NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 543
Egy kérdés: kb. milyen százalékban lesz elkapás a CB-itek felé dobott passzokból? Engem az érdekelne.Urban legend, hogy szar a Steelers sec. A legjobb volt a ligában a yd/attempt-ben, ami az igazán sokat mondó stat. (Az hogy yd-ban többet szívtunk, azért van, mert ellenünk senki nem fut, mivel nem lehet, így a több passz értelemszerűen több yardot jelent).Az a félelmetes, hogy ekkora sz@rhalmaz (elnézést) támadófallal is behúzták a Ravens elleni meccset. BigBen 3 védővel a nyakában is elhajítja a lasztit és az zicher hogy az 50 yarddal arrébb épp Wallace kezében landol.nDRoÉn inkább a mentális állapotuktól félnék. Onnan felállni, ahol ők voltak a Ravens ellen...CSak nagyon kevesek tudnak.
Fél szemmel néztem csak, de mintha a Sec is jobban játszott volna mint szokott.
Elvileg Rodgerst nem zavarja ha menekülni kell a zsebből, szerintem a betyárjó cover kevésbé feküdne neki.undisputedly
Ráadásul rengeteg INT-ünk volt idén. Idén egyedül a Pats tudot szétszedni minket.Soldados
több mint 13 éve
Pedig pont nálatok olvastam valakitől h szar 😊Urban legend, hogy szar a Steelers sec. A legjobb volt a ligában a yd/attempt-ben, ami az igazán sokat mondó stat. (Az hogy yd-ban többet szívtunk, azért van, mert ellenünk senki nem fut, mivel nem lehet, így a több passz értelemszerűen több yardot jelent).Az a félelmetes, hogy ekkora sz@rhalmaz (elnézést) támadófallal is behúzták a Ravens elleni meccset. BigBen 3 védővel a nyakában is elhajítja a lasztit és az zicher hogy az 50 yarddal arrébb épp Wallace kezében landol.nDRoÉn inkább a mentális állapotuktól félnék. Onnan felállni, ahol ők voltak a Ravens ellen...CSak nagyon kevesek tudnak.
Elvileg Rodgerst nem zavarja ha menekülni kell a zsebből, szerintem a betyárjó cover kevésbé feküdne neki.undisputedly
Ráadásul rengeteg INT-ünk volt idén. Idén egyedül a Pats tudot szétszedni minket.Soldados
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Ki volt az? egyébként tegnap is volt egy cardinals drukker /asszem' vadkender volt a neve/, aki minden értelmes hozzászólást mellőzve kárörvendett ügyesen az eredménykövetőben.igen. megérdemeltük. és kössz mindenkinek a biztatást. főként a Pats fanoknak.Nem érzem úgy hogy azért mert nem szimpatizálok a Jets-el attól még tahó paraszt mód kéne viselni azt hogy tegnap felénk kerekedtetek. Ez nem európai foci ahol úgy tekintenek egymásra az emberek mint a véres rongyra.
máshol nem ilyen az ellendrukkerek hangulata egy vesztes meccs utá n😊52120
Azt sem értem h a pats.hu-ra minek jön kárörvendeni egy steelers fan, biztos ez a legnagyobb öröme életében,hát lelke rajta.
Azért azt remélem nem várjátok h szorítsak értetek a Steelers ellen 😛
Beat JeSt! 😂 😀Joco
több mint 13 éve
Urban legend, hogy szar a Steelers sec. A legjobb volt a ligában a yd/attempt-ben, ami az igazán sokat mondó stat. (Az hogy yd-ban többet szívtunk, azért van, mert ellenünk senki nem fut, mivel nem lehet, így a több passz értelemszerűen több yardot jelent).Én inkább a mentális állapotuktól félnék. Onnan felállni, ahol ők voltak a Ravens ellen...CSak nagyon kevesek tudnak.Én úgy vagyok vele, ha már megszerezték a skalpunkat, akkor csak a döntőben kapjanak ki a Packerstől 😀Az a félelmetes, hogy ekkora sz@rhalmaz (elnézést) támadófallal is behúzták a Ravens elleni meccset. BigBen 3 védővel a nyakában is elhajítja a lasztit és az zicher hogy az 50 yarddal arrébb épp Wallace kezében landol.nDRo
Amúgy a Steelers tényleg bivaly erős.undisputedly
Ráadásul rengeteg INT-ünk volt idén. Idén egyedül a Pats tudot szétszedni minket.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Én inkább a mentális állapotuktól félnék. Onnan felállni, ahol ők voltak a Ravens ellen...CSak nagyon kevesek tudnak.Az a félelmetes, hogy ekkora sz@rhalmaz (elnézést) támadófallal is behúzták a Ravens elleni meccset. BigBen 3 védővel a nyakában is elhajítja a lasztit és az zicher hogy az 50 yarddal arrébb épp Wallace kezében landol.nDRoPár hsz-al feljebb épp elismertem 😀 Ettől függetlenül még mindig a Jets az egyetlen csapat akit utálok a ligában/erről nem a szurkolók tehetnek hanem Scott, Cromartie és a többi jómadár.../. ÉS továbbra is úgy gondolom hogy a lehető legerősebb és legélvezetesebb párosítás a döntőben a Packers - Steelers felhozatal lenne. 😊nDRoÉn úgy vagyok vele, ha már megszerezték a skalpunkat, akkor csak a döntőben kapjanak ki a Packerstől 😀
Elvileg Rodgerst nem zavarja ha menekülni kell a zsebből, szerintem a betyárjó cover kevésbé feküdne neki.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Az a félelmetes, hogy ekkora sz@rhalmaz (elnézést) támadófallal is behúzták a Ravens elleni meccset. BigBen 3 védővel a nyakában is elhajítja a lasztit és az zicher hogy az 50 yarddal arrébb épp Wallace kezében landol.Én úgy vagyok vele, ha már megszerezték a skalpunkat, akkor csak a döntőben kapjanak ki a Packerstől 😀Mégis csak megverték Tomékat 😛Pár hsz-al feljebb épp elismertem 😀 Ettől függetlenül még mindig a Jets az egyetlen csapat akit utálok a ligában/erről nem a szurkolók tehetnek hanem Scott, Cromartie és a többi jómadár.../. ÉS továbbra is úgy gondolom hogy a lehető legerősebb és legélvezetesebb párosítás a döntőben a Packers - Steelers felhozatal lenne. 😊nDRo
A teljesítményt el kell ismerni.undisputedly
több mint 13 éve
igen. megérdemeltük. és kössz mindenkinek a biztatást. főként a Pats fanoknak.Nem érzem úgy hogy azért mert nem szimpatizálok a Jets-el attól még tahó paraszt mód kéne viselni azt hogy tegnap felénk kerekedtetek. Ez nem európai foci ahol úgy tekintenek egymásra az emberek mint a véres rongyra.
máshol nem ilyen az ellendrukkerek hangulata egy vesztes meccs utá n😊52120
Azt sem értem h a pats.hu-ra minek jön kárörvendeni egy steelers fan, biztos ez a legnagyobb öröme életében,hát lelke rajta.
Azért azt remélem nem várjátok h szorítsak értetek a Steelers ellen 😛
Beat JeSt! 😂 😀
több mint 13 éve
Én úgy vagyok vele, ha már megszerezték a skalpunkat, akkor csak a döntőben kapjanak ki a Packerstől 😀Pár hsz-al feljebb épp elismertem 😀 Ettől függetlenül még mindig a Jets az egyetlen csapat akit utálok a ligában/erről nem a szurkolók tehetnek hanem Scott, Cromartie és a többi jómadár.../. ÉS továbbra is úgy gondolom hogy a lehető legerősebb és legélvezetesebb párosítás a döntőben a Packers - Steelers felhozatal lenne. 😊nDRoEmber, mi van veled, megsütött a nap?? 😀nDRoMégis csak megverték Tomékat 😛
Amúgy a Steelers tényleg bivaly erős.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Pár hsz-al feljebb épp elismertem 😀 Ettől függetlenül még mindig a Jets az egyetlen csapat akit utálok a ligában/erről nem a szurkolók tehetnek hanem Scott, Cromartie és a többi jómadár.../. ÉS továbbra is úgy gondolom hogy a lehető legerősebb és legélvezetesebb párosítás a döntőben a Packers - Steelers felhozatal lenne. 😊Mégis csak megverték Tomékat 😛Ne már, akkor inkább Jets menjen a bowlra 😛undisputedlyEmber, mi van veled, megsütött a nap?? 😀nDRo
több mint 13 éve
Mégis csak megverték Tomékat 😛Ember, mi van veled, megsütött a nap?? 😀nDRoGratula nektek, főleg a védelemnek. Remek munkát végzett a front-seven, és a zónák között is minimális rés volt 😊 Megérdemeltétek a győzelmet, a Pats pedig tanulhat a hibáiból. Bevált dolgon ne változtass.Ne már, akkor inkább Jets menjen a bowlra 😛undisputedly
Remélem elver titeket a Steelers 😛nDRo
A teljesítményt el kell ismerni.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Ember, mi van veled, megsütött a nap?? 😀Gratula nektek, főleg a védelemnek. Remek munkát végzett a front-seven, és a zónák között is minimális rés volt 😊 Megérdemeltétek a győzelmet, a Pats pedig tanulhat a hibáiból. Bevált dolgon ne változtass.Ne már, akkor inkább Jets menjen a bowlra 😛undisputedly
több mint 13 éve
Gratula nektek, főleg a védelemnek. Remek munkát végzett a front-seven, és a zónák között is minimális rés volt 😊 Megérdemeltétek a győzelmet, a Pats pedig tanulhat a hibáiból. Bevált dolgon ne változtass.Ne már, akkor inkább Jets menjen a bowlra 😛
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Gratula nektek, főleg a védelemnek. Remek munkát végzett a front-seven, és a zónák között is minimális rés volt 😊 Megérdemeltétek a győzelmet, a Pats pedig tanulhat a hibáiból. Bevált dolgon ne változtass.Remélem elver titeket a Steelers 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen. megérdemeltük. és kössz mindenkinek a biztatást. főként a Pats fanoknak.máshol nem ilyen az ellendrukkerek hangulata egy vesztes meccs utá n😊
több mint 13 éve
én igen. De most jelenleg nem tudom elképzelni, hogy a Bears megverjen minketLehetséges. 😊 És egyáltalán nem lennék szomorú, ha így alakulna.SoldadosVan egy másodéves (game manager) QB, aki újoncként főcsoportdöntőbe jutott, majd második évében ismét. Nem kell tőle több, minthogy ne adja el a labdát, mert bitang jó a védelem és kiváló a futójáték. Adott egy ligaszerte elsimert és mindenki által tisztelt futó, aki karrierje végét járja és üldözi a gyűrűt. Volt egy alapszakasz, ahol nagy reményekkel indult a gárda a tavalyi főcsoportdöntőn felbuzdulva, sokáig jól is haladt, de valahol a közepén volt egy törés, ennek csúcspontja egy megalázó vereség az alapszakaszgyőztes otthonában. De a Divisional Roundban ezt a vereséget csúnyán megbosszulva teljesen megérdemelt győzelmet aratott a csapat.Akkor Jets-Bears SB lesz, amin bár Sancho pocsékul játszik, de Shonn Greene fut egy rekord TD-t, Brad Smith dob egy TD-passzt Edwards-nak és a zebráknak is akad majd pár vitatható döntése a győztes zöld-fehérek javára? 😊Szabler
Ismerős sztori...?Soldados
több mint 13 éve
szaba
10 543
Undorító, hogy mindent a Steelershez hasonlítasz 😀Lehetséges. 😊 És egyáltalán nem lennék szomorú, ha így alakulna.SoldadosVan egy másodéves (game manager) QB, aki újoncként főcsoportdöntőbe jutott, majd második évében ismét. Nem kell tőle több, minthogy ne adja el a labdát, mert bitang jó a védelem és kiváló a futójáték. Adott egy ligaszerte elsimert és mindenki által tisztelt futó, aki karrierje végét járja és üldözi a gyűrűt. Volt egy alapszakasz, ahol nagy reményekkel indult a gárda a tavalyi főcsoportdöntőn felbuzdulva, sokáig jól is haladt, de valahol a közepén volt egy törés, ennek csúcspontja egy megalázó vereség az alapszakaszgyőztes otthonában. De a Divisional Roundban ezt a vereséget csúnyán megbosszulva teljesen megérdemelt győzelmet aratott a csapat.Akkor Jets-Bears SB lesz, amin bár Sancho pocsékul játszik, de Shonn Greene fut egy rekord TD-t, Brad Smith dob egy TD-passzt Edwards-nak és a zebráknak is akad majd pár vitatható döntése a győztes zöld-fehérek javára? 😊Szabler
több mint 13 éve
ilaris
215
Gratulálok Jetik 😀 Ez szép fegyvertény volt./egy packers fan /
ilaris
u,i: Remélem velünk nem lesztek ilyen kegyetlenek 😛
több mint 13 éve
Lehetséges. 😊 És egyáltalán nem lennék szomorú, ha így alakulna.Van egy másodéves (game manager) QB, aki újoncként főcsoportdöntőbe jutott, majd második évében ismét. Nem kell tőle több, minthogy ne adja el a labdát, mert bitang jó a védelem és kiváló a futójáték. Adott egy ligaszerte elsimert és mindenki által tisztelt futó, aki karrierje végét járja és üldözi a gyűrűt. Volt egy alapszakasz, ahol nagy reményekkel indult a gárda a tavalyi főcsoportdöntőn felbuzdulva, sokáig jól is haladt, de valahol a közepén volt egy törés, ennek csúcspontja egy megalázó vereség az alapszakaszgyőztes otthonában. De a Divisional Roundban ezt a vereséget csúnyán megbosszulva teljesen megérdemelt győzelmet aratott a csapat.Akkor Jets-Bears SB lesz, amin bár Sancho pocsékul játszik, de Shonn Greene fut egy rekord TD-t, Brad Smith dob egy TD-passzt Edwards-nak és a zebráknak is akad majd pár vitatható döntése a győztes zöld-fehérek javára? 😊Szabler
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Van egy másodéves (game manager) QB, aki újoncként főcsoportdöntőbe jutott, majd második évében ismét. Nem kell tőle több, minthogy ne adja el a labdát, mert bitang jó a védelem és kiváló a futójáték. Adott egy ligaszerte elsimert és mindenki által tisztelt futó, aki karrierje végét járja és üldözi a gyűrűt. Volt egy alapszakasz, ahol nagy reményekkel indult a gárda a tavalyi főcsoportdöntőn felbuzdulva, sokáig jól is haladt, de valahol a közepén volt egy törés, ennek csúcspontja egy megalázó vereség az alapszakaszgyőztes otthonában. De a Divisional Roundban ezt a vereséget csúnyán megbosszulva teljesen megérdemelt győzelmet aratott a csapat.Akkor Jets-Bears SB lesz, amin bár Sancho pocsékul játszik, de Shonn Greene fut egy rekord TD-t, Brad Smith dob egy TD-passzt Edwards-nak és a zebráknak is akad majd pár vitatható döntése a győztes zöld-fehérek javára? 😊
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Van egy másodéves (game manager) QB, aki újoncként főcsoportdöntőbe jutott, majd második évében ismét. Nem kell tőle több, minthogy ne adja el a labdát, mert bitang jó a védelem és kiváló a futójáték. Adott egy ligaszerte elsimert és mindenki által tisztelt futó, aki karrierje végét járja és üldözi a gyűrűt. Volt egy alapszakasz, ahol nagy reményekkel indult a gárda a tavalyi főcsoportdöntőn felbuzdulva, sokáig jól is haladt, de valahol a közepén volt egy törés, ennek csúcspontja egy megalázó vereség az alapszakaszgyőztes otthonában. De a Divisional Roundban ezt a vereséget csúnyán megbosszulva teljesen megérdemelt győzelmet aratott a csapat.Ismerős sztori...?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok!Nagyot alakított a D és az edzői karotok!
több mint 13 éve
Gratula a csapatnak! Most mi szívtunk, de legközelebb a tiétek a f.rok rossz vége 😀 😀 😀! Mostmár aztán kapjátok el a Steelers-t is!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
playoff QB 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gratula a csapatotoknak!Így kell PO meccsen játszani/nyerni! :cool:
Megérdemeltétek!
Természetesen a körítéstől eltekintve... 😊
több mint 13 éve
Első meccen se szóltak be. Mondom, inkább kölcsönös tiztelet volt és szvsz az is lesz ezen a héten. Ugyanaz a footballfilozófia, nincs miért feszültséget generálni.Szvsz most nem lesz trash talk, hanem inkább kölcsönös tiztelet, mert jelenleg mindkét csapat ugyanazt a klasszikus footballt képviseli.SoldadosSzexy Rexy-nél erre ne vegyél mérget. 😀
Gratula a csapatnak, nagyon jól játszottatok. Hajrá, csapjátok meg a Steelers-t is. 😉peterk2005