New York Jets
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Én se gondolom komolyan, igazából. De ne offoljuk szét szegény Rex csapatát, le szájkaratéz még minket.A vicc az benne, hogy van benne ráció. D-Jax összefossa majd magát a hírtől, főleg ha Randy is vissza akar térni 😊Denyennek a Moss pletykának nem adnék nagy hírértéket, a menedzsere elég konkrétan kijelentette, hogy nem lesz Randyből Brett.shawnka
több mint 13 éve
A vicc az benne, hogy van benne ráció. D-Jax összefossa majd magát a hírtől, főleg ha Randy is vissza akar térni 😊Denyennek a Moss pletykának nem adnék nagy hírértéket, a menedzsere elég konkrétan kijelentette, hogy nem lesz Randyből Brett.
több mint 13 éve
A vicc az benne, hogy van benne ráció. D-Jax összefossa majd magát a hírtől, főleg ha Randy is vissza akar térni 😊
több mint 13 éve
#Jets announced that it has released Jerricho Cotchery.Denymehet hozzátok 😛
több mint 13 éve
#Jets announced that it has released Jerricho Cotchery.
több mint 13 éve
David Harris, a védelem vezére 4 évet hosszabbított, összesen 36 millióért, amiből 29.5 garantált.
több mint 13 éve
DaJuan Morgan, safety érkezett
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akik kicsit komolyabban értenek a dolgokhoz:Hogy látjátok Plax után igazolunk még WR-t, vagy csak CB posztra visszahozzuk Cromartie-t és kész?
Még egy kérdés: Plaxico a holnap kezdődő TC-ben már holnap ott lehet és részt vehet a gyakorlatokban?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Húztunk, de Wilson még nem érett meg a kezdő CB posztra úgy tartják. 😊Húztatok tavaly ám egy CB-t.Aso Philly-be kerülésével újraigazoltátok:Nyugodt vagyok, de Revis parja CB poszton nincs meg meg, ill. Holmes mellett egy No. 2. WR sincs meg es a jo jatekosok mind kimennek, persze nekunk Asora kellett varni...😊hellan
- veterán minimumért Mark Brunell-t;
- Eric Smith-t 3 évre összesen összesen 7,5 millióért, 800 ezres aláírási bónusszal
- Robert Turner-t egy évre
Gholston a Bears-be ment; Coleman hozzánk érkezett; a punter Weatherford pedig aláírt a Giants-hez, ezért leigazoltátok a tavaly 4 meccsen a Tampa-nál játszó Chris Bryan-t T.J. Conley mögé.
Hellan megnyugodhatsz, megállapodtatok Wilkerson-nal is a 4 éves szerződéséről 😉N-Drew
(1. kör Wilson )Delonso_
több mint 13 éve
Now the Jets are closing in on a deal for their free-agent cornerback Antonio Cromartie.
több mint 13 éve
aztec
1 360
Wilson jó játékos lehet szerintem, van benne lehetőség, csak még a rutin hiányzik.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Húztatok tavaly ám egy CB-t.Aso Philly-be kerülésével újraigazoltátok:Nyugodt vagyok, de Revis parja CB poszton nincs meg meg, ill. Holmes mellett egy No. 2. WR sincs meg es a jo jatekosok mind kimennek, persze nekunk Asora kellett varni...😊hellan
- Eric Smith-t 3 évre összesen összesen 7,5 millióért, 800 ezres aláírási bónusszal
Gholston a Bears-be ment; Coleman hozzánk érkezett; a punter Weatherford pedig aláírt a Giants-hez, ezért leigazoltátok a tavaly 4 meccsen a Tampa-nál játszó Chris Bryan-t T.J. Conley mögé.
Hellan megnyugodhatsz, megállapodtatok Wilkerson-nal is a 4 éves szerződéséről 😉N-Drew
(1. kör Wilson )
több mint 13 éve
Nyugodt vagyok, de Revis parja CB poszton nincs meg meg, ill. Holmes mellett egy No. 2. WR sincs meg es a jo jatekosok mind kimennek, persze nekunk Asora kellett varni...😊hellanCotchery???
Közben nézem, hogy megvan Plaxico, háát nemtom, sokat nem veszíthetünk vele, maradjunk abban. Welcome (back) to NY Plax!
több mint 13 éve
Megérkezése alkalmából: http://www.thedailyshow.com/watch/mon-december-1-2008/jon-stewart-touches-kids---plaxico-burress
több mint 13 éve
Plaxico Burress will sign with the N.Y. Jets. Confirmed. 1-year deal for $3,017,000, fully guaranteed. Plax is a Jet.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/07/31/rex-ryan-pressing-todd-heap-to-join-the-jets/
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aso Philly-be kerülésével újraigazoltátok:Nyugodt vagyok, de Revis parja CB poszton nincs meg meg, ill. Holmes mellett egy No. 2. WR sincs meg es a jo jatekosok mind kimennek, persze nekunk Asora kellett varni...😊
több mint 13 éve
Aso Philly-be kerülésével újraigazoltátok:- veterán minimumért Mark Brunell-t;
Hellan megnyugodhatsz, megállapodtatok Wilkerson-nal is a 4 éves szerződéséről 😉
több mint 13 éve
Brad Smith a Billsbe ment... remélem ellenünk visszafogja magát, a 'Fins és a Pats ellen csillog inkább... Kedvencem voltcivilmanusajnálom, nagyon jó játékosnak tartom, és sokat is segített a támadásokban, a visszahordásairól nem is beszélve 😕
több mint 13 éve
Kemény lesz, de ha lehet választani, inkább egy OLB vagy S. Esetleg OT, Hunterben és Ducasse-ban nem bízom enniyre (még 😊 )
több mint 13 éve
I am told that the Jets have redone the contracts of B Scott, LT, C Pace, Brandone Moore as well as Brunnell to set the stage for Asomugha.Kemény lesz, ha tényleg leigazoljátok Aso-t
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
3 emberrel kevesebb:Jets have released quarterback Mark Brunell, and waived cornerback Will Billingsley and guard Marlon Davis.
több mint 13 éve
Várhatóan akkor ma igazoljuk le a draftolt játékosokat, akik kellenek? 😊hellanmegnyugodhatnál. az újoncok kb 18%-a írt eddig alá összesen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Várhatóan akkor ma igazoljuk le a draftolt játékosokat, akik kellenek? 😊