NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg a 2014-es fizetések alapján mienk a 7. legtöbb cap space (24M), amely rendelkezésre áll jövőre. Ebben nincs benne az idei cap rollover.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Austin Howard nem vett részt a positioning drillekben ma, Ducasse edzett a kezdő OL-ben RT-ként.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az idei évi drafton ugye a hírek szerint 1/9-re Tavon Austin nagyon benne volt a pakliban, hogy kihúzzuk.Nekiálltam az idei évi WR-ek meccseinek visszanézéséhez és valahogy kézzel-lábbal ragaszkodnunk kell a Sammy Watkins-Mike Evans kettős egyikének megszerzéséhez, bár nekem utóbbi játéka nagyon tetszik. Magas, hatalmas test, jó kezek, jó route futó, jó sebesség minden egyben van véleményem szerint, amely egy olyan QB-nak, mint Geno szüksége lenne. Ami még durva az az, hogy ekkora testtel mennyi yardot tudott még hozni a Texas A&M meccsein az is klassz volt.
Ha vmi egyetemi szaki olvassa kérem cáfoljon meg ha vmit rosszul írok. 😊
Egyik WR sem AJ Green vagy Julio típusú vadállatnak tűnik, de nagyon tetszenek, ezek után a TE-k jönnek majd, inkább a 2-3. körre saccoltakat nézegetem majd.
Tudom, hogy rohadt korai még, mert 2 meccs hátra van viszont mivel PO-ba nem juthatunk így nincs jobb időtöltése az embernek. 😊
Miért pont a WR-ket nézegetem 1. körben? Lássuk be, ha nem Rex marad a HC egyszerűen nincs mese, mint WR-t húzni top10-es pickkel. OL-ben inkább OT run várható 1. körben, de LT-nk van, míg RTben Howard hosszabbítása lenne a legolcsóbb megoldás.
Szóval WR sorban marad biztosan Kerley és Hill. Én Nelsont megkínálnám még egy éves szerződéssel, míg draftról Evans-Watkins kettős egyike és FA-n rengeteg 1-2. számú külső WR lesz és cap space is lesz, tehát nálam a WR sor jövőre:
Watkins/Evans
FA WR (1. vagy 2. számú WR-nek)
Kerley (slot)
Hill
Nelson
FA-n gondolok pl.: Brandon LaFell, Jacoby Jones, Eric Decker, James Jones, Hakeem Nicks, Jeremy Maclin (ha Mornhinweg lenne a HC mondanom sem kell h mennyire illene az offensebe), Riley Cooper, Emmanuel Sanders, Mario Manningham
Mennyivel jobban hangzana, mint az idei WR corp. 😊
Most tessék szidni ezerrel. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Idézet a Seahawks honlapjáról ( www.seahawks.com/team/staff/John-Idzik/f304b1c8-4fdb-49a7-b810-c4b074b07c45):Most nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy emlékszem pont hogy a pénzügyekhez ért, és még beszéltük is, hogy vajon ki fog draftolni, mert ott nincs tapasztalataWesterOlyan szinten hibáztatható, hogy scoutolás terén van tapasztalata és bizony 2. körtől kezdve az offensere lőttük el a draft pickjeinket:Mehta: www.nydailynews.com/sports/football/jets/mehta-rex-future-jets-decided-article-1.1549871Viszont Idziket hibáztatni a kevés O talent miatt baromság, kb a draftoltakra volt helyünk 😒.
Idzik és Woody már döntött Ryan sorsáról és butaság azt hinni, hogy az utolsó 2 meccsnek bármi jelentősége lenne Rex jövőjét illetően.
De hogyan döntött???
"Ryan is right. He’s probably the least of the team’s problems, but there are other factors that could prompt Johnson to make a change.
Ryan deserves to be back, but there’s a fair case to be made that Idzik should have an opportunity to hire his own head coach to help steer his fate."Beki
Remélem marad ryan, én még bízok benne.Wester
Beki
"With Seattle, Idzik oversees player negotiations, the team’s compliance with the NFL salary cap, player personnel transactions, all football operations budgets, staff and team contracts, team travel and most aspects of the day-to-day football operations while also remaining active in player evaluations. In addition, he serves as the club’s primary liaison to the NFL Office and represents the club at League meetings."
Ergo jó kapcsolatok, player evaluator és cap guy. 😊
több mint 10 éve
Most nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy emlékszem pont hogy a pénzügyekhez ért, és még beszéltük is, hogy vajon ki fog draftolni, mert ott nincs tapasztalataOlyan szinten hibáztatható, hogy scoutolás terén van tapasztalata és bizony 2. körtől kezdve az offensere lőttük el a draft pickjeinket:Mehta: www.nydailynews.com/sports/football/jets/mehta-rex-future-jets-decided-article-1.1549871Viszont Idziket hibáztatni a kevés O talent miatt baromság, kb a draftoltakra volt helyünk 😒.
Idzik és Woody már döntött Ryan sorsáról és butaság azt hinni, hogy az utolsó 2 meccsnek bármi jelentősége lenne Rex jövőjét illetően.
De hogyan döntött???
"Ryan is right. He’s probably the least of the team’s problems, but there are other factors that could prompt Johnson to make a change.
Ryan deserves to be back, but there’s a fair case to be made that Idzik should have an opportunity to hire his own head coach to help steer his fate."Beki
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Olyan szinten hibáztatható, hogy scoutolás terén van tapasztalata és bizony 2. körtől kezdve az offensere lőttük el a draft pickjeinket:Mehta: www.nydailynews.com/sports/football/jets/mehta-rex-future-jets-decided-article-1.1549871Viszont Idziket hibáztatni a kevés O talent miatt baromság, kb a draftoltakra volt helyünk 😒.
De hogyan döntött???
Geno nem az igazi, Winters elég bizonytalan, Aboushi+Campbell pályát nem látott még, Bohanon OK. Goodson FA igazolás gyanánt pocsék, ergo egyedül Ivory + értékelésben egyelőre.
Ryan (nem az én véleményem) menni fog, legalábbis HC posztról biztosan, hiszen az offenset tobábbra sem tudja kezelni és a D is össze-összerogyadozik mostanság.
több mint 10 éve
Mehta: www.nydailynews.com/sports/football/jets/mehta-rex-future-jets-decided-article-1.1549871Viszont Idziket hibáztatni a kevés O talent miatt baromság, kb a draftoltakra volt helyünk 😒.
De hogyan döntött???
Remélem marad ryan, én még bízok benne.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mehta: www.nydailynews.com/sports/football/jets/mehta-rex-future-jets-decided-article-1.1549871Idzik és Woody már döntött Ryan sorsáról és butaság azt hinni, hogy az utolsó 2 meccsnek bármi jelentősége lenne Rex jövőjét illetően.
De hogyan döntött???
Ryan deserves to be back, but there’s a fair case to be made that Idzik should have an opportunity to hire his own head coach to help steer his fate."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk lassan Idzik is média elé állhatna és kibökhetne végre vmit, vagy nyomást gyakorolni Ryan "Én vagyok a tökéletes edző a Jets számára" mondatai után.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kedves Szurkolótársak!Gondolom páran tudjátok már, de hivatalosan is leírom: a Ravens tegnapi győzelmével a Jets idei szezonjának vége és biztosan nem juthatunk PO-ba már.
Let's time to talk about offseason! 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Úgy gondolom, hogy ez eddig sem volt kérdéses.Manish Mehta @MMehtaNYDN 12 percsztem még annyi sincsWester
Santonio Holmes has approximately a .00000000001 percent chance of returning to the Jets in 2014. #nyj
C'mon man, that's what I'm talking about.Beki
Ugye Revis tradelése előtt Idzik és rex is folyton azt hangoztatta, hogy marad, míg Sanchez esetében még ezt sem mondják. 😀
több mint 10 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDN 12 percsztem még annyi sincs
Santonio Holmes has approximately a .00000000001 percent chance of returning to the Jets in 2014. #nyj
C'mon man, that's what I'm talking about.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 12 percSantonio Holmes has approximately a .00000000001 percent chance of returning to the Jets in 2014. #nyj
C'mon man, that's what I'm talking about.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs volt ez sztem, geno is jobban játszott, az intnél sztem a punt block td betett neki és nagyon megakarta csinálni(rágörcsölt) = INT.El kell veszíteni és tankolni draftra. 😀
Holmesnak végülis igaza lett a secjük volt tényleg a gyengébb pont más kérdés hogy még így is egy felesleges beszólás volt, főleg annak fényében ahogyan teljesít idén. Az idei szezonból még a maradék két meccset ki kell élvezni, aztán jövőre SB 😀
GO JETS!!!Wester
több mint 10 éve
Jó meccs volt ez sztem, geno is jobban játszott, az intnél sztem a punt block td betett neki és nagyon megakarta csinálni(rágörcsölt) = INT.Holmesnak végülis igaza lett a secjük volt tényleg a gyengébb pont más kérdés hogy még így is egy felesleges beszólás volt, főleg annak fényében ahogyan teljesít idén. Az idei szezonból még a maradék két meccset ki kell élvezni, aztán jövőre SB 😀
GO JETS!!!
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
The end is inevitable now, the end to a most improbable playoff dream for a team that turned into nothing more than a cruel tease.And the magic number now for Rex Ryan is 2.
His Rexpiration date has drawn perilously closer.
A source described Jets owner Woody Johnson this way to The Post after Panthers 30, Jets 20:
“Not happy.”
Not good for Rex.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg amúgy a 13. drafthely a miénk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
The Bad:Santonio Holmes: Holmes made headlines this week about how Carolina's secondary was the weak link, but he was rendered a nonfactor in this game starting with a drop on what should have been a routine catch on New York's first drive. He only had 2 catches for 14 yards.
Punt Protection: The blocked punt essentially ended the Jets' chances. Allowing a free runner to come up the A gap is unfathomable.
Dawan Landry: He was late in coverage far too consistently.
David Harris: This might have been Harris' worst game of the season. He was beaten in coverage a few times. He was dragged by ball carriers to allow critical yardage a few others. And on the screen that went for a touchdown he first did not get off his block quickly enough and then could not catch up.
Dee Millliner: On said screen pass, Milliner gave as poor of an effort as you will ever see trying to beat a block.
Ed Reed: On said screen pass, Reed first bit hard on a fake and then took a bad angle that prevented him from making a tackle. It seemed like another bad angle that would have been a good angle and meant a tackle back when he was in his prime.
Demario Davis: It was a quiet day from him.
Geno Smith: This was not a meltdown, but Geno still did not play well even accounting for yet another ugly pick six. He wasn't decisive enough and kept freezing as the Panthers kept blitzing him off the corner. He also missed a wide open touchdown deep by throwing the ball out of bounds by yards.
Brian Winters: Cleanly beaten for yet another sack and took a penalty.
The Good:
Chris Ivory/Bilal Powell: The Jets gained 5.6 yards per carry today against one of the stingiest run defenses in the league. The running back duo combined for 103 yards on 19 carries.
Quinton Coples: He played a strong game in his homecoming. He was disruptive throughout and ended with a sack and another hit.
Muhammad Wilkerson: A fixture in the Carolina backfield, Wilkerson's 6 tackles understate the way he caused problems for Carolina's run and passing game. One goal line stop was all Wilkerson driving his man into the ball carrier.
Sheldon Richardson: He was productive throughout, but two plays stand out. There was him dragging down Cam Newton in the open field by himself. Then there was the touchdown carry. He is a very tough and punishing runner. The Jets should use him sparingly as a ball carrier. He has much more value as a defender, but they can go to him when they really need a short yardage pickup.
David Nelson: He did a nice job of reading coverages and taking what the defense gave him. Nelson had 3 catches for 44 yards.
Jeff Cumberland: He didn't make many incredible catches, but he did nice work using his athleticism running after the grab, including his 35 yard gain.
Amennyiben a Ravens nyer holnap hajnalban idén már nem jutunk PO-ba.
több mint 10 éve
Ennyi volt, ha a Ravens nyer hétfőn a PO-nak annyi.BekiNem is vagyunk MÉG odavalók, jó meccs volt, legalább jól játszottunk, a punt blockon ment el az egész
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ennyi volt, ha a Ravens nyer hétfőn a PO-nak annyi.
több mint 10 éve
ki van számolva 3-3 lesz a divizió eredmény és a közös ellenfelek elleniben jobbak vagyunkSztem nem a divízión belüli szar eredményünk miatt igenis számít.BekiNyert a Miami, így egyre kisebb jelentősége van h nyerünk-e ma. 😕Bekimiami nem érdekes, ha megverjük őket akkor mi vagyunk jobbakWester
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sztem nem a divízión belüli szar eredményünk miatt igenis számít.Nyert a Miami, így egyre kisebb jelentősége van h nyerünk-e ma. 😕Bekimiami nem érdekes, ha megverjük őket akkor mi vagyunk jobbakWester
több mint 10 éve
Nyert a Miami, így egyre kisebb jelentősége van h nyerünk-e ma. 😕Bekimiami nem érdekes, ha megverjük őket akkor mi vagyunk jobbak
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nyert a Miami, így egyre kisebb jelentősége van h nyerünk-e ma. 😕
több mint 10 éve
Millinernek nem kéne nagy baromságot elkövetnie, Steve Smith mellett kéne csak maradnia. Cromartie remélem pihen, az elmúlt két meccsen a sérülése miatt szívtunk eleget.Antonio Allen újabb nehéz TE feladatot kap...
Geno meg jó lenne ha nem pánikolna a folyamatos pass rush láttán, és eltalálná néhány hosszú labdával az elkapókat.
Futójátéktól nem sok jót várok 😊
Go Jets!