NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Kár, hogy elment az 1. félidő a támadás ritmusának keresésével illetve a Mendenhall utáni kutatással... Ha semmi más nem javult volna, csak a fegyelem, kevesebb szabálytalansággal is közelebb lehettünk volna.Cromartie nem bírta idegekkel szerintem, mindenki más nagyon ott volt.
Én sem vállaltam volna be az onside kick-et, a védelem eléggé jól szerepelt, a támadófal meg éppen a seggén vette a levegőt...
Go Jets és hajrá Ládagyár!
Go Jets!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
úristen ilyen szarul játszani, száncsítát lekéne cserélni, de az egész csapat nagyon gyenge :mad:unearthlol
több mint 13 éve
Sziasztok! Grafika nektek bár èn is a Pittnek szurkoltam Lt miatt sajnálom picit. Jövőre esetleg mondjuk ellenünk 😀
több mint 13 éve
Grat! Nagyon jó csapatotok van! LT... Sajnálom. Rettenetesen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Grata Jetsnek, és hatalmas tisztelet. Óriásit küzdöttek a 2. félidőben, ahol majdnem minden összejött. A történelmi fordítás egy hajszálra volt.Jövőre jobbak lesztek!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
egyszerűen nem értem miért nem lehet többet passzolni, ha egyszer a futás nem megyszerk:
na ennyi volt, ilyen szar játékkal ami az első félidő volt azt már nem lehetett kijavítani, ha az első félidőben nem ennyire lélektelen játékot nyújtunk simán nyerhettük volna, de hát nincsen "ha"
több mint 13 éve
úristen ilyen szarul játszani, száncsítát lekéne cserélni, de az egész csapat nagyon gyenge :mad:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Packers lesz az ellenfél a Super Bowlban 😛GO JETS!!!
több mint 13 éve
Simán nyerünk!Úgy legyen, +1, leccgó, stb.
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
JETS!!!
több mint 13 éve
Leigazolta a Jets a DT Martin Tevaseau-t a saját PS-ből, ugye Isaiah Trufant lett waivel-ve.
több mint 13 éve
Shaun Ellis a mai edzésen megütötte magát így kérdéses a játékaHöriLegfrisebb hírek szerint biztosan játszik vasárnap. http://www.nydailynews.com/sports/football/jets/2011/01/22/2011-01-22_ellis_is_held_out_will_be_in_game.html
több mint 13 éve
Shaun Ellis a mai edzésen megütötte magát így kérdéses a játéka
több mint 13 éve
Sziasztok!A hétvégi mérkőzésekre próbálunk beharangozót írni, oly módon, h egy-egy csapat lehetséges győzelmét külön postokba gyűjtjük...ez pedig a Jets-ről szóló:
http://mnfl.blog.hu/2011/01/20/igy_nyer_majd_csatat_a_jets_afc_donto
több mint 13 éve
vassadi
15 617
...xrace77😀
Nem mondok vele újat, de ebben a szezonban végképp eldőlt, hogy egy óriási edzői (média)riválizálás kezdetét jelentette Belichick és Ryan között, amikor a "lábmasszőrt" kinevezték a Jets HC-jának. Ebből legenda lesz, vagy már most is az. 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
majd' leüvöltötte a riporter fejét Xdkicsit még dolgozott az adrenalin.
"great football team" ez megvan Xd
ezen kívül csak néhány szót értettem 😊 😀😀
több mint 13 éve
Bart Scott a meccs után 😊 :mit mondott, a lényeget valaki lefordítaná nekem :rolleyes:
http://espn.go.com/video/clip?id=6028527
Robilluma
több mint 13 éve
Sziasztok!csak semmi jets cucc nincs, vagy vegyek egy pats pulcsit és ... 😂
Nemrég nyílt webshopunk rengeteg NFL termékkel rendelkezik!
Különböző csapatok pólói, pulcsijai, kabátjai.
Érdemes benézni:
www.fanstore.huArionell
több mint 13 éve
Gratulálok a meccshez! Colts után Pats is kipipálva, ráadásul mindkettő idegenben. Ezt csinálja utánatok valaki!Cleveland Browns?
Bart Scott a meccs után 😊 :
Csak megerősíteni tudom: Can't wait!Robilluma
több mint 13 éve
Gratulálok a meccshez! Colts után Pats is kipipálva, ráadásul mindkettő idegenben. Ezt csinálja utánatok valaki!Bart Scott a meccs után 😊 :
Csak megerősíteni tudom: Can't wait!
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Akkor Jets-Bears SB lesz, amin bár Sancho pocsékul játszik, de Shonn Greene fut egy rekord TD-t, Brad Smith dob egy TD-passzt Edwards-nak és a zebráknak is akad majd pár vitatható döntése a győztes zöld-fehérek javára? 😊SzablerMi volt a többi?
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
61,2%, de kísérletenként csak 6,3 yd-ot tesz meg az ellen, ami a liga legjobbja. Nyilván jelentős szerepe van ebben a szintén liaelső 48 sacknek. Ehhez van 21 INT is. Az ellen QB-ja 2. legrosszabb ratinget érte el átlagban. (Csak a Packs jobb ebben)Az, hogy ki mit ír a sec-ről irreleváns. Sokan mondják, hogy a Ravens D ellen nem lehet futni, de mára ez sem több egy urban legendnél.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!