NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
171
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
83
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Azt se felejtsük el amúgy ebben a 5. meccsen már Tebow lesz a QB témában, hogy eddig azért Sanchez lehetett szar, nem kellett izgatnia magát, mert egyértelmű volt, hogy úgyis ő lesz a QB. Tebow ha nem jön, ez maradt volna, így viszont ő is tudni fogja, hogy itt már teljesíteni kell, vagy cumi, mert a TT hype az már nagy nyomás lesz.Nyilván könnyen lehet, hogy összetörik a teher alatt és méginkább szar lesz, vagy stb... de azt is vegyük figyelembe, hogy lehet, hogy ez elég tüzelés lesz neki ahhoz, hogy odategye magát 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Tebow egyházasoknak külön topicjuk asszem az általános részben, ne itt offoljanak imáikkal. 😂 Sanchot majd meglátjuk. Bár lehet igazad lesz. 😊
több mint 12 éve
Lesz forgalom a topicban ahogy nézem és akkor még a hardcore Tebow fanek még nem is jöttek, sobri pl, vagy a Tebow egyház funkcionáriusai 😊Sanchonál nagyon meglepődtünk a nagy szerződésen, ám azért ez a széljegyzet igencsak teljesítménynövelő lesz, azon se lennék meglepve, ha egy év múlva már valamelyik csapat backupjaként tevékenykedne, lásd a hasonlóan eredményes Ortont.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Magánvéleményem szerint legkésőbb a 5.-6. meccsen már Tebow lesz a QB1. Tuti oda fogja tenni magát azok után hogy PO után elküldték a Broncostól. Plusz a média meg a szurkolók is nyomni fogják amint Sanchez nem villog fényesen. És hát ugye nem nézem ki az Amigóból hogy 3-4 meccsen kiemelkedő szinvonalat hozzon.Nekem rohadtul mindegy melyikükkel nyerünk divizíót, mindkét QB egyenlő eséllyel indul bár nem kérdés, hogy az Amigó lesz a kezdő. 😀
Kívánom hogy nyerjen diviziót a Jets Timmel! Úgyis bögyömben van a Pats... 😀beresrobi
több mint 12 éve
Magánvéleményem szerint legkésőbb a 5.-6. meccsen már Tebow lesz a QB1. Tuti oda fogja tenni magát azok után hogy PO után elküldték a Broncostól. Plusz a média meg a szurkolók is nyomni fogják amint Sanchez nem villog fényesen. És hát ugye nem nézem ki az Amigóból hogy 3-4 meccsen kiemelkedő szinvonalat hozzon.Kívánom hogy nyerjen diviziót a Jets Timmel! Úgyis bögyömben van a Pats... 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sok olyan lesz, mikor Tebow kéri majd a snapet, míg Sanchez WR-ként blokkol majd. 😀A baj az ez sem olyan könnyű hisz azok a passzok akkor kellenek, amikor 3 and long van, ahhoz meg kell kéz (mondjuk Tebowé ? 😊 ) Ám én Greenben nem hiszek és itt már bukóra áll ez a system. Ide bizony futó is kéne.Delonso_Még idehozzák Jeff Garciát futónak, tud Ő futni is. A snaphez felállnak, Sanchez középen Tebow balra Garcia Jobbra, nincs az a D# ami olvasni tudná a playt. 😀 Ez volna a wildcat igazán...BigBaltazar
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jogos. 😉Ami fixnek tűnik, hogy ezzel számunkra az FA tutira befejeződött. Drafton van 1-3., 5. és 2 db 7. körös jogunk, ha jól tudom.
Ebből az első 3 nagyon fontosnak mutatkozik, ugyanis kell pass rusher, kezdő FSünk sincs és OL-be is jönne depth, akár Hunter helyett valaki.
több mint 12 éve
A baj az ez sem olyan könnyű hisz azok a passzok akkor kellenek, amikor 3 and long van, ahhoz meg kell kéz (mondjuk Tebowé ? 😊 ) Ám én Greenben nem hiszek és itt már bukóra áll ez a system. Ide bizony futó is kéne.Delonso_Még idehozzák Jeff Garciát futónak, tud Ő futni is. A snaphez felállnak, Sanchez középen Tebow balra Garcia Jobbra, nincs az a D# ami olvasni tudná a playt. 😀 Ez volna a wildcat igazán...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Na ő a harmadik pontosság mintaképe 😊 Egyik irányító sem ebből fog megélni.De Tebow legalább futni tud és feltüzelni valami iszonyat mód a csapatot, ami Ryannel spékelve még működhet is. Plusz a nagy almában +1 milla új keresztény lesz és megy majd a zarándoklat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sanchez nem fogja bírni a nyomást ez egyértelmű. Szerintem titokban az a szándékuk Ryanéknek, hogy bizony legyen is nyomás Sanchezen ezáltal vagy jól teljesít, vagy megy a süllyesztőbe 2 szezon múlva.Tebow tudja kezelni a nyomást, de kérdés a játékával mit mutat, mert mindkét irányítóval könnyen lehet befürdünk a szezonban, aztán a végén még McElroy kezd majd. 😀
több mint 12 éve
Igen, úgy már más a leányzó fekvése.Én jelenleg úgy látom Sancho kezd, a nagy szerződése sajnos ott is tartja majd egy darabig.
De, egyetlen elrontott passz pláne egy INT, már mutatni fogja a kamera Tebowt... Egy idő után Ryant is kikezdik ha nem játszatja. Erre vagyok kíváncsi hogy kezelik.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Amennyire ismerem a WCO-t, Holmes és Kerley lesz a 2 első számú WR-ünk, TE-ben Keller. Ezáltal WR már tuti nem kell a drafton, tehát vagy Richardson első körben, vagy 2-ban RB draft lesz ezt garantálhatónak néz ki az eddigiek alapján. 😊
több mint 12 éve
A baj az ez sem olyan könnyű hisz azok a passzok akkor kellenek, amikor 3 and long van, ahhoz meg kell kéz (mondjuk Tebowé ? 😊 ) Ám én Greenben nem hiszek és itt már bukóra áll ez a system. Ide bizony futó is kéne.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én ezt nem tudom írni Phins fanként.... De Hajrá Tebow. Töröld le Sanchot a kezdőből.Delonso_Hidd el egyszerűen hiába mondta Mike T, hogy csak bizonyos formációknál fogjuk használni TT-t, egyszerűen nem látom, hogy Mark meg tud élni majd ebben az offenseben.
Persze, ha Green, Keller, Kerley és Holmes viszik a szekeret, akkor könnyen maradhat, hiszen néha kell csak 1-2 jó passzt bemutatnia majd Marknak.
több mint 12 éve
Én ezt nem tudom írni Phins fanként.... De Hajrá Tebow. Töröld le Sanchot a kezdőből.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na akkor mostantól hajrá Jets!burzum4ever😂 😂 😂
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Na akkor mostantól hajrá Jets!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"When the Jets traded for Tim Tebow , General Manager Mike Tannenbaum proclaimed Tebow the No. 2 quarterback . And according to Jason La Canfora of NFL Network, that directly contradicts what Tannenbaum promised Stanton — and that promise to Stanton was the primary reason he agreed to sign with the Jets. "Jaja, nem lennék meglepődve, ha Sanchot is átverte volna a szerződés hosszabbításnál. 😀
Szép. Stantont meggyőzi Tannen hogy ő lesz a no2, nem hoznak ide mást, aki emiatt ide jön, 1 hétre rá meg hoznak valakit, akiről elmondja, hogy ő lesz a no2... 😀fetomy
több mint 12 éve
"When the Jets traded for Tim Tebow , General Manager Mike Tannenbaum proclaimed Tebow the No. 2 quarterback . And according to Jason La Canfora of NFL Network, that directly contradicts what Tannenbaum promised Stanton — and that promise to Stanton was the primary reason he agreed to sign with the Jets. "Szép. Stantont meggyőzi Tannen hogy ő lesz a no2, nem hoznak ide mást, aki emiatt ide jön, 1 hétre rá meg hoznak valakit, akiről elmondja, hogy ő lesz a no2... 😀
több mint 12 éve
nDRo
1 593
Timmy (személyesen) a Jetst választotta velünk szemben. VAN ISTEN!!!!iktriad😂
több mint 12 éve
No kíváncsi vagyok a közönség meddig hagyja egy rossz Sanchez mellett Tebowt backupnak.
több mint 12 éve
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/540790_10150608513641263_68680511262_9593852_1504918473_n.jpg 😀superbrutal88van ennél jobb is, a Jets/Tebow fanok akár használhatják is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mike T egyértelműen elmondta a Tebow konferencián belül, hogy Sanchez volt és lesz is a starter QB, Timet csak bizonyos formációknál használjuk majd, kb úgy mikor Sanchez kiment WRnek, olyan formában kap az elején lehetőséget TT, tehát egyértelműen backupnak érkezik fellendítve remélhetőleg Sanchot.Aztán az idő majd valamelyiküket igazolja. 😊
több mint 12 éve
Szopatják szegény Stantont! Most épp tradet akar kérni, pedig szerintem egyenlő feltételek mellett, akár kezdő is lehetne.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/540790_10150608513641263_68680511262_9593852_1504918473_n.jpg 😀