NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ezért emlegetik hozzánk Still-t sok helyen

Peters pénzét meg ne sokaljátok megérdemel minden centet a fal legjobbja sőt közel liga elitJanek
Nem hiszem, hogy Stillt behúzzuk az első körben. jó lesz nekünk Thompson is vagy Cox a második kör végén.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Dixont nem engedném el, de amúgy is RFA lesz, ráraknék legalább egy második körös tendert (kb 1.9 millió $), ha adnak érte ennyit, ám legyen,vigyék. 😊 Sérülése előtt ő volt a 3. számú DT. Futás ellen Landri érkezése előtt a leghatékonyabb DT-nk.
Justice lehet, hogy így is úgy is megy, mert Mudd nemigen használja. Lehet, hogy backupnak sem kell, ebbe a falba.

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Ezért emlegetik hozzánk Still-t sok helyen

Peters pénzét meg ne sokaljátok megérdemel minden centet a fal legjobbja sőt közel liga elit

több mint 13 éve
Laws és Dixon meg sérülékeny. Parkert szintén cutolnám.Shawn84
Laws és Parker szerződése is lejárt. J. Parker biztos, hogy nem jön vissza.
T. Laws meg max vmi egyéves szerződést kap. De nem hiszem, hogy vkinek is fog hiányozni, ha megy.
Helyettük inkább Landri-t kell visszahozni.
Dixon meg nem sérülékeny, hanem sérült. Első két évében az összes meccsen játszott.
(Az-az egy hiányzás tavaly a Dallas elleni utsófordulós tét nélküli meccsen volt)Bébé
Landrit mindenképp visszahoznám. De DT akkor is kéne.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Laws és Dixon meg sérülékeny. Parkert szintén cutolnám.Shawn84
Laws és Parker szerződése is lejárt. J. Parker biztos, hogy nem jön vissza.
T. Laws meg max vmi egyéves szerződést kap. De nem hiszem, hogy vkinek is fog hiányozni, ha megy.
Helyettük inkább Landri-t kell visszahozni.
Dixon meg nem sérülékeny, hanem sérült. Első két évében az összes meccsen játszott.
(Az-az egy hiányzás tavaly a Dallas elleni utsófordulós tét nélküli meccsen volt)
több mint 13 éve
Justice és Tapp fizujával vmit kell kezdeni, mert ennyit nem érnek.

De amúgy Jenkins megér 7,5 millát?Bébé
Hét és felet? Jövőre 4-et kap, utána is, utána meg 4,5-et. Én mindenképpen tartanám ennyiért, 7,5-ért nem, de 4-ért kell a Cole-Babin-Jenkins féle Washburn falhoz.

Ja, most nézem, next yearnél ír eaglescap 4-et, currentnél 7,5-et. Bár, ha részletezve nézed itt: http://eaglescap.com/Players/CullenJenkins.html akkor elvileg 2 többi meg bónusz.Deny
Ha Jenkint teljesítményét nézem akkor a 4,5 teljesen reális. A 7,5 sok, de 1 évben vállalható.Ha meg már meg is volt akkor pláne.
Én egyébként a keretből Samuelt elcserélném. Talán egy 2. kör is összejöhet érte, mondjuk a Lionstól, de egy 3. biztosan szinte bárkitől. Justice-t csak a következő szezonra tartanám meg, legfeljebb utána szerződés átalakítással. JJ mehet. Nem is a 2 millió miatt, hanem mert egészségesen még tudna jó játékot nyújtani. Ha nálunk nem kap lehetőséget akkor megérdemli, hogy máshol megkaphassa. Tappet kitenném. Hunt tudja már hozni ezt a szintet jóval olcsóbban. Patterson még egy évig mindenképp kéne. De mint már többször írtam, és a drafton egy korai DT választást várok. Pont miatta és Jenkins miatt. Idősebbek, sokat kapnak, Laws és Dixon meg sérülékeny. Parkert szintén cutolnám.
több mint 13 éve
Hét és felet? Jövőre 4-et kap, utána is, utána meg 4,5-et. Én mindenképpen tartanám ennyiért, 7,5-ért nem, de 4-ért kell a Cole-Babin-Jenkins féle Washburn falhoz.

Ja, most nézem, next yearnél ír eaglescap 4-et, currentnél 7,5-et. Bár, ha részletezve nézed itt: http://eaglescap.com/Players/CullenJenkins.html akkor elvileg 2 többi meg bónusz.Deny
Hát én ezt úgy értelmezem, hogy a cap-ből mindenképpen elvesz 7,5 millát.
Meg az a bonus amúgy is rosterbonus, amit (az a több mint 5 milla) elméletileg tavasszal megkap(na).
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

De amúgy Jenkins megér 7,5 millát?Bébé

Ja, most nézem, next yearnél ír eaglescap 4-et, currentnél 7,5-et. Bár, ha részletezve nézed itt: http://eaglescap.com/Players/CullenJenkins.html akkor elvileg 2 többi meg bónusz.
több mint 13 éve

De amúgy Jenkins megér 7,5 millát?
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Andy Reid szezon értékelő interjúja magyarul, első rész: http://philly.blog.hu/2012/02/13/interju_andy_reid_by_kandramar_582 by @Kandramar
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Ha Jaxon taget kap, Samuel esélyei a távozásra megnőnek, mert akárhonnan nézem, helyet kell csinálni a fizetési sapka alatt.Shawn84
Ha tageljük is, utána remélem sikerül megegyezni egy hosszú távú szerződésben, és akkor nem kell kifizetni a 9,5 millát, mert az tényleg nem jönne jól cap szempontból (+ ennyit nem is ér). Persze ők már állítólag elutasítottak egy évi 8 millió körüli ajánlatot, ennél többet pedig nem adnék neki, akkor inkább tag+trade, ha lesz akinek azonnal kell DeSean és hajlandó neki megadni a 10millió $/évet.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi az összefoglalót jó munkája lesz a FO nak
több mint 13 éve
Az elmúlt pár órán több forrás is lehozta, hogy tagelni fogjuk Jacksont. Ő meg természetesen alá fogja írni, nem hülye. Nem ér ennyit, de olyan szempontból jó lehet, hogy kap 1 évet megmutatni, 2011-ben csak kisiklás volt teljesítménye.Deny
Ez lenne a legjobb megoldás sztem is nem telne vitával az egész off szezon s reméljük belehúz. Ha pénz van ere lépjük meg és reméljük Rózsaházi sem tanácsol mást neki. Mondjuk hogy jövőre Shady is meg D-Jax és ha jól sejtem Maclin na az szép baleset (bocs ha tévedek) de addigra már nem fog érdekelni mert miénk lesz a gyűrű 😛 azt onnantól csinálhatnak bármit ezer évig. Csak egyszer élnénk meg ezt. 😊dande
Franchise tag alatt tárgyalni fogunk tovább, Rózsi aláírást fog javasolni, ha csak egy másik csapat meg nem győzi, mond Jacksonnak, ne írjon alá, nálunk 3 kocsit, 4 villát, házi LeBront és évi 20 milliót kap. Ilyen meg nem lesz, tehát alá fogja írni, hülye is lenne, top5-ös WR fizetés elég jó lesz jövőre, így ő jól fog kapni. GSN blogja szeint olyan 9,5 fél milliót akaszthat le ezzel, amennyit nagyon nem ér.

Jövő év tényleg nehéz lesz ebből a szempontból, Shady rookie pénze is lejár (jó, ő kicsit jobban keres, mint Jackson ezzel, de milliót ő se éri el), vele is már szezon alatt menni fog a tárgyalás. Ideális lenne, ha tudnánk év előtt hosszabbítani vele, bár az is kizárt, hogy futóval nagyon hosszú távút írjunk alá, egyrészt, futót pótolni talán a legegyszerűbb (persze, nem Shady szinten, de értitek), meg mi nem szoktuk őket megbecsülni nagyon.
Macliné nem, ő 5 évest kapott anno. Jövőre jár még le Tapp (szerintem idén kirakjuk nem ér ő közel 4 milliót), Jordan, Fokou (mindkettővel ráérünk akkor foglalkozni, annyi a LB keretben, hogy senki nem tudja, egy év múlva mi lesz velük), DRC (ha idén kezdő lesz, és jó, akkor kap újat; ha nem, akkor lelép úgyis), Hanson (jó nickel, de sok a CB jelenleg, vele is csak jövőre fogunk foglalkozni), Dorenbos (ő majd aláír akkor, tiszta sor). RFA meg Colt Anderson és Hughes lesz.

De ha már pénzek, akik sokat keresnének jövőre (vagy utána) és annyit nem érnek:
Peters: 8-10 milliók, ennyit nem ér, de cut nagy baromság lenne
Justice: 4 fellett kétszer is, ha nem lesz trade, ki kell rakni, backupnak ennyit ne fizessünk
Jamal Jackson: 2-2 millió, el akar menni, menjen akkor, Kelce a kezdő, mögé nem kell 2 milliós ember
Babin: 4-szer 5 millió körül, egyelőre megéri, 2 év múlva visszatérünk
Tapp: 3.5 millió, nem ér ennyit, cut
Patterson: sokáig 4-5 milliók, ha egészséges oké, ha nem, sajnos ki kell rakni, mert drága ennyiért rotációban tartani csak
Aso: 4-szer 10 fellett, eddig nem éri meg, 2 éve még van bizonyítani, ha addig is szar marad, akkor cső
Asante: 2-szer 10, idén ő se ért ennyit, ha marad, mutatni kell valamit, de trade kéneDeny
Ha Jaxon taget kap, Samuel esélyei a távozásra megnőnek, mert akárhonnan nézem, helyet kell csinálni a fizetési sapka alatt.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Az elmúlt pár órán több forrás is lehozta, hogy tagelni fogjuk Jacksont. Ő meg természetesen alá fogja írni, nem hülye. Nem ér ennyit, de olyan szempontból jó lehet, hogy kap 1 évet megmutatni, 2011-ben csak kisiklás volt teljesítménye.Deny
Ez lenne a legjobb megoldás sztem is nem telne vitával az egész off szezon s reméljük belehúz. Ha pénz van ere lépjük meg és reméljük Rózsaházi sem tanácsol mást neki. Mondjuk hogy jövőre Shady is meg D-Jax és ha jól sejtem Maclin na az szép baleset (bocs ha tévedek) de addigra már nem fog érdekelni mert miénk lesz a gyűrű 😛 azt onnantól csinálhatnak bármit ezer évig. Csak egyszer élnénk meg ezt. 😊dande
Franchise tag alatt tárgyalni fogunk tovább, Rózsi aláírást fog javasolni, ha csak egy másik csapat meg nem győzi, mond Jacksonnak, ne írjon alá, nálunk 3 kocsit, 4 villát, házi LeBront és évi 20 milliót kap. Ilyen meg nem lesz, tehát alá fogja írni, hülye is lenne, top5-ös WR fizetés elég jó lesz jövőre, így ő jól fog kapni. GSN blogja szeint olyan 9,5 fél milliót akaszthat le ezzel, amennyit nagyon nem ér.

Jövő év tényleg nehéz lesz ebből a szempontból, Shady rookie pénze is lejár (jó, ő kicsit jobban keres, mint Jackson ezzel, de milliót ő se éri el), vele is már szezon alatt menni fog a tárgyalás. Ideális lenne, ha tudnánk év előtt hosszabbítani vele, bár az is kizárt, hogy futóval nagyon hosszú távút írjunk alá, egyrészt, futót pótolni talán a legegyszerűbb (persze, nem Shady szinten, de értitek), meg mi nem szoktuk őket megbecsülni nagyon.
Macliné nem, ő 5 évest kapott anno. Jövőre jár még le Tapp (szerintem idén kirakjuk nem ér ő közel 4 milliót), Jordan, Fokou (mindkettővel ráérünk akkor foglalkozni, annyi a LB keretben, hogy senki nem tudja, egy év múlva mi lesz velük), DRC (ha idén kezdő lesz, és jó, akkor kap újat; ha nem, akkor lelép úgyis), Hanson (jó nickel, de sok a CB jelenleg, vele is csak jövőre fogunk foglalkozni), Dorenbos (ő majd aláír akkor, tiszta sor). RFA meg Colt Anderson és Hughes lesz.

De ha már pénzek, akik sokat keresnének jövőre (vagy utána) és annyit nem érnek:
Peters: 8-10 milliók, ennyit nem ér, de cut nagy baromság lenne
Justice: 4 fellett kétszer is, ha nem lesz trade, ki kell rakni, backupnak ennyit ne fizessünk
Jamal Jackson: 2-2 millió, el akar menni, menjen akkor, Kelce a kezdő, mögé nem kell 2 milliós ember
Babin: 4-szer 5 millió körül, egyelőre megéri, 2 év múlva visszatérünk
Tapp: 3.5 millió, nem ér ennyit, cut
Patterson: sokáig 4-5 milliók, ha egészséges oké, ha nem, sajnos ki kell rakni, mert drága ennyiért rotációban tartani csak
Aso: 4-szer 10 fellett, eddig nem éri meg, 2 éve még van bizonyítani, ha addig is szar marad, akkor cső
Asante: 2-szer 10, idén ő se ért ennyit, ha marad, mutatni kell valamit, de trade kéne
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez lenne a legjobb megoldás sztem is nem telne vitával az egész off szezon s reméljük belehúz. Ha pénz van ere lépjük meg és reméljük Rózsaházi sem tanácsol mást neki. Mondjuk hogy jövőre Shady is meg D-Jax és ha jól sejtem Maclin na az szép baleset (bocs ha tévedek) de addigra már nem fog érdekelni mert miénk lesz a gyűrű 😛 azt onnantól csinálhatnak bármit ezer évig. Csak egyszer élnénk meg ezt. 😊
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
jó ez így, kitudja milyen hatással lett volna a draftra ha nem ír alá
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
NFL PA mérkőzésről megkésve pár jegyzet: http://philly.blog.hu/2012/02/13/nfl_pa
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Az elmúlt pár órán több forrás is lehozta, hogy tagelni fogjuk Jacksont. Ő meg természetesen alá fogja írni, nem hülye. Nem ér ennyit, de olyan szempontból jó lehet, hogy kap 1 évet megmutatni, 2011-ben csak kisiklás volt teljesítménye.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem főleg szezon elején voltak nagyon szarok utána csak gyengék.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Igen, a CB-ink megcsinálták, ott vannak a legszarabbul szerelők között 😀 https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/12/2011-tackling-the-cornerbacks/
több mint 13 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Nagyon vártam egy ilyen típusú srácra, borzasztóan örültem neki mikor hozzánk jött, és nagyon sajnáltam mikor lesérül, de az csoda volna, ha a régi formájában tudna visszatérni, szurkolok neki akár hol is fogja folytatni, persze ha folytatja.
több mint 13 éve
Weaver interjú:
http://www.youtube.com/watch?v=JMQac7m7FJs&feature=player_embedded
Ha visszatér az NFL-be, akkor nagyon szeretne nálunk játszani.
Most rehabol meg az alapítványával foglalkozik. Szezon közben is azért tartotta a kapcsolatot pár sráccal.
Valamint folyamatosan dicséri az egész Eagles-t. (Andy-t, fanokat, mindenkit)
Hatalmas közönségkedvenc (volt).
Nem is tudtam, hogy "The Bishop" (A Püspök) a beceneve. Még egyetemen ragadt rá. Vallásos, meg segített, meghallgatott másokat a csapaton belül. Aztán ez megmaradt az NFL-ben is.

Kis highlights:
http://www.youtube.com/watch?v=3fvcHYqvuQQBébé
Nem hinném, hogy nálunk fog játszani. Egyrészt ott van Schmitt akit nem túl sokat használtunk idén. Aztán ott van Havili aki meg Practice Squadban van. Weaver persze mindegyiküknél jobb játékos, de ekkora kihagyás után elég lutri lenne. Viszont edzőként őt is szívesen látnám.
több mint 13 éve
Weaver interjú:
http://www.youtube.com/watch?v=JMQac7m7FJs&feature=player_embedded
Ha visszatér az NFL-be, akkor nagyon szeretne nálunk játszani.
Most rehabol meg az alapítványával foglalkozik. Szezon közben is azért tartotta a kapcsolatot pár sráccal.
Valamint folyamatosan dicséri az egész Eagles-t. (Andy-t, fanokat, mindenkit)
Hatalmas közönségkedvenc (volt).
Nem is tudtam, hogy "The Bishop" (A Püspök) a beceneve. Még egyetemen ragadt rá. Vallásos, meg segített, meghallgatott másokat a csapaton belül. Aztán ez megmaradt az NFL-ben is.

Kis highlights:
http://www.youtube.com/watch?v=3fvcHYqvuQQ
több mint 13 éve
Kelce az utsó fordulóban összeszedett vmi lábsérülést (műteni nem kell), de az OTA-ra elméletileg rendeben lesz:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Kelce-Ill-Be-Ready-For-OTAs/4ac273f1-c6ef-4f65-a78a-ad0e9d88ddfc

Kurt Coleman sérülése nem súlyos. (bicepszével volt vmi)
Antonio Dixon-nak se kéne, hogy gondot okozzon a sérülés a köv szezonban (tricepsz sérülés)
Victor Abiamiri már 2 évet nem játszott meccset. Szegénynek soha sem volt egy teljesen egészséges szezonja.
Colt Anderson-nak ugye elszakadt a keresztszalagja. Hogy Ő biztos nem lesz 100%os jövőre azt lefogadom.
Ha jó fejek vagyunk vele, akkor IR-re tesszük így megkapja a fél milláját. 2013-ban meg újra próbálkozhat nálunk, mivel RFA lesz.
Moise Fokou-nak a bokájával történt vmi és azért került IR-re, de sztem biztos, hogy TC-re 100%os lesz.
Steve Smith talán egészséges lesz, de az Ő sorsa ugye még kérdéses.
Brandon Graham pedig egy jó kis offseason-nal a háta mögött most már megmutathatja, hogy mit tud. Elméletileg a térdének az OTA, TC kezdetére már bőven helyre kéne jönnie.

Jah és ugye van Brent Celek és Mike Patterson. Celek-et nem féltem, mert sérüléssel tolta végig a szezont, meg azért Ő már eléggé vágja a dolgokat, de TC-re sztem egészséges lesz. De mondom, ha nem nála az se olyan nagy baj.
Patterson egészsége már kérdéses. Nála majd úgyis csak nyáron fog eldőlni, hogy teljesen helyre jött-e.
több mint 13 éve
Hát azért ha idén jól tolná akkor nem biztos hogy csökkenne az értéke. Nyilván van benne kockázat de sztem megéri.dande
De, hogy ha marad, akkor szinte biztos, hogy kezdő lesz. DRC megint marad csere vagy slotCB. A köv szezon után pedig lejár a szerződése DRC-nek és nem biztos, hogy sok kedve lenne maradni.
Asante alapfizuja több, mint 10 milla lesz 2013-ban, szal ezért is lenne nehéz jövőre jó pickért eltradelni. Arról nem is beszélve, hogy már 32 éves lesz.
Idei offseasonban sztem el kéne passzolni. 3. körös pickre biztos jó lenne és 7,5 milla is felszabadulna a sapka alól.Bébé
Igen ez a baj az üzlet az üzlet :/