NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Értelemszerű, hogy nincs rá esély, ahogy sok csapat tudja, hogy Luckra sincs. Mégis beszélnek vele. Egyrészt, sose tudhatod, másrészt a játékos személyiségéről infót kapsz, ami akár egy ellene lévő meccsen jól is jöhet.Na azt meg minek........ RG3-t nem ismerem csak a hírét (tudom ban jár ezért is 😛 ) de kétlem, hogy nálunk kötne ki gondolom nem is erről szólt a dolog vagy meglepne ha igen. Megvallom ezt már nagyon régen leírtam irányító poszton egyértelműen fehér játékos híve vagyok a végső győzelemre nézve és ezt nem bármiféle rasszizmus mondatja velem hanem a tapasztalat. Úgyhogy bármennyire is szerettem DMc-t meg most Vickkel sincs bajom és Cam is egy állat de gyűrű szempontjából jobban örülnék ha hosszútávon bejönne Kafka vagy ezért örültem volna ha Kolb beérik (remélem Deny így már kicsit megbocsát 😉 ) vagy jött volna Dalton. De hát ez van attól még hajrá Eagles meg Vick mondjuk cáfoljon rám jövőre de akkor RG3 ra valóban nincs szükség.dandeEzt az embert annyira de annyira utálom bazzeg. RG meg épp elég hülye, hogy minden baromságba belemenjen.Shawn84Ja, nem az ügynök! Howie, a GM Roseman interjúztatta az Eagles nevében 😊Deny
több mint 13 éve
Na azt meg minek........ RG3-t nem ismerem csak a hírét (tudom ban jár ezért is 😛 ) de kétlem, hogy nálunk kötne ki gondolom nem is erről szólt a dolog vagy meglepne ha igen. Megvallom ezt már nagyon régen leírtam irányító poszton egyértelműen fehér játékos híve vagyok a végső győzelemre nézve és ezt nem bármiféle rasszizmus mondatja velem hanem a tapasztalat. Úgyhogy bármennyire is szerettem DMc-t meg most Vickkel sincs bajom és Cam is egy állat de gyűrű szempontjából jobban örülnék ha hosszútávon bejönne Kafka vagy ezért örültem volna ha Kolb beérik (remélem Deny így már kicsit megbocsát 😉 ) vagy jött volna Dalton. De hát ez van attól még hajrá Eagles meg Vick mondjuk cáfoljon rám jövőre de akkor RG3 ra valóban nincs szükség.Ja, nem az ügynök! Howie, a GM Roseman interjúztatta az Eagles nevében 😊DenyCombineról kijött első interjú infója, RG3 volt az áldozata Rosemannak 😀DenyEzt az embert annyira de annyira utálom bazzeg. RG meg épp elég hülye, hogy minden baromságba belemenjen.Shawn84
több mint 13 éve
Ja, nem az ügynök! Howie, a GM Roseman interjúztatta az Eagles nevében 😊Combineról kijött első interjú infója, RG3 volt az áldozata Rosemannak 😀DenyEzt az embert annyira de annyira utálom bazzeg. RG meg épp elég hülye, hogy minden baromságba belemenjen.Shawn84
több mint 13 éve
Combineról kijött első interjú infója, RG3 volt az áldozata Rosemannak 😀DenyEzt az embert annyira de annyira utálom bazzeg. RG meg épp elég hülye, hogy minden baromságba belemenjen.
több mint 13 éve
Combineról kijött első interjú infója, RG3 volt az áldozata Rosemannak 😀
több mint 13 éve
Pedig azt hittem valamiért. Mindegy. Akkor is baromira sok pénz, főleg ha ott egy fiatal és nagyon tehetséges DRC mögötte. Ez nekünk túl nagy luxus. Cseréljük el a Lionsba egy LB-re meg pickre.Asante új szerződéssel kapcsolatban: (...) 1 év múlva lejár a szerződése.Shawn84Jövőre nem jár le, még 2 éve van nálunk (9.5 és 11.5 milliót keresne, cap értéke 10.5 és 12.5 millió)Deny
több mint 13 éve
Asante új szerződéssel kapcsolatban: (...) 1 év múlva lejár a szerződése.Shawn84Jövőre nem jár le, még 2 éve van nálunk (9.5 és 11.5 milliót keresne, cap értéke 10.5 és 12.5 millió)
több mint 13 éve
Arról lehet valamit hallani, hogy mi lesz Jamaal Jackson sorsa?somoskovigŐ maga távozni szeretne, véleményem szerint el is engedjük. Ha kapunk érte bármilyen ellenértéket, akkor trade; ha nem, akkor cut lesz (Kelce egyértelműen a kezdő, Mudd nem igazán szimpatizált JJ-vel; plusz közel 2 milliót keresne idén és jövőre is). Aztán persze minimális esély van rá, hogy marad, de én nem tartom valószínűnek.
több mint 13 éve
Arról lehet valamit hallani, hogy mi lesz Jamaal Jackson sorsa?
több mint 13 éve
Király, remélhetőleg Shawn is belátja, idén innentől nem kell QB-ra picket ellőni. Ha igen, akkor Kafkáról kiderült valami edzésen, és helló.DenyÉn azt látom be, hogy ismerem Reidet annyira hogy kinézzek belőle egy középső vagy hátsó körös QB picket. Olyan QB nincs a classban akiért annyira oda lennék (RGIII és Luck mögött persze)de jövőre már könnyen lehet. Én sem húznék ezek után irányítót. Max ha szükséges még egy FA-t igazolnék 1 évre, csak a verseny kedvéért. Majd blogon draft előtt úgyis megrendezzük a szokásos tippelős játékunkat. Ott azért mást fogok írni mint a Mock topikban.
Asante új szerződéssel kapcsolatban: Azzal szerintem nem járnánk jól. Sokkal többet ér nekünk ha idén elcseréljük. Maximum 3 év van még benne, komolyabb szinten. 1 év múlva lejár a szerződése. Most akár még egy 2., 3. kört is kaphatunk érte. Vagy akár egy LB-t is cserélhetünk, amibe belevonhatjuk Samuelt. Jelenleg ő nagy értékünk, akit most kell még "pénzé" tennünk.
több mint 13 éve
Király, remélhetőleg Shawn is belátja, idén innentől nem kell QB-ra picket ellőni. Ha igen, akkor Kafkáról kiderült valami edzésen, és helló.
több mint 13 éve
Én meg álmodozomHol kell aláírni??? Right now!!! 😀
Mathis Landri marad.
Jön Lofton és Haw Djax marad 5évre 40ért.Asante trade,Luke draft majd további opciók:Michael Brockers , Kelechi Osemele
Többi nem is érdekelne 😊Janek
Asszem ez még nem volt: sem Mathis, sem Landri - a jelenlegi szerződésük miatt - nem írhat alá új szerződést március 13. előtt.
több mint 13 éve
Én meg álmodozomMathis Landri marad.
Jön Lofton és Haw Djax marad 5évre 40ért.Asante trade,Luke draft majd további opciók:Michael Brockers , Kelechi Osemele
Többi nem is érdekelne 😊
több mint 13 éve
Én alapvetően "pesszimista" vagyok a FO-t illetően.skizofitaÉn meg alapvetően optimista. 😊
Nálam valahogy így nézne ki a folytatás a draft végéig:
Samuel trade vagy megegyezni vele is mint Jenkinssel. Sajnos utóbbiban nem nagyon hiszek, így trade. Második vagy harmadik körért mehet. DRC-re kíváncsi lennék persze rettegnék az elején . 😊
Kiszámítható vagy sem én LB-t első körben húznék. Most vagy soha! Ha sikerül belenyúlni a tutiba akkor évekre megalapozhatjuk a védelem tengelyét. A tavalyi kisiklás sem megy kárba mert a lassabban beérő játékosoknak meg jót tett a mély víz. Emellett még érkezhet a drafton LB max. 1 és/vagy érkezhet FA-n keresztül is vki, de csak a rutin miatt. Nagy névre nem számítok. (az FA-s LB próbálkozások nekünk nem nagyon jöttek be eddig) 7 LB van most rosteren 3 simán cutolható/tradelhető.
A kérdéses 3 DT-vel meg kéne egyezni. Sztem most ezt olcsón meglehetne úszni. Esetleg egyet el lehet engedni és draftról pótolni, de hülyét kapok ha Laws megy és 2 év múlva azt látom, hogy daraboló mészáros lett. 😀
DE-t én a draft első 2 körében hoznék valamikor. A Cole, Babin, Graham hármas mellé kellene egy egyből bevethető vadállat. (Hunt is beválhat, de engem annyira nem nyűgözött még le) Abiamiri kuka, Parker öreg megy nyugdíjba, Tapp drága ennyiért. Reidnek amúgy is fétise a D line Washburn rendszerébe meg a cserék is legyenek top játékosok! Graham mellé, Cole mögé jöhet a fiatalítás!
Mathissal meg kell egyezni valami baráti összegben. 😊 A fal most a legjobb. Justice és Dunlap kuka helyükre drafton jöhet pár fiatal, de ezek későbbi körös húzások lesznek.
QB kérdést hasonlóan láttam ahogy azt Reidék rendezik. Nem pazaroltam vna idén picket a drafton erre.
DeSean Jackson helyzete nálam nem kérdés. Legoptimálisabb egy hosszabb távú szerződés lenne inkább a bónuszokra építve, de ha ez nem megy akkor mindenképp tagelném még akkor is ha ez most drága..mert egy éve marad arra, hogy bebizonyítsa mennyire faszagyerek. Ha hátradőlne(amit nem hiszek) akkor jövőre a kutyának sem kellene, ha viszont a jövőben is megszeretné keresni ezt az összeget akkor meg elképesztően nagyot kell majd a szezonban teljesítenie. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Ehhehe... Young mindenképp repült vna. :cool: Most viszont nem kell attól tartani, hogy drafton erre pazaroljunk.(vmelyik mockban még második körben húztak vna nekünk 😀 ) Ez volt a lehető legjobb megoldás. Kafka meg ha tud előreléphet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Jenkins szerződésének átrendezése neki is előnyös volt nekünk is miért ne tettük volna meg?Ez azért elég borús.Igazad van, tényleg elég borús; elsősorban azért, mert kedvelem Asantet is, meg Mathist is megkedveltem és nem sok esélyt látok a maradásukra. Samuel a jelenlegi szerződésével szinte kizárt, hogy 2012-ben is nálunk legyen -> lehetőségek: a) fizetés átstrukturálása, b) cut, c) trade. Erre mondtam, hogy trade lesz. Másrészt ha se Desean, se Steve Smith (menjen), akkor inkább 2 WR kell. Ha se Justice, se Dunlap, se Mathis (maradjon!), akkor a 2 támadófal ember is kell. Mindezt megoldható könnyen draftról, hiszen cetlink van dögivel (nem számolva a Samuelért kapott picket, ami szerintem már csak max. 3. kör), de lehetetlen mindent draftról megoldani (ld. LB-sor idén, két rookie-val). A többihez viszont több hely kell a fizetési sapka alatt, ahol szerintem nincs 20 millió (eléggé eltérő adatok keringenek a neten). Mindenesetre ha lenne elég hely, nem kellett volna Jenkins szerződését átstrukturálni. Ha kiindulunk abból, hogy kell egy jó MLB meg WR FA-ről, akkor kb. 10 milliót el is fogyasztunk a fennmaradó helyből. Nem beszélve a jövő évi helyzetről, amikor Shady helyzetét kell rendezni.
Asantét nem tudjuk elveszíteni csak cutolni vagy trade. Cut akkor szükséges ha kell a pénz mondjuk egy wr-re vagy a te tézised szerint 1db LB-re... most is van közel 20millió helyünk szóval nem látom be hogy lett ez így ennyire sötét.
Én bízom bennük annyira egyszerű tud lenni ez a nyár kell 2-3LB és egy WR és egy OG az FA/tag/draft piacról a jelenlegi ismert anyagi körülmények közt...
ez 5 ember és van rá pénz is draft cetli is...
persze hozhatjuk Albertet 20millióért meg draftolhatunk 9kickert .....
FB meg az egyik legolcsóbb poszt a ligában mi meg nem is nagyon használjuk még a kezdőt sem nem hinném,hogy ez anyagilag érdekes lehet
tény és való össze kéne szedjék végre magukat drafton(szaros kézzel húzzanak vagy bánom is én)mert az elmúlt 10évben nem sok nagy halat fogtunk ki(5db)Janek
Az nyilvánvaló, hogy nem a jövőbeli Pro Bowl kaliber FB fogja elvinni a helyet, de tényleg ügyesnek kell lenni, hogy jusson és maradjon is. És igen, bazi jó volna már egy ütős draft...skizofita
Szerintem Asante is bele menne egy hasonlóba nem fog ő már ilyen sokat kapni a következő 2 évben...
S.S. maradhat ha djax megy helyett majd jön Wallace .
Abban igazad van,hogy figyelni kell a köv szezonra is Shady miatt de RB-k sem olyan nagy pénz temetők a kopásuk és a sérülésveszély miatt.
Meglátjuk mit kap Forte és Rice idén
több mint 13 éve
PFF szerint miénk lett a liga második legjobb támadófala: https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/23/ranking-the-2011-offensive-lines-part-2/Futásban elsők lettünk (nem meglepő, aki látta, meddig felértek blokkolók...), passzban 12., büntiben 22.
több mint 13 éve
Szóval ki az a David Hawthorne, erősségei, gyengeségei, elit-e, kell-e? http://philly.blog.hu/2012/02/23/david_hawthorne_bemutato
több mint 13 éve
Ez azért elég borús.Igazad van, tényleg elég borús; elsősorban azért, mert kedvelem Asantet is, meg Mathist is megkedveltem és nem sok esélyt látok a maradásukra. Samuel a jelenlegi szerződésével szinte kizárt, hogy 2012-ben is nálunk legyen -> lehetőségek: a) fizetés átstrukturálása, b) cut, c) trade. Erre mondtam, hogy trade lesz. Másrészt ha se Desean, se Steve Smith (menjen), akkor inkább 2 WR kell. Ha se Justice, se Dunlap, se Mathis (maradjon!), akkor a 2 támadófal ember is kell. Mindezt megoldható könnyen draftról, hiszen cetlink van dögivel (nem számolva a Samuelért kapott picket, ami szerintem már csak max. 3. kör), de lehetetlen mindent draftról megoldani (ld. LB-sor idén, két rookie-val). A többihez viszont több hely kell a fizetési sapka alatt, ahol szerintem nincs 20 millió (eléggé eltérő adatok keringenek a neten). Mindenesetre ha lenne elég hely, nem kellett volna Jenkins szerződését átstrukturálni. Ha kiindulunk abból, hogy kell egy jó MLB meg WR FA-ről, akkor kb. 10 milliót el is fogyasztunk a fennmaradó helyből. Nem beszélve a jövő évi helyzetről, amikor Shady helyzetét kell rendezni.
Asantét nem tudjuk elveszíteni csak cutolni vagy trade. Cut akkor szükséges ha kell a pénz mondjuk egy wr-re vagy a te tézised szerint 1db LB-re... most is van közel 20millió helyünk szóval nem látom be hogy lett ez így ennyire sötét.
Én bízom bennük annyira egyszerű tud lenni ez a nyár kell 2-3LB és egy WR és egy OG az FA/tag/draft piacról a jelenlegi ismert anyagi körülmények közt...
FB meg az egyik legolcsóbb poszt a ligában mi meg nem is nagyon használjuk még a kezdőt sem nem hinném,hogy ez anyagilag érdekes lehet
tény és való össze kéne szedjék végre magukat drafton(szaros kézzel húzzanak vagy bánom is én)mert az elmúlt 10évben nem sok nagy halat fogtunk ki(5db)Janek
Az nyilvánvaló, hogy nem a jövőbeli Pro Bowl kaliber FB fogja elvinni a helyet, de tényleg ügyesnek kell lenni, hogy jusson és maradjon is. És igen, bazi jó volna már egy ütős draft...
több mint 13 éve
Megmondom őszintén én a tavalyi pickektől várok nagy javulást inkább idén, illetve ezzel együtt az egész csapatét. Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy Jarrett kap e több lehetőséget, és képes lesz-e beváltani a második körös értékét...szerintem Chaney is messze jobb tud lenni, nem beszélve az OL-ben Watkinsról, aki azért nem volt katasztrófa, a rookie hibáit meg kinövi. Ha Asante megy, akkor én még arra is kíváncsi leszek, hogy Marsh több játékidővel mit fog alkotni. Alkata alapján tökéletes CB lenne, ugye a keze is jó a korábbi posztja miatt, mostmár jó lenne gyűjteni a tapasztalatot a jó WR-ek ellen. Természetesen ő azért még nem jövőre fog villantani, az még hosszabb projekt.Persze kell LB, de én nem fogok nagyon hanyatt esni ha nem húzunk első körben. Kutyulit bírnám, de ha nem őt hozzuk, akkor annyira nem fogok viszont sírni egy későbbi pick miatt.
Na majd FA után okosabbak leszünk.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
7 (+3) akár Sam LB-ként is számításba vehető játékos bemutatása: http://philly.blog.hu/2012/02/23/sam_lb_lesoDenyNem kérdés ki kerül hozzánk...
hanyagul szerel, túl magasan akarja levinni a támadót, így több elrontott szerelése is van.
több mint 13 éve
Ez azért elég borús.Én idén 70-30% arányban a védelembe várok embereket. Jelenleg 10 pickünk van. Szerintem a végén 9 embert fogunk húzni. Jön 3 LB, 1 DT, 1 C, 1 DE, 1 OT, 1 QB, 1 WR.Shawn84Én alapvetően "pesszimista" vagyok a FO-t illetően: szerintem elveszítjük Deseant, Asantet és Mathist is. Persze fogalmam sincs a játékrendszerekről, ráadásul Reidék teljesen kiszámíthatatlanok nemcsak a draft, hanem a FA tekintetében is, eléggé nehéz megjósolni bármit is. Én is azt gondolom, hogy Kuechly-t el fogják cseszni egy FA MLB-ért - aki nem Tulloch lesz (pedig ő Wasburnt is ismeri, de szerintem marad mackó). Túl nyilvánvaló és "tuti" húzás lenne... Így viszont szerintem nem lesz 3 LB a drafton, legfeljebb 2.
A két FA DT közül szerintem csak egy marad a csapattal és az akkor inkább legyen Landri - ide tehát kell anyag, mert Dixon is RFA. Mivel DE-ből is hiány lesz, valamelyik posztot CSAK FA-ből pótoljuk, tehát nem lesz draft. (((Ódzkodnak már a D-line drafttól eléggé... :/ )))
Deseannak szerintem sajna mennie kell. Én talán a tag+trade kombót el tudnám viselni (SF?). Személy szerint Colstont örömmel elviselném helyette, és egy késői körös WR/KR draftot azért mindenképpen megeresztenék. Azt gondolom, hogy Asante is tradelve lesz, Mathisnek pedig valaki megajánlja a nagy pénzt. Emiatt szükség lesz O-line draftra is, mert a guard mellett kellene egy backup center is. Ráadásul benne van a pakliban, hogy Justice (cut) és Dunlap is megy, tehát azt gondolom, hogy draftról min. 2 embert hozunk O-line-be.
Mi a helyzet Havili-vel, tud valaki róla vmi bíztatót mondani? Mert ha nem, lehet, hogy 3rd RB és FB is kell valahol hátul.
Hogy a szófosást is megállítsam magamban: szerintem drafton letradelünk és jövő évi pickekre vadászunk. 2 LB, 2 OL, 1 RB, 1 QB, 1 WR/KR, 1 DL. A többi t jövőre.skizofita
tény és való össze kéne szedjék végre magukat drafton(szaros kézzel húzzanak vagy bánom is én)mert az elmúlt 10évben nem sok nagy halat fogtunk ki(5db)
több mint 13 éve
Havili kérdés mindenkinek, OTA alatt majd láthatjuk hol jár, addig semmi. De OTA ugye draft után van csak. Elég sokan írnak megint 7. kör felé FB-et nekünk.7 (+3) akár Sam LB-ként is számításba vehető játékos bemutatása: http://philly.blog.hu/2012/02/23/sam_lb_leso
több mint 13 éve
Én idén 70-30% arányban a védelembe várok embereket. Jelenleg 10 pickünk van. Szerintem a végén 9 embert fogunk húzni. Jön 3 LB, 1 DT, 1 C, 1 DE, 1 OT, 1 QB, 1 WR.Shawn84Én alapvetően "pesszimista" vagyok a FO-t illetően: szerintem elveszítjük Deseant, Asantet és Mathist is. Persze fogalmam sincs a játékrendszerekről, ráadásul Reidék teljesen kiszámíthatatlanok nemcsak a draft, hanem a FA tekintetében is, eléggé nehéz megjósolni bármit is. Én is azt gondolom, hogy Kuechly-t el fogják cseszni egy FA MLB-ért - aki nem Tulloch lesz (pedig ő Wasburnt is ismeri, de szerintem marad mackó). Túl nyilvánvaló és "tuti" húzás lenne... Így viszont szerintem nem lesz 3 LB a drafton, legfeljebb 2.
A két FA DT közül szerintem csak egy marad a csapattal és az akkor inkább legyen Landri - ide tehát kell anyag, mert Dixon is RFA. Mivel DE-ből is hiány lesz, valamelyik posztot CSAK FA-ből pótoljuk, tehát nem lesz draft. (((Ódzkodnak már a D-line drafttól eléggé... :/ )))
Deseannak szerintem sajna mennie kell. Én talán a tag+trade kombót el tudnám viselni (SF?). Személy szerint Colstont örömmel elviselném helyette, és egy késői körös WR/KR draftot azért mindenképpen megeresztenék. Azt gondolom, hogy Asante is tradelve lesz, Mathisnek pedig valaki megajánlja a nagy pénzt. Emiatt szükség lesz O-line draftra is, mert a guard mellett kellene egy backup center is. Ráadásul benne van a pakliban, hogy Justice (cut) és Dunlap is megy, tehát azt gondolom, hogy draftról min. 2 embert hozunk O-line-be.
Mi a helyzet Havili-vel, tud valaki róla vmi bíztatót mondani? Mert ha nem, lehet, hogy 3rd RB és FB is kell valahol hátul.
Hogy a szófosást is megállítsam magamban: szerintem drafton letradelünk és jövő évi pickekre vadászunk. 2 LB, 2 OL, 1 RB, 1 QB, 1 WR/KR, 1 DL. A többi t jövőre.