NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 603
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
végre jó hírMár csak Landrit és Mathist kell megtartani djax meg nagy kérdés
több mint 13 éve
In new restructured contract w/Eagles, Cullen Jenkins retains his $5M roster bonus in March, reducing salary to $820,000.
több mint 13 éve
A front office sokévi tevékenységét nézve ez lehet, hogy nem jön össze neki ...Megy éppen (vagy már lehet vége) live show hivatalos honlapon, abban elmondták, hogy sokszor mondta Jenkins idén, Eagleként szeretne majd visszavonulni.DenyNagyon király. Ennyit nem érdemelt volna, hiába tolt nagy évet, mégis 31 éves lesz. Kell ő, így ha Patterson egészsége jó és Landrit visszahozzuk, akkor DT draftot akár lehet kicsit hátrébb tolni vagy maximum egy nagy csúszót beszedni második körben.Jenkins egy gentleman, ez a nyilatkozatain is érződik. Szerencsére a pályán nem ilyen előzékeny. 😀BleedingGreen
DeSean meg vegyen példát, Jenkins milyen egyszerűen beleegyezett ebbe, twitterén is örül: "Appreciate all the support and kind words from everyone. Exciting time for me and my family."Deny
Kelcéhez meg annyit, hogy én nem emlékszem, hogy ennyire gyenge lett volna (lehet, azért mert az idő mindent megszépít 😊 ) Nem lógott ki ennyire látványosan lefele az egyébként magasra értékelt falból. A 33 pressureből kb 1 lehet az engedett sack (más oldalon 1 engedett sacket láttam nála), a többi 32 hit/hurry. Azért vannak anomáliák a pff-es értékeléseknél, főleg ha rólunk van szó (Mathis=allpro, ezt se hiszem el teljesen).
Az erősebb NT-ek ellen és a bullrush-sal voltak Kelcének gondjai, ezt maradt meg leginkább bennem. Ez könnyen kiküszöbölhető ebben az offseasonban, ha erősödik kicsit+ javít a technikán.

több mint 13 éve
Megy éppen (vagy már lehet vége) live show hivatalos honlapon, abban elmondták, hogy sokszor mondta Jenkins idén, Eagleként szeretne majd visszavonulni.Nagyon király. Ennyit nem érdemelt volna, hiába tolt nagy évet, mégis 31 éves lesz. Kell ő, így ha Patterson egészsége jó és Landrit visszahozzuk, akkor DT draftot akár lehet kicsit hátrébb tolni vagy maximum egy nagy csúszót beszedni második körben.Jenkins egy gentleman, ez a nyilatkozatain is érződik. Szerencsére a pályán nem ilyen előzékeny. 😀BleedingGreen
DeSean meg vegyen példát, Jenkins milyen egyszerűen beleegyezett ebbe, twitterén is örül: "Appreciate all the support and kind words from everyone. Exciting time for me and my family."Deny
több mint 13 éve
Nagyon király. Ennyit nem érdemelt volna, hiába tolt nagy évet, mégis 31 éves lesz. Kell ő, így ha Patterson egészsége jó és Landrit visszahozzuk, akkor DT draftot akár lehet kicsit hátrébb tolni vagy maximum egy nagy csúszót beszedni második körben.Jenkins egy gentleman, ez a nyilatkozatain is érződik. Szerencsére a pályán nem ilyen előzékeny. 😀

több mint 13 éve
Nagyon király. Ennyit nem érdemelt volna, hiába tolt nagy évet, mégis 31 éves lesz. Kell ő, így ha Patterson egészsége jó és Landrit visszahozzuk, akkor DT draftot akár lehet kicsit hátrébb tolni vagy maximum egy nagy csúszót beszedni második körben.DeSean az ügynökére fog hallgatni. Az meg egy patkány. Nem hiszem, hogy túl előnyös szerződést fogunk tudni kötni vele.
több mint 13 éve
Nagyon király. Ennyit nem érdemelt volna, hiába tolt nagy évet, mégis 31 éves lesz. Kell ő, így ha Patterson egészsége jó és Landrit visszahozzuk, akkor DT draftot akár lehet kicsit hátrébb tolni vagy maximum egy nagy csúszót beszedni második körben.DeSean meg vegyen példát, Jenkins milyen egyszerűen beleegyezett ebbe, twitterén is örül: "Appreciate all the support and kind words from everyone. Exciting time for me and my family."
több mint 13 éve
Breer: Eagles announce they've restructured Cullen Jenkins' deal, which will allow him to continue in Philly. They owed him $7.5M in March.Kis pontosítás: Jenkins' cap number for 2012 was $7.5 million. $5 million roster bonus due Day 1 of league year, $2.75M salary in '12.
több mint 13 éve
Mindenhol ezek a linkek mennek most, mi se maradjunk ki: https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/21/2011-pass-blocking-efficiency-guards-and-centers/Kelce, hát olyan, amilyen. Jövőre nézve megérte berakni, idei év nem miatta volt kuka, 1 év rutin meg sokat fog érni. Csak ne snapelje magát seggbe
több mint 13 éve
Egy szóval sem mondtam, hogy rossz volt, csak azt, hogy Asante jobb volt mint ő. Magához képest viszont gyengébben játszott, amiben szerepe van Castillonak is, de neki is.Na jó azért azt te se gondolod komolyan hogy a Marshall + a Plaxico Td az ő sara. 😀 Nem Superman ő. A Marshall td tökéletesen a sarokba ment, Plax-é meg ridiculous catch volt. Én inkább a rossz tackle-et rónám fel neki de ezen tuti javítani fog.Szerintem speciel idén már jobb volt, mint Asante, csak szezon elején beszopta Cruzt.DenyAztán meg Marshallt és Plaxet is TD-re. Szerintem nem volt jobb mint Asante, max abban, hogy belül is lehetett használni és TE-ek ellen jó volt, ami nem elhanyagolható. De WR-ek ellen Asante volt a jobb. Még mindig Asante ellen a 2. legrosszabb a Qb rating (52.4) és top10-ben van a legkevesebb engedett passzban is (29 complete pass, 47,5%). Annyival volt Asante rosszabb mint tavaly, amennyivel kevésbé kedvez neki az új rendszer, de így is legjobb cornerünk volt szvsz.
Szerk.: Nándi statjai: 571 coverage snaps, targeted 47 times, allowed 29 catches (61.7%), 376 yards, QB rating against of 88.6. (Ugyanannyi passzt engedtek, de Asót joval kevesebbszer célozták. Nincs rajta a statlapon de a 4 engedett TD-t tőle sokallom).BleedingGreen
Cruz tényleg megszívatta de kit nem? Ráadásul a szezon elején robbant be senki nem is tudta ki ez a Cruz-gyerek.
TE-védekezésünk egyértelműen miatta javult fel, azért olyan nagyon ezeken kívül nem kaptak el labdát rajta.
Ne legyünk vele igazságtalanok mert sok pénzért jött, szezon elején az egész védelem szar volt mindenki össze vissza rohangált Cruz-affért leszámítva semmi nagy hibát nem csinált.
Köv. szezonra megszokja a környezetet, a társakat védelmi sémát és még jobb lesz. De nem kell tőle 10 int. várni az nem az ő stílusa de sok elkapás se lesz rajta. Persze amint mondta ő se Superman ezt jobb lesz elfogadni.korodiati
Int-eket nem vártam tőle csak azt, hogy jobban játszik 1-1 ellen, mert bizony ott is voltak hibák, ha nem is nagyok, de több kicsi igen.
Ahogy írod jövőre kevesebb elkapás lesz róla, én idén is azt vártam, hogy 50%-alatt lesznek az elkapások ellene. Átlagban 12 yard körül engedett elkapásonként, ez is lehetne kevesebb jövőre (összefügg a rossz szerelésekkel is). És mindenképpen legyen kevesebb büntetés is.
Nem volt egyik említett TD se 100%-ban Aso sara, de ő is megcsinálta a maga hibáját, ahogy én láttam.
Marshall TD: rosszul vette fel az embert, Marshall könnyen ellógott mellette, utána versenyfutás volt az endzone sarkába, Aso kockáztatott, egy ütemmel korábban fordult meg, hogy keresse a labdát, ezzel ütemet vesztett, mire az elkapó után fordult, már késő volt, tökéletes passz volt Mooretól.
Burress TD: Plax megverte a LOS-en ellépett mellette kifele, de Aso jól tartotta a pozícióját, Burress klasszis elkapást csinált. Azt vártam volna itt, hogy a LOS-en jobban megzavarja a route-ot. A LOS-től kb 1 yardra állt a play indulásakor Aso, de sajnos a "bump&run"-ból a bump kimaradt, így könnyen pozícióba került az elkapó.

több mint 13 éve
Na jó azért azt te se gondolod komolyan hogy a Marshall + a Plaxico Td az ő sara. 😀 Nem Superman ő. A Marshall td tökéletesen a sarokba ment, Plax-é meg ridiculous catch volt. Én inkább a rossz tackle-et rónám fel neki de ezen tuti javítani fog.Aztán meg Marshallt és Plaxet is TD-re. Szerintem nem volt jobb mint Asante, max abban, hogy belül is lehetett használni és TE-ek ellen jó volt, ami nem elhanyagolható. De WR-ek ellen Asante volt a jobb. Még mindig Asante ellen a 2. legrosszabb a Qb rating (52.4) és top10-ben van a legkevesebb engedett passzban is (29 complete pass, 47,5%). Annyival volt Asante rosszabb mint tavaly, amennyivel kevésbé kedvez neki az új rendszer, de így is legjobb cornerünk volt szvsz.Asot nem kellett volna idehozni és most maradhatna Asante. Ezek után ajánlom hogy nagy szezont hozzon Nándi mert eddig csak szimpla pénzkidobás 😀eaglesmcnabbSzerintem speciel idén már jobb volt, mint Asante, csak szezon elején beszopta Cruzt.Deny
Szerk.: Nándi statjai: 571 coverage snaps, targeted 47 times, allowed 29 catches (61.7%), 376 yards, QB rating against of 88.6. (Ugyanannyi passzt engedtek, de Asót joval kevesebbszer célozták. Nincs rajta a statlapon de a 4 engedett TD-t tőle sokallom).BleedingGreen
Cruz tényleg megszívatta de kit nem? Ráadásul a szezon elején robbant be senki nem is tudta ki ez a Cruz-gyerek.
TE-védekezésünk egyértelműen miatta javult fel, azért olyan nagyon ezeken kívül nem kaptak el labdát rajta.
Ne legyünk vele igazságtalanok mert sok pénzért jött, szezon elején az egész védelem szar volt mindenki össze vissza rohangált Cruz-affért leszámítva semmi nagy hibát nem csinált.
Köv. szezonra megszokja a környezetet, a társakat védelmi sémát és még jobb lesz. De nem kell tőle 10 int. várni az nem az ő stílusa de sok elkapás se lesz rajta. Persze amint mondta ő se Superman ezt jobb lesz elfogadni.
több mint 13 éve
Aztán meg Marshallt és Plaxet is TD-re. Szerintem nem volt jobb mint Asante, max abban, hogy belül is lehetett használni és TE-ek ellen jó volt, ami nem elhanyagolható. De WR-ek ellen Asante volt a jobb. Még mindig Asante ellen a 2. legrosszabb a Qb rating (52.4) és top10-ben van a legkevesebb engedett passzban is (29 complete pass, 47,5%). Annyival volt Asante rosszabb mint tavaly, amennyivel kevésbé kedvez neki az új rendszer, de így is legjobb cornerünk volt szvsz.Asot nem kellett volna idehozni és most maradhatna Asante. Ezek után ajánlom hogy nagy szezont hozzon Nándi mert eddig csak szimpla pénzkidobás 😀eaglesmcnabbSzerintem speciel idén már jobb volt, mint Asante, csak szezon elején beszopta Cruzt.Deny
Szerk.: Nándi statjai: 571 coverage snaps, targeted 47 times, allowed 29 catches (61.7%), 376 yards, QB rating against of 88.6. (Ugyanannyi passzt engedtek, de Asót joval kevesebbszer célozták. Nincs rajta a statlapon de a 4 engedett TD-t tőle sokallom).

több mint 13 éve
Asot nem kellett volna idehozni és most maradhatna Asante. Ezek után ajánlom hogy nagy szezont hozzon Nándi mert eddig csak szimpla pénzkidobás 😀eaglesmcnabbSzerintem speciel idén már jobb volt, mint Asante, csak szezon elején beszopta Cruzt.
több mint 13 éve
Asot nem kellett volna idehozni és most maradhatna Asante. Ezek után ajánlom hogy nagy szezont hozzon Nándi mert eddig csak szimpla pénzkidobás 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hát őőő érdekes...de a Mudd-os résznél sírtam 😀http://www.youtube.com/watch?v=Mk3aO4IDJgI
több mint 13 éve
Top 30 Eagles momentum 2011-'12, 30. Chas Henry fake pun passza a Bears ellen http://philly.blog.hu/2012/02/19/top_30_momentum_30
több mint 13 éve
Okos ember ez az Asante, tudja, hogy ennyi pénzzel nem lehet megtartani, főleg, ha maradásának oka DeSean elengedése.
több mint 13 éve
Tökmind1 hova megy. Aki a legtöbbet adja oda adom. Felőlem az lehet a Redskins, Giants vagy a Cowboys is.
több mint 13 éve
Ez van, jelenleg én se tennék sokat arra, hogy marad. Azt, hogy hol látnám jó kérdés, lehetőleg minél kevesebbet játszon ellenünk... 😛 😊Igen ilyesmire gondoltam de ha lehet akkor AFC-ben rossz íze van ennek a mondatnak....dandeBocs pontosan mit jelent? köszdandeHa ők (Eagles) eltradelnek engem, hol szeretnétek látni? (nyilván a fanokra gondolt)Newman
több mint 13 éve
Igen ilyesmire gondoltam de ha lehet akkor AFC-ben rossz íze van ennek a mondatnak....Ha ők (Eagles) eltradelnek engem, hol szeretnétek látni? (nyilván a fanokra gondolt)NewmanAsante 1 percre írta ezt: If they trade me where would you guys like to see me go????DenyBocs pontosan mit jelent? köszdande
több mint 13 éve
Ha ők (Eagles) eltradelnek engem, hol szeretnétek látni? (nyilván a fanokra gondolt)Asante 1 percre írta ezt: If they trade me where would you guys like to see me go????DenyBocs pontosan mit jelent? köszdande
több mint 13 éve
Asante 1 percre írta ezt: If they trade me where would you guys like to see me go????DenyBocs pontosan mit jelent? kösz
több mint 13 éve
Asante 1 percre írta ezt: If they trade me where would you guys like to see me go????
több mint 13 éve
Kérdések és Válaszok Evan Mathis-el:http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/puhef/i_am_nfl_og_and_redditor_evan_mathis_ama/
Nagy arcnak tűnik és végre infót is tartalmaznak a válaszok. Szal nem Andy sajtótájékoztatóra kell számítani. 😀