NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csak hogy legyen mit kántálnotok 😛Yeah, men, +1 jár érte! :cool:
Mi Timmynk, aki a Meadowlandsben vagy,
Szenteltessék meg a Te mezed,
Jöjjön el a Te Jets-ed,
Legyen meg a Te MVP címed,
Amint Floridában úgy Jerseyben is.
Mindennapi comebackünket
add meg nekünk ma,
És bocsáss meg Elwayéknek,
Miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek,
És ne vígy minket 1/1-be,
De szabadíts meg a Mexikóitól.
Mert tiéd a Jets, az NFL, a Hall of fame
mindörökké Ámen.fetomy
több mint 12 éve
Csak hogy legyen mit kántálnotok 😛Bár lenne olyan gomb, hogy +1000!
Jöjjön el a Te Jets-ed,
Mindennapi comebackünket
add meg nekünk ma,
az ellenünk vétkezőknek,
mindörökké Ámen.fetomy
több mint 12 éve
Csak hogy legyen mit kántálnotok 😛Állat... 😀
Jöjjön el a Te Jets-ed,
Mindennapi comebackünket
add meg nekünk ma,
az ellenünk vétkezőknek,
mindörökké Ámen.fetomy
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Csak hogy legyen mit kántálnotok 😛Mi Timmynk, aki a Meadowlandsben vagy,
Jöjjön el a Te Jets-ed,
Mindennapi comebackünket
add meg nekünk ma,
az ellenünk vétkezőknek,
mindörökké Ámen.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kezd biztossá válni, hogy ismét a defensebe húzunk első körben embert.Ryanék tegnap a South Carolina pro day-re látogattak el, ahol Melvin Ingramet tekintették meg. Eddig Ingramet, Andre Branchet, Quentin Coplest és Michael Brockerst tekintették meg, míg Upshaw-t nagyon ismerik. 😀
több mint 12 éve
Annyit már biztosan tudunk, hogy Tim nagyon "excited".vassadi32 perc alatt 44-szer került izgatott állapotba
http://youtu.be/uNcMFohJkbs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
deyell
11 702
Tegnap Rexy az NFL tulajok gyűlése után nyilatkozott pár érdekes részlet:+ meccsenként kb. 20 snapet fog játszani Tebow. szerintem idővel lesz abból több is 😊
-Bart Scott marad a csapatnál, mint kezdő ILB
-Wayne Hunter marad a kezdő RT, Ducasse lehetőségeiről nem nyilatkozott
-Drafton húzhatunk kezdő kaliberű WR-t, de Edwards visszatérése sem kizárt
-Ryanék nem utaznak el az Alaba Pro Day-re mondván köztudott, hogy szeretik Courtney Upshaw játékát, ez nem lehet meglepetésBeki
choose life
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tegnap Rexy az NFL tulajok gyűlése után nyilatkozott pár érdekes részlet:-Bart Scott marad a csapatnál, mint kezdő ILB
-Wayne Hunter marad a kezdő RT, Ducasse lehetőségeiről nem nyilatkozott
-Drafton húzhatunk kezdő kaliberű WR-t, de Edwards visszatérése sem kizárt
-Ryanék nem utaznak el az Alaba Pro Day-re mondván köztudott, hogy szeretik Courtney Upshaw játékát, ez nem lehet meglepetés
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NFL bejelentette az idei comp pickeket:2 darab 6. és 7. körös jogot kaptunk.
Összesen 10 választásunk lesz az idei drafton, zsír. :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sanchez már retteghet. 😀
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Tebow azt mondta, hogy ismeri Ryan sítlusát, mert ő is nézte a Hard Knocks-t 😀jjncaaAkkor jól értettem, azt hittem hülye vagyok. Azt tudtuk hogy ugyan az az ügynöke Rexy-vel?
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Tebow azt mondta, hogy ismeri Ryan sítlusát, mert ő is nézte a Hard Knocks-t 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Annyit már biztosan tudunk, hogy Tim nagyon "excited".
több mint 12 éve
20 perc múlva kezdődik Tebow sajtótájékoztatója és bemutatása, a Jets-t annyira meglepte a nagy médiafelhajtás, hogy nem biztosítottak elég széket az újságíróknak 😀
---
több mint 12 éve
😊 Ritka dolog.Delonso_Egy ideig teljesen semleges voltam. Aztán bekeveredtem a broncos topicba, és írtam egy hsz-t, onnantól már nem számítok semlegesnek, hiszen Tebow témában aki semleges az is haternek számít 😊 (mert hozzáteszem, hogy még mindig semleges vagyok, mivel abszolút nem utálom a srácot)
több mint 12 éve
😊 Ritka dolog.Delonso_Ja, és én nem nagyon értem ezt a felhajtást. Nyilván azért, mert 2008 óta nem nagyon nézek NCAA-t, esetleg egy-egy bowl meccset, meg az itt érdekesebbnek mondott meccseket szoktam elkérni Uncle Joe a.k.a TYT-től. Így láttam Tebow néhány meccsét is (najó igazából magamhoz képest sok meccsét), de a körülötte lévő felhajtásba nem másztam bele. Most már látom, hogy mennyire okos vagyok 😀
több mint 12 éve
😊 Ritka dolog.
több mint 12 éve
Tebow semleges az mi?Delonso_Én. Bírom a csávót, elnézegettem, ahogy kísérletezik a Denver egy ilyen projekttel, de nem igazán érdekel. Jól kiröhögtem a Steelerst, hogy mekkora vicc már így kikapni. Kb. ennyi.
Ha Tebow-ra gondolok, akkor semmi nem jut eszembe, mindössze annyi, hogy kész szerencse hogy van, mert az nlf.com-on átveszi a főoldalt a bounty cikkektől 😂
több mint 12 éve
Tebow lover. Kedvencét minden körülmények közt élteti. Benne az egyik legfejlődőképesebb NFL QB-t látja, aki akaratban, csapatra gyakorolt hatásban a legerősebb. Hibái fölött képes szemet hunyni, érzi egy megfelelő OC-vel és QB edzővell határ a csillagos ég. Nem a statisztika complet passz része érdekli, hanem a győzelem vereség mutató. A Tebow lovert nem érdekli ha kedvence egy meccsen 50 yardot dob, fut is ennyit biztosan. a lényeg nyert-e vagy nem a csapat. És a szüzességére fogad is a sportingbeten, a győzelmi sorozat lesz-e hosszabb vagy a virginity.
Én ilyen vagyok.
Tebow hater
Ez az ember QB ?
Szerintem FB, TE, RB placekicker .....
Tökmindegy mit tesz a csapatért, hogy játszik, egy dolog lebeg a szeme előtt ez az ember nem tud dobni. Csak futásból él amiből az NFL-ben nem lehet, lassú a release nagyon. Ezt akár naponta ötször is beírja a fórumba, mert úgy lesz még jobban igaza. A Tebow hater egyetért Fox és Elway urakkal, mert hiába ígérték neki a kezdő QB pozícióját a training campig, ha jön egy lehetőség azzal bizony élni kell, az ígéret amúgy sem fontos dolog, ez business. Tebow örüljön hogy volt olyan nyomoronc, aki bekockáztatja TE-nek. Az NCAA eredmények meg nem számítanak, mert vagy nem nézett olyat, vagy az egy alsóbb szint, lehet nem is amerikában játszanak, meg mit akar vele, rég volt. A Tebow hater nem haternek érzi magát csak reálisnak és ezt szívesen hangoztatja.
Tebow semleges az mi?
több mint 12 éve
Igazad van. Széken. 😀padon?térjél már észre ember.. 😊DarrelleRevis24Ja, a védők szerint is 😀fetomyA padon mindegy milyen mez van rajta nem?Bazzani
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
padon?térjél már észre ember.. 😊A padon mindegy milyen mez van rajta nem?BazzaniJól fog állni neki a zöld 😀DarrelleRevis24Ja, a védők szerint is 😀fetomy
több mint 12 éve
ez a kemény 😀 😂Jets QBs Mark Sanchez, Tim Tebow and Greg McElroy went 73-11 in college. Tebow had the worst winning % of the group
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hmm, Walterfootball mockja izgalmas számomra:1. körben Upshaw fantastic, 2-ban ILB, 3-ban WR, 4. Nick Foles QB, asszem nincs is 4. körünk. 😛
több mint 12 éve
QB-t nem is. 😉Padon? Ilyen QB-t nem szoktak padoztatni 😉fetomyJa, a védők szerint is 😀fetomyA padon mindegy milyen mez van rajta nem?Bazzani
több mint 12 éve
Padon? Ilyen QB-t nem szoktak padoztatni 😉A padon mindegy milyen mez van rajta nem?BazzaniJól fog állni neki a zöld 😀DarrelleRevis24Ja, a védők szerint is 😀fetomy