NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card szombat
993
57
22:30-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Azzal esetleg elvittem volna Barkleyt, ha még bent lett volna 😀mi volt az ára a 4/1-nekzsojti7/4Shawn84

több mint 12 éve
Simán vállalható.mi volt az ára a 4/1-nekzsojti7/4Shawn84
Meg sztem a pick is. Nem hiszem, hogy kimondott fitt az Oregoni O#-be, de gondolom itt megvan a helye. Bízom Chip-ben. 😀
több mint 12 éve
Na Ő most minek kellett?
több mint 12 éve
Ő is legyőzte Chip-et, szal érthető a pick. 😀 (Logan és Ertz is)
több mint 12 éve
Matt BarkleyPoszt: QB
Egyetem: USC
Született: 1990. szeptember 8. (Newport Beach, California)
Előrejelzés: 1. kör
Magasság: 6'2" (188 cm)
Tömeg: 230 lb (104 kg)
Erősségek:
Pontos, jó az ütemérzéke, jól időzít, jó ívben dobja a labdáit. Képzett játékos, kifinomult dobómozdulattal és lábmunkával. Képes olvasni a védelmet és alkalmazkodni a látottakhoz. Hidegvérű, nyugodt és összeszedett a zsebben. Megmutatta, hogy képes mozogni és időt nyerni a zseben belül. Megtanították center mögül játszani, profi offenzív sémában. Kiemelkedően intelligens, a futball IQ-ja pedig még magasabb. Van érzéke a játékhoz, önálló és érti a dolgát. Érett, komolyan készülő vezéralak, akit tisztelnek csapattársai. Jelentős rutinja van elit csapatok ellen.
Gyengeségek:
Megfelelő magasság, de kisebb mint a prototípus. Nem elég erős a karja, hogy hosszú indításokkal átszelje a pályát. A mély/vertikális route-ok megdobása gondot okoz neki. Nem kiemelkedő atléta, futással nem fog veszélyeztetni. Sokat köszönhet a tehetséges kiszolgáló személyzetnek. Nem feltétlen illik minden rendszerbe vagy csapatba. A Trojans irányítók megítélése nem a legjobb (Leinart, Cassel, Booty, Sanchez). Több kisebb sérülése is volt már.
Sérülések:
- 2009-ben egy meccset hagyott ki megzúzodott jobb vállal
- 2010-ben jobb bokaficam miatt kellett kiválni kisebb időre
- a 2010-es idény után megműtötték a jobb csuklóját
- a 2012-es idényzárót jobb vállának húzódása miatt pihente végig
Megjegyzések:
Négy évig volt kezdő a Trojans-ben. Az első játékos, aki 3 évig volt a USC csapatkapitánya. A kaliforniai Mater Dei gimnázium növendéke volt, ahol korábban John Huarte, Todd Marinovich, Matt Leinart és Colt Brennan is megfordult. Nagyra tartott tehetség volt már 18 éves kora előtt, 2007-ben az év középiskolás játékosának választották. A Southern California történetének egyik legtermékenyebb irányítója, nevét számos iskolarekordnál megtalálhatjuk. Megkapta a 2012-es Wuerrfel-díjat, ami annak jár, aki kivételes közösségi munkát végzez, jó tanuló és jó sportoló. Gyakorló keresztyén, aki Nigériában és Haitin is járt otthonokat építeni, és segíteni a rászorulóknak. Valószínűleg a top10-ben választották volna ki a 2012-es NFL drafton, de visszatért az iskolába. Sose volt az az elit, franchise QB alkat, akinek sokan beállították és a csalódást okozó végzős éve alatt temérdek kritikában részesült. Talán a West Coast Offense fekszik neki leginkább. Jól képzett irányító, aki közepes fizikai adottságok mellé fantasztikus erényekkel bír fejben, és egyértelműen kezdő szintet képviselhet az NFL-ben, ha megfelelő helyre kerül.
több mint 12 éve
Én nem szeretem Barkleyt, de 4. körből legalább már nem lesz bust.

több mint 12 éve
mi volt az ára a 4/1-nek
több mint 12 éve
Hát tavaly Top10 lett volna a szakik szerint. Ahhoz képest jó húzás. 😀
több mint 12 éve
na ez elég vicc így elsőre...
több mint 12 éve
Barkley 😀
több mint 12 éve
Foles trade lesz
több mint 12 éve
WTF? Barkely?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Schefter szerint BarkelyShawn84Jah Ő lett.
Hmmm. Ő se az a futó QB. 😀
több mint 12 éve
QB??
több mint 12 éve
Schefter szerint Barkely
több mint 12 éve
Feltradeltünk az első helyre a 4. kröben.
több mint 12 éve
Dawkins, + Williams-t most már meg lehetne próbálni, mondjuk az 5. ben, esetleg Geathers. OLB/DE: BuchananTe DL-be kiket húznál ma?Shawn84Érthető, ha Kelly akart egy kicsit foglalkozni a támadósorral is. Tavaly is nagyon D-heavy volt a draft. Ertz-nél egyértelmű, hogy mi volt a szándék, hatékony több TE-es felállásokat nem lehet a Celek-Harbor kettőssel játszani. (Ugye mondtam tavaly, hogy figyelni kell a TE-eket, mert Kelly szereti a több TE-es felállásokat 😉 ) A védelem annyira le lett bontva a Johnson-éra után + a sémaváltás, hogy nem egy év lesz újra hatékony védelmet építeni.BleedingGreenDe nem idén. Viszont Kelly esetében el tudom képzelni, hogy az O nyerje a bajnokságot, de oda is közepes D# kell minimum.Shawn84Összességében nekem idáig tetszik a draftunk, bár tény, hogy sémaváltás után én jóval nagyobb Defense-felvarrásra számítottam.somebody08Kellyre is rákérdeztek ezzel kapcsolatban az Ertz pick után. Mondta, hogy a FA-n egyedül Casey érkezett a támadókhoz meg, hogy vannak D# játékosok is a draft boardunkon és reméljük be tudunk húzni párat közülük. És tisztában van azzal, hogy a védelem nyeri a bajnokságot.Bébé
Vannak még jó DB-k is, Poyer + jópár safety.

több mint 12 éve
Akik vizitáltak nálunk Philly-ben és még bent vannak:S nem is?
QB: Matt Scott, Tyler Bray
RB: Marcus Lattimore (orvosi okból), Spencer Ware
LB: Quanterus Smith (orvosi okból - szakadt ACL november végén...érte lehet kockáztatnék)
DE: Joe Kruger, Quinton DialBébé
több mint 12 éve
Akik vizitáltak nálunk Philly-ben és még bent vannak:QB: Matt Scott, Tyler Bray
RB: Marcus Lattimore (orvosi okból), Spencer Ware
LB: Quanterus Smith (orvosi okból - szakadt ACL november végén...érte lehet kockáztatnék)
DE: Joe Kruger, Quinton Dial
több mint 12 éve
Ide kell kommentelni sokat: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=644129485613809&id=197800653580030
több mint 12 éve
Sio Moore meg nem? Jarvis Jones is alig magasabb 2-3 centivel.hát nem tudom szerintem ő meg kicsi OLB-nekMirrMurrAz szerintem Khaseem GreenShawn84Én ott leszek 😊Én egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrGyertek ma a FlyEagles facebook oldalra írogatni. Gyorsabban ki tudjuk tárgyalni a pickeket, lehetőségeket várakozásokat.https://www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030Shawn84
Én is nézegettem meccseit és ettől függetlenül is azt gondolom, hogy a legjobb elérhető 3-4 OLB.MirrMurrÉn egyre szimpatikusabbnak tartom az Okafor picket 😊 szóval remélem ő jön 😊MirrMurrNekem is volt a statjai alapján, aztán megnéztem a 40 yardos idejét és az nem volt szimpi. 😀
Aztán megnéztem a Baylor elleni meccset és hát tényleg nem gyors a csávó. Szal hozzánk ne jöjjön 3-4-es OLB-nek.Bébé