NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én reménykedek, mi mást is tehetnék. De azért van egy kis félsz is bennem.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Mi zárja ki,hogy idén is jól teszik a dolgukat?
semmi

Értem én,hogy Deny örök pesszimista de ha ésszel gondolkodunk akkor jön egy FA MLB +Kikili és egy második körös BPA ... A meglepetés FA dolgokról meg most nem beszélek hiszen ésszerű dolgokról van szó most.

Tényleg minden poszton jó a kezdőcsapat...reméljük idén már nem egymást szerelik le a cornerek és a safetyk és nem szalad át rajtunk a liga összes futója

több mint 13 éve
Szokása nem szokása ... tavaly cb kellett jött Aso és DRC

Szerintem el lehet felejteni ezt a tévhitet...

Ő azt igazolja akit mi itt szeretnénk.Janek
A tavalyi átigazolási időszak kivétel. Ez volt az egyetlen amikor tényleg megfelelő emberek jöttek megfelelő posztra. Na de előtte?Shawn84
Megtanulták a leckét.Most csak tökéletesen kell felmondani.Janek
Nem. Ez Howie Rosmann érdeme. Ő változtatott a régi dolgokon.
több mint 13 éve

A tavalyi átigazolási időszak kivétel. Ez volt az egyetlen amikor tényleg megfelelő emberek jöttek megfelelő posztra. Na de előtte?Shawn84
Megtanulták a leckét.Most csak tökéletesen kell felmondani.

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Mathis lenyilatkozta, hogy innen vonulna vissza is majd.

Én meg azért nem akarom Kiklit, mert akkor úgyse ő jön. Zach Brownna is örülnék nagyon, de jöjjön FA-n LB mindenképpen. Jó Kikli (róla most találtam valahol Sam LBnek jó-e cikket, ha valakit érdekel, linkelem), de rutinja neki sincs azért NFL-ben.Deny
Ezért kéne a tapasztalat is FA-ról. Majd meglátjuk. Én szerintem nem jön se Tulloch, se Lofton se Hawthorne. Túl egyértelmű lenne közülük igazolni valakit. Az nem Reid szokása.Shawn84
Ráadásul ha Tulloch jönne azzal beismernék, hogy tavaly eléggé elcseszték a dolgokat. 😊

Mathis ügynöke is Rosenhaus, állítólag ott sincsenek közel a felek elképzelései. Itt viszont nem annyira jó Rosenhaus alkupozíciója, Mathis már 30 éves, ez az 1 erős éve volt eddigi pályafutásában, a guard nem túlfizetett pozíció amúgy sem, ráadásul lesz jobb guard is a piacon, és Mathis sok rendszerbe nem illik. Nem hiszem, hogy nagy összeget kaszálhatna máshol, itt ráadásul garantált a kezdő helye.

több mint 13 éve

A tavalyi átigazolási időszak kivétel. Ez volt az egyetlen amikor tényleg megfelelő emberek jöttek megfelelő posztra. Na de előtte?
több mint 13 éve
btw a safety piac és draft is egy rakat kaka idén szóval be kell érni azzal ami van

több mint 13 éve

Ő azt igazolja akit mi itt szeretnénk.

több mint 13 éve

Én meg azért nem akarom Kiklit, mert akkor úgyse ő jön. Zach Brownna is örülnék nagyon, de jöjjön FA-n LB mindenképpen. Jó Kikli (róla most találtam valahol Sam LBnek jó-e cikket, ha valakit érdekel, linkelem), de rutinja neki sincs azért NFL-ben.Deny
Ezért kéne a tapasztalat is FA-ról. Majd meglátjuk. Én szerintem nem jön se Tulloch, se Lofton se Hawthorne. Túl egyértelmű lenne közülük igazolni valakit. Az nem Reid szokása.
több mint 13 éve
Hát azért nem tudom mit szeretne djax mikor most írt alá S.Johnson a billshez aki nem mondanám hogy rosszabb ...

A mostani 9millióval túl is van fizetve...

Jó lenne mondjuk megegyezni vele mielőtt Megatron megkapja a szerződését... igaz nem lehet őket egy lapon emlegetni csak ők ezt nem látják be...Janek
DJax ára 6,5-7 milla kb. Ennél többet szerintem semmiképpen sem ér. De abban is biztos vagyok, hogy Reidék szerint sem.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Én meg azért nem akarom Kiklit, mert akkor úgyse ő jön. Zach Brownna is örülnék nagyon, de jöjjön FA-n LB mindenképpen. Jó Kikli (róla most találtam valahol Sam LBnek jó-e cikket, ha valakit érdekel, linkelem), de rutinja neki sincs azért NFL-ben.
több mint 13 éve
Hát azért nem tudom mit szeretne djax mikor most írt alá S.Johnson a billshez aki nem mondanám hogy rosszabb ...

A mostani 9millióval túl is van fizetve...

Jó lenne mondjuk megegyezni vele mielőtt Megatron megkapja a szerződését... igaz nem lehet őket egy lapon emlegetni csak ők ezt nem látják be...

több mint 13 éve
Én nem látok olyan nagy gondokat.

Igaz augusztusban sem láttam mást csak az LB posztot... 😊Janek
Még safety poszton egy rutinos játékos elkélne. Mondanám hogy Mikellt nem kellett volna elengedni, de az már elcsépelt. Egyébként nincs különösebb gond. Csak a WR dolgokat kéne megoldani, DeSeannal. Ez a tag kevés lesz ide. Vagy cseréljük el vagy hosszútávút neki minél előbb.
több mint 13 éve
Én nem látok olyan nagy gondokat.

Igaz augusztusban sem láttam mást csak az LB posztot... 😊

több mint 13 éve
Arra jó a mostani keretünk is. Már csak kezdők kellenek 😊
több mint 13 éve
tulajdonképp ha megtartjuk Landrit és Mathist akkor egy poszt a need és az az LB posztok... innen már nem olyan nehéz fa/draftolni...

max még csere emberek kellenek rotáláshoz

több mint 13 éve
CB lesz 😊

viccet félre kell kikili kár lenne kihagyni őtJanek
Ez így van. Az egyetlen bajom tényleg Reid draft politikája. Bár nem sok kivetnivalót találhat kiklikutyuliban. A draft első 3 körében nagyon jól meg tudnánk erősíteni az LB sort. Úgy hogy FA se kellene. De azért egy tapasztalt és jó képességű FA MLB-re nagy szükségünk van. Kutyuli meg mehet OLB-be, Zach Brownal vagy akit még hozunk azzal. Chaney meg csak csere OLB lesz.
több mint 13 éve
CB lesz 😊

viccet félre kell kikili kár lenne kihagyni őt

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Azért valamennyire jó lenne a jövőre is gondolni, jó persze, nem negyven éves FA-król van szó, de én valahogy inkább MLB-t akarnék 1/15-el.
Bár úgyis felmegyünk RGIII-ért, mert ez a logikus Andy döntés... 😀 Vagy egy rakat DE 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Kérdés, hogy Chaney-nek hogy fog tetszeni az OLB poszt. Mármint az idei idényben már hozzászokóban volt a középen játszáshoz. Nálam amúgy inkább OLB jöjjön FA-ról, és Kutyuli meg draftról. Ennek örülnék a legjobban.Eazzy
Majdnem jobb OLB-k vannak a drafton mint FA-ban.Shawn84
Hawthorne jó OLB poszton is. Ez szól leginkább mellette, hogy több helyen bevethető lenne, erősen underrated játékos Tullochhoz és Loftonhoz képest. És persze Kuechlytől sem idegen az OLB poszt.

több mint 13 éve
Kérdés, hogy Chaney-nek hogy fog tetszeni az OLB poszt. Mármint az idei idényben már hozzászokóban volt a középen játszáshoz. Nálam amúgy inkább OLB jöjjön FA-ról, és Kutyuli meg draftról. Ennek örülnék a legjobban.Eazzy
Majdnem jobb OLB-k vannak a drafton mint FA-ban.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Kérdés, hogy Chaney-nek hogy fog tetszeni az OLB poszt. Mármint az idei idényben már hozzászokóban volt a középen játszáshoz. Nálam amúgy inkább OLB jöjjön FA-ról, és Kutyuli meg draftról. Ennek örülnék a legjobban.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Többen Tulloch-ot szeretnék kint is,Deny ugye Hawkot... Lofton meg tán sehol sem szerepel...

lehet már több LB-nk van roosteren mint CB?Janek
Nekem mindegy de közülük kerüljön ki valaki. Kár lenne veszni hagyni egy ilyen lehetőséget, még ha a drafton ott lesz Kutyuli akkor is. Egy Chaney-Tulloch-Zach Brown trió már egész pofásan mutatna.
több mint 13 éve
Többen Tulloch-ot szeretnék kint is,Deny ugye Hawkot... Lofton meg tán sehol sem szerepel...

lehet már több LB-nk van roosteren mint CB?

több mint 13 éve
Nem lesz már szükség LB-re: Eagles signed LB Monte Simmons (6-3, 226). 😀 Úgysincs elég 7. körös és UDFA linebacker a rosteren, kis szerencsével még kezdhet is ...

Tulloch lenne a jobb, ha tényleg nem tud hosszabbítani vele a Lions. Ő már tapasztalt ebben a rendszerben. De bármelyik jobb FA linebacker komoly előrelépés lenne.