NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Pletykáljunk tovább:N ha már odaadjuk DeSeant meg Samuelt, kérjük érte Laurinaitist meg Mikellt. Az jó lenne. De nem 1/2. De ha jön RGIII akkor tényleg Wright is jöhetne mellé 😀 Lehetnénk a kis Baylor. Imádnám 😛
SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."
Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins
Így félálmosan kicsit kezdek is hinni benne. És egyébként örülni fogok, de Zach Brownt jobban akarom. Vagy Kiklit is.
De ha jön RG, jöjjön már Wright is.Deny
több mint 13 éve
mentek fel az 1/1-re Luckért, amint megvan az 1/2áh Luck nem a mi stílusunk nem napozott eleget h a mi irányítónk lehessen 😛
dande nem hazudott, tutira bennfentes az FO-banStez
több mint 13 éve
mentek fel az 1/1-re Luckért, amint megvan az 1/2dande nem hazudott, tutira bennfentes az FO-ban
több mint 13 éve
Mit kezdenénk RG3 és Vickkel egyszerre?vagy kit draftolnánk 1/2re?Blacmoon-t?
kacsa ez
több mint 13 éve
Pletykáljunk tovább:SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."
Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins
Így félálmosan kicsit kezdek is hinni benne. És egyébként örülni fogok, de Zach Brownt jobban akarom. Vagy Kiklit is.
De ha jön RG, jöjjön már Wright is.
több mint 13 éve
Na most akkor ki volt az az agyament aki kb hasonlót nem egész egy oldallal ezelőtt felhozott 😂 😂 😂 😂 pedig esküszöm nem írtam nekik 😛SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."Nálam jobban senki sem bírja őt ezen a fórumon az biztos, de nem értem a dolgot. Miért is kell ez nekünk?Shawn84
Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins remain the heavy favorites to land RGIII.
Nem is tudom, én rohadtul bírom Griffint, még talán ezt ebben a formában el is tudnám viselni. Nem kevés persze, de Samuel úgyis megy, vsz DeSean is, a lényegi érték tehát a két 2. körös pick meg a 2 vsz távozó. Érdekes felvetés mindenesetre.Newman
több mint 13 éve
Vick nem 1 100 millió dolláros szerződésen ül?Amadeus9180 milliós a szerződése (a 2016-os 20 milliós tétel már semmissé vált). Úgy van megkonstruálva a szerződés, hogy 2014-től különösebb capet terhelő költség nélkül el is engedhető akár.

több mint 13 éve
Már vártam mikor jön ez. Biztos a Browns, meg a Skins téma már unalmas volt.SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."Nálam jobban senki sem bírja őt ezen a fórumon az biztos, de nem értem a dolgot. Miért is kell ez nekünk?Shawn84
Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins remain the heavy favorites to land RGIII.
Nem is tudom, én rohadtul bírom Griffint, még talán ezt ebben a formában el is tudnám viselni. Nem kevés persze, de Samuel úgyis megy, vsz DeSean is, a lényegi érték tehát a két 2. körös pick meg a 2 vsz távozó. Érdekes felvetés mindenesetre.Newman
Egy ilyen tradet nem hiszem hogy a GM és a tulaj jóváhagyna (kivéve ha ők is bele estek RGIII-ba), mert Reidnek jelen állás szerint max 2 éve van még hátra nálunk, de inkább 1+1 éve: ha idén nem villant valami szépet (minimum egy rájátszás menetelést), akkor az utolsó éve előtt távozhat.
Ha idén nem is távozik, akkor utána szinte biztos, kivéve, ha SB-t nyerünk, amire nincs túl nagy esély. Úgyhogy a vezetőség szerintem abban gondolkodik, hogy Reidnek van max 2 éve Vickkel, aztán az új HC-val majd draftolnak QB-t, olyat aki az új HC-nak kell. Azaz most még egy kicsit korai lenne új franchise QB-t keresni.

több mint 13 éve
Nem lesz Griffin, nem megyünk mi 1/2-re. Az egyetlen jó abban az lenne, hogy Redskins újabb QB jelöltet bukna.Plaxicot meg félreértelmezitek, ő dicséri csapatot mindenhol, ő akar idejönni, nem mi akarjuk.
több mint 13 éve
Vick nem 1 100 millió dolláros szerződésen ül?SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."Nálam jobban senki sem bírja őt ezen a fórumon az biztos, de nem értem a dolgot. Miért is kell ez nekünk?Shawn84
több mint 13 éve
SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."Nálam jobban senki sem bírja őt ezen a fórumon az biztos, de nem értem a dolgot. Miért is kell ez nekünk?
több mint 13 éve
SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins remain the heavy favorites to land RGIII.
Nem is tudom, én rohadtul bírom Griffint, még talán ezt ebben a formában el is tudnám viselni. Nem kevés persze, de Samuel úgyis megy, vsz DeSean is, a lényegi érték tehát a két 2. körös pick meg a 2 vsz távozó. Érdekes felvetés mindenesetre.
több mint 13 éve
Na egy kis "plexi" erősítéseként?Nem ám a hiányposztok megoldásával foglalkozunk. Plaxico bácsira megyünk rá! Ha 1 milláért jön max akkor rendben van. Ha nem akkor bekaphatják 😐
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827465b6/article/jets-burress-expresses-desire-to-sign-with-eagles-in-free-agency?module=HP11_headline_stack :/dande
több mint 13 éve
Na egy kis "plexi" erősítéseként?http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827465b6/article/jets-burress-expresses-desire-to-sign-with-eagles-in-free-agency?module=HP11_headline_stack :/
több mint 13 éve
Ha valaki szeretne közületek egy jó torrent oldalra belépni az holnap délutántól ha minden igaz megteheti. Ha nem akkor lehet csúszik kicsit a dolog. Van sok NHL, Baseball, minden NFL meccs, néha NCAA football és kosár, NBA, box, Nascar és sok sok foci. Aki teheti használja ki az alkalmat. Ha NFl meccsre vágysz szezon közben, ez jobb mint a TYT, mert itt seed bonuszt is kapsz óránként, amit feltöltésre és meghívóra lehet beváltani.Shawn84ezt leírnád PM-ben kérlek.
több mint 13 éve
Ha valaki szeretne közületek egy jó torrent oldalra belépni az holnap délutántól ha minden igaz megteheti. Ha nem akkor lehet csúszik kicsit a dolog. Van sok NHL, Baseball, minden NFL meccs, néha NCAA football és kosár, NBA, box, Nascar és sok sok foci. Aki teheti használja ki az alkalmat. Ha NFl meccsre vágysz szezon közben, ez jobb mint a TYT, mert itt seed bonuszt is kapsz óránként, amit feltöltésre és meghívóra lehet beváltani.http://www.hoftorrents.com
több mint 13 éve
Ja de jött Aso és DRC ... minek jött volna első körben cb?...JanekTavaly a free agency előtt volt a draft.
több mint 13 éve
Ja de jött Aso és DRC ... minek jött volna első körben cb?...Azért már tavaly sem sok meglepőt húztunk..jó JJ reach volt de a többi ült.Draft előtt végül is csak mindenki CB-t akart első körben. Harmadikban érkezett is (letrade után).Deny
Sokat várnak ma Zach-tólJanek
több mint 13 éve
Cöhh, a genetikai hulladékja. Csodálom hogy el mert menni a kombájnra. 😊Kartávolságára hivatkoztak. Komoly!Kb 2 inchel (5 cm) rövidebbek a karjai mint Brownnak, tényleg komoly testi fogyatékosság. 😊BleedingGreen
Egyébként egyetértek, buták...Deny
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Kb 2 inchel (5 cm) rövidebbek a karjai mint Brownnak, tényleg komoly testi fogyatékosság. 😊Kartávolságára hivatkoztak. Komoly!Kuechlyt kicsinek tartják már kint. Hiába, el kell kezdeni a lejáratását, eddig ő kapta hypeot, most majd jön Brown. Álom draft nálam is ők ketten. De mindegyik kimegy első 20 pickben szerintem.DenyEzek hülyék. 6'3 240+ hogy lenne kicsi. 27-et nyomott ki fekve, ez sem rossz (Coples 25-öt, Brockers 19-et). Fehér gyereken nem látszik olyan jól az izom mint a fekákon. 😀
Tulloch 5'11, 240 biztos ő is kicsi nekik.BleedingGreen
Egyébként egyetértek, buták...Deny

több mint 13 éve
Kartávolságára hivatkoztak. Komoly!Ezek hülyék. 6'3 240+ hogy lenne kicsi. 27-et nyomott ki fekve, ez sem rossz (Coples 25-öt, Brockers 19-et). Fehér gyereken nem látszik olyan jól az izom mint a fekákon. 😀Legyen. 😀Kuechlyt kicsinek tartják már kint. Hiába, el kell kezdeni a lejáratását, eddig ő kapta hypeot, most majd jön Brown. Álom draft nálam is ők ketten. De mindegyik kimegy első 20 pickben szerintem.Deny
Kíváncsi leszek mit fut ma Kuechly és Brown, mindeketten jó súllyal mérelgeltek. Bármelyiküket elviselném a drafton, de nem lesz ilyen szerencsénk.BleedingGreen
Tulloch 5'11, 240 biztos ő is kicsi nekik.BleedingGreen
Egyébként egyetértek, buták...
több mint 13 éve
Ezek hülyék. 6'3 240+ hogy lenne kicsi. 27-et nyomott ki fekve, ez sem rossz (Coples 25-öt, Brockers 19-et). Fehér gyereken nem látszik olyan jól az izom mint a fekákon. 😀Kuechlyt kicsinek tartják már kint. Hiába, el kell kezdeni a lejáratását, eddig ő kapta hypeot, most majd jön Brown. Álom draft nálam is ők ketten. De mindegyik kimegy első 20 pickben szerintem.DenyEzért szeretném Hawthornet 😊DenyLegyen. 😀
Kíváncsi leszek mit fut ma Kuechly és Brown, mindeketten jó súllyal mérelgeltek. Bármelyiküket elviselném a drafton, de nem lesz ilyen szerencsénk.BleedingGreen
Tulloch 5'11, 240 biztos ő is kicsi nekik.

több mint 13 éve
Kuechlyt kicsinek tartják már kint. Hiába, el kell kezdeni a lejáratását, eddig ő kapta hypeot, most majd jön Brown. Álom draft nálam is ők ketten. De mindegyik kimegy első 20 pickben szerintem.Legyen. 😀Needre húzunk mindig, de nem a needek sorrendjében. 😊 Idén a LB a legnagyobb need, ezért nem azt húzunk az első körben.BleedingGreenEzért szeretném Hawthornet 😊Deny