Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/71149/same-old-chip-what-we-learned-about-the-eagles-offense-in-their-new-coachs-preseason-debut

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hoztunk egy WR-t. Pontosabban cseréltük.Eagles acquired WR Jeff Maehl from the Texans in exchange for OT Nate Menkin.
Chip Kelly is very familiar with Maehl, who played wideout and special teams for Kelly's Oregon teams. He'll probably compete primarily for a gunner job in Philly. Maehl, 24, went undrafted out of Oregon two years ago. He appeared in three 2011 games, but none in 2012 and has never caught an NFL pass.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Jah, én egyszer sem edzettem a csapattal, mégis egyetértek, hogy senki nem fél a védelmünktől 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Mármint a pályán amit mutat, vagy a szókimondó viselkedése?EazzyHát a pályán jelenleg azt mutatja, hogy vagy nem ér rá edzeni vagy sérült. 😀
De amúgy sztem teljesen igaza van. Nem tudom, hogy pár szurkoló, szakíró miért háborodott fel ezen.
Jó bár jogos, hogy tényleg még 3x nem edzett egymásután és már kritizál, azonban legalább az igazságot mondja.
több mint 12 éve
Mármint a pályán amit mutat, vagy a szókimondó viselkedése?EazzyA szókimondó , kötekedő viselkedésén nem hinném, hogy tudna változtatni...inkább a játéka legyen meggyőző és akkor leszarom, hogy miket nyilatkozik és kikbe köt bele meccs alatt. 😀 (csak most még ez elég egyoldalú..nagy pofa/lazaság és semmi produktum )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Mármint a pályán amit mutat, vagy a szókimondó viselkedése?
több mint 12 éve
Davis nyilatkozik a D#-ről:Cary Williams: No one is afraid of the Eagles' defense . Mondjuk a pénteken látottak alapján lehet is ilyeneket nyilatkozni, de remélhetőleg az nem a valóság volt. Amúgy amikor jött Williams nagyon örültem...azt amit azóta mutat az felháborító. Remélem a pályán éles helyzetben javít a róla kialakult képen.
"We're not there. We're not even close."
Biztató. 😀
De jah átállás is, ráadásul szar védelmet is kapott kézhez, úgyhogy nincs könnyű dolga.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
neeeee, kösziii, ezt már végre kezdtem kiverni a fejemből, és dicsérni szegényt 😀
több mint 12 éve
Hát ez kifejezetten szánalmas volt tőle 😀
több mint 12 éve
Vagy megtanulta felismerni az ellenfelet 😀Fiatal még, ennyit tesz egy kis idő. Fejlődik 😀ano92Vagy más edző, más rendszer jobban fekszik neki.Shawn84
assets.sbnation.com/assets/1286512/eaglesderp.gif
több mint 12 éve
Fiatal még, ennyit tesz egy kis idő. Fejlődik 😀ano92Vagy más edző, más rendszer jobban fekszik neki.
több mint 12 éve
Fiatal még, ennyit tesz egy kis idő. Fejlődik 😀
több mint 12 éve
Az mi, hogy Jarrett kezdő posztért küzd a Jetsben? 😀 Ott is ilyen rosszul állnak safety poszton, vagy JJ jött rá, hogy kell játszani?
több mint 12 éve
Davis nyilatkozik a D#-ről:"We're not there. We're not even close."
Biztató. 😀
De jah átállás is, ráadásul szar védelmet is kapott kézhez, úgyhogy nincs könnyű dolga.
több mint 12 éve
Őszintén ki várt itt top15 védelmet? 😀 4-3-ról állunk át 3-4-re úgy, hogy a front7 legnagyobb része 4-3-ra alkalmasabb. Idén kiderül ki az aki nem tud megfelelően átállni, attól majd megválunk (sajnos érzésem szerint ez a Cole-Graham páros lesz, de cáfoljanak csak meg nyugodtan), aztán majd akkor lehet bármit is várni. Én egy jó 6-8 győzelemmel elégedett lennék nagyon bőven, meg azzal, ha a Giants és a Cowboys száját jól elvernénk 😀
több mint 12 éve
Csak a védelmen fog múlni.Na jó azért egy 6-7 győzelem kéne minimum.Shawn84nem láttuk még élesben a támadókat, de a Broncos és a Packers kivételével egyik nem-csoportmeccsen sem olyan esélytelen a helyzet, és az NFC Eastet sem 0-6-al zárja majd Kelly, ennyi benne lehet sztem.kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na jó azért egy 6-7 győzelem kéne minimum.Shawn84nem láttuk még élesben a támadókat, de a Broncos és a Packers kivételével egyik nem-csoportmeccsen sem olyan esélytelen a helyzet, és az NFC Eastet sem 0-6-al zárja majd Kelly, ennyi benne lehet sztem.
több mint 12 éve
Janek csak picit optimista. 😀 De itt mindenki optimista, csak van aki reálisabban közelít van aki meg érzelmileg főleg. SB-ból indulunk, aztán bármi lesz nem csalódunk.Ez így van. Sztem most senkinek sincsenek nagy elvárásai (illúziói) + Kelly érkezésével látható volt, hogy alaposan meg fog változni a csapat.Greengo😊kristof
Na jó azért egy 6-7 győzelem kéne minimum.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez így van. Sztem most senkinek sincsenek nagy elvárásai (illúziói) + Kelly érkezésével látható volt, hogy alaposan meg fog változni a csapat.Greengo
több mint 12 éve
Ez így van. Sztem most senkinek sincsenek nagy elvárásai (illúziói) + Kelly érkezésével látható volt, hogy alaposan meg fog változni a csapat.Én a DC posztra szavazok 😀 Nem mintha bajom lenen Davisel, de úgy érzem őt ilyen átmeneti megoldásnak hozták.
Ennek ellenére azért van miért izgulni. Mindenki szeretné látni a visszajelzést a csapattól (teljesítményben) , hogy az új irány mennyire fog működni vagy hol vannak olyan pontok ahol 1 szezon után majd kell változtatni. (lesznek ilyenek már látszik)Greengo
több mint 12 éve
Ez így van. Sztem most senkinek sincsenek nagy elvárásai (illúziói) + Kelly érkezésével látható volt, hogy alaposan meg fog változni a csapat.Ennek ellenére azért van miért izgulni. Mindenki szeretné látni a visszajelzést a csapattól (teljesítményben) , hogy az új irány mennyire fog működni vagy hol vannak olyan pontok ahol 1 szezon után majd kell változtatni. (lesznek ilyenek már látszik) Azért az elmúlt években(nem az utolsó 2) magasabbra volt rakva a léc és a top csapatok között emlegettek minket...jó lenne ha ez megint így lenne és végre elérhetnénk már mi is a legnagyobb célt...

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Tudjátok, idén engem egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire leszünk kakik (ha azok leszünk). Hogy miért nem? Mert tetszik amit elkezd a vezetőség, egy új csapatot kell felépíteni. Teljesen lezárult egy éra. Kezdődött McNabb el, és Reid eleresztésével végleg lezárult egy éra az Eagles történelmében. Nem pöcsölés megy a csapatnál, látszódik, hogy szeretnék, megint az élre kerülni, megint jó lenni. El kell azt fogadni, hogy ez nem fog 1 év alatt végbemenni, tökéletesen láthattuk, hogy mi van akkor ha erőltetik a dolgot. Kellenek új ikonok, új legendák. Egy új korszakot kell el kezdeni.
Ezért én idén nem leszek mérges az esetleges sz*r helyezésért, a kaki védelemért, a meccsekért amit a D# rendesen elbuk. Leülök minden egyes meccset megnézek elejétől a végéig (reklámostól) és még 38 - 7 es ellenfél vezetésnél is szurkolni fogok. Majd másnap philly.blog.hu -t elolvasom, és várom a következő meccset.
Reménykedhetünk a PO-ban, de a földön maradva azt hiszem hatalmas meglepetés lenne.
(Ha szezon végén sb-t nyerünk és ezt visszaolvasom, megígérem nem kommentelek többé ökörséget 😀😀 )