NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Legyen. 😀Ezért szeretném Hawthornet 😊DenyDraft előtt végül is csak mindenki CB-t akart első körben. Harmadikban érkezett is (letrade után).DenyNeedre húzunk mindig, de nem a needek sorrendjében. 😊 Idén a LB a legnagyobb need, ezért nem azt húzunk az első körben.BleedingGreen
Kíváncsi leszek mit fut ma Kuechly és Brown, mindeketten jó súllyal mérelgeltek. Bármelyiküket elviselném a drafton, de nem lesz ilyen szerencsénk.

több mint 13 éve
Ezért szeretném Hawthornet 😊Needre húzunk mindig, de nem a needek sorrendjében. 😊 Idén a LB a legnagyobb need, ezért nem azt húzunk az első körben.BleedingGreenAzért már tavaly sem sok meglepőt húztunk..jó JJ reach volt de a többi ült.Draft előtt végül is csak mindenki CB-t akart első körben. Harmadikban érkezett is (letrade után).Deny
Sokat várnak ma Zach-tólJanek
több mint 13 éve
Needre húzunk mindig, de nem a needek sorrendjében. 😊 Idén a LB a legnagyobb need, ezért nem azt húzunk az első körben.Azért már tavaly sem sok meglepőt húztunk..jó JJ reach volt de a többi ült.Draft előtt végül is csak mindenki CB-t akart első körben. Harmadikban érkezett is (letrade után).Deny

több mint 13 éve
Azért már tavaly sem sok meglepőt húztunk..jó JJ reach volt de a többi ült.Draft előtt végül is csak mindenki CB-t akart első körben. Harmadikban érkezett is (letrade után).
több mint 13 éve
Azért már tavaly sem sok meglepőt húztunk..jó JJ reach volt de a többi ült.Sokat várnak ma Zach-tól
több mint 13 éve
Kuechlyevel tegnap volt beszélgetésünk. Sokat nem jelent, de azért legalább beszéltünk vele, ha már behúzni úg sem fogjuk. Burfict meg nagyképű, de Castillo majd sisakostól seggre fejeli, azt csókolom. Érdemes lesz ma figyelni Combinet, LB-k (és DLine, azaz DT-k) jönnek.
több mint 13 éve
Combineról sok recap lesz majd event után blogon, draftig úgyse lehet mit csinálni. Na, jó, közben lesz majd sok DeSean trade, tag, FA cikk is 😊
több mint 13 éve
Eazzy-nek válaszolva én a fehér és fekete irányítók kérdéssel kapcsolatban inkább a mentális különbséget érzem mérvadóbbnak ami adott pillanatba adott helyzetben vhogy vmiért a fekete irányítókból nem javukra jön ki vagy nem jól jön ki de aláírom, hogy ez a véletlenek szerencsétlen alakulása is lehetett eddig. Végül is D-Mc-nek is csak mezőny gólok hiányoztak hozzá 😊 Hangsúlyozom! ettől nem nézem kevesebbnek vagy értéktelenebbnek őket emberileg különösképpen nem, csak a győzelem szempontjából így tapasztalom, látom.dandeAham, így már kicsit érthetőbb amit leírtál!
Nem néztem kombájnt tegnap, valaki tudna egy rövid összefoglalót írni, hogy kit érdemes visszanézni, illetve nálunk ki jöhetne szóba?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Lement tegnap a combine első napja,OL emberkéket nézegettem TE nekünk tuti nem kell.Nagyon meggyőzőek voltak sokan az én egyik hátsó körös kedvencem Zucsevics sajna mellizomszakadást kapott fekvenyomásban...
Osamele nem lesz 2. körös nem lennék meglepve ha első 20ban kimenne.
több mint 13 éve
Ok respect csak én előre leírtam, hogy agymenés 😉 tehát igazából nem gondoltam komolyan csak vhogy eszembe jutott, hogy legyen min szórakozni, nagy vicc volt na 😛Na akkor a fagyi visszanyal. A múltkor te mondtad, a Héjnszvörsz hozzászólásomnál, hogy hogyan tudok ekkora baromságot írni.Két link, első a magyar bowl.hu twitterről: DeSean Jackson tradeNa most jön az agymenés: 1/2 Rams már elérhető RG3 esetleg adjuk mellé Samut ha muszáj s van egy jó elkapója Bradfordnak plusz második jó sec játékost köszönhetik nekünk 😛 Vickért meg megkapjuk mondjuk valahonnan előröl egy második körös picket mondjuk onnan ahonnan még jó LB-t is tudnak adni a pick mellé vagy fal játékost. Tudom elmentek otthonról.... 😊dande
A második meg nagyon hosszú, most járok elejénél csak, eddig tetszik, lehet Combine után lefordítjuk blogra: http://theclassical.org/articles/the-trauma-and-the-pityDeny
Na most ez neked hogy a tökömbe jött ki? 😀Shawn84
Eazzy-nek válaszolva én a fehér és fekete irányítók kérdéssel kapcsolatban inkább a mentális különbséget érzem mérvadóbbnak ami adott pillanatba adott helyzetben vhogy vmiért a fekete irányítókból nem javukra jön ki vagy nem jól jön ki de aláírom, hogy ez a véletlenek szerencsétlen alakulása is lehetett eddig. Végül is D-Mc-nek is csak mezőny gólok hiányoztak hozzá 😊 Hangsúlyozom! ettől nem nézem kevesebbnek vagy értéktelenebbnek őket emberileg különösképpen nem, csak a győzelem szempontjából így tapasztalom, látom.
több mint 13 éve
Eagles are open to listening to trade offers for free agent wide receiver DeSean Jackson, who is expected to be franchised.És mi van ha nem? Mondjuk nekem a DeSEan és Asante trade tetszene. De legfeljebb csak az egyiket cserélném draft pickre. DeSeanért már egy elit LB-t kaphatunk is akár. Samu bácsi meg 2. kört, vagy 3. kör elejét simán megér.
Első körért egyből adnám. Harmadikért szinte biztos, hogy nem. Második körön pedig erősen elgondolkodnék.
Végülis ebből csak jól jöhetünk ki. Asante 10,5 millát visz el a cap-ből (csak 2 milla bünti), szal Ő biztos, hogy megy.
DeSean kap 9,5 millát. Ha el tudjuk cserélni, akkor jön a pick plusz felszabadul kb 10 milla hely és annyiért biztos, hogy be tudunk szerezni egy jóféle WR-t a FA-piacról, aki (legalább) azt tudja hozni, mint DeSean.
Szóval pénzben ugyanott leszünk, annyi különbséggel, hogy még jön egy korai körös draftpick.
Ha meg nem tudjuk eltradelni, akkor azt a 9,5 millát 1 évig elbírjuk viselni mivel Asante úgyis megy.Bébé
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
justice 4,2 milliója eléggé megmosolyogtató (vagy inkább szomorú :/ )DeSean-tbár szeretem de 9,5 millát nem ér talán, főleg ha azt vesszük hogy jó lenne, ha végre lenne egy RZ -ban is használható, illetve ott hatékonyabb elkapó... nem egyszerű dilemma
ja és Landrit vissza!
több mint 13 éve
Eagles are open to listening to trade offers for free agent wide receiver DeSean Jackson, who is expected to be franchised.Első körért egyből adnám. Harmadikért szinte biztos, hogy nem. Második körön pedig erősen elgondolkodnék.
Végülis ebből csak jól jöhetünk ki. Asante 10,5 millát visz el a cap-ből (csak 2 milla bünti), szal Ő biztos, hogy megy.
DeSean kap 9,5 millát. Ha el tudjuk cserélni, akkor jön a pick plusz felszabadul kb 10 milla hely és annyiért biztos, hogy be tudunk szerezni egy jóféle WR-t a FA-piacról, aki (legalább) azt tudja hozni, mint DeSean.
Szóval pénzben ugyanott leszünk, annyi különbséggel, hogy még jön egy korai körös draftpick.
Ha meg nem tudjuk eltradelni, akkor azt a 9,5 millát 1 évig elbírjuk viselni mivel Asante úgyis megy.
Kijöttek a 2012-es cap számok:
http://insidetheiggles.com/2012/02/22/a-complete-list-of-eagles-2012-salary-cap-numbers/
(meg ugye: eaglescap.com)
Szal így Tapp csak 2,5 millát visz el a cap-ből, ami még simán vállalható. Így szinte biztos, hogy nem lesz cut.
több mint 13 éve
Érdekes, akkor szerintem nézegess kicsit körbe RGIII-ról. Általában azért mondják, hogy a fehér irányító biztosabb, mert ugye több eszük van a passzjátékhoz, pontosabbak, míg a feketék atletikusabbak. Én RG-t úgy jellemezném, hogy Vick, csak tud passzolni is. Én azt mondom, hogy hamarabb lesz gyűrűje neki, mint Cam-nek, ha megfelelő csapatba kerül. Nyilván nem hozzánk fog persze, amit kicsit sajnálok, mert egy évet tanulhatna Vicktől, de hát ez nem történik meg.Na azt meg minek........ RG3-t nem ismerem csak a hírét (tudom ban jár ezért is 😛 ) de kétlem, hogy nálunk kötne ki gondolom nem is erről szólt a dolog vagy meglepne ha igen. Megvallom ezt már nagyon régen leírtam irányító poszton egyértelműen fehér játékos híve vagyok a végső győzelemre nézve és ezt nem bármiféle rasszizmus mondatja velem hanem a tapasztalat. Úgyhogy bármennyire is szerettem DMc-t meg most Vickkel sincs bajom és Cam is egy állat de gyűrű szempontjából jobban örülnék ha hosszútávon bejönne Kafka vagy ezért örültem volna ha Kolb beérik (remélem Deny így már kicsit megbocsát 😉 ) vagy jött volna Dalton. De hát ez van attól még hajrá Eagles meg Vick mondjuk cáfoljon rám jövőre de akkor RG3 ra valóban nincs szükség.dandeEzt az embert annyira de annyira utálom bazzeg. RG meg épp elég hülye, hogy minden baromságba belemenjen.Shawn84Ja, nem az ügynök! Howie, a GM Roseman interjúztatta az Eagles nevében 😊Deny
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Weaver-sztori:http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20120219_Leonard_Weaver_s_long_shot_to_return_to_football.html?page=3&c=y&i=2&&i=3&&i=4&&jCount=1comments
Sztem nem sok olyan Eagle volt (az utóbbi években biztosan), aki ilyen keveset játszott nálunk, de mégis ekkora közönségkedvenc lett. Na jó TO biztos, h nagyobb szám volt 2004-ben. 😀 Igaz Ő csak 1 évig volt közönségkedvenc, Weaver pedig mindig az lesz.
Nagy eséllyel Landri vissza fog térni:
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20120225_DT_Landri_hopes_to_remain_with_Birds.html
több mint 13 éve
Na akkor a fagyi visszanyal. A múltkor te mondtad, a Héjnszvörsz hozzászólásomnál, hogy hogyan tudok ekkora baromságot írni.Két link, első a magyar bowl.hu twitterről: DeSean Jackson tradeNa most jön az agymenés: 1/2 Rams már elérhető RG3 esetleg adjuk mellé Samut ha muszáj s van egy jó elkapója Bradfordnak plusz második jó sec játékost köszönhetik nekünk 😛 Vickért meg megkapjuk mondjuk valahonnan előröl egy második körös picket mondjuk onnan ahonnan még jó LB-t is tudnak adni a pick mellé vagy fal játékost. Tudom elmentek otthonról.... 😊dande
A második meg nagyon hosszú, most járok elejénél csak, eddig tetszik, lehet Combine után lefordítjuk blogra: http://theclassical.org/articles/the-trauma-and-the-pityDeny
Na most ez neked hogy a tökömbe jött ki? 😀
több mint 13 éve
Na ezt végképp nem mertem beírni 😀 illetve azért odáig nem jutott a gondolatom, hogy ti lemondanátok róla pláne, hogy lenyilatkozza nem egyszer hogy akár padozna is PM mögött ennél jobb win win szitu számotokra nincs főleg a PM egészséges és a fizetésével is lehetne kezdeni vmit.De legalább Luckot draftolnád..StezHát el. És akkor finom voltam és nőies 😊Jól van na csak még némileg uborkaszezon van de ígérem befejeztem 😊dande
De azt hiszem, ezt a "forgatókönyvet" még cáfolni sem érdemes 😀Deny
több mint 13 éve
De legalább Luckot draftolnád..Jól van na csak még némileg uborkaszezon van de ígérem befejeztem 😊dandeNa most jön az agymenés: 1/2 Rams már elérhető RG3 esetleg adjuk mellé Samut ha muszáj s van egy jó elkapója Bradfordnak plusz második jó sec játékost köszönhetik nekünk 😛 Vickért meg megkapjuk mondjuk valahonnan előröl egy második körös picket mondjuk onnan ahonnan még jó LB-t is tudnak adni a pick mellé vagy fal játékost. Tudom elmentek otthonról.... 😊dandeHát el. És akkor finom voltam és nőies 😊
több mint 13 éve
Jól van na csak még némileg uborkaszezon van de ígérem befejeztem 😊Hát el. És akkor finom voltam és nőies 😊Két link, első a magyar bowl.hu twitterről: DeSean Jackson tradeNa most jön az agymenés: 1/2 Rams már elérhető RG3 esetleg adjuk mellé Samut ha muszáj s van egy jó elkapója Bradfordnak plusz második jó sec játékost köszönhetik nekünk 😛 Vickért meg megkapjuk mondjuk valahonnan előröl egy második körös picket mondjuk onnan ahonnan még jó LB-t is tudnak adni a pick mellé vagy fal játékost. Tudom elmentek otthonról.... 😊dande
több mint 13 éve
Hát el. És akkor finom voltam és nőies 😊Két link, első a magyar bowl.hu twitterről: DeSean Jackson tradeNa most jön az agymenés: 1/2 Rams már elérhető RG3 esetleg adjuk mellé Samut ha muszáj s van egy jó elkapója Bradfordnak plusz második jó sec játékost köszönhetik nekünk 😛 Vickért meg megkapjuk mondjuk valahonnan előröl egy második körös picket mondjuk onnan ahonnan még jó LB-t is tudnak adni a pick mellé vagy fal játékost. Tudom elmentek otthonról.... 😊dande
De azt hiszem, ezt a "forgatókönyvet" még cáfolni sem érdemes 😀
több mint 13 éve
Két link, első a magyar bowl.hu twitterről: DeSean Jackson tradeNa most jön az agymenés: 1/2 Rams már elérhető RG3 esetleg adjuk mellé Samut ha muszáj s van egy jó elkapója Bradfordnak plusz második jó sec játékost köszönhetik nekünk 😛 Vickért meg megkapjuk mondjuk valahonnan előröl egy második körös picket mondjuk onnan ahonnan még jó LB-t is tudnak adni a pick mellé vagy fal játékost. Tudom elmentek otthonról.... 😊
több mint 13 éve
Két link, első a magyar bowl.hu twitterről: DeSean Jackson tradeA második meg nagyon hosszú, most járok elejénél csak, eddig tetszik, lehet Combine után lefordítjuk blogra: http://theclassical.org/articles/the-trauma-and-the-pity
több mint 13 éve
Értem.Értelemszerű, hogy nincs rá esély, ahogy sok csapat tudja, hogy Luckra sincs. Mégis beszélnek vele. Egyrészt, sose tudhatod, másrészt a játékos személyiségéről infót kapsz, ami akár egy ellene lévő meccsen jól is jöhet.DenyJa, nem az ügynök! Howie, a GM Roseman interjúztatta az Eagles nevében 😊DenyNa azt meg minek........ RG3-t nem ismerem csak a hírét (tudom ban jár ezért is 😛 ) de kétlem, hogy nálunk kötne ki gondolom nem is erről szólt a dolog vagy meglepne ha igen. Megvallom ezt már nagyon régen leírtam irányító poszton egyértelműen fehér játékos híve vagyok a végső győzelemre nézve és ezt nem bármiféle rasszizmus mondatja velem hanem a tapasztalat. Úgyhogy bármennyire is szerettem DMc-t meg most Vickkel sincs bajom és Cam is egy állat de gyűrű szempontjából jobban örülnék ha hosszútávon bejönne Kafka vagy ezért örültem volna ha Kolb beérik (remélem Deny így már kicsit megbocsát 😉 ) vagy jött volna Dalton. De hát ez van attól még hajrá Eagles meg Vick mondjuk cáfoljon rám jövőre de akkor RG3 ra valóban nincs szükség.dande