Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
szerintem ő nem FB lesz hanem TEJanek
Jah Chip rendszerében nincs igazán FB, de ha lesz pár olyan felállás ahova kéne, akkor Ő lesz majd.
Inkább arra gondoltam, hogy olyan sokoldalú lesz mint annó Weaver. Futott, elkapott, TD-ket is azért csinálgatta (igaz azért kellett ehhez egy Westbrook sérülés is illetve, hogy Shady még rookie volt).
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
szerintem ő nem FB lesz hanem TE

több mint 12 éve
James Casey-ről hallok keveset. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz hír-e. 😀
De az offseason-ben nagyon ment, hogy Ő lesz az x-faktorunk. Ehhez képest tényleg egy szót nem olvastam róla mióta elkezdődtek az edzések.Bébé
En olvastam nemreg rola. Csak pozitivat irtak, mindenhol otthonosan mozog.Eazzy
Nah ennek örülök.
Jó lenne, ha letolna egy 2009-es Weaver szezont.

Amúgy pár napja olvastam, hogy Wing unatkozott edzés közben szal kirakott 5 szemetest 40 yard távolságra és megpróbálta belerúgni a labdákat. 😀 Nem talált bele, de az egyik lövése éppen hogy csak kiperdült. 😀
Szurkolok a gyereknek, de a riportok alapján Jones simán veri a punter harcban.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 217 — No one likes us, cause no one like us
De az offseason-ben nagyon ment, hogy Ő lesz az x-faktorunk. Ehhez képest tényleg egy szót nem olvastam róla mióta elkezdődtek az edzések.Bébé
En olvastam nemreg rola. Csak pozitivat irtak, mindenhol otthonosan mozog.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 589 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ismét Dungy:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hzxskmuabsytj6vlajaz
Chip Kelly sought Tony Dungy's advice on Riley Cooper
Philadelphia Eagles coach Chip Kelly reached out to former Indianapolis Colts coach Tony Dungy for advice on proceeding with Riley Cooper, the Eagles wide receiver in trouble for insensitive speech.

azért én örültem volna ha a staff-ban kapott volna már korábban helyet nálunk, remélem majd nem Chip helyére kell mondjuk beugornia 😛
több mint 12 éve
Kizárólag erre a mondatra írtam: "két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla"Shawn84
2007-es SB? 😛 😀
Bár ott legalább elütötte. 😛 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Aztán majd amikor a meccsen két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla, jön majd a felvetés, hogy miért nem ütötte legalább el 😀Wyatt
Asante se volt sokszor jobb 😊Shawn84
Azért ezt kikérem Asante nevében. 😀
Szerelni tény, hogy nem tudott, max ilyen 170 fontos pöcsöket alázott. 😀
De coverben 2009-2011között Top3 CB volt. Meg úgy hallottam, hogy a tavalyi szezonja is aránylag jó volt.

Kizárólag erre a mondatra írtam: "két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla"
több mint 12 éve
Aztán majd amikor a meccsen két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla, jön majd a felvetés, hogy miért nem ütötte legalább el 😀Wyatt
Asante se volt sokszor jobb 😊Shawn84
Azért ezt kikérem Asante nevében. 😀
Szerelni tény, hogy nem tudott, max ilyen 170 fontos pöcsöket alázott. 😀
De coverben 2009-2011között Top3 CB volt. Meg úgy hallottam, hogy a tavalyi szezonja is aránylag jó volt.

De az offseason-ben nagyon ment, hogy Ő lesz az x-faktorunk. Ehhez képest tényleg egy szót nem olvastam róla mióta elkezdődtek az edzések.
több mint 12 éve
Akkor most Barwin - Cole van egyelore, nem baj az, Graham majd jon 4-3 felallasnal. Aztan van egy eve rendesen beletanulni a stand up posztba is.

Curry nagy kedvenc, sajnalnam, ha cut, de ha nem hasit igy, akkor megertem. Neki 4-3 kell.Eazzy
Az eddigi edzés tudósításokat olvasva én azt mondom, hogy jobb lenne ha inkább a játékok 75-80%-ban a 4-3-at használni még. Úgy elég pofásnak néz ki a védelem. 3-4-nél már kevésbé tetszik a Dl.
több mint 12 éve
Akkor most Barwin - Cole van egyelore, nem baj az, Graham majd jon 4-3 felallasnal. Aztan van egy eve rendesen beletanulni a stand up posztba is.

Curry nagy kedvenc, sajnalnam, ha cut, de ha nem hasit igy, akkor megertem. Neki 4-3 kell.

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 307 — Eagles fan
Ami engem leginkább foglalkoztat, hogy alig marad magas, nagyobb testű elkapónk, és csak Damaris meg Desean féle faszpörgettyükkel nem lehet nekivágni a szezonnak, még ha TE-ből jól is állunk mert ez igencsak leredukálja a támadási sémáinkat, nem is beszélve az évek óta méltán híres Red-zone offense-ünk hatékonyságáról.korodiati
WR corp most valamiért annyira nem aggaszt. Eleve nem lehet majd összehasonlítani az eddigi O#-t a Reid féle stratégiával. Sokkal több futójátékra számíthatunk és a passzok aránya is várhatóan úgy fog eloszlani, hogy bőven kapnak majd a TE-k és a RB-k is a passzokból. Amúgy meg elég ígéretesek az új játékosok. Elég jókat lehet hallani Bennről ,Shepardról vagy Momahról is. Johnson is hasít...szval én annyira nem aggódok most. Cooper meg sztem szezonra visszatér.

Amirol nem nagyon hallok, hogy Cole es Graham OLB hogy megy, Curry DE hogy megy.Eazzy
Coleról már jókat hallani. Felpörgött és dolgozik ezerrel. B.Davis ki is emelte. Curryről semmi hír...ami nem nagyon jó. Graham egyelőre csere és coverben még lenne hova fejlődnie.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Asante se volt sokszor jobb 😊
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Aztán majd amikor a meccsen két kézzel megy az interceptionre, de pont nem éri el, és TD-t kaptok róla, jön majd a felvetés, hogy miért nem ütötte legalább el 😀

több mint 12 éve
Barkley: 58/127, 1 TD, 1 INT Bébé
Edzésen ez nem valami fényes teljesítmény...főleg a másik kettőhöz képest.Eazzy
Majd meccsen villant. Ez csak edzés. 😀

Amúgy eddig az MVP a támadóknál "magasan" DeSean, a védőknél pedig Boykin.
Valamint Chis McCoy-t is nagyon dicsérik. Nagyon jól cover-ezik. Simán odaérhet az 53as rosterre.

Az edzéseket elnézve az ST-nek nagyon fel kéne javulnia. Chip elég sokat foglalkozik velük (is)

Valamint tegnap Shepard már az első csapattal is edzett. Biztató.Bébé
www.philadelphiaeagles.com-on most van olyan szavazás hogy ki szerzi a legtöbb Int-et a Secondary játékosok közül , és ott is Boykin vezet , szóval eléggé nagyok az elvárások vele szemben , mármint rajongói oldalról nézve , amennyi jót írnak róla practice reportokban , kezdek hinni benne 😀Petikievak01
Boykin: Bgn reportok szerint szopoban van mert tok sok leutott/elejtett passza van es elvileg, ha nem int de hozzaer akkor 50 fekvo 😀😀kzol
Legalább jó erős gyerek lesz, és ha nem inti akkor minimum üsse le az elkapót mint a taknyot nem? 😛
több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan

Valamint Chis McCoy-t is nagyon dicsérik. Nagyon jól cover-ezik. Simán odaérhet az 53as rosterre.

Az edzéseket elnézve az ST-nek nagyon fel kéne javulnia. Chip elég sokat foglalkozik velük (is)

www.philadelphiaeagles.com-on most van olyan szavazás hogy ki szerzi a legtöbb Int-et a Secondary játékosok közül , és ott is Boykin vezet , szóval eléggé nagyok az elvárások vele szemben , mármint rajongói oldalról nézve , amennyi jót írnak róla practice reportokban , kezdek hinni benne 😀Petikievak01
Boykin: Bgn reportok szerint szopoban van mert tok sok leutott/elejtett passza van es elvileg, ha nem int de hozzaer akkor 50 fekvo 😀😀
több mint 12 éve
Arellius Benn szinten hasit azt irjak, annak ellenere h most jott vissza.

Amirol nem nagyon hallok, hogy Cole es Graham OLB hogy megy, Curry DE hogy megy.

több mint 12 éve
😀
 twitter.com/Coach_Staten/status/363838588233863168/photo/1
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.

www.philadelphiaeagles.com-on most van olyan szavazás hogy ki szerzi a legtöbb Int-et a Secondary játékosok közül , és ott is Boykin vezet , szóval eléggé nagyok az elvárások vele szemben , mármint rajongói oldalról nézve , amennyi jót írnak róla practice reportokban , kezdek hinni benne 😀

több mint 12 éve

Valamint tegnap Shepard már az első csapattal is edzett. Biztató.
több mint 12 éve
Edzésen ez nem valami fényes teljesítmény...főleg a másik kettőhöz képest.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
azért benedekéknek sokkal több esélyük volt.

eleve nem 32 csapat indul ott....

több mint 12 éve
QB-stat-update:
Vick: 102/137, 5 TD, 1 INT
Foles: 104/140, 6 TD, 1 INT
Amúgy, akik élőben nézik az edzéseket, azok is azt mondják, hogy nagyon kiegyenlített a dolog.

Barkley: 58/127, 1 TD, 1 INT

- Benn ma végre visszatért, csakúgy mint Peters, Fletcher és Hughes
- Nem edzett: Dixon, Kelly, Wang, Ball, Ertz (váll sérülés)
- Kenny Phillips folyamatosan edz, de nagyon nem tűnik 100%-osnak.
- Csere LT-nk amúgy Lane. Kelly inkább RT-ként mozog otthonosan.
Amúgy ma Peters előbb fejezte be az edzést, helyét Lane vette át, Herremans ment ki RT-be, Watkins pedig lett az RG.
- Chip ma nagyon megdicsérte Kendricks-et és még mindig nem döntötte el, hogy ki fog kezdeni pénteken a Pats ellen.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 589 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma némileg talán irigyeljük a Boyst és a Phinst hogy ők már kezdik az idényt, de reméljük ők meg minket fognak, hogy az utolsó meccsel zárjuk azt februárban 😛

Kb annyi esélyünk van mint a vízilabdában volt előzetesen VB-t nyerni aztán hátha hasonlóan összejön 😀
több mint 12 éve
Azok kedvéért akik régebben jártak erre. Eagles Fantasy Liga idén is lesz. Jelentkezni itt lehet:http://bowl.hu/forum/fantasy_football/eagles_nfl_liga
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Alakul, alakul...