NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
146
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
72
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Timmy (személyesen) a Jetst választotta velünk szemben. VAN ISTEN!!!!
több mint 12 éve
És ezért sem hivatalos még a trade. És sajnos emiatt megint elképzelhető hogy Timmy hazatér. De remélem, ügyesek lesztek, és nem hagyjátok annyiban a dolgot.Tebow advance clause is now a thing of the past. New CBA outlaws salary advances in rookie contracts, except first year.Ki kell, ez arra vonatkozik, hogy az új CBA alapján ilyen szerződést ma már nem lehetne kötni. Friss struktúra egyébként, Calvin Johnson újoncszerződése volt az első ilyen szerződés.gsn
Nah ha jól értem, akkor mégsem kell fizetni 5M-et?Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ohh, értem és köszönöm a korrekciót!Tebow advance clause is now a thing of the past. New CBA outlaws salary advances in rookie contracts, except first year.Ki kell, ez arra vonatkozik, hogy az új CBA alapján ilyen szerződést ma már nem lehetne kötni. Friss struktúra egyébként, Calvin Johnson újoncszerződése volt az első ilyen szerződés.gsn
több mint 12 éve
gsn
3 548
Tebow advance clause is now a thing of the past. New CBA outlaws salary advances in rookie contracts, except first year.Ki kell, ez arra vonatkozik, hogy az új CBA alapján ilyen szerződést ma már nem lehetne kötni. Friss struktúra egyébként, Calvin Johnson újoncszerződése volt az első ilyen szerződés.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tebow advance clause is now a thing of the past. New CBA outlaws salary advances in rookie contracts, except first year.Nah ha jól értem, akkor mégsem kell fizetni 5M-et?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
még nincs meg a trade, a Jax például próbál belepiszkítani és megszerezni Tebowt még gyorsban, amíg nem hivatalos a Tibi-JetsStezPiszkáljanak csak, így legalább nem lesz bizonytalanság a csapat környékén.
több mint 12 éve
még nincs meg a trade, a Jax például próbál belepiszkítani és megszerezni Tebowt még gyorsban, amíg nem hivatalos a Tibi-Jets
több mint 12 éve
deyell
11 702
Mindegy olyan hírek jönnek miszerint a trade már megvan, így ki kell fizetnünk az 5 millát nem?Beki"pacta sunt servanda"
choose life
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mindegy olyan hírek jönnek miszerint a trade már megvan, így ki kell fizetnünk az 5 millát nem?
több mint 12 éve
Broncos source says Jets agreed to Tebow trade -- and it's their fault for not thoroughly reading contract. They contend trade should stand.pont ma néztem meg ezt a South Parkos részt 😂
Mekkora barmok ülnek az FO-nkban. :/Beki
http://www.southparkstudios.com/clips/382786/you-didnt-read-it
YOU DIDN'T READ IT!!!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Broncos source says Jets agreed to Tebow trade -- and it's their fault for not thoroughly reading contract. They contend trade should stand.Mekkora barmok ülnek az FO-nkban. :/
több mint 12 éve
Franchise szituációs mindenes + prédikátor, rrrrremek! Sparano kap egy run first O-t 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Komplikálódik az ügy, de ha ezt az 5 misit kipirgáljuk (persze ha jól értem a dolgokat), akkor valamiért nagyon akarjuk TT-t.
több mint 12 éve
Beki hiányoltad az aktivitást a topicban, most tessék! 😊 leeon83Tebow érkeztével az egyik legaktívabb fórummá váltok 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Én viszont most nem értem, végre lehetséges lett volna a szezonban hogy játszon szegény Stanton mint backup QB, erre idehozzák Tebowt, aztán szegény megint harmadik számú lesz!!! Nem tudom felfogni ennek mi értelme főleg hogy Stanton jó képességű írányító, backup-nak simán tökéletes lenne.mark0919te vagy az én emberem, Stanton rulz
több mint 12 éve
Remélem nem volt még 😀http://i1211.photobucket.com/albums/cc437/newyorkyankees66/tebowshitandshittier.jpg
több mint 12 éve
már megvan, csak ezzel a kifejezéssel nem találkoztam még sose...találtak valami feltételt a szerződés szövegében, ami ha beáll, megsemmisítheti az egészet, ha jól értem.deyellencountered hangup in languagezolika26ez mit jelent??jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ezt írta Schefter: Tim Tebow has $5 million worth of recapture language, meaning Jets would have to pay back money to Denver. Jets might be unwilling. Complex.encountered hangup in languagezolika26ez mit jelent??jjncaa
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
deyell
11 702
találtak valami feltételt a szerződés szövegében, ami ha beáll, megsemmisítheti az egészet, ha jól értem.encountered hangup in languagezolika26ez mit jelent??jjncaa
choose life
több mint 12 éve
encountered hangup in languagezolika26ez mit jelent??
---
több mint 12 éve
szaba
10 545
Filed to ESPN (1): Denver and Jets have encountered hangup in language in Tim Tebow's contract that could nullify trade.Muhaha. 😀
Még nem hivataloszolika26
több mint 12 éve
Filed to ESPN (1): Denver and Jets have encountered hangup in language in Tim Tebow's contract that could nullify trade.Még nem hivatalos
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Majd szezon közbe 😀Soha nem látott pörgés a Jets topikban... 😀kolok1972hát még mennyi lifetime Jets drukker fog hamarosan megjelenni!jjncaa
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
simán jó lesz. Sanchez-nél több van benne.Hát ki?JoeyPorterÉn meg csak annyit mondok ha Tebow a Denverrel elverte a PO-ban a Steelerst, mit tudna egy sokkal erősebb Jetsel?Delonso_Mintha ez így működne. Itt azért lesz egy Pats,Bills kettős akiket le kell nyomnia, és akkor még ki tudja milyen lesz a Miami majd. Arról nem is beszélve, hogy kizárt, hogy megint ilyen szerencse álljon mellé. Szvsz nem Tebow fogja megváltani a világot a Jetsben.FViktor93
criminal lawyer or criminal lawyer?