NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Csak így pár szó:
Wrightot én is szeretem, behúznám. Floydot is akár. Jeffery esetén azért megvárnám, mivel mérlegel hétvégén.
DE húzás felesleges elől, ha csak ki nem derült, hogy Graham kuka. Mert Cole-Babin páros mögé egy korai picket vinni jelenleg butaság. De én DT húzással se lennék elégedett, Jenkins-Patterson jó, Landrit mindenkép marasztalni kell, Laws is egyre jobban belejött, Dixon pedig sérülés miatt szopott csak. De azért DT húzást elfogadom.

De azt is figyelni kell, mi lesz Mathisszel. Ha nem tartjuk meg (hülyék lennénk akkor), onnantól vagy egy G vagy T kell. De azonnal bevethető. Mindegy melyik, Herremans eljátssza másikat.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Jefferyről nekem nem az idei éve jut eszembe, hanem amit előtte csinált. Na persze Floydot is baromira bírtam tavaly is meg előtte is. Az a baj, hogy a legnagyobb hiányosságunkat mindenki tudja. Viszont ismerjük Reidet és tudjuk, hogy nem biztos, hogy első körben a legnagyobb hiányt fogja megoldani. nehezen tudok elképzelni egy hihető mockot. Annyiféle lehetőség van hogy hihetetlen. Főleg reid szeszélye miatt gondolom.Shawn84
Figyeljetek ha Reid ennyi év után képes volt megtanulni challenge-lni (vagy csak jobb segítői akadtak) akkor semmi sem lehetetlen még az sem, hogy várható és szükséges lépéseket meghúz és tán nyer egy gyűrűt most már itt is 😛 😀 be hopeful 😊dande
A GM-nek is legalább akkora szava van amúgy, ezért őt se hagyjuk ki. Benne voltak a GM-ek is az elmúlt évek rossz védelmi draftjaiban. A superbowlt megjárt és lassan kiöregedő társaság lecserélése a draft útján sajnos csak félig sikerült. Az offensebe jó pickek jöttek többnyire, Shady meg klasszis. A védelembe vagonszám draftoltuk az embereket, de 2005 óta (Cole, Patterson) nem húztunk olyan védőt, aki kiemelkedő játékossá vált volna. Ezen kéne sürgősen változtatni.

A free agency után maradó legnagyobb needek valószínűleg be lesznek töltve a drafton, hogy milyen sorrendben és főleg milyen minőségű játékosokkal, ez az amit nehéz megtippelni nálunk.BleedingGreen
Én idén 70-30% arányban a védelembe várok embereket. Jelenleg 10 pickünk van. Szerintem a végén 9 embert fogunk húzni. Jön 3 LB, 1 DT, 1 C, 1 DE, 1 OT, 1 QB, 1 WR.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Curry szerintem nem első kör közepe, max a vége. Tényleg nem könnyű eldönteni hol mehet ki ő, elég változatos dolgokat lehet róla olvasni, valaki nagyon kedveli, mások szerint csak 2-3. körös tehetség. Szerintem is ki fog csúszni az első körből, de ha szeretnénk akkor fel kell érte trédelni a 2. körben.

Én eleve úgy veszem most, hogy Jackson tagelve lesz és legfeljebb év közben lehet új szerződés vele. Erre írtam, hogy megsértődik az 1. körös WR-en és nem hosszabbít. 😊

Wright nálam is Floyd előtt van, de Wright top10-ben is elmehet, érte fel kéne menni. Jeffery viszont bőven Floyd után van, nagyot kell alakítania a combineon és Floydnak beégni, hogy őt Floyd elé tegyem.BleedingGreen
Jefferyről nekem nem az idei éve jut eszembe, hanem amit előtte csinált. Na persze Floydot is baromira bírtam tavaly is meg előtte is. Az a baj, hogy a legnagyobb hiányosságunkat mindenki tudja. Viszont ismerjük Reidet és tudjuk, hogy nem biztos, hogy első körben a legnagyobb hiányt fogja megoldani. nehezen tudok elképzelni egy hihető mockot. Annyiféle lehetőség van hogy hihetetlen. Főleg reid szeszélye miatt gondolom.Shawn84
Figyeljetek ha Reid ennyi év után képes volt megtanulni challenge-lni (vagy csak jobb segítői akadtak) akkor semmi sem lehetetlen még az sem, hogy várható és szükséges lépéseket meghúz és tán nyer egy gyűrűt most már itt is 😛 😀 be hopeful 😊dande
A GM-nek is legalább akkora szava van amúgy, ezért őt se hagyjuk ki. Benne voltak a GM-ek is az elmúlt évek rossz védelmi draftjaiban. A superbowlt megjárt és lassan kiöregedő társaság lecserélése a draft útján sajnos csak félig sikerült. Az offensebe jó pickek jöttek többnyire, Shady meg klasszis. A védelembe vagonszám draftoltuk az embereket, de 2005 óta (Cole, Patterson) nem húztunk olyan védőt, aki kiemelkedő játékossá vált volna. Ezen kéne sürgősen változtatni.

A free agency után maradó legnagyobb needek valószínűleg be lesznek töltve a drafton, hogy milyen sorrendben és főleg milyen minőségű játékosokkal, ez az amit nehéz megtippelni nálunk.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 191 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ott van még Mercilus, Branch és Coples után a kedvencem, Vinny Curry. Na őt pl. nem tudnám behelyezni. Lehet első körös lesz, lehet második. Második kör elején ha benn lenne én behúznám mindenképpen. Elsőre WR? Valahogy csak akkor tudnám ezt elfogadni ha DJax megy vagy ha csak Tageljük. De nekem nem annyira egyértelmű Floyd. A Kendall Wright, Jeffrey, Floyd hármasból egy még biztosan benn lesz, de lehet kettő, és én nem feltétlen Floydot húznám. Wright nálam az első (már csak a Baylor kötődés miatt is), Jeffery a második és Floyd a harmadik opció.
De LB, DE/DT, WR opción kívül nem tudok mást elképzelni. Az FA piac után sokkal többet fogunk tudni. Érdekes dolgok lesznek a következő hetekben.Shawn84
Curry szerintem nem első kör közepe, max a vége. Tényleg nem könnyű eldönteni hol mehet ki ő, elég változatos dolgokat lehet róla olvasni, valaki nagyon kedveli, mások szerint csak 2-3. körös tehetség. Szerintem is ki fog csúszni az első körből, de ha szeretnénk akkor fel kell érte trédelni a 2. körben.

Én eleve úgy veszem most, hogy Jackson tagelve lesz és legfeljebb év közben lehet új szerződés vele. Erre írtam, hogy megsértődik az 1. körös WR-en és nem hosszabbít. 😊

Wright nálam is Floyd előtt van, de Wright top10-ben is elmehet, érte fel kéne menni. Jeffery viszont bőven Floyd után van, nagyot kell alakítania a combineon és Floydnak beégni, hogy őt Floyd elé tegyem.BleedingGreen
Figyeljetek ha Reid ennyi év után képes volt megtanulni challenge-lni (vagy csak jobb segítői akadtak) akkor semmi sem lehetetlen még az sem, hogy várható és szükséges lépéseket meghúz és tán nyer egy gyűrűt most már itt is 😛 😀 be hopeful 😊
több mint 13 éve
Ott van még Mercilus, Branch és Coples után a kedvencem, Vinny Curry. Na őt pl. nem tudnám behelyezni. Lehet első körös lesz, lehet második. Második kör elején ha benn lenne én behúznám mindenképpen. Elsőre WR? Valahogy csak akkor tudnám ezt elfogadni ha DJax megy vagy ha csak Tageljük. De nekem nem annyira egyértelmű Floyd. A Kendall Wright, Jeffrey, Floyd hármasból egy még biztosan benn lesz, de lehet kettő, és én nem feltétlen Floydot húznám. Wright nálam az első (már csak a Baylor kötődés miatt is), Jeffery a második és Floyd a harmadik opció.
De LB, DE/DT, WR opción kívül nem tudok mást elképzelni. Az FA piac után sokkal többet fogunk tudni. Érdekes dolgok lesznek a következő hetekben.Shawn84

Jefferyről nekem nem az idei éve jut eszembe, hanem amit előtte csinált. Na persze Floydot is baromira bírtam tavaly is meg előtte is. Az a baj, hogy a legnagyobb hiányosságunkat mindenki tudja. Viszont ismerjük Reidet és tudjuk, hogy nem biztos, hogy első körben a legnagyobb hiányt fogja megoldani. nehezen tudok elképzelni egy hihető mockot. Annyiféle lehetőség van hogy hihetetlen. Főleg reid szeszélye miatt gondolom.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!

Wright nálam is Floyd előtt van, de Wright top10-ben is elmehet, érte fel kéne menni. Jeffery viszont bőven Floyd után van, nagyot kell alakítania a combineon és Floydnak beégni, hogy őt Floyd elé tegyem.

több mint 13 éve
szvsz Az első körös MLB nagyon kéne, inkább OLB-t hozzunk FAról Kuechly túl jó ahhoz hogy ne hozzánk jöjjön. Továbbá kéne egy QB is draftról a későbbi körökben, mert Vick mögött nincs senki.eaglesmcnabb
De van. Kafka.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
szvsz Az első körös MLB nagyon kéne, inkább OLB-t hozzunk FAról Kuechly túl jó ahhoz hogy ne hozzánk jöjjön. Továbbá kéne egy QB is draftról a későbbi körökben, mert Vick mögött nincs senki.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Futás ellen jó ami ugye nem elhanyagolható ránk nézve. És minden LB poszton tud játszani, szeressük az ilyet. 😊

Szerintem, ha hozunk valami jóféle FA MLB-t, akkor ugrott a Kuechly draft, farkak leszünk és valami DT/DE fog jönni első körben. Talán a 2/3. körben lehet majd remélni OLB-t ez esetben.BleedingGreen
Én legkésőbb a második körös első választásunkkal LB-t akarok. De ha belegondolok, hogy ha DJax marad, ha hozunk MLB-t FA-ról akkor csak DT/DE választás marad első körre. Ott legalább nagyon rosszat nem választhatunk. Bár Reidnek szokott sikerülni az is.Shawn84
Nem tudom. Ha 1/15-ben gondolkodunk, akkor ezen a helyen valószínűleg nem lesz olyan DT, aki nekem tetszene. Persze én nem Reid vagyok, hálistennek.
-Brockers nem csúszik le ide, ha mégis, akkor ő nyilvánvaló pick.
-Stillről már beszéltünk korábban, láttam eleget a PSU-ban, nagyon jó első lépése van, és ha első szándékból megveri az emberét, akkor nagy zavart tud okozni. A gondom vele az, hogy ha elsőre megfogják a támadását, azzal sokszor ki is van véve a játékból, nonfactor lesz és sokszor földre is kerül. A másik, hogy rengeteg tackle-t, sacket nem fejez be. Csak emlékezetből mondom, hogy kb 4-5 sackje volt tavaly, de lehetett volna 10 is. Sokszor kicsúszott a kezéből a qb vagy a rb. Nem rossz játékos, de egyszerűen nincs jó érzésem vele kapcsolatban.
-A többi DT reach lenne 1/15-re. Talán még Cox, de szvsz neki is kicsit magas a 15., bár mikor zavart minket egy kisebb (vagy nagyobb 😀 ) reach?

-Az endek közül nekem Ingram tetszene, tudom, hogy őt inkább 3-4 olb-nek szánják, de szerintem prímán megélne a wide9-ban, ahol sok területe van az endeknek.
-Coples sem hiszem, hogy ott lesz 1/15-re, de ha mégis, akkor be lehetne húzni. De én nem endnek, hanem tacklenek hoznám, az egyetemen is jobb volt DT-nek, mint DE-nek, persze váltogathatná is a posztokat 4-3-ban.

Összességében, ha az általunk vázolt helyzet lesz (DeSean marad és FA MLB jön), akkor lehet nem fogunk 1/15-ön maradni: vagy felmegyünk valakiért aki megtetszik Reidnek, vagy lefele megyünk és ott hozunk el valakit a normál értékén pl 20-25 között Cox, Worthy., vagy kitréd az első körből, ha jön jó ajánlat.

Az igazán tökös és luxus húzás mondjuk Floyd lenne, egyben üzennénk is Mr. Tízmillió $-nak, hogy nem ő az egyetlen WR a világon. Persze Jackson megsértődne és nem hosszabbítana az év végén, Floyd is díva, így lenne dráma, ami nem hiányzik. 😀 3-4. körben viszont mindenképp hoznák WR-t.BleedingGreen
De LB, DE/DT, WR opción kívül nem tudok mást elképzelni. Az FA piac után sokkal többet fogunk tudni. Érdekes dolgok lesznek a következő hetekben.
több mint 13 éve
Érdekes választás. Az biztos, hogy fiatal és jól szerel. De az már közel se, hogy elengedik. Viszont az már szépen látszik, hogy FA-ról elsősorban MLB kéne. Drafton meg Kuechly vagy Zach Brown, meg úgy 4. körben még valaki OLB-nek.Shawn84
Futás ellen jó ami ugye nem elhanyagolható ránk nézve. És minden LB poszton tud játszani, szeressük az ilyet. 😊

Szerintem, ha hozunk valami jóféle FA MLB-t, akkor ugrott a Kuechly draft, farkak leszünk és valami DT/DE fog jönni első körben. Talán a 2/3. körben lehet majd remélni OLB-t ez esetben.BleedingGreen
Én legkésőbb a második körös első választásunkkal LB-t akarok. De ha belegondolok, hogy ha DJax marad, ha hozunk MLB-t FA-ról akkor csak DT/DE választás marad első körre. Ott legalább nagyon rosszat nem választhatunk. Bár Reidnek szokott sikerülni az is.Shawn84
Nem tudom. Ha 1/15-ben gondolkodunk, akkor ezen a helyen valószínűleg nem lesz olyan DT, aki nekem tetszene. Persze én nem Reid vagyok, hálistennek.
-Brockers nem csúszik le ide, ha mégis, akkor ő nyilvánvaló pick.
-Stillről már beszéltünk korábban, láttam eleget a PSU-ban, nagyon jó első lépése van, és ha első szándékból megveri az emberét, akkor nagy zavart tud okozni. A gondom vele az, hogy ha elsőre megfogják a támadását, azzal sokszor ki is van véve a játékból, nonfactor lesz és sokszor földre is kerül. A másik, hogy rengeteg tackle-t, sacket nem fejez be. Csak emlékezetből mondom, hogy kb 4-5 sackje volt tavaly, de lehetett volna 10 is. Sokszor kicsúszott a kezéből a qb vagy a rb. Nem rossz játékos, de egyszerűen nincs jó érzésem vele kapcsolatban.
-A többi DT reach lenne 1/15-re. Talán még Cox, de szvsz neki is kicsit magas a 15., bár mikor zavart minket egy kisebb (vagy nagyobb 😀 ) reach?

-Az endek közül nekem Ingram tetszene, tudom, hogy őt inkább 3-4 olb-nek szánják, de szerintem prímán megélne a wide9-ban, ahol sok területe van az endeknek.
-Coples sem hiszem, hogy ott lesz 1/15-re, de ha mégis, akkor be lehetne húzni. De én nem endnek, hanem tacklenek hoznám, az egyetemen is jobb volt DT-nek, mint DE-nek, persze váltogathatná is a posztokat 4-3-ban.

Összességében, ha az általunk vázolt helyzet lesz (DeSean marad és FA MLB jön), akkor lehet nem fogunk 1/15-ön maradni: vagy felmegyünk valakiért aki megtetszik Reidnek, vagy lefele megyünk és ott hozunk el valakit a normál értékén pl 20-25 között Cox, Worthy., vagy kitréd az első körből, ha jön jó ajánlat.

Az igazán tökös és luxus húzás mondjuk Floyd lenne, egyben üzennénk is Mr. Tízmillió $-nak, hogy nem ő az egyetlen WR a világon. Persze Jackson megsértődne és nem hosszabbítana az év végén, Floyd is díva, így lenne dráma, ami nem hiányzik. 😀 3-4. körben viszont mindenképp hoznák WR-t.

több mint 13 éve
PFF rangsorolta idén szabadügynök G-kat, Mathis második, Nickset értékelik jobbra csak. https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/22/ranking-the-2012-free-agents-guards/
Illetve van egy külön írásuk Mathisről, ezt lehet lefordítom héten még, bár mindjárt Combine, de FA előtt lehet. https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/22/evan-mathis-o-line-insight/
Valamint van egy hosszú írás Leonard Weaverről és hogy jelenleg hogyan áll focihoz, egészségével mi van, ilyesmik: http://www.philly.com/philly/sports/sportsweek/20120219_Leonard_Weaver_s_long_shot_to_return_to_football.html

Oldalt meg csekkolni, van fent WR draft class leső, este (csak lekéne gépelnem, már összeállt cikk papíron) lesz Sam LB néző is.
Meg szerintem sokan emlékeztek, tavaly ilyentájt írtam, hogy kéne Asomugha. Na, idén mást néztem ki magamnak, róla fogok írni, twitteren már nevét is ellőttem.Deny
Érdekes választás. Az biztos, hogy fiatal és jól szerel. De az már közel se, hogy elengedik. Viszont az már szépen látszik, hogy FA-ról elsősorban MLB kéne. Drafton meg Kuechly vagy Zach Brown, meg úgy 4. körben még valaki OLB-nek.Shawn84

Én legkésőbb a második körös első választásunkkal LB-t akarok. De ha belegondolok, hogy ha DJax marad, ha hozunk MLB-t FA-ról akkor csak DT/DE választás marad első körre. Ott legalább nagyon rosszat nem választhatunk. Bár Reidnek szokott sikerülni az is.
több mint 13 éve
PFF rangsorolta idén szabadügynök G-kat, Mathis második, Nickset értékelik jobbra csak. https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/22/ranking-the-2012-free-agents-guards/
Illetve van egy külön írásuk Mathisről, ezt lehet lefordítom héten még, bár mindjárt Combine, de FA előtt lehet. https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/22/evan-mathis-o-line-insight/
Valamint van egy hosszú írás Leonard Weaverről és hogy jelenleg hogyan áll focihoz, egészségével mi van, ilyesmik: http://www.philly.com/philly/sports/sportsweek/20120219_Leonard_Weaver_s_long_shot_to_return_to_football.html

Oldalt meg csekkolni, van fent WR draft class leső, este (csak lekéne gépelnem, már összeállt cikk papíron) lesz Sam LB néző is.
Meg szerintem sokan emlékeztek, tavaly ilyentájt írtam, hogy kéne Asomugha. Na, idén mást néztem ki magamnak, róla fogok írni, twitteren már nevét is ellőttem.Deny

Szerintem, ha hozunk valami jóféle FA MLB-t, akkor ugrott a Kuechly draft, farkak leszünk és valami DT/DE fog jönni első körben. Talán a 2/3. körben lehet majd remélni OLB-t ez esetben.

több mint 13 éve

Érdekes választás. Az biztos, hogy fiatal és jól szerel. De az már közel se, hogy elengedik. Viszont az már szépen látszik, hogy FA-ról elsősorban MLB kéne. Drafton meg Kuechly vagy Zach Brown, meg úgy 4. körben még valaki OLB-nek.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Meg szerintem sokan emlékeztek, tavaly ilyentájt írtam, hogy kéne Asomugha. Na, idén mást néztem ki magamnak, róla fogok írni, twitteren már nevét is ellőttem.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 191 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon kellett az öltözőbe egy ilyen személyiség talán végre valaki Dawk helyére tud lépni és vezére lesz a védelemnek bár ez DT-kre nem tudom ez menyire jellemző. Eddig jól alakulónak tűnik az OFF szezon remélem így is folytatódik.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Vannak egész éves D# snap számok:
- Senki nem játszott az összes snap során, sőt, legalább 100 játékot mindenki kihagyott. Összesen 27 játékos lépett pályára az Eagles védelmében idén.
- Darryl Tapp cut szinte biztosra vehető ez alapján is, 262 snapet tolt idén (legtöbbjét akkor, amikor Cole sérült volt) és keresni fog 2.5 milliót jövőre.
- Laws ugyan biztató volt idén, de sokan kezdik rásütni a bustot. 2008-as második körös, aki azóta 4 év alatt 1144 snapet játszott (286/év). Idén amúgy 332-nél állt meg.
- Casey Matthews összesen 310-szer volt fent, de viccesebb, hogy jött ez ki: 59,53,34,2,1,0,0,3,4,0,1,3,50,26,34,62.

- DT-k osztozása: Patterson-Jenkins is 652, Landri 351, Laws 332, Dixon 86.
- DE rotáció: Babin 720, Cole 640, Tapp 262, Parker 254, Hunt 156, Graham 56.
- LB-k: Chaney 873, Rolle 659, CM 310, Jordan 227, Fokou 180, Clayton 156
- CB-k: Asomugha 955, Asante 828, DRC 406, Hanson 355, Hughes 91, Marsh 13
- S-k: Coleman 771, Allen 770, Page 306, Jarrett 244.
több mint 13 éve
+ ne feledjük, hogy DeSeannak most van esélye egy normális szerződést kötni ami meg fogja határozni a karrierje során mennyit kereshet. Jenkins már túl van 1-2 zsírosabb szerződésen és még szeretne pár jó évet a ligában. 😊
Ezért sem értem ezt a "ha DeSeannak van esze, akkor Ő is átgondolja" dolgot.Greengo
Mert irreális amit akar. Itt 9 millákról beszélünk évente miközben jó ha 7-et ér. Egy tökre olyan szerződést kell neki adni mint Vicknek. Az ő 100 millája is jó ha lesz 50 a végén. Teljesítményre kell fizetnünk. Kapjon évente 6,5 millát + ha minden meccsen játszik az még több pénz, 1000yard felett még plusz pénz stb. Ha jól teljesít sokat keres. Ha meg úgy ahogy tavaly akkor kevesebbet. Egy nem túl rossz alapfizu kell meg a bónuszok. Ha nem tetszik neki mehet ahová akar. Ha máshol jobbat adnak és nem tartanám vissza. A tavalyi évet nem tudom neki megbocsátani. Van 1-2 ember a csapatban akit nem igazán kedvelek. Na most már ő is köztük van.Shawn84
Remélem tudod, hogy biztosan van hely, ahol többet adnak neki?
Szerintem egyik legjobban én utálom innen DeSeant, de azért tudom, hogy kell ő ide. Imádom az idei WR classt (éjszaka majd lesz eredménye), de kell DeSean, mert ha marad Mathis, összekapjuk a LB-sort, akkor ez egy olyan csapat lehet, amilyenünk 2004 óta nem volt.Deny
Tudom, hogy van olyan csapat, és azt is hogy kell ő ide. De rohadtul nem a tavalyi DeSean, hanem az aki előtte volt. Félek attól, hogy ha ő is megkapja a nagy lóvét akkor ugyan az lesz vele mint néhány más játékossal. Pl. Chris Johnson, de mondhatnám Vicket is, vagy a legrosszabb Haynesworth. Tavaly a hozzáállásával megmutatta, hogy simán benne van ez a lehetőség is. De remélem, hogy ez nem következik be.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dehogy, ez a dolga az ügynököknek. DJax-nek kell kimondania a végső szót, ha mindenképp sas akarna maradni, akkor mondaná, de nem mondja, a pénz fontosabb neki.Newman
+ ne feledjük, hogy DeSeannak most van esélye egy normális szerződést kötni ami meg fogja határozni a karrierje során mennyit kereshet. Jenkins már túl van 1-2 zsírosabb szerződésen és még szeretne pár jó évet a ligában. 😊
Ezért sem értem ezt a "ha DeSeannak van esze, akkor Ő is átgondolja" dolgot.Greengo
Mert irreális amit akar. Itt 9 millákról beszélünk évente miközben jó ha 7-et ér. Egy tökre olyan szerződést kell neki adni mint Vicknek. Az ő 100 millája is jó ha lesz 50 a végén. Teljesítményre kell fizetnünk. Kapjon évente 6,5 millát + ha minden meccsen játszik az még több pénz, 1000yard felett még plusz pénz stb. Ha jól teljesít sokat keres. Ha meg úgy ahogy tavaly akkor kevesebbet. Egy nem túl rossz alapfizu kell meg a bónuszok. Ha nem tetszik neki mehet ahová akar. Ha máshol jobbat adnak és nem tartanám vissza. A tavalyi évet nem tudom neki megbocsátani. Van 1-2 ember a csapatban akit nem igazán kedvelek. Na most már ő is köztük van.Shawn84
Remélem tudod, hogy biztosan van hely, ahol többet adnak neki?
Szerintem egyik legjobban én utálom innen DeSeant, de azért tudom, hogy kell ő ide. Imádom az idei WR classt (éjszaka majd lesz eredménye), de kell DeSean, mert ha marad Mathis, összekapjuk a LB-sort, akkor ez egy olyan csapat lehet, amilyenünk 2004 óta nem volt.
több mint 13 éve
Ilyen az ha egy játékosnak van esze. Ezzel mindenki jól jár. Mert ha nem mond le ezekről a pénzekről, akkor jó eséllyel 1 év múlva kitesszük, és máshol fele ennyit kapott volna. Ezzel nyert 2 évet, majdnem 10 milliót, mi meg spórolunk 4,5 milliót. Ha DeSeannak van esze, akkor ő is átgondolja hasonlóan a dolgokat mint Jenkins. De sajnos ott nem is Jax a gond, hanem a manager.Shawn84
Dehogy, ez a dolga az ügynököknek. DJax-nek kell kimondania a végső szót, ha mindenképp sas akarna maradni, akkor mondaná, de nem mondja, a pénz fontosabb neki.Newman
Mert irreális amit akar. Itt 9 millákról beszélünk évente miközben jó ha 7-et ér. Egy tökre olyan szerződést kell neki adni mint Vicknek. Az ő 100 millája is jó ha lesz 50 a végén. Teljesítményre kell fizetnünk. Kapjon évente 6,5 millát + ha minden meccsen játszik az még több pénz, 1000yard felett még plusz pénz stb. Ha jól teljesít sokat keres. Ha meg úgy ahogy tavaly akkor kevesebbet. Egy nem túl rossz alapfizu kell meg a bónuszok. Ha nem tetszik neki mehet ahová akar. Ha máshol jobbat adnak és nem tartanám vissza. A tavalyi évet nem tudom neki megbocsátani. Van 1-2 ember a csapatban akit nem igazán kedvelek. Na most már ő is köztük van.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Ilyen az ha egy játékosnak van esze. Ezzel mindenki jól jár. Mert ha nem mond le ezekről a pénzekről, akkor jó eséllyel 1 év múlva kitesszük, és máshol fele ennyit kapott volna. Ezzel nyert 2 évet, majdnem 10 milliót, mi meg spórolunk 4,5 milliót. Ha DeSeannak van esze, akkor ő is átgondolja hasonlóan a dolgokat mint Jenkins. De sajnos ott nem is Jax a gond, hanem a manager.Shawn84
Ezért sem értem ezt a "ha DeSeannak van esze, akkor Ő is átgondolja" dolgot.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Jahjah. Watkins is megmondta tavaly az ügynökének, hogy tökmind1 mit csinál, de a TC első napjára egyezzen meg a klubbal. És amikor már mindenkinek elkezdődött a TC, akkor Watkins is megjelent. ("Csak" a rookiesTC kezdetet és azt a pár napot hagyta ki amikor csak a rookieknak és pár behívott játékosnak kell megjelennie.)
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Dehogy, ez a dolga az ügynököknek. DJax-nek kell kimondania a végső szót, ha mindenképp sas akarna maradni, akkor mondaná, de nem mondja, a pénz fontosabb neki.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
De sajnos ott nem is Jax a gond, hanem a manager.Shawn84
Még jó, hogy a Jaguars nem gond 😊 Bár Genevel mi a baj? 😀
több mint 13 éve
Ilyen az ha egy játékosnak van esze. Ezzel mindenki jól jár. Mert ha nem mond le ezekről a pénzekről, akkor jó eséllyel 1 év múlva kitesszük, és máshol fele ennyit kapott volna. Ezzel nyert 2 évet, majdnem 10 milliót, mi meg spórolunk 4,5 milliót. Ha DeSeannak van esze, akkor ő is átgondolja hasonlóan a dolgokat mint Jenkins. De sajnos ott nem is Jax a gond, hanem a manager.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
In new restructured contract w/Eagles, Cullen Jenkins retains his $5M roster bonus in March, reducing salary to $820,000.Deny
7,75 milla helyett így csak 5,82-et visz el a capből, szal közel 2 millát spóroltunk.
Ez szép volt Jenkins-től, de azért hozzá kell tenni, hogy ha cut-oltuk volna, akárhova megy sehol nem keresett volna közel 6 millát egy év alatt. (ezt így most 1az1-ben kézhez kapja)
Szal ezzel azért igen csak jól járt. 2013-ban meg lemond a 2,5 millás rosterbonusáról és máris csak 4 millát visz el a capből (amit megint csak kézhez kap). Szal lényegében 3 év alatt közel 14 millát kereshet nálunk, ha minden jól összejön neki.
De két év alatt a 10 milla így is megvan, ami nagyon nem rossz. 😀