NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 13 éve
unearth 69 — Sanchez hater
akkor vegyük azt hogy a 3-7es barnákat mi megvertük a pats meg nem 😀unearth
😂 😂

Ennyi erővel mondhatnánk h mi megvertük a Ravens-t,ti nem (kb mint az oviban 😂 )Joco
najo de a ravenstől nem annyira ciki kikapni 😛
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
😂 😂

Ennyi erővel mondhatnánk h mi megvertük a Ravens-t,ti nem (kb mint az oviban 😂 )

több mint 14 éve
Geronimo 151 — Kickoff
na de hogyan vertétek meg ? 😛 kb az elmúlt hetekben minden mákotokat ellőttétek a szezonra, a football hosszú távon igazságos 😊

több mint 14 éve
akkor vegyük azt hogy a 3-7es barnákat mi megvertük a pats meg nem 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
MNF nagyon meleg lesz, most sem éreztem azt a nagy átütőerőt amivel egy jó patset el lehetne kapni...JayB
túlértékeled a Patsöt.
a Lions O cserefutóval és csereQB-val késztette őket meccsre.Höri
Ha jól tudom a Lions a Jetset is meccsre kényszeritette, bár azt adom, hogy akkor volt Stafford.FViktor93
A Lions gálacsapat.
Kicsit érdekessé teszi a meccset,hogy mégse kapcsoljon el a néző rögtön az elején.
A végén meg kiszop ahogy kell.
Olyan mint a Harlem nézőszórakoztató gálameccseken a "másik csapat",akire a kutya sem emlékszik a meccs után.

több mint 14 éve
én abban bízom ha a Moss elleni patset sikerült megverni csak van esélyünk egy Moss nélküli pats ellen 😀unearth
Pont ebben ne bízz,ahogy az előttem szólók is írták változatosabb az O játéka Moss távozása óta és az első Jets-Pats találkozón is ugye első félidőben vezettünk,oké volt Moss-nak az 1 kezes TD elkapása de a 2. félidőben sztem pont azért IS kaptunk ki mert csak neki dobáltunk és nem mentünk vele semmire + róla lett az INT is, ezért vagyok azóta is dühös mert hozható lett volna a derbi részünkről de sebaj ,majd jövő héten revansot veszünk,legalábbis remélem.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
én abban bízom ha a Moss elleni patset sikerült megverni csak van esélyünk egy Moss nélküli pats ellen 😀unearth
Hát ez pont mellé ment 😀 Ez az Offense sokkal jobb mint Moss nélkül 😀
több mint 14 éve
triangle 1 283
fura vagy sem, de ez az O jobb Moss nélkül. persze ettől még nyerhet a jets (pats D 😉 )
több mint 14 éve
én abban bízom ha a Moss elleni patset sikerült megverni csak van esélyünk egy Moss nélküli pats ellen 😀
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
MNF nagyon meleg lesz, most sem éreztem azt a nagy átütőerőt amivel egy jó patset el lehetne kapni...JayB
túlértékeled a Patsöt.
Ha jól tudom a Lions a Jetset is meccsre kényszeritette, bár azt adom, hogy akkor volt Stafford.FViktor93
A Lions mindenkit meccsre kényszerít, csak valami átok folytán nyerni nemtudnak.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
túlértékeled a Patsöt.
Ha jól tudom a Lions a Jetset is meccsre kényszeritette, bár azt adom, hogy akkor volt Stafford.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 528 — Ajmo Vatreni
túlértékeled a Patsöt.
Lehet, de szvsz a jets sem annyira jó mint amennyire a mérleg.JayB
Hát igen, szerintem is csalóka a mérleg.
Azért azt látni kell, hogy az utóbbi 6 meccsből azt az ötöt amit nyertetek, ki ellen tettétek.
Broncos, Lions, Browns, Texns, Bengals. Összesítve az eredményeik 14-38. És ezeknek a meccseknek a többsége nyögvenyelős lett, ahogy te is írtad nemigen volt átűtőerő. Ugye a W az W, azt nem kell magyarázni, viszont az egyetlen vereségetek egy 9-0 az egyetlen épkézláb csapattól.
Van tartása a csapatnak, arról árulkodnak az utolsó vagy azutáni pillanatbeli győzelmek, de ez a 9-2 szerintem nem reális.
Minket megverhettek ettől még, mert adott egy jó D és a mi védekezésünk olyan amilyen. Ellenünk villoghat Sancho.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
túlértékeled a Patsöt.
Lehet, de szvsz a jets sem annyira jó mint amennyire a mérleg.JayB
a gyűlölet ereje minden párharcukat kiszámíthatatlanná teszi 😛

több mint 14 éve
túlértékeled a Patsöt.
Lehet, de szvsz a jets sem annyira jó mint amennyire a mérleg.
több mint 14 éve
túlértékeled a Patsöt.
a Lions O cserefutóval és csereQB-val késztette őket meccsre.

több mint 14 éve
MNF nagyon meleg lesz, most sem éreztem azt a nagy átütőerőt amivel egy jó patset el lehetne kapni...
több mint 14 éve
Folk azért nagy adu ász lehet nálatok a PO-ban egy kiélezett végjátékban,tegnap is kihagyott egy FG-t,nem is tudom idén ez már a hanyadik bakija.Joco
még így is sokkal jobb szeznja van, mint tavaly 😊

több mint 14 éve
a második félidőben nagyot alkotott Smith 😂
viszont száncsítá megint alkotott, volt félórája aztán akkora ICt dobott hogy azt hittem lefordulok a székről :mad:
Folk jó lenne ha megemberelné magát
legközelebb a patst meg kell verni 😀
több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 025 — !SuPeR6BoWL!
sima w volt, de kellett hozzá a Bengals totális xarakodása is

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Folk azért nagy adu ász lehet nálatok a PO-ban egy kiélezett végjátékban,tegnap is kihagyott egy FG-t,nem is tudom idén ez már a hanyadik bakija.

több mint 14 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Na ez tényleg sima volt, örülök, hogy a thriller a Dallas meccsen volt, és nem nálunk. Védelem jó, kevés total yard a Cincynél, +1 turnoverrel hoztuk a meccset. Sok a szabálytalanság. Javítottunk a rush yrd/game átlagon is.
Külön öröm, hogy kedvencem, Brad "Barefoot" Smith csillogott ma 😊
Go Jets!

Go Jets!
több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 105 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
Simán nyertek!
S! U! C! K!
Suck! Suck! Suck!
😉 :cool: