New York Jets
30 feliratkozó
több mint 13 éve
a RB poszt neednek számít mert Tomlinson öreg, 1 évre van szerződése.Höri6 pickkel a de, dt, olb, wr, og, safety számít neednek, legalábbis nagyobbnak, mint az rb. rb-t lehet udfa-ról kukázni úgyis.
Valamint fa-ról is. 😊
több mint 13 éve
a RB poszt neednek számít mert Tomlinson öreg, 1 évre van szerződése.
több mint 13 éve
Egy érdekes problémát vetsz fel ezzel, amin agyaltam, de aztán Höritől azt a választ kaptam, hogy need-re húzunk.de ez attol meg hulyeseg h sok mockban ez van.ezt nem értemHöriMármint nem érted, hogy ez miként lehetséges? Vagy félreérthetőn fogalmaztam?
Másként leírom: Sok mock-ot néztem, sokban láttam, hogy Jets 1/30: Phil Taylor. Valamint azokban a mockokban, ahol első körben olb-t, wr-t, vagy mást írtak a Jets-nek be, ott is volt késöbbi körben DT draft. Ezt akartam én elmondani.
Ha azt nem érted, hogy miért van sok mockban így, miközben szerinted hülyeség a DT draft, hát arra nem tudok válaszolni. 😊Sobri Jóska
a sok idiotanak ( ez nem te vagy hanem a mockolok ) annyi jut el az agyaig h jenkins cut
tehat uristn kell nt. de nem kell mert mar 2 eve sione pouhanak hivjak a kezdo ntt es nem azert mert vele surubben vannak a palyan hanem mert olyan jol teljesit. nt nem kell. de viszont meglehetosen jol jonne mert vagy iszonyat ven csontok vannak a poszton vagy szimplan szar jatekosok.
nem azert akarom mondani h a micsoda zsenimet bizonygassam 😀 de a tavalyi mock jatekban en vittem a jetset es dunlapet huztam az elso kor vegen mert lecsordogalt odaig cbben meg iszonyat rush volt.Fake
Tehát a Jets-nél a leginkább kész poszt a cb. De ha mondjuk Peterson egy csoda folytán odáig csúszik, akkor mi a helyzet?
Én nem húzom be, mert a Mock Draft Game játékban need-re húzunk, ehhez tartom magam. És a need-re a lehető legjobbat, aki elérhető. Vagyis egyfajta needBPA alapján draftolunk - gondolom én.
De ha ez megesik a valóságban Ryan tuti behúzza. Vagy ha mondjuk Ingram bentvan akkor azt csak ledraftolják a valóságban, pedig az RB teljesen nem need.
Na ez a probléma. 😊
több mint 13 éve
Ez a nagymellű pincércsaj egyébként Adam Sandler felesége 😀
több mint 13 éve
Egy ilyen csapatnak? 😀http://www.youtube.com/watch?v=DbUYhSV_u50
Egyébként szerintem nem húznák be Taylort. Elég erősen BPAznak (tavaly Wilson), de idén elég nagy need a pass rusher meg a 5-tech is.tenorx
én szurkoltam nekik idén de sajna megint összeakadtak a Colts-cal így pedig ez nem működik.
mivel a tesóm Giants drukker, így nagyon fel tudom idegesíteni a Jets meccseken 😀
több mint 13 éve
Egy ilyen csapatnak? 😀Egyébként szerintem nem húznák be Taylort. Elég erősen BPAznak (tavaly Wilson), de idén elég nagy need a pass rusher meg a 5-tech is.
több mint 13 éve
Szerintem sok mockkészítőnél nem kelt el 30 pick alatt Phil Taylor, így logikus, hogy bevésték a Jets-hez. Ha a játékban bentmarad odáig én is behúzom azon nyomban. Ha viszont kimegy, akkor Ellis, Powe, esetleg Casey, Jenkins, vagy Guy, de azt csak a harmadik pickkel, a 4/29 helyen, mivel backupba bőven jó ott is.Asszem ezt körbejártuk
Amúgy a Jets-nek alapból nem szurkol senki? 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de ez attol meg hulyeseg h sok mockban ez van.Mármint nem érted, hogy ez miként lehetséges? Vagy félreérthetőn fogalmaztam?Phil Taylor-t sok mockban láttam, DT-t mindegyikben.Sobri Jóskaezt nem értemHöri
Másként leírom: Sok mock-ot néztem, sokban láttam, hogy Jets 1/30: Phil Taylor. Valamint azokban a mockokban, ahol első körben olb-t, wr-t, vagy mást írtak a Jets-nek be, ott is volt késöbbi körben DT draft. Ezt akartam én elmondani.
Ha azt nem érted, hogy miért van sok mockban így, miközben szerinted hülyeség a DT draft, hát arra nem tudok válaszolni. 😊Sobri Jóska
a sok idiotanak ( ez nem te vagy hanem a mockolok ) annyi jut el az agyaig h jenkins cut
tehat uristn kell nt. de nem kell mert mar 2 eve sione pouhanak hivjak a kezdo ntt es nem azert mert vele surubben vannak a palyan hanem mert olyan jol teljesit. nt nem kell. de viszont meglehetosen jol jonne mert vagy iszonyat ven csontok vannak a poszton vagy szimplan szar jatekosok.
nem azert akarom mondani h a micsoda zsenimet bizonygassam 😀 de a tavalyi mock jatekban en vittem a jetset es dunlapet huztam az elso kor vegen mert lecsordogalt odaig cbben meg iszonyat rush volt.
több mint 13 éve
így már világos, csak számomra annyira egyértelmű volt, hogy Pouha marad a Nose, hogy már fel se tudom fogni a Jets NT draftról szóló mondatokat.Mármint nem érted, hogy ez miként lehetséges? Vagy félreérthetőn fogalmaztam?Phil Taylor-t sok mockban láttam, DT-t mindegyikben.Sobri Jóskaezt nem értemHöri
A draft 2.felében viszont simán jöhet és tán kell is jönni depth-nek Pouha mögé, de Phil Taylor túl értékes ahhoz, hogy sokáig megmaradjon. Inkább Ellis vagy Powe
több mint 13 éve
Mármint nem érted, hogy ez miként lehetséges? Vagy félreérthetőn fogalmaztam?ezt nem értemHöriNose nem kell. Pouha remekül helyettesítette Jenkins-t és még olcsó is.Phil Taylor-t sok mockban láttam, DT-t mindegyikben.Sobri Jóska
DE kell, mert DeVito FA és Ellis visszavonul. (Gholston cut)Höri
Ha azt nem érted, hogy miért van sok mockban így, miközben szerinted hülyeség a DT draft, hát arra nem tudok válaszolni. 😊
több mint 13 éve
ezt nem értemNose nem kell. Pouha remekül helyettesítette Jenkins-t és még olcsó is.Phil Taylor-t sok mockban láttam, DT-t mindegyikben.Sobri Jóska
DE kell, mert DeVito FA és Ellis visszavonul. (Gholston cut)Höri
Tudom, hogy 3-4-esek, ezért gondoltam pont rájuk. A Jets is 3-4.akkor azt írjad posztnak.
Sóbri Jóska
több mint 13 éve
A draftcountdownt is érdemes csekkolgatni prospect ismertetőkért, meg ott a fórum nagyon jó még. Illetve ami nem mindenkinek jön be, de sokszor frissített az a walterfootball. Emellett a draftbreakdownnak vannak nagyon jó prospect videói.
több mint 13 éve
Nose nem kell. Pouha remekül helyettesítette Jenkins-t és még olcsó is.Phil Taylor-t sok mockban láttam, DT-t mindegyikben.
DE kell, mert DeVito FA és Ellis visszavonul. (Gholston cut)
Elmore és Allen 3-4-es OLBHöri
DE a másik top need, ja.
Tudom, hogy 3-4-esek, ezért gondoltam pont rájuk. A Jets is 3-4.
Amúgy nekem ez a draftoldal tetszik a legjobban.
http://www.drafttek.com/teamneeds2011.asp
több mint 13 éve
Nose nem kell. Pouha remekül helyettesítette Jenkins-t és még olcsó is.DE kell, mert DeVito FA és Ellis visszavonul. (Gholston cut)
Elmore és Allen 3-4-es OLB
több mint 13 éve
Mindkettőt tuti nem tartják meg, a wr a legnagyobb offense need a falember után, de azt ha a top prospectekből nem csúszik valaki 1/30-ig, akkor olyan mindegy hátul 100., 150. vagy 200. pickkel draftolják.Második pickkel WR szinte kötelező, majd meglátod az igazi drafton, ha csúszik valaki, akkor lehet rácsapnak első körben is akár.
Mondjuk egy dolog zavar csak ebben a Mock Draft játékban, hogy érdemben nincs szabadügynökpiac a draftunkig, azért teljesen más lenne, ha már tudnánk, hogy pl az általad is említettekből ki megy, ki marad. Viszont ez mindőnknek ugyanúgy probléma.
több mint 13 éve
😀 Megértelek 😀 Mondjuk én nem biztos, hogy húznék WRt a Jetsnek, főleg nem a második pickjükkel, miután meg akarják tartani San(an)tonio Holmest meg Braylon Edwardst is. Emellé ott van ugye Keller elkapni.
több mint 13 éve
Nem biztos, hogy jó ötlet ezt így megosztani 😛 Moffitt meg szerintem legkésőbb a 3.ban kimegy.tenorxSzerintem nem😊 De ha mégis vannak b-tervek.
És te nem is vagy Jetses.
Azért osztottam meg, mert én nem ismerem a Jets-t, és lehet, hogy mondjuk Greg Little önmagában jó WR, de valamiért a Jets-hez kurvára nem klappol, amit egy Jets-fan egyből tud, hogy miért, vagy valami egyéb "zavarra az erőben" fel tudja hívni a figyelmemet.
Maximálisan fel akarok készülni.
Amat Victoria Curam. 😊
több mint 13 éve
Nem biztos, hogy jó ötlet ezt így megosztani 😛 Moffitt meg szerintem legkésőbb a 3.ban kimegy.
több mint 13 éve
Sziasztok Jets drukkerek 😊A Mock Draft Game-ben én vagyok Rex Ryan, és azon kívül, hogy letöltöttem egy csomó footjob videót, készítettem egy draftolási koncepciót.
A needek rendben vannak, azokkal tisztában vagyok, viszont érdekelne, hogy mit szólnátok a következő drafthoz, biztos tudtok olyat a Jetsről, amit én nem, vagy ha valami esetleg elkerülte a figyelmemet. (A játékban tradelni nem lehet.)
1/30 DT Phil Taylor, Baylor
3/30 WR, Greg Little, NC, vagy ha már nincs bent Niles Paul, Nebraska
4/29 DE, Pierre Allen, Nebraska vagy Ricky Elmore, Arizona
5/30 OG, John Moffitt, Wisconsin
6/29 OLB, Greg Romeus, Pittsburgh vagy Ugo Chinasa, Oklahoma
7/5 aki még bent van jó safety
több mint 13 éve
lassan két hete volt már, de így nézett ki Braylon Edwards születésnapi tortája---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bob Sanders jött ma tárgyalni.a Bills és a Jax után ez a 3. állomása, és még lesz egy másik is
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na de mi a baj vele?vsz az utobbi
A lelke mélyén egy jégtáncos, vagy a brutális fizikum nem minden, és technikailag ennyire ergya?Sobri Jóska
egyetemen meg majd mindenkit leatletizalt akivel szemben allt de aZ nflben ez semmit sem er magaban
több mint 13 éve
Na de mi a baj vele?A lelke mélyén egy jégtáncos, vagy a brutális fizikum nem minden, és technikailag ennyire ergya?
több mint 13 éve
Gholstonnal az a gond, hogy voltak olyan meccsek, ahol az egész gameplan abból állt, hogy Gholstonnak legyen legalább EGY sackje. Na most ez így se sikerült neki, pedig ha Rexnek nem sikerült belőle kihozni az állatot, akkor senkinek nem fog.
több mint 13 éve
Vladimir tavaly nem játszott, csak percei voltak, de amennyire követtem, és amit kibogarásztam, abból az derül ki, hogy nem voltak vele elégedetlenek, így valóban eljöhet az ő ideje.Viszont Gholstonnal mi a gond? Pár drafttal ezelött az egyik leginkább várt prospect volt, hiperbrutál fizikum stb. Ennyire leszerepelt?