg Geno-Sanchez-Simms-Garrard a QBjaink névsora. Sanchez kötelező cut, Garrard és Simms nem marad (nincs is értelme), ergo 2 QB-t kell vadászni. Szóval akár drafton late rounddal McCarron vagy Murray féle QB-t lehet húzni, vagy FA-ról, de kell QB.Beki
Marad 2 WR-ünk rosteren, RG és RT UFA lesz, TE szintén UFA.
Defenseben OLB, CB és S is kellene majd.
több mint 10 éve
Persze húzni kell QB-t, mert Genon kívűl a többi kuka lesz, de Cousinsért egész biztosan legalább 3. kört kell adnotok és akkor van két olyan QB akit kezdőnek szántok. Ha Cousins jobb lesz a TC-ben, akkor egy 2. körös pick egy év után kuka. Viszont ha a egy késői körrel húzzátok az általad említett két úriember közül valakit és hoztok egy veteránt (Clemens, Henne, McCown), akkor még azért kap még egy esélyt Geno.Nézd, összességében ha Geno a további meccseken nem hoz egy jó game manager QB szintet, akkor igen is h el kell gondolkozni egy QB versenyen jövőre.Stephen Hill térdsérülése miatt kihagyhatja a szezon hátralevő részét.Ha nem draftoltátok volna Genot, akár lenne is értelme. Így azért fura lenne.zinedine5
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nézd, összességében ha Geno a további meccseken nem hoz egy jó game manager QB szintet, akkor igen is h el kell gondolkozni egy QB versenyen jövőre.Stephen Hill térdsérülése miatt kihagyhatja a szezon hátralevő részét.Ha nem draftoltátok volna Genot, akár lenne is értelme. Így azért fura lenne.zinedine5
Jelenleg Geno-Sanchez-Simms-Garrard a QBjaink névsora. Sanchez kötelező cut, Garrard és Simms nem marad (nincs is értelme), ergo 2 QB-t kell vadászni. Szóval akár drafton late rounddal McCarron vagy Murray féle QB-t lehet húzni, vagy FA-ról, de kell QB.
több mint 10 éve
Stephen Hill térdsérülése miatt kihagyhatja a szezon hátralevő részét.Ha nem draftoltátok volna Genot, akár lenne is értelme. Így azért fura lenne.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ganggreennation.com/2013/12/12/5199226/has-been-rex-ryan-been-building-the-wrong-kind-of-defense-the-passingHa valakinek van kedve és energiája olvasgatni és elemezni.
Team statok:
Defense against pass: 9th (meccsenként 254.9 yardot engedünk)
Defense against rush: 2nd (meccsenként 82.6 yardot engedünk)
A szezonban eddig csupán 8 INT-et szedett össze a védelem.
Offense pass: 30th (meccsenként 181.4 passzolt yard)
Offense rush: 11th (meccsenként 121.6 futott yard)
Offense total yards: 30th (307.5 total yard meccsenként)
Ofense pocsék, pocsék, pocslk és pocsék...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Reed nem edz ma, Cro posi drilleket csinál.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
overthecap.com/calculator/?Team=JetsKicsit kalkuláltam és a 2014-es szezonra cutoltam Sanchezt, Holmes-t és Cromartie-t az eredmény: 48,5M cap space, ebből lejön még nyilván a rookiek szerződése, de 1,5M nincs benne szvsz cap rolloverként.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnap nem edzett Cromartie, Hill és Winslow, limitált volt Holmes és McIntyre.Hill-t biztosra mondanám, hogy nem lép pályára, viszont Cromartie hiányzása érzékeny lehet, főleg ha Newtont kellene levadászni futás ellen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Stephen Hill térdsérülése miatt kihagyhatja a szezon hátralevő részét.Más:
Cimini felveti egy esetleges trade lehetőségét Kirk Cousinsért.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nfl.com-on van egy cikk, hogy mely csapatoknak kellene az offseasonben QB-t vadászni és a Jets a must kategóriában van.
több mint 10 éve
A lepény hal megy elöl a remény hal meg utoljára 😀Sztem már a hétvégén bukjuk ezt a részt. 😀Bekiigazából az első pont a legneccesebb 😀WesterJók az esélyeink. 😀BekiManish Mehta @MMehtaNYDN 53mpPO:
Jets are still mathematically alive for playoffs. However, #NYJ will be officially eliminated if it loses to Panthers AND Ravens beat LionsBeki
- megnyerjük mindhárom meccsünk
- a ravens kétszer kikap
- a chargers egyszer kikapWester
Lesz ez még így se!