New York Jets
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Aaron Maybin, LB érkezett az 53-as rosterbe.Eddie Jones, LB pedig a PS-be.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Robert Turner, OL --> IRDenyKirály...:/
több mint 13 éve
Robert Turner, OL --> IR
több mint 13 éve
szaba
10 543
Ez a meccs Cromartie-n ment el. Ennyi büntetést egy játékosról nem engedhetünk meg magunknak, ill. a fumbleje...hellanSame old Cro' 😛
több mint 13 éve
ez a második félidei játék értékelhetetlen volt, Cromartie szintén
több mint 13 éve
Jeff Cumberland, TE is out for the season. Achilles-torn...Várhatólag Josh Baker fog PS-ből feljönni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a meccs Cromartie-n ment el. Ennyi büntetést egy játékosról nem engedhetünk meg magunknak, ill. a fumbleje...
több mint 13 éve
Elkéstem az imával, nem is nyertünk... A 2. félidei visszaesés, és Cromartie hülyeségei miatt szerintem, a futás és az egész támadás javult az előző meccshez képest, a védelemre azt mondanám, jó volt, ha nem lenne az a rengeteg futott yard... Ügyesek voltak a Raiders trükkös játékai.
Go Jets!
több mint 13 éve
Ezt én is nagyon remélem! 😊Megmondtam, simány nyertünk. (Nem ment a fórum, a Facebook-on mondtam meg.)Futások jó lenne, ha javulnának nagy szükségünk lenne Tomlinson és Greene kiváló játékára, bár a meccs vége felé megnéztem volna Bilal Powell játékát is és Kerley-t is, mint slot WR nemcsak visszahordóként.
Futások száma már kezd javulni, az átlagon még dolgozni kell. Sajnos az Oakland jó, kemény meccs lesz.civilmanu
Továbbá, bízom benne, hogy Plax játéka kitűnő lesz az Oakland ellen. 😊hellan
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megmondtam, simány nyertünk. (Nem ment a fórum, a Facebook-on mondtam meg.)Futások jó lenne, ha javulnának nagy szükségünk lenne Tomlinson és Greene kiváló játékára, bár a meccs vége felé megnéztem volna Bilal Powell játékát is és Kerley-t is, mint slot WR nemcsak visszahordóként.
Futások száma már kezd javulni, az átlagon még dolgozni kell. Sajnos az Oakland jó, kemény meccs lesz.civilmanu
Továbbá, bízom benne, hogy Plax játéka kitűnő lesz az Oakland ellen. 😊
több mint 13 éve
Megmondtam, simány nyertünk. (Nem ment a fórum, a Facebook-on mondtam meg.)Futások száma már kezd javulni, az átlagon még dolgozni kell. Sajnos az Oakland jó, kemény meccs lesz.
Go Jets!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na, hát a győzelem megvan, szerintem innen már csak jobbak lehetünk. Úgy érzem hiányzik Ellis a falból.. Egy meccsből nem akarok nagy következtetéseket levonni, de szerintem idén nem lesz olyan "sima" a főcsoportdöntőig eljutni mint eddig volt..
több mint 13 éve
Na lemaradtam a fórumról az első meccsen, de látom, valaki elvégezte helyettem az imát 😊A plussz - mínuszokkal egyetértek.
Go Jets!
több mint 13 éve
Amikor begyorsultok és no huddlet játszotok, akkor számomra érthetetlen módon, sokkal jobbnak tűnik Sanchez.zinedine51. A clutch QB-k már csak ilyenek 😊 2. azért ebben legalább annyira benne volt a foghíjas Cowboys secondary
Visszanézve a rövid pluszmínuszozásomat, amióta ennek a csapatnak drukkolok, most először van kevesebb kérdőjel támadó, mint védő oldalon. Furcsa lesz 😊
több mint 13 éve
++ Sanchez és a komplett passzjáték összeállt, amikor nagyon kellett. + egyre inkább azt látom, hogy offense oldalon javul a playcalling tavalyhoz képest, tudunk kockázatot vállalni, de nem túl sokat.Amikor begyorsultok és no huddlet játszotok, akkor számomra érthetetlen módon, sokkal jobbnak tűnik Sanchez.
toam
több mint 13 éve
+ Győzni akarás, tartás, visszajöttünk olyan helyzetből, amikor már majdnem kinyomtam a gépet és lefeküdtem (ami elég nagy szó 😊 )+ Sanchez és a komplett passzjáték összeállt, amikor nagyon kellett. + egyre inkább azt látom, hogy offense oldalon javul a playcalling tavalyhoz képest, tudunk kockázatot vállalni, de nem túl sokat.
+- Coverage, mind2 safety meglepően jól tolta, Romo alig dobott Austinon + Bryanten kívül más elkapókra, Witten is kevesebbszer játszotta tisztára magát, mint amire számítottam. Ehhez képest Revis nem volt domináns, de azon az egy Bryant bigplayen kívül hülyeséget sem csinált + a végén a pick is nagyon kellett. Szegény Crot viszont az 1. félidőben ott szopatták ahol érték, a végére egy kicsit feljavult, de most kezdem látni, miért kellett volna nekünk Aso...
- Az O megint átaludta kb. az első 20-25 percét a meccsnek + miért nem futottunk többet az elején, amikor még ment?
- Run D. Tudtam, hogy a d-line szar lesz (tavalyhoz képest legalábbis), de hogy egy ennyire rutintalan o-line ilyen simán elnyomja őket, azt rossz volt nézni. Sokáig csak 2-3 yarddal a los után tudtunk először hozzáérni a futóhoz, akkor is alig... ==>
- ==> szerelések. Részben kifejtve előbb + Romo is simán odatette a checkdown-célpontoknak, mert tudta, hogy hoznak még pár yardot. A fejekben nagyon rendet kéne tenni, mert ugyanezek a játékosok a tavalyi szezon nagy részében zúztak + nem hagytak ennyi ingyen yardot az ellenfélnek.
- pass protection. Középen még csak-csak, de DBF-nek többször is nagyon meggyűlt Ware-rel. Ami pedig különösen aggasztó, hogy Wayne Hunter eddig egy rossz vicc, nem pedig kezdő RT.
Nagyjából ennyi, lényeg a W 😊, viszont remélem, tényleg csak idény eleji forma volt ez a tegnapi produkció, mert ha nem, akkor ebből hamarabb lesz negatív szezon mint Superbowl.
több mint 13 éve
elképesztő meccs volt, nem volt sima de már megszokhatjuk hogy mi mindig épp hogy nyerünk, a lényeg a győzelem, remélem erőt és tartást ad a csapatnak 9/11 emlékére illett hozni a hazai idénynyitót 😊
azt nem értem ha ilyen jól tudunk passzolni mint a végén miért nem lehet egész meccsen ezt csinálni..
több mint 13 éve
Brunell, Mark QB Calf ProbableBurress, Plaxico WR Ankle Probable
Conner, John FB Ankle Probable
Cumberland, Jeff TE Hamstring Probable
Dixon, Marcus DT Knee Probable
Ellis, Kenrick DT Hamstring Probable
Holmes, Santonio WR Illness Probable
Mason, Derrick WR Knee Probable
McKnight, Joe RB Illness Probable
Moore, Brandon G Illness Probable
Payne, Logan WR Wrist Out
Pitoitua, Ropati DE Ankle Probable
Pouha, Sione DT Knee Probable
Revis, Darrelle CB Hip Probable
Turner, Robert OL Ankle Out
Kb. mindenki ok, akire eddig is számíthattunk. Addig is, hadd idézzek egy klasszikust:
"Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!"
több mint 13 éve
Újabb bust a fedélzeten, GilyardWyattVissza is dobtuk gyorsan, szegény gyerek annyit sem élt meg nálunk, mint Maybin.
(Miért ilyen csendes a csapattopik? Mennyit kell Rex Ryannek káromkodnia, hogy előkerüljön pár hardcore Jets fan itthon is?)iktriadLehetőleg jó sokat, de 1 harcore fan új lakásába most kötöttek be netet, ha ez kifogásnak jó 😛
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Maybin nem lett kivágva.szabahttp://www.nfl.com/news/story/09000d5d821f5db3/article/former-firstround-lb-maybin-cut-jets-claim-four-off-waivers?module=HP11_headline_stack
Végül de, úgy látszik az a 2.5 preseason sack sem volt elég a cserék ellen. Mondjuk ez nem olyan meglepő, alapszakaszban nem a 3. sor ellen kell villogni 😊
Újabb bust a fedélzeten, Gilyard
több mint 13 éve
szaba
10 543
Colin Baxter, C claimelve lett.DenyPicsába. Reméltem h besunnyogjuk PS-re, de nem jött össze. Van benne potenciál, sztem egy jó backup minimum válhat belőle.
több mint 13 éve
Colin Baxter, C claimelve lett.
több mint 13 éve
Sztem nem lenne rossz ötlet Everett Brownt felszedni.4-3ba nagyon nem illett, sajnáltam, amikor a Carolina draftolta, de itt OLBbe megérhetne egy próbát. Maybinnél biztos jobb.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Még 1 trade: a Packerstől érkezett a G Caleb Schlauderaff