NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
BUÉK minden Jetnek 😊
több mint 13 éve
Boldog Újévet és Jets SuperBowlt kívánok mindenkinek 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az egész csapat Chicagoban vesztegel, edzés nincs, megy a léhűtés.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a 34 pont magáért beszél, ennek nagy részét azért az O tette be! Sajnos a 38 kapott pont is magáért beszél! ha valahol keresni kell a vereség okait akkor a D az. Höri megmondta a tutit! Sokszor semmi nyomás nem volt Cutleren! Jöhet a rájátszás(tudom van még előtte egy forduló), ahol jelen pillanatban a Chiefs lenne az ellenfél, bár még a Colts is lehet. Innentől kezdve bármi lehet, csak min. a max.-ot kel nyujtania mindenkinek! Hajrá JETS!!
több mint 13 éve
Sanchezért én sem rajongok de ma messze nem vele volt a gond hanem a pass rush maximális hiányával.hát a statisztikák nem hazudnak pontos adatot nem tudok, de egy pillanatra kiirtak valami olyat hogy a jets történelmében a legtöbb td nélküli pass az övé, de végre dobott egy tdt, azért ezzel nem feledteti az elmúlt idők teljesítményétszáncsítá...Ezt most nem mondod komolyan...JayB
unearth
szerintem a csapat leggyengébb láncszemeunearth
több mint 13 éve
JéBé
7 035
nagyon nem csíped, ma például tökéletesen játszott, 1 perces drive-ban az INT nem felróható senkinek sehát a statisztikák nem hazudnak pontos adatot nem tudok, de egy pillanatra kiirtak valami olyat hogy a jets történelmében a legtöbb td nélküli pass az övé, de végre dobott egy tdt, azért ezzel nem feledteti az elmúlt idők teljesítményétszáncsítá...Ezt most nem mondod komolyan...JayB
unearth
szerintem a csapat leggyengébb láncszemeunearth
több mint 13 éve
hát a statisztikák nem hazudnak pontos adatot nem tudok, de egy pillanatra kiirtak valami olyat hogy a jets történelmében a legtöbb td nélküli pass az övé, de végre dobott egy tdt, azért ezzel nem feledteti az elmúlt idők teljesítményétszáncsítá...Ezt most nem mondod komolyan...JayB
unearth
szerintem a csapat leggyengébb láncszeme
több mint 13 éve
Köszönhetően egy szaros netszolgáltatónak csak momentumokat kaptam el a meccsből. Talán a pass def volt rettentő szar (3. negyedben 0 sack, 0 pass rush, 0 hurries)A hátralévőket hozni kell
Go Jets!
Go Jets!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
több mint 13 éve
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden Jets fannak, és mindenkinek aki olvassa 😊
több mint 13 éve
szaba
10 543
Mondjuk kaptatok már 1 yarddal gyűrűt is.Mielőtt elsüllyednénk a lábfetisizmus mocskában, volt itt néhány steelers szurker, akik a bírókat szidták:Jézusom, kaptunk egy yardot, mert rosszhova rakták le 😮
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5943473
csácivilmanu
Vajon a jól működő run offensünkkel sikerült volna 1 yardot összehozni 2 downból még?tenorx
több mint 13 éve
Nem. 😀Mielőtt elsüllyednénk a lábfetisizmus mocskában, volt itt néhány steelers szurker, akik a bírókat szidták:Jézusom, kaptunk egy yardot, mert rosszhova rakták le 😮
csácivilmanu
Vajon a jól működő run offensünkkel sikerült volna 1 yardot összehozni 2 downból még?tenorx
Go Jets!
több mint 13 éve
Mielőtt elsüllyednénk a lábfetisizmus mocskában, volt itt néhány steelers szurker, akik a bírókat szidták:Jézusom, kaptunk egy yardot, mert rosszhova rakták le 😮
csácivilmanu
Vajon a jól működő run offensünkkel sikerült volna 1 yardot összehozni 2 downból még?
több mint 13 éve
Mielőtt elsüllyednénk a lábfetisizmus mocskában, volt itt néhány steelers szurker, akik a bírókat szidták:http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5943473
csá
Go Jets!
több mint 13 éve
Egy kis bulvár 😀 😀http://deadspin.com/5715741/this-may-or-may-not-be-rex-ryans-wife-making-foot+fetish-videos
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Sanchez vállát MRI-zik de valszeg rendben lesz a Bears ellen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Linkeljétek már be a safety-t, mert nem volt módomban megnézni
több mint 13 éve
vassadi
15 617
DPIt nem lehet megnézni.FViktor93Igaz, bocs.
Amúgy sztem az egy olyan play volt ami, ha a meccs felénél van lehet, hogy bedobják. De annyira elenyésző volt az a lökés, hogy azzal nem akarták a sporik eldönteni a meccset.FViktor93Tipikus dolog, csak ennek a másik oldala az, hogy ha ott, függetlenül a körülményektől jogos zászlódobást mulasztottak el a zebrák, akkor pedig így döntötték el a meccset. Lehet mondani, hogy utána volt még egy esélyünk, és azzal sem tudtunk élni, de ezt nem is szeretném tovább ragozni, mégegyszer mondom, nem tragédia ez a vereség. Azt sem lehet mondani, hogy igazságos eredmény született, mert összkép alapján bármelyik csapat nyerhetett volna - így alakult.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
DPIt nem lehet megnézni. Amúgy sztem az egy olyan play volt ami, ha a meccs felénél van lehet, hogy bedobják. De annyira elenyésző volt az a lökés, hogy azzal nem akarták a sporik eldönteni a meccset.[Steelers szurkerek: én is fogtam már bírókra vereséget idén...]civilmanuDe azért te is beláthatod, hogy nem teljesen alaptalan, hogy megint megtaláljuk a bírókat (illetve hát ők kezdték 😊 ). Én is talán csak azért nem kezdem szidni hangzatosabban a zebrákat, mert ez az L belefér. De az utolsó előtti play-nél nagyon véleményes volt, hogy DPI-e vagy sem, legalább egy Booth Review-t megért volna...vassadi27
több mint 13 éve
vassadi
15 617
[Steelers szurkerek: én is fogtam már bírókra vereséget idén...]civilmanuDe azért te is beláthatod, hogy nem teljesen alaptalan, hogy megint megtaláljuk a bírókat (illetve hát ők kezdték 😊 ). Én is talán csak azért nem kezdem szidni hangzatosabban a zebrákat, mert ez az L belefér. De az utolsó előtti play-nél nagyon véleményes volt, hogy DPI-e vagy sem, legalább egy Booth Review-t megért volna...
több mint 13 éve
vassadi
15 617
ezt se gondoltam volna hogy egy hazai miami elleni vereség után pont acélországban sikerül győzniunearthValahogy sejtettem, hogy ennek a Jets-nek nem lesz idén 5 veresége, meg nemhogy Pittsburgh-ben, de még Pennsylvaniában sem nyert soha, valamikor ennek a sorozatnak is meg kellett szakadnia. Grat. 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na végre!! Ez egy olyan teljesitmény volt amire büszkék lehetnek a srácok és reményt adhat nekünk arra hogy a csapat képes lesz a PO-ben is jól szerepelni!!! A Steelerst legyőzni ráadásul otthon az bizony acélos( 😀 ) teljesítmény!! Jól játszott az O és főleg a 2. félidőben a D is, a speciális team meg egyenesen szuper volt!! Azt hiszem elmondhatjuk hogy megvan igy a PO, ott is legalább igy kell játszani, labdavesztés nélkül, koncentráltan, ha igy lesz akkor bármi lehet!! Hajrá JETS!!!