NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Aldiba megyünk

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Itt ott olvasni,hogy a Lions Avrylt tartaná meg akkor tényleg nem bebetonozott Tulloch helye

http://nfltraderumors.co/eagles-options-at-middle-linebacker/Janek
Hülye kérdés,de szted miért ne tartanánk meg Tullochot,aki ráadásul maradni akar?
Mayhew lenyilatkozta,hogy a saját Fa-ink megtartása a fő cél,a piacon nem leszünk agresszívek.Bazzani
Lofton vagy Hawth lenne jó továbbra is.
Bazzani szerint tulloch marad oroszlánJanek
Mindegy csak jó és olcsó legyen. 😊
több mint 13 éve
Itt ott olvasni,hogy a Lions Avrylt tartaná meg akkor tényleg nem bebetonozott Tulloch helye

Hülye kérdés,de szted miért ne tartanánk meg Tullochot,aki ráadásul maradni akar?
Mayhew lenyilatkozta,hogy a saját Fa-ink megtartása a fő cél,a piacon nem leszünk agresszívek.Bazzani
Bazzani szerint tulloch marad oroszlán

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley

Mayhew lenyilatkozta,hogy a saját Fa-ink megtartása a fő cél,a piacon nem leszünk agresszívek.

több mint 13 éve
Néhány helyen csak 9milliós hellyel számolnak én abból indultam ki...

Mathisnak és Landrinak is kell pénzt adni s ugye még jön a draftoltak pénze(4-5millió) cutolni lehet J.J-t(az utolsó sb tag)Tappot stb.

Miket keresnek az LB-k ?

Gondolom olyan 4-5milliót évente...

De ő elkér legalább 6-7 milliót. Jobb lenne FA-ról hozni egy már rutinos MLB-t, mert az NFL-es tapasztalat sokat számítana. HA ez meglenne akkor drafton első körben vagy jöhetne Zach Brown, vagy akár Burfict de még Kuechly is eljátszik OLB-ben. De még a 2. körre is maradnak jó LB-k szóval az első körünkre onnantól kezdve azt húzhatnánk akit csak akarunk. Jöhet WR, OT, DE, DT.

Szerintem egyébként idén agresszívak leszünk FA-n, olyan tekintetben, hogy valamelyik Detroit-ira és Lofotonra is rámegyünk. Meg még Hawthornet is meg fogjuk környékezni picit.
több mint 13 éve
Néhány helyen csak 9milliós hellyel számolnak én abból indultam ki...

Mathisnak és Landrinak is kell pénzt adni s ugye még jön a draftoltak pénze(4-5millió) cutolni lehet J.J-t(az utolsó sb tag)Tappot stb.

Miket keresnek az LB-k ?

Gondolom olyan 4-5milliót évente...

http://nfltraderumors.co/eagles-options-at-middle-linebacker/

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ha választani kell, akkor DeSean maradjon és Asante trade. És ha választani kell, akkor első körben érkezenne MLB és Kuelchy. De mivel ezt a szívességet sose tenné meg Reid, ezért hozzunk elit FA MLB-t.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Pénz beszél! Ha ilyen neveket akarunk igazoni akkor muszáj helyet csinálni a fizetési sapka alatt. Ha DeSeant tageljük akkor maximum Samuel cserével tudjuk megoldani valamennyire a dolgot. Én inkább egy jó MLB-re áldoznék pénzt mint DeSean itt tartására. Persze jó lenne ha maradna, de van egy határ amit nem szabad átlépnünk. Meg kell nézni melyik lehetőséggel nyernénk többet. Szvsz egy Tullochal szerintem jelenleg többre megyünk. Jaxont valahogy tudjuk/tudtuk helyettesíteni, de komoly MLB nélkül nincsenek komoly esélyeink.Shawn84
Máshogy is lehet helyet csinálni egy játékosnak. Nem kell egyből beáldozni egy playmakert. 😉 😛Greengo
Valakit muszáj! És ő az ki jövőre sokat fog keresni, öregszik, egyre szarabb és idén is 6 milla körül rak zsebbe.Shawn84
DeSeanra gondoltam. 😊
Samuel szerintem is menni fog. 😐
szerk:Mások cutolásával/trade is lehet helyet csinálni. (Justice;J.J....stb) Ám ezek nélkül is elég nagy még a cap space: http://eaglescap.com/current.html (sőt ránézésre 10-12 M felszabadítható úgy, hogy Samuel még érintve sincs)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nyilván nem fogja Bazzani, Lions fanként azt mondani, hogy Tulloch távozik kedvenc csapatától. 😀
Nem ez a papírforma, de ebben a ligában minden lehetséges. 😊Newman
Pénz beszél! Ha ilyen neveket akarunk igazoni akkor muszáj helyet csinálni a fizetési sapka alatt. Ha DeSeant tageljük akkor maximum Samuel cserével tudjuk megoldani valamennyire a dolgot. Én inkább egy jó MLB-re áldoznék pénzt mint DeSean itt tartására. Persze jó lenne ha maradna, de van egy határ amit nem szabad átlépnünk. Meg kell nézni melyik lehetőséggel nyernénk többet. Szvsz egy Tullochal szerintem jelenleg többre megyünk. Jaxont valahogy tudjuk/tudtuk helyettesíteni, de komoly MLB nélkül nincsenek komoly esélyeink.Shawn84
Máshogy is lehet helyet csinálni egy játékosnak. Nem kell egyből beáldozni egy playmakert. 😉 😛Greengo
Valakit muszáj! És ő az ki jövőre sokat fog keresni, öregszik, egyre szarabb és idén is 6 milla körül rak zsebbe.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Nyilván nem fogja Bazzani, Lions fanként azt mondani, hogy Tulloch távozik kedvenc csapatától. 😀
Máshogy is lehet helyet csinálni egy játékosnak. Nem kell egyből beáldozni egy playmakert. 😉 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Pénz beszél! Ha ilyen neveket akarunk igazoni akkor muszáj helyet csinálni a fizetési sapka alatt. Ha DeSeant tageljük akkor maximum Samuel cserével tudjuk megoldani valamennyire a dolgot. Én inkább egy jó MLB-re áldoznék pénzt mint DeSean itt tartására. Persze jó lenne ha maradna, de van egy határ amit nem szabad átlépnünk. Meg kell nézni melyik lehetőséggel nyernénk többet. Szvsz egy Tullochal szerintem jelenleg többre megyünk. Jaxont valahogy tudjuk/tudtuk helyettesíteni, de komoly MLB nélkül nincsenek komoly esélyeink.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nem ez a papírforma, de ebben a ligában minden lehetséges. 😊

több mint 13 éve
Bazzani szerint tulloch marad oroszlán

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Térjünk át ILB-re, PFF rangsorolta FA-ket: https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/17/ranking-the-2012-free-agents-inside-linebackers/
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Online NFL-es játék ajánló, linkekkel: http://philly.blog.hu/2012/02/17/jatssz_online

Shady imádja Pennsylvania államot, csak a Steelers jöhetne nála még szóba, de ő személyisége nem Steelers kaliber 😊 Szóval ő sose menne el.
DeSean nyugati parti, aki 2-3 nappal szezon vége után már Heat meccsen van és Miamiban napozgat, aztán 2 hét múlva Vegasból tweetel már, majd LA-ből.
több mint 13 éve
Rosenhaus, nem rossman, de igen 😀Deny
A neve lényegtelen. Egy kártékony köcsög. Meg lehet nézni hogy az ügyfelei hogy végzik a ligában.Shawn84
Shady legalább nevelgeti, már vagy 3-szor kirúgta, más kérdés, hogy visszavette. Shady okosabb mint DeSean és kevésbé befolyásolható a csodálói által, talán vele jobb helyzetben leszünk.BleedingGreen
Nagyon bízom benne, mert ha 1 év múlva ő is ezt a cirkuszt csinálja, elégetem a 25ös mezem.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Shadynek is még mindig ez a fasszopó Rosszman a managere?Shawn84
A neve lényegtelen. Egy kártékony köcsög. Meg lehet nézni hogy az ügyfelei hogy végzik a ligában.Shawn84
Shady legalább nevelgeti, már vagy 3-szor kirúgta, más kérdés, hogy visszavette. Shady okosabb mint DeSean és kevésbé befolyásolható a csodálói által, talán vele jobb helyzetben leszünk.

több mint 13 éve
A neve lényegtelen. Egy kártékony köcsög. Meg lehet nézni hogy az ügyfelei hogy végzik a ligában.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Rosenhaus, nem rossman, de igen 😀
több mint 13 éve
Shadynek is még mindig ez a fasszopó Rosszman a managere?
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Olvastam a dologt és mondom fel kéne dobni a topikot vele, mert erre biztos jön pár hozzászólás. De mint látod én a saját véleményemet nem írtam még le. 😊 Egyébként 1 évre 1 milláért leigazolnám. Washburn volt az egyetlen edző aki eddig jól tudott vele dolgozni. Egy próbát talán megérne. De mondjuk Landri szerződtetése fontosabb lenne.Shawn84
TC és preseason erejéig ki lehetne próbálni, ott úgyis kiderülne, hogy hajlandó-e még mozgatni a seggét, és lehetne cutolni ha nem. Szerintem már komolyabb gondok vannak annál, hogy Washburn tudjon segíteni. 5 millát meg felejtsük el, DeSean kaphat 5 millát egy évre ha akar ... 😀BleedingGreen
Kár hogy többet akar. Ha tageljük hülyét kapok. 9 millát 1 évre? McCoynak talán. De még neki is sok lenne.Shawn84
Én már csak kíváncsiságból is kiengedném a piacra, hogy lássam van-e olyan hülye, aki 9-10 millió/évet adna neki hosszú távra (valószínűleg van, nem is egy). Szerk.: látom egyre gondoltunk 😊

több mint 13 éve
Olvastam a dologt és mondom fel kéne dobni a topikot vele, mert erre biztos jön pár hozzászólás. De mint látod én a saját véleményemet nem írtam még le. 😊 Majd most!
1 évre 1 milláért leigazolnám. Washburn volt az egyetlen edző aki eddig jól tudott vele dolgozni. Egy próbát talán megérne. De mondjuk Landri szerződtetése fontosabb lenne.

Egyébként nem ittam semmit. Sajnos nem tehetem, és szerintem pont ez a baj 😀Shawn84
persze bejött az én D-Jax-s linkemre naná nem reagált senki 😀 pedig sztem többet értetek belőle mint én. Az 1 milla más de félmilliónál többet nem adnék vagy játszott meccsenként teljesítmény bért esetleg... de akkor meg kár volt (persze tudtuk így lesz) Bunkot elengedni....dande
Roseman nem mondott semmi különöset, annyit lehet max belemagyarázni, hogy tagelni fogjuk, ha másképp nem megy, mert szeretnénk itt tartani. Rosenhausék meg gondolom nem nagyon lázadnának a tag ellen sem, mert tudják, hogy nem ér 9,5 millát Jackson.BleedingGreen
Meg mindenki tudja a ligában. De majd valaki csak megadja neki.
több mint 13 éve
Shawn mán ne bántódj meg de 3287 értelmes hozzászólás után egy ilyet benyögni 😉 te se gondoltad komolyan mit ittál a hidegbe 😛dande
Olvastam a dologt és mondom fel kéne dobni a topikot vele, mert erre biztos jön pár hozzászólás. De mint látod én a saját véleményemet nem írtam még le. 😊 Majd most!
1 évre 1 milláért leigazolnám. Washburn volt az egyetlen edző aki eddig jól tudott vele dolgozni. Egy próbát talán megérne. De mondjuk Landri szerződtetése fontosabb lenne.

Egyébként nem ittam semmit. Sajnos nem tehetem, és szerintem pont ez a baj 😀Shawn84
persze bejött az én D-Jax-s linkemre naná nem reagált senki 😀 pedig sztem többet értetek belőle mint én. Az 1 milla más de félmilliónál többet nem adnék vagy játszott meccsenként teljesítmény bért esetleg... de akkor meg kár volt (persze tudtuk így lesz) Bunkot elengedni....dande
Roseman nem mondott semmi különöset, annyit lehet max belemagyarázni, hogy tagelni fogjuk, ha másképp nem megy, mert szeretnénk itt tartani. Rosenhausék meg gondolom nem nagyon lázadnának a tag ellen sem, mert tudják, hogy nem ér 9,5 millát Jackson.

több mint 13 éve
Shawn mán ne bántódj meg de 3287 értelmes hozzászólás után egy ilyet benyögni 😉 te se gondoltad komolyan mit ittál a hidegbe 😛dande
Olvastam a dologt és mondom fel kéne dobni a topikot vele, mert erre biztos jön pár hozzászólás. De mint látod én a saját véleményemet nem írtam még le. 😊 Egyébként 1 évre 1 milláért leigazolnám. Washburn volt az egyetlen edző aki eddig jól tudott vele dolgozni. Egy próbát talán megérne. De mondjuk Landri szerződtetése fontosabb lenne.Shawn84
TC és preseason erejéig ki lehetne próbálni, ott úgyis kiderülne, hogy hajlandó-e még mozgatni a seggét, és lehetne cutolni ha nem. Szerintem már komolyabb gondok vannak annál, hogy Washburn tudjon segíteni. 5 millát meg felejtsük el, DeSean kaphat 5 millát egy évre ha akar ... 😀BleedingGreen
Kár hogy többet akar. Ha tageljük hülyét kapok. 9 millát 1 évre? McCoynak talán. De még neki is sok lenne.
több mint 13 éve
TC és preseason erejéig ki lehetne próbálni, ott úgyis kiderülne, hogy hajlandó-e még mozgatni a seggét, és lehetne cutolni ha nem. Szerintem már komolyabb gondok vannak annál, hogy Washburn tudjon segíteni. 5 millát meg felejtsük el, DeSean kaphat 5 millát egy évre ha akar ... 😀