NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Avril kapta a taget az oroszlánoknál....JanekAz Atlantánál meg ugyebár Grimes...
Magyarul Tulloch és Lofton is szabad préda? 😉
Ha választhatnátok, melyik kéne?
több mint 13 éve
Eagles Enciklopédia magyarul, harmadik rész. Középpontban Bert Bell és élete: http://philly.blog.hu/2012/03/05/eagles_enciklopedia_3_reszVan benne sok minden, ami nem Eagles, mert azért Bert Bell nevét átlag NFL nézőnek is illik ismerni. Szóba kerül a blackout bevezetése, a draft, FBI ügynökök a ligában, a Steagles, sok minden.
Eddigi részek itt olvashatóak: http://philly.blog.hu/2011/10/01/eagles_enciklopedia
Jelzem jó lett csak picit rövid 😊JanekMa jön még folytatás, de cserébe kapsz Wordben 7 oldalnyi gépelt anyagot blogon.
több mint 13 éve
Luke Kuechly - Draft napló 1. rész http://philly.blog.hu/2012/03/05/luke_kuelchy
több mint 13 éve
Vick, agyrázkódás, utóhatásai, helyzetkép a Philly hazai meccseiről: http://philly.blog.hu/2012/03/05/helyzetjelentes_a_szezon_masodik_heterol_avagy_egy_agyrazkodas
több mint 13 éve
Értem Akkor most PM cutolásáig be kell érni a bounty botránnyal 😊
több mint 13 éve
Mi lesz Mathis-al és Landrival?Elvileg tárgyalnak, de márc. 13-ig az új CBA szerint nem írhatnak alá szerződést (lehet, hogy tárgyalni sem tárgyalhatnak - ezt nem tudom ponotsan...).
Kéne lépjenek a boss-okJanek
több mint 13 éve
Mi lesz Mathis-al és Landrival?Kéne lépjenek a boss-ok
több mint 13 éve
Na szóval én azt nem értem,hogy mi abban az üzlet,hogy eladó az 1/2 egy olyan játékosért is aki amúgy FA lesz...Mivel nem született hosszútávra szóló szerződés, szerintem "nem volt más választás" - különben elsétált volna "ingyen". Így legalább az esélye megmaradt annak, hogy a) vagy kapunk valamit érte; b) teljesíteni fog (mert egyébként a következő szezon végén is elmehet ingyen, de hogy nagy pénzt ez esetben nem fog kapni mástól az tuti...). Mondjuk én örülnék, ha Colston jönne, Desean meg menne.
(közben nem lesz az de ez most mindegy)
...btw nem örülök a tag-nekJanek
több mint 13 éve
Na szóval én azt nem értem,hogy mi abban az üzlet,hogy eladó az 1/2 egy olyan játékosért is aki amúgy FA lesz...(közben nem lesz az de ez most mindegy)
...btw nem örülök a tag-nek
több mint 13 éve
Igen ez várható volt.Philadelphia Eaglesmarci88
The Eagles have placed their franchise tag on WR DeSean Jackson. More details to come...
több mint 13 éve
Philadelphia Eagles
The Eagles have placed their franchise tag on WR DeSean Jackson. More details to come...
több mint 13 éve
Semmi!De ebben mi a jó pl a szent lajosnak?Janekmi a jó nektek?Amadeus91
Szokásos médiacirkusz az FA kezdetéig. Vaktában lövöldöznek az újságírók és ha vmi betalál elmondhatják, hogy "ugye én megmondtam".

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
De ebben mi a jó pl a szent lajosnak?Janekmi a jó nektek?
több mint 13 éve
De ebben mi a jó pl a szent lajosnak?Janekmi a jó nektek?
több mint 13 éve
De ebben mi a jó pl a szent lajosnak?JanekSzted ha kap egy jól használható sec játékost egy jó elkapót és a pickekből szerezhet bevethető játékosokat akkor még van kérdés??? 😉 Amúgy nagy a csend...... túl nagy 😛
több mint 13 éve
Amit én nem értek,hogy djax hogy lehet trade alap mikor FA?JanekEbben a formában sehogy, franchise tag+trade kombóval megoldható a dolog.
több mint 13 éve
Amit én nem értek,hogy djax hogy lehet trade alap mikor FA?
több mint 13 éve
Az a baj, hogy a két jelenlegi kedvencem Asante és DeSean, és nagyon sajnálnám, ha elmennének...emellett viszont alapvetően nem a játékosok miatt szerettem meg az Eaglest, hanem a csapat mivoltáért, így el tudnám viselni a cseréjüket. Na de hogy RGIII nálunk kössön ki, azt szinte elképzelhetetlennek tartom, még akkor is, ha pedig Vick mögött tanulhatna szépen, mint Rodgers is tette ugye annó apó mögött, és hogy nagyon nagyon szívesen venném ha itt játszana.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Lehet utána eltradeljük az 1/2öt a barnákkal a két első körösre + egy másodikra 😊JanekEz soha nem jönne össze. De így legyen. Draftoljunk 2 játékost az első meg 2 játékost a második körben aztán jóccakát.
több mint 13 éve
Pletykáljunk tovább:akkor elsírom magam ha a Broncos és behúzzák RG3-t. 😀 Tebow meg megy a Pecchez. Brady már kiégett úgy is. (Egyébként az Eagles kivételével mindegyik csapatnál védhető lenne egy RG3 pick.)
SI.com's Peter King confirms the Rams have already received a trade "feeler" for the No. 2 pick from a team "you would never expect."
Let the intrigue begin. Our initial guesses are the Chiefs, Eagles, Broncos, and perhaps the Jets. Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli were blown away by RGIII over the weekend. Griffin told King he "really enjoyed" his time with Andy Reid, and the Eagles have a pair of second-rounders in addition to Asante Samuel and DeSean Jackson to dangle in front of St. Louis. Regardless, the Browns and Redskins
Így félálmosan kicsit kezdek is hinni benne. És egyébként örülni fogok, de Zach Brownt jobban akarom. Vagy Kiklit is.
De ha jön RG, jöjjön már Wright is.Deny
több mint 13 éve
Lehet utána eltradeljük az 1/2öt a barnákkal a két első körösre + egy másodikra 😊