Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ezt mindig jó olvasni 😊Wyattkedvenc tweetem a témában: "Pretty funny reading Philly writers' reactions to Brady after watching Vick/Foles all spring and summer." Dan Graziano (ESPN, NFC East)
több mint 12 éve
Mai TC 7 szóban:Brady ma is szarrá szopatta a secondarynket.
- Shady hiányában már Polk edzett az első csapattal.
- Mindkét QB-nk lehetőséget fog kapni a kezdőkkel a pénteki meccsen.
- A kezdő LDE poszt még nyitva áll Thornton, Curry és Logan előtt is.
- Cary Williams egész TC alatt hamstring problémákkal küzd. Ma is előbb fejezte be az edzést.
Dick Vermeil is megtekintette az edzést. A hírek alapján nem sírta el magát. 😀
több mint 12 éve
Arra leszek kíváncsi, hogy a TC-huszárok tényleg olyan jól játszanak-e:- Boykin, Kendricks, Salas (talán 1 dropja ha van és slot-ban veszélyes lehet), Lane, Polk
Meg persze úgy összességében mindenki. 😀
több mint 12 éve
Az elmúlt szezonban annyi győzelmünk volt, mint az előszezon mérkőzéseken, remélem idén annyi vereségünk lesz a szezonban, mint az eljövendő előszezon mérkőzéseken... 😀
több mint 12 éve
Győzelmet vagy vereséget de a mi esetünkben az X sem elképzelhetetlen 😉
több mint 12 éve
Az engem hol érdekeljen? 😀 Nálam Momah van, nem ő 😊Ez jogos, de a keze is jobbnak tunt 😊 Egyebkent en is Momahnak szurkolok. 😊
Btw, jobb a mozgása egy 185 centis embernek, mint egy 201-esnek? Azért ez nem olyan meglepőWyatt
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A csapat edzése ma 18:30 helyett 16:30-kor lesz, mivel későbbre eső várható.
több mint 12 éve
Az engem hol érdekeljen? 😀 Nálam Momah van, nem ő 😊Btw, jobb a mozgása egy 185 centis embernek, mint egy 201-esnek? Azért ez nem olyan meglepő

több mint 12 éve
Pedig a videjo alapjan jobban mozog, mint Momah 😀
több mint 12 éve
Még a végén tényleg meglesz a rosterWyattKinek? Momah-nak vagy Shepard-nak?
több mint 12 éve
Na ha Ball is el lett küldve akkor valakit igazolunk szerintem.Shawn84Benn IR-rel 3 üres helyünk van és van egy olyan érzésem, hogy hozni fogunk egy WR-t. 😀
több mint 12 éve
3 ACL 2 het alatt....jo lesz mar, eleg volt!
több mint 12 éve
Na ha Ball is el lett küldve akkor valakit igazolunk szerintem.
több mint 12 éve
lassan kezdünk elfogyni WR poszton:Damaris Johnson és Russel Shepard is szép dolgokat csinál, de az egyik másodéves a másik R,
DeSean sérülékeny volt az előző szezonokban, maradt Cooper és Avant (na meg a TE és RB-ek), de most hirtelen ez nem tűnik valami vaskosnak..
több mint 12 éve
Mellékesen ma Cooper remek formát mutatott. Szépen etették a Pats secondaryt. (igaz ez fordítva is így volt, de nem fényezem Bradyt. 😀 )Pont most akartam beírni. 😕 Amúgy is nagyon sérülékeny volt nem hittem benne, hogy felférhet az 53-as keretbe.még jó, hogy Cooper-nek elengedték ezt a kis niggerezést, mert különben nem lenne kit a pályára küldeni.Amadeus91
Most kb. így néz ki a wr corp:
Jackson ; Cooper ; Avant ; Johnson ; Shepard. Hatodiknak férhetett vna be Benn(feltéve, hogy 6 elkapóval vágunk neki a szezonnak), helyére Salas és Momah pályázhat.Greengo
Az O line emberek 1vs1-ben nagyon jó munkát végeztek. Polk szenzációs, Foles belehajította Talib kezébe , de szerencsénkre elejtette. (amúgy sima pick6) Cary Williamsnek sikerült összebalhéznia az egyik Pats elkapóval, ebből kisebb lökdösődés lett, de gyorsan lenyugodtak a kedélyek. (ilyenekre számíthatunk a szezonban is tőle 😀 )
Itt egy videó az elkapóink vs Pats DB-k párharcáról: www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/WRs-Take-On-Patriots-DBs/5d84f084-00eb-44d4-a17d-d08634e9c872 Egyre jobban tetszik amit Shepardtól látok.
Itt meg egy közös kép a két HC-ról:

szerk: + WR Dave Ball-tól is elköszönt a csapat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Pont most akartam beírni. 😕 Amúgy is nagyon sérülékeny volt nem hittem benne, hogy felférhet az 53-as keretbe.még jó, hogy Cooper-nek elengedték ezt a kis niggerezést, mert különben nem lenne kit a pályára küldeni.
Most kb. így néz ki a wr corp:
Jackson ; Cooper ; Avant ; Johnson ; Shepard. Hatodiknak férhetett vna be Benn(feltéve, hogy 6 elkapóval vágunk neki a szezonnak), helyére Salas és Momah pályázhat.Greengo
több mint 12 éve
Pont most akartam beírni. 😕 Amúgy is nagyon sérülékeny volt nem hittem benne, hogy felférhet az 53-as keretbe.Most kb. így néz ki a wr corp:
Jackson ; Cooper ; Avant ; Johnson ; Shepard. Hatodiknak férhetett vna be Benn(feltéve, hogy 6 elkapóval vágunk neki a szezonnak), helyére Salas és Momah pályázhat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Oké, hogy Benn se óriási csapás, de azért b*ssza meg.Chip kemény edzéseket tolhat. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Arrelious Benn ACL szakadás... gondolom ismeritek a mondást az ággal és azzal a bizonyos szegény emberrel :-/szerk. hopp, Amadeus gyorsabb volt
több mint 12 éve
"Eagles WR Arrelious Benn suffered a torn ACL in his left knee during today's practice."Schefter