NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
108
16
19:00, Netflix
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szegény fókát miért akarja mindenki elzavarni?Az idő majd úgyis eldönti...különben meg szerintem jót tenne neki is meg a csapatnak is a váltás
Igaz minden szezonban ez van ...Janek
több mint 14 éve
Szegény fókát miért akarja mindenki elzavarni?Igaz minden szezonban ez van ...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehetséges, engem különben sem érint nagyon a dolog, de szerintem azzal azért ti is tisztában vagytok, még ha elfogultak is vagytok a csapattal meg Mr Reid HC-al, hogy csonka offseason ide vagy oda, ebben a csapatban sokkal több volt idén...Véleményem szerint Reid akkor sem távozik, ha innentől 3-at bukunk és 5-11 a mérleg. Ha teljes offseason után hozta volna ezt, akkor elköszön tőle a csapat, de így nem fog, mert millió játékost, edzőt kellett volna helyére rakni.DenyHullanak a HC-k. Elsőként JDR, majd Haley, most Sparano. Spagnuolo lehet a következő , majd a szezon végén .... 😀GreengoVagy Reid ?gravedigger
több mint 14 éve
Véleményem szerint Reid akkor sem távozik, ha innentől 3-at bukunk és 5-11 a mérleg. Ha teljes offseason után hozta volna ezt, akkor elköszön tőle a csapat, de így nem fog, mert millió játékost, edzőt kellett volna helyére rakni.Hullanak a HC-k. Elsőként JDR, majd Haley, most Sparano. Spagnuolo lehet a következő , majd a szezon végén .... 😀GreengoVagy Reid ?gravedigger
több mint 14 éve
Ámen. 😊Hullanak a HC-k. Elsőként JDR, majd Haley, most Sparano. Spagnuolo lehet a következő , majd a szezon végén .... 😀GreengoVagy Reid ?gravedigger
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hullanak a HC-k. Elsőként JDR, majd Haley, most Sparano. Spagnuolo lehet a következő , majd a szezon végén .... 😀GreengoVagy Reid ?
több mint 14 éve
Hullanak a HC-k. Elsőként JDR, majd Haley, most Sparano. Spagnuolo lehet a következő , majd a szezon végén .... 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
HC-t buktattunk s nem Reid 😀 😀 😀 😀 Sparano repült
több mint 14 éve
Steve Smith IR-re kerül.
több mint 14 éve
Tegnap feltettem twitteren a kérdést, vajon lesz-e, aki számolgat a rájátszással ezután? És persze, hogy van. Kit érdekel, hogy 2 nehéz és 1 elég kemény meccs vár ránk, 5-8-nál számolgatni kell, hiszen 3 fordulóval a vége előtt csak 2 győzelemre vagyunk a csoportelsőktől...DenyRemélem engem élből beleszámoltál... 😊
több mint 14 éve
Aláírva, lepöcsételve, mehet a bejelentés 😀Haley új OC?Shawn84Cserébe mehet is MM oda HC-nek. 😀Greengo
több mint 14 éve
Haley új OC?Shawn84Cserébe mehet is MM oda HC-nek. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Haley új OC?
több mint 14 éve
Az Asoról írt duma lényege mi lenne (bár sejtem 😊 )?dandeAnnyi a lényege, hogy Marshall TD-jénél Ason ki hibázott. Az Eagles, hogy egy emberező játékost zónáztatnak, vagy Aso balfasz. Az egyik szerint a staff rossz, a másik nem érti a kommentet, hogy kit is hibáztat, a harmadik srác meg elmondja, hogy az egy nagyon jó dobás volt, és Marshall pedig egyszerűen magasabbra ugrott Nándinál, nem igazán hibázott senki.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Igaz.meglátjuk képes e a skins segíteni meg a jets
több mint 14 éve
Semmi baj Babin játékával csak megfelelő run stopper kéne mögé ami nekünk nincs.Melyik kékek 😛 ? De ha csak egyet nyerne akár melyikük az nekünk jó lenne.
Szép volt Mettyúz sackje is,maga a meccs nem volt magas színvonalú de ezt idén megszoktuk.
Ha mi csoda folytán is nyernénk 3at akkor sem tudom elképzelni ,hogy a kékek nem nyernek 1et még....Janek
több mint 14 éve
Semmi baj Babin játékával csak megfelelő run stopper kéne mögé ami nekünk nincs.Szép volt Mettyúz sackje is,maga a meccs nem volt magas színvonalú de ezt idén megszoktuk.
Ha mi csoda folytán is nyernénk 3at akkor sem tudom elképzelni ,hogy a kékek nem nyernek 1et még....
több mint 14 éve
Tegnap feltettem twitteren a kérdést, vajon lesz-e, aki számolgat a rájátszással ezután? És persze, hogy van. Kit érdekel, hogy 2 nehéz és 1 elég kemény meccs vár ránk, 5-8-nál számolgatni kell, hiszen 3 fordulóval a vége előtt csak 2 győzelemre vagyunk a csoportelsőktől...DenyDeny most őszintén csak nem gondoltad, hogy pl én képes leszek magamban tartani ilyen irányú gondolataimat 😛 ? Akkor nem én illetve nem mi lennék ha nem tennénk így örök szurkolók vagy lelki zavarokkal kellene megküzdeni ha magunkba fojtanánk. Köszönjük, hogy megérted és elfogadod 😉
S köszönjük az újabb szösszenetek és sok sikert a vizsgákhoz!
Az Asoról írt duma lényege mi lenne (bár sejtem 😊 )?
több mint 14 éve
Philadelphia Eagles 26 at Miami Dolphins 10Mike Kurtz: Brandon Marshall catches a touchdown over Nnamdi Asomugha, and Philadelphia's epic squandering of his unique talent continues. Playing in a man scheme is just like playing in a zone scheme, right?
Vince Verhei: I'm confused by this comment. Are you slamming the Eagles coaching staff for still playing zone, or slamming Nnamdi for playing man defense poorly?
Mike Kurtz: Eagles staff. Always Eagles staff.
Tom Gower: Yeah, that touchdown looked like man coverage. It was a nice throw by Matt Moore, and Marshall just outjumped him. That the Eagles paired a great zone corner and a great man corner was not the cause of this particular touchdown.
Mike Kurtz: Fair enough.
több mint 14 éve
5 ok, amiért nyert az Eagles a Miami ellen: http://philly.blog.hu/2011/12/12/5_ok_amiert_nyertunk
több mint 14 éve
Tegnap feltettem twitteren a kérdést, vajon lesz-e, aki számolgat a rájátszással ezután? És persze, hogy van. Kit érdekel, hogy 2 nehéz és 1 elég kemény meccs vár ránk, 5-8-nál számolgatni kell, hiszen 3 fordulóval a vége előtt csak 2 győzelemre vagyunk a csoportelsőktől...DenyEz már szinte felér egy csodával.
több mint 14 éve
Tegnap feltettem twitteren a kérdést, vajon lesz-e, aki számolgat a rájátszással ezután? És persze, hogy van. Kit érdekel, hogy 2 nehéz és 1 elég kemény meccs vár ránk, 5-8-nál számolgatni kell, hiszen 3 fordulóval a vége előtt csak 2 győzelemre vagyunk a csoportelsőktől...
több mint 14 éve
Épeszű DC-vel a többi egyenesen következne, pláne mert mint látjuk épeszű DC ellenére is vannak jó játékosaink, akik tudnak értékelhetően játszani bár abban sanszos h Wash keze is benne vanAz a gond, hogy Babin kurva jó ugyan, de csak erre az egyre. Hogy ész nélkül rárontson az irányítóra. Másra nem. :/eaglesmcnabbEpeszu LB sorral ez tobb, mint eleg, csak hat az manapsag feletek sincsen....lotus86
több mint 14 éve
Az a gond, hogy Babin kurva jó ugyan, de csak erre az egyre. Hogy ész nélkül rárontson az irányítóra. Másra nem. :/eaglesmcnabbEpeszu LB sorral ez tobb, mint eleg, csak hat az manapsag feletek sincsen....