New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Soha nem vártam még annyira draftot, mint az ideit. A sok lejáró szerződés meg az elbaszott cap helyzet miatt, az az egyetlen dolog, amiben bízhatunk, hogy véletlenül belenyúlunk a tutiba. A rengetek luk miatt, amit toldozni kéne, még a későbbi körökben is kezdő szintű embereket kellene húzni!Ezért égető kérdés már az új GM kinevezése, remélhetőleg nem lőnek mellé nagyon! Amúgy is mocskosul unom már ezt a huzavonát!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jason LaCanfora jelenti, hogy csütörtökig megnevezzük az új GM-et.Ma befejeződnek az interjúk a végső jelöltekkel, ami eddig biztos, hogy Omar Khan tegnap, míg Idzik ma beszélget el Woodyékkal.
Rajtuk kívül még Scott Cohen esélyes a posztra, de lehetnek még meglepetés nevek is.
több mint 11 éve
www.ganggreennation.com/2013/1/15/3880984/cutting-up-the-credit-cardsBeki
www.nfl.com/news/story/0ap1000000126732/article/new-york-jets-gm-job-more-attractive-than-realizedAlapvetően mindkét cikkben leírják, hogy ezt a 2013-at be kell nyelni. Nincs mit tenni, 2013 leves, utána viszont gyors rebuild jöhet. ha elkezdtek szarakodni, ide-oda tologatni a kifizetéseket, akkor hosszabd lesz ez a folyamat.
Ez viszont érdekes írásWester
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.ganggreennation.com/2013/1/15/3880984/cutting-up-the-credit-cards
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDNGiants' Marc Ross withdrew name from Jets GM search process, source confirms. It's unclear when he withdrew (b4 or after Caldwell offer)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer 1.0-ás mockjában Chance Warmack OG-t írja hozzánk.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nfl.com-on kijöttek az idei első mockok:Bucky Brooks: Barkevious Mingo DE/OLB
Daniel Jeremiah: Bjoern Werner DE
Charles Davis: Barkevious Mingo DE/OLB
Gil Brandt: Jarvis Jones OLB
Josh Norris: Barkevious Mingo DE/OLB
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha már ilyen drága fejvadászt fogadott az új GM keresése miatt remélem is h tényleg a legjobb jelölt kerül kiválasztásra.remélem azért Woody tudja mit csinál 😉 WesterNfl.com-on is van elemzés róla, hogy Woody nem engedi beleszólni első körben, hogy valóban a "tökéletes" jelöltek jöhessenek második interjúra, ott már Ryan is beledumálhat.BekiAlbert Breer megerősítette, hogy Ryan nem volt jelen a GM jelöltek 1. interjújain, de a másodikon már ott lesz.Bekiaha nem szól bele 😒Wester
több mint 11 éve
remélem azért Woody tudja mit csinál 😉Nfl.com-on is van elemzés róla, hogy Woody nem engedi beleszólni első körben, hogy valóban a "tökéletes" jelöltek jöhessenek második interjúra, ott már Ryan is beledumálhat.BekiAlbert Breer megerősítette, hogy Ryan nem volt jelen a GM jelöltek 1. interjújain, de a másodikon már ott lesz.Bekiaha nem szól bele 😒Wester
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nfl.com-on is van elemzés róla, hogy Woody nem engedi beleszólni első körben, hogy valóban a "tökéletes" jelöltek jöhessenek második interjúra, ott már Ryan is beledumálhat.Albert Breer megerősítette, hogy Ryan nem volt jelen a GM jelöltek 1. interjújain, de a másodikon már ott lesz.Bekiaha nem szól bele 😒Wester
több mint 11 éve
Albert Breer megerősítette, hogy Ryan nem volt jelen a GM jelöltek 1. interjújain, de a másodikon már ott lesz.Bekiaha nem szól bele 😒
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer megerősítette, hogy Ryan nem volt jelen a GM jelöltek 1. interjújain, de a másodikon már ott lesz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCiminiThis will be Idzik's 2nd interview. Angelo, Khan, Cohen and Gaine also have drawn follow-up interest from #Jets. Idzik, Khan are cap guys.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Olvasva a draft topicot már lehet nem is akkora baromság werner 😀 csak azt hallottam hogy ő csak DE-nek jó, ezért gondoltam baromságnakWesterAhogy nem is jó 3-4 OLB-nek, 4-3 az ő asztala.
több mint 11 éve
Olvasva a draft topicot már lehet nem is akkora baromság werner 😀 csak azt hallottam hogy ő csak DE-nek jó, ezért gondoltam baromságnak
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Elnézve a dolgokat, vagy Thomas vagy Pace alacsonyabb fizuért visszajöhet, de McIntyre kezdésén sem lepődnék meg.
több mint 11 éve
FA-n inkább OL és S igazolásban gondolkoznék.BekiÉs két olb a draftról ? Vagy McIntyret gondoltad?
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Anthony Spencer, Shaun Phillips, Daryl Smith, a többit nem tudom!leeon83Daryl Smith 3-4-ben ILB.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
FA-n inkább OL és S igazolásban gondolkoznék.
több mint 11 éve
Kruger jó lenne 😀 Spencer se rossz de ezek csak szép álmok
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Anthony Spencer, Shaun Phillips, Daryl Smith, a többit nem tudom!
több mint 11 éve
Am ki lesz FA OLB, tudom nem vmi jó a cap helyzet de azért mégis 😀Westervikingsauthority.com/vikings-free-agents/nfl-master-list-of-2013-defensive-free-agents/nfl-olb-3-4-free-agents/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Am ki lesz FA OLB, tudom nem vmi jó a cap helyzet de azért mégis 😀
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
OLB okés, főleg úgy, hogy Pace és Thomas valószínűleg befejezte nálunk.