NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 685
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak kár, h a Pats ma nem fog úgy teljesíteni, mint egész évben 😀😀dehogy nem. megraktam egy kisebb összeggel hogy a Jets több mint 13.5ponttal veri a Pats-t 😊
de kívánom, hogy 36-32-re nyerjen a Jets 😀
Ne győzzünk már olyan simán Xd52120
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak kár, h a Pats ma nem fog úgy teljesíteni, mint egész évben 😀😀de kívánom, hogy 36-32-re nyerjen a Jets 😀
Ne győzzünk már olyan simán Xd
több mint 13 éve
Úgy kellene játszani mint a Steelers a 2. félidőben, vagy mint a Packers az egész meccsen 😊 Egyszerű...civilmanuVagy mint a Pats egész évben! 😛
több mint 13 éve
13-as Jets mezben? 😀Pats fan vok jósuperbrutal88Sztem itt a jetsről van szó 😀FViktor93jah. csak olyan zöld muksó válaszolt neked 😊viito
(tipp: Dolphins DM 13?)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na igen. amit a PS művelt...az már teljesítmény
több mint 13 éve
Úgy kellene játszani mint a Steelers a 2. félidőben, vagy mint a Packers az egész meccsen 😊 Egyszerű...
Go Jets!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pats fan vok jójah. csak olyan zöld muksó válaszolt neked 😊viito'szal ILB-ben mi vagyunk a legjobbak? És FB-ben is (bár igazából nálunk nincs FB, de néha linemanek játszanak vagy Sammy Morris). Mondjuk az meglep, hogy az Arringtonnal együtt is elvitték a cornereink a "legjobb címet". Köszi szépen 😂viitoSztem itt a jetsről van szó 😀FViktor93
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Itt a meccs összefoglalója, ez majd eldönti a vitát: 😀most akkor elsorolom miben nem vagytok a legjobbakigaza van Ryannak valóban a legjobb csapat a miénk, kivéve egy postot az a QB, száncsíta pocsék passzai ellenére is sikerült behúznunk a meccset, bár nagy szerencsénk volt a végénHát azért én vitába szállnék a kiemelt résszel, de nem gerjesztek vitát.FViktor93
remélem jövőhéten a divatcsapatot is megesszük a szépfiúval az élén 😊
most néztem KC meccset, azért az meg milyen már hogy Olivér azt mondja a ravens a steelersnél harcolhatja ki hogy ki mehet bostonba, ilyet hogy mondhat egy riporter, ennyire lenézni a jetset hogy fel se merül benne hogy mi jutunk tovább?
az egy dolog, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de akkor se mondjon ilyetunearth
QB RB WR TE OT OG DE DT OLB FS SS K P
nem maradt tulsok poszt sztemsuperbrutal88
http://mnfl.blog.hu/2011/01/14/patriots_jets_34_24
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
el vagy tévedve 😀😀majd vasárnap meglátod, h miért 😀😀
James Belushi meg Bears fan... 😀James Belushi azért Bears fan, mert fasza gyerek... 😀
de Ford jól neveli a kölykeit 😀52120
Ford valószínűleg alzheimer kóros, mert hülyeségeket csinál... 😀 😀 😀HanSolo
több mint 13 éve
James Belushi meg Bears fan... 😀James Belushi azért Bears fan, mert fasza gyerek... 😀
de Ford jól neveli a kölykeit 😀52120
Ford valószínűleg alzheimer kóros, mert hülyeségeket csinál... 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jah. csak olyan zöld muksó válaszolt neked 😊Sztem itt a jetsről van szó 😀FViktor93QB RB WR TE OT OG DE DT OLB FS SS K P'szal ILB-ben mi vagyunk a legjobbak? És FB-ben is (bár igazából nálunk nincs FB, de néha linemanek játszanak vagy Sammy Morris). Mondjuk az meglep, hogy az Arringtonnal együtt is elvitték a cornereink a "legjobb címet". Köszi szépen 😂viito
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Sztem itt a jetsről van szó 😀QB RB WR TE OT OG DE DT OLB FS SS K P'szal ILB-ben mi vagyunk a legjobbak? És FB-ben is (bár igazából nálunk nincs FB, de néha linemanek játszanak vagy Sammy Morris). Mondjuk az meglep, hogy az Arringtonnal együtt is elvitték a cornereink a "legjobb címet". Köszi szépen 😂viito
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
QB RB WR TE OT OG DE DT OLB FS SS K P'szal ILB-ben mi vagyunk a legjobbak? És FB-ben is (bár igazából nálunk nincs FB, de néha linemanek játszanak vagy Sammy Morris). Mondjuk az meglep, hogy az Arringtonnal együtt is elvitték a cornereink a "legjobb címet". Köszi szépen 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most akkor elsorolom miben nem vagytok a legjobbakigaza van Ryannak valóban a legjobb csapat a miénk, kivéve egy postot az a QB, száncsíta pocsék passzai ellenére is sikerült behúznunk a meccset, bár nagy szerencsénk volt a végénHát azért én vitába szállnék a kiemelt résszel, de nem gerjesztek vitát.FViktor93
most néztem KC meccset, azért az meg milyen már hogy Olivér azt mondja a ravens a steelersnél harcolhatja ki hogy ki mehet bostonba, ilyet hogy mondhat egy riporter, ennyire lenézni a jetset hogy fel se merül benne hogy mi jutunk tovább?
az egy dolog, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de akkor se mondjon ilyetunearth
QB RB WR TE OT OG DE DT OLB FS SS K P
nem maradt tulsok poszt sztem
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
James Belushi meg Bears fan... 😀de Ford jól neveli a kölykeit 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bla-bla-bla
több mint 13 éve
Woody IR achilles.
több mint 13 éve
😂 😂 😂 😂ez biztos csak valami taktika, hogy közel kerüljön Jabbahoz, hogy kibelezhesse a carbonit affér miatt.briareosHarrison Ford példás apuka:Bakker, most nagyot csalódtam Harrison Fordban. Hát az "ellenségnek" szurkol! 😛HanSolo
http://www.zimbio.com/pictures/5bOx0WgS_Ps/Harrison+Calista+Watching+Liam+Football+Game/9ANdoIEPURN/Harrison+Fordcivilmanu
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
ez biztos csak valami taktika, hogy közel kerüljön Jabbahoz, hogy kibelezhesse a carbonit affér miatt.Harrison Ford példás apuka:Bakker, most nagyot csalódtam Harrison Fordban. Hát az "ellenségnek" szurkol! 😛HanSolo
http://www.zimbio.com/pictures/5bOx0WgS_Ps/Harrison+Calista+Watching+Liam+Football+Game/9ANdoIEPURN/Harrison+Fordcivilmanu
több mint 13 éve
Harrison Ford példás apuka:Bakker, most nagyot csalódtam Harrison Fordban. Hát az "ellenségnek" szurkol! 😛
több mint 13 éve
Harrison Ford példás apuka:http://www.zimbio.com/pictures/5bOx0WgS_Ps/Harrison+Calista+Watching+Liam+Football+Game/9ANdoIEPURN/Harrison+Ford
Go Jets!
több mint 13 éve
Akkor sem lenne a Jets a legjobb csapat ha csak 10 játékosból állna mindegyik egység 😊 És itt nem feltétlenül csak a Patsre gondolok 😊igaza van Ryannak valóban a legjobb csapat a miénk, kivéve egy postot az a QB, száncsíta pocsék passzai ellenére is sikerült behúznunk a meccset, bár nagy szerencsénk volt a végénHát azért én vitába szállnék a kiemelt résszel, de nem gerjesztek vitát.FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
igaza van Ryannak valóban a legjobb csapat a miénk, kivéve egy postot az a QB, száncsíta pocsék passzai ellenére is sikerült behúznunk a meccset, bár nagy szerencsénk volt a végénHát azért én vitába szállnék a kiemelt résszel, de nem gerjesztek vitát.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
igaza van Ryannak valóban a legjobb csapat a miénk, kivéve egy postot az a QB, száncsíta pocsék passzai ellenére is sikerült behúznunk a meccset, bár nagy szerencsénk volt a végénunearthAz a drive hibátlan volt, nem volt semmi szerencse 😊
több mint 13 éve
Szerezhetnek többet is, legfeljebb mi meg aktiváljuk még Benjit és Fafejet és ők majd összefutkorásszák a hiányzó 3-4 TD-t... 😛Szép volt Jets! Csak igy tovább!! Az azért nem semmi hogy a Coltsnak csak 1 Td-t engedett a Jets! Remélem Bradynek sem többet!! Hajrá JETS!!Inter101Ha ti max 2 FGt szereztek egye-fene 😀FViktor93
Komolyra fordítva a szót kíváncsi leszek a meccsre! Nálam a mi O-Falunk és a Jets Front Sevenjének különcsatáján dől el, hogy ki megy tovább...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉