New York Jets
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Nagyon nagy respect Sancheznak, nem semmi campet hozott össze.
több mint 13 éve
Hollywood
172
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2011/05/politi_eli_mannings_hoboken_ca.htmlSanchez kitett magáért... elismerésem!!! Szeretni azt fogják, amíg nem dob túl magas labdákat 😛
több mint 13 éve
ezra
5
a tegnapi colbert reportban rex ryan volt a vendég.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Legyen igazad. 😀nem fogja átvenni, mert nem tud annyit.Pouha 32 éves.Nem tudni, hogy Holmes és Edwards visszatér-e, és az FA-n nem tuti, hogy tudunk megfelelő képességű WR-t szerződtetni, így előtérbe kerülhet Kerley.hellan
Kerley pedig Brad Smith helyét veheti át.
a returner/speedy slot WR poszt fekszik neki, de nincs benne több.
és ez NY, az egyik WR tuti marad. Szerintem HolmesHöri
több mint 13 éve
nem fogja átvenni, mert nem tud annyit.Pouha 32 éves.Nem tudni, hogy Holmes és Edwards visszatér-e, és az FA-n nem tuti, hogy tudunk megfelelő képességű WR-t szerződtetni, így előtérbe kerülhet Kerley.hellan
a returner/speedy slot WR poszt fekszik neki, de nincs benne több.
és ez NY, az egyik WR tuti marad. Szerintem Holmes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pouha 32 éves.Nem tudni, hogy Holmes és Edwards visszatér-e, és az FA-n nem tuti, hogy tudunk megfelelő képességű WR-t szerződtetni, így előtérbe kerülhet Kerley.
több mint 13 éve
Összeségében Wilkerson nagyon kellett, NT kicsit számomra kérdéses, hiszen ott van nekünk Pouha ezen a poszton.Pouha 32 éves.
RB Tomlinson nem fiatal kora miatt jó húzás, QB sztem Brunell+Clemens helyett együttesen.
Kerley és Scotty WR poszton pedig egyértelmű, mivel jelenleg Cotchery az egyetlen értelmes elkapónk és lehetséges, hogy sem Holmes, sem Edwards nem tér vissza.hellan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát nagyon remélem, hogy nem azért draftoltak 3. körben egy ilyen játékost, hogy utána ne szerződtessék. :o
több mint 13 éve
Ja Ellisnek az edzőtábor előtt egy tárgyalást is túl kell élnie...
Go Jets!
több mint 13 éve
Összeségében Wilkerson nagyon kellett, NT kicsit számomra kérdéses, hiszen ott van nekünk Pouha ezen a poszton.Elképzelhetőnek tartom, hogy Pouha marad kezdő NT, és Ellis is elsődlegesen endnek jött. Idővel DeVitot lökheti eggyel hátrébb újra rotációs szerepbe.
RB Tomlinson nem fiatal kora miatt jó húzás, QB sztem Brunell+Clemens helyett együttesen.
Kerley és Scotty WR poszton pedig egyértelmű, mivel jelenleg Cotchery az egyetlen értelmes elkapónk és lehetséges, hogy sem Holmes, sem Edwards nem tér vissza.hellan
A bloghoz pedig sok sikert!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Figyelem Kedves Jets Szurkolók!Elindítottam Magyarország első hivatalos Jets szurkolói oldalát:
Honlap címe: http://jets.blog.hu
Az első cikk már olvasható is, melyben a draftolásunkat elemzem.
Látogassatok el minél többen, bal oldalon egy shoutboxot is találhattok, melyen keresztül üzenetet is hagyhattok. Továbbá, várom a hozzászólásokat a cikkek után és a visszajelzéseket a shoutboxban.
Továbbá, hatalmas köszönet Rataxes-nek a dizájnért. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Összeségében Wilkerson nagyon kellett, NT kicsit számomra kérdéses, hiszen ott van nekünk Pouha ezen a poszton.RB Tomlinson nem fiatal kora miatt jó húzás, QB sztem Brunell+Clemens helyett együttesen.
Kerley és Scotty WR poszton pedig egyértelmű, mivel jelenleg Cotchery az egyetlen értelmes elkapónk és lehetséges, hogy sem Holmes, sem Edwards nem tér vissza.
több mint 13 éve
szaba
10 543
meg is van a WR a TCU-rólKerley király. Slot és returner. És minden.
feltrédeltünk két helyet, a 6. körben nem választunk, a 7-ben viszont kétszercivilmanu
több mint 13 éve
meg is van a WR a TCU-rólfeltrédeltünk két helyet, a 6. körben nem választunk, a 7-ben viszont kétszer
Go Jets!
több mint 13 éve
Sziasztok,nemigen vagyok ott a draft témájában és sajnos a közvetítésnek is csak az elejét tudtam nézni,de a 2. körös pickért cserébe mit kaptunk/kapunk várhatóan a chargerstől?BerezCromartie-t 😉
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok,nemigen vagyok ott a draft témájában és sajnos a közvetítésnek is csak az elejét tudtam nézni,de a 2. körös pickért cserébe mit kaptunk/kapunk várhatóan a chargerstől?
több mint 13 éve
Mire lehet jó, hogy 3. körben NT draftoltunk, holott lehet, hogy WR-ünk sem lesz köv. szezonban+OLB poszt is hiányos?hellanNT-t nagyon nehéz találni a drafton, a késői körökben is alig fog kimenni pár, ezen a poszton reachelni kell
WR-ből kimegy még vagy 1000, az OLB-nél meg gondolom mérlegelt az edzői stáb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mire lehet jó, hogy 3. körben NT draftoltunk, holott lehet, hogy WR-ünk sem lesz köv. szezonban+OLB poszt is hiányos?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Így utólag nagy hibának tartom, hogy nincs 2. körös draftjogunk, így úgy néz ki, hogy leghamarabb csak 3/30nál választunk. Valószínűleg OLB-t húzunk, de nem hiszem, hogy lesz már addigra minőségi játékos.Vélemények?
több mint 13 éve
Muhammad Wilkerson nagyon jó lesz szerintem nálatok, ami egy kicsit sem tölt el engem nyugalommal. Futás ellen kegyetlen az az ember, olyan mint egy beton fal...
Do your job
több mint 13 éve
Sajna JJ Watt és Nick Fairley elkelt korábban... Szurkolok Wilkersonnak, azt mondják egyből kezdő lesz.
Go Jets!
több mint 13 éve
Most akkor Ellis visszavonul, vagy csak lejárt a szerződése? (melóhelyen nem működ a newyorkjets.com)civilmanuPryce-ról lehet olvasni, hogy fontolgatja a visszavonulást. Ellisnek csak egyszerűen lejárt a szerződése. Egy legfeljebb két évre próbálják még visszacsábítani.
több mint 13 éve
Most akkor Ellis visszavonul, vagy csak lejárt a szerződése? (melóhelyen nem működ a newyorkjets.com)
Go Jets!
több mint 13 éve
Jobban tetszett a Moffit és a Pierre Allen-es változat...a RB poszt neednek számít mert Tomlinson öreg, 1 évre van szerződése.Höri6 pickkel a de, dt, olb, wr, og, safety számít neednek, legalábbis nagyobbnak, mint az rb. rb-t lehet udfa-ról kukázni úgyis.
Valamint fa-ról is. 😊Sobri Jóska
Go Jets!
több mint 13 éve
Üdv Jets drukkerek (már ha vagytok egyáltalán)!Mivel nem segítettetek, ezt a draftot hoztam össze a draft-játékban.
Az első 4 picket komolyan gondolom, az utolsó kettő persze vicc, de attól még ezt húztam:
1/ 30. New York Jets: Corey Liuget, DT (Illinois)
3/ 30. New York Jets: Dontay Moch, OLB (Nevada)
4/ 29. New York Jets: Justin Boren, OG (Ohio State)
5/ 30. New York Jets: Shiloh Keo, S (Idaho)
6/ 29. New York Jets: Jeremiah Masoli, QB (Mississippi)
7/ 5. New York Jets: Xavier Rambo, WR (Delta State)