NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Pletykáljunk tovább:
SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."
Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins
Így félálmosan kicsit kezdek is hinni benne. És egyébként örülni fogok, de Zach Brownt jobban akarom. Vagy Kiklit is.
De ha jön RG, jöjjön már Wright is.Deny
N ha már odaadjuk DeSeant meg Samuelt, kérjük érte Laurinaitist meg Mikellt. Az jó lenne. De nem 1/2. De ha jön RGIII akkor tényleg Wright is jöhetne mellé 😀 Lehetnénk a kis Baylor. Imádnám 😛
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
mentek fel az 1/1-re Luckért, amint megvan az 1/2
dande nem hazudott, tutira bennfentes az FO-banStez
áh Luck nem a mi stílusunk nem napozott eleget h a mi irányítónk lehessen 😛
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
aztán eladjuk az 1/1et jól...

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
mentek fel az 1/1-re Luckért, amint megvan az 1/2
dande nem hazudott, tutira bennfentes az FO-ban

több mint 13 éve
Mit kezdenénk RG3 és Vickkel egyszerre?

vagy kit draftolnánk 1/2re?Blacmoon-t?

kacsa ez

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Pletykáljunk tovább:
SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."
Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins
Így félálmosan kicsit kezdek is hinni benne. És egyébként örülni fogok, de Zach Brownt jobban akarom. Vagy Kiklit is.
De ha jön RG, jöjjön már Wright is.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins remain the heavy favorites to land RGIII.

Nem is tudom, én rohadtul bírom Griffint, még talán ezt ebben a formában el is tudnám viselni. Nem kevés persze, de Samuel úgyis megy, vsz DeSean is, a lényegi érték tehát a két 2. körös pick meg a 2 vsz távozó. Érdekes felvetés mindenesetre.Newman
Nálam jobban senki sem bírja őt ezen a fórumon az biztos, de nem értem a dolgot. Miért is kell ez nekünk?Shawn84
Na most akkor ki volt az az agyament aki kb hasonlót nem egész egy oldallal ezelőtt felhozott 😂 😂 😂 😂 pedig esküszöm nem írtam nekik 😛
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Vick nem 1 100 millió dolláros szerződésen ül?Amadeus91
80 milliós a szerződése (a 2016-os 20 milliós tétel már semmissé vált). Úgy van megkonstruálva a szerződés, hogy 2014-től különösebb capet terhelő költség nélkül el is engedhető akár.

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins remain the heavy favorites to land RGIII.

Nem is tudom, én rohadtul bírom Griffint, még talán ezt ebben a formában el is tudnám viselni. Nem kevés persze, de Samuel úgyis megy, vsz DeSean is, a lényegi érték tehát a két 2. körös pick meg a 2 vsz távozó. Érdekes felvetés mindenesetre.Newman
Nálam jobban senki sem bírja őt ezen a fórumon az biztos, de nem értem a dolgot. Miért is kell ez nekünk?Shawn84
Már vártam mikor jön ez. Biztos a Browns, meg a Skins téma már unalmas volt.

Egy ilyen tradet nem hiszem hogy a GM és a tulaj jóváhagyna (kivéve ha ők is bele estek RGIII-ba), mert Reidnek jelen állás szerint max 2 éve van még hátra nálunk, de inkább 1+1 éve: ha idén nem villant valami szépet (minimum egy rájátszás menetelést), akkor az utolsó éve előtt távozhat.
Ha idén nem is távozik, akkor utána szinte biztos, kivéve, ha SB-t nyerünk, amire nincs túl nagy esély. Úgyhogy a vezetőség szerintem abban gondolkodik, hogy Reidnek van max 2 éve Vickkel, aztán az új HC-val majd draftolnak QB-t, olyat aki az új HC-nak kell. Azaz most még egy kicsit korai lenne új franchise QB-t keresni.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nem lesz Griffin, nem megyünk mi 1/2-re. Az egyetlen jó abban az lenne, hogy Redskins újabb QB jelöltet bukna.

Plaxicot meg félreértelmezitek, ő dicséri csapatot mindenhol, ő akar idejönni, nem mi akarjuk.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226

Vick nem 1 100 millió dolláros szerződésen ül?
több mint 13 éve

Nálam jobban senki sem bírja őt ezen a fórumon az biztos, de nem értem a dolgot. Miért is kell ez nekünk?
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble

Nem is tudom, én rohadtul bírom Griffint, még talán ezt ebben a formában el is tudnám viselni. Nem kevés persze, de Samuel úgyis megy, vsz DeSean is, a lényegi érték tehát a két 2. körös pick meg a 2 vsz távozó. Érdekes felvetés mindenesetre.

több mint 13 éve
Na egy kis "plexi" erősítéseként?

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827465b6/article/jets-burress-expresses-desire-to-sign-with-eagles-in-free-agency?module=HP11_headline_stack :/dande
Nem ám a hiányposztok megoldásával foglalkozunk. Plaxico bácsira megyünk rá! Ha 1 milláért jön max akkor rendben van. Ha nem akkor bekaphatják 😐
több mint 13 éve
Na egy kis "plexi" erősítéseként?

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827465b6/article/jets-burress-expresses-desire-to-sign-with-eagles-in-free-agency?module=HP11_headline_stack :/
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Ha valaki szeretne közületek egy jó torrent oldalra belépni az holnap délutántól ha minden igaz megteheti. Ha nem akkor lehet csúszik kicsit a dolog. Van sok NHL, Baseball, minden NFL meccs, néha NCAA football és kosár, NBA, box, Nascar és sok sok foci. Aki teheti használja ki az alkalmat. Ha NFl meccsre vágysz szezon közben, ez jobb mint a TYT, mert itt seed bonuszt is kapsz óránként, amit feltöltésre és meghívóra lehet beváltani.Shawn84
ezt leírnád PM-ben kérlek.
több mint 13 éve
Ha valaki szeretne közületek egy jó torrent oldalra belépni az holnap délutántól ha minden igaz megteheti. Ha nem akkor lehet csúszik kicsit a dolog. Van sok NHL, Baseball, minden NFL meccs, néha NCAA football és kosár, NBA, box, Nascar és sok sok foci. Aki teheti használja ki az alkalmat. Ha NFl meccsre vágysz szezon közben, ez jobb mint a TYT, mert itt seed bonuszt is kapsz óránként, amit feltöltésre és meghívóra lehet beváltani.

http://www.hoftorrents.com
több mint 13 éve
de már tudták 😊

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ja de jött Aso és DRC ... minek jött volna első körben cb?...Janek
Tavaly a free agency előtt volt a draft.
több mint 13 éve
Azért már tavaly sem sok meglepőt húztunk..jó JJ reach volt de a többi ült.

Sokat várnak ma Zach-tólJanek
Draft előtt végül is csak mindenki CB-t akart első körben. Harmadikban érkezett is (letrade után).Deny
Ja de jött Aso és DRC ... minek jött volna első körben cb?...

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Kartávolságára hivatkoztak. Komoly!

Egyébként egyetértek, buták...Deny
Kb 2 inchel (5 cm) rövidebbek a karjai mint Brownnak, tényleg komoly testi fogyatékosság. 😊BleedingGreen
Cöhh, a genetikai hulladékja. Csodálom hogy el mert menni a kombájnra. 😊

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Kuechlyt kicsinek tartják már kint. Hiába, el kell kezdeni a lejáratását, eddig ő kapta hypeot, most majd jön Brown. Álom draft nálam is ők ketten. De mindegyik kimegy első 20 pickben szerintem.Deny
Ezek hülyék. 6'3 240+ hogy lenne kicsi. 27-et nyomott ki fekve, ez sem rossz (Coples 25-öt, Brockers 19-et). Fehér gyereken nem látszik olyan jól az izom mint a fekákon. 😀
Tulloch 5'11, 240 biztos ő is kicsi nekik.BleedingGreen

Egyébként egyetértek, buták...Deny
Kb 2 inchel (5 cm) rövidebbek a karjai mint Brownnak, tényleg komoly testi fogyatékosság. 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Legyen. 😀
Kíváncsi leszek mit fut ma Kuechly és Brown, mindeketten jó súllyal mérelgeltek. Bármelyiküket elviselném a drafton, de nem lesz ilyen szerencsénk.BleedingGreen
Kuechlyt kicsinek tartják már kint. Hiába, el kell kezdeni a lejáratását, eddig ő kapta hypeot, most majd jön Brown. Álom draft nálam is ők ketten. De mindegyik kimegy első 20 pickben szerintem.Deny
Ezek hülyék. 6'3 240+ hogy lenne kicsi. 27-et nyomott ki fekve, ez sem rossz (Coples 25-öt, Brockers 19-et). Fehér gyereken nem látszik olyan jól az izom mint a fekákon. 😀
Tulloch 5'11, 240 biztos ő is kicsi nekik.BleedingGreen

Egyébként egyetértek, buták...
több mint 13 éve
Ezért szeretném Hawthornet 😊Deny
Legyen. 😀
Kíváncsi leszek mit fut ma Kuechly és Brown, mindeketten jó súllyal mérelgeltek. Bármelyiküket elviselném a drafton, de nem lesz ilyen szerencsénk.BleedingGreen
Tulloch 5'11, 240 biztos ő is kicsi nekik.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Needre húzunk mindig, de nem a needek sorrendjében. 😊 Idén a LB a legnagyobb need, ezért nem azt húzunk az első körben.BleedingGreen
Ezért szeretném Hawthornet 😊Deny
Legyen. 😀
Kuechlyt kicsinek tartják már kint. Hiába, el kell kezdeni a lejáratását, eddig ő kapta hypeot, most majd jön Brown. Álom draft nálam is ők ketten. De mindegyik kimegy első 20 pickben szerintem.