NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
40
10
19:00, Netflix
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Interjú csomag. Ezúttal a koordinátorok válaszoltak: http://philly.blog.hu/2011/12/10/interju_koordinatorok_by_moonshiner_1
több mint 14 éve
teo lenne a jó választásTulloch lenne a jó választás meg mellé Zack Brown
illetve teo és vontiJanek
több mint 14 éve
Kurvára örülnék, ja.... 😀 Az kéne még csak... 😀Áll a bál Vontanze körül....JanekÍgy legalább Reid nyugodtan kihúzhatja Brandon Thompsont az első körben. 😀 Newman biztos örülne neki.
Ha korán húzunk LB-t, akkor szerintem úgyis inkább Kuechly vagy Zach Brown az esélyes. Burfictet (ha jön), max akkor draftoljuk, ha az új DC rábeszéli Reidet, mert magától úgyse hozná el.BleedingGreen
több mint 14 éve
teo lenne a jó választásilletve teo és vonti
több mint 14 éve
Áll a bál Vontanze körül....JanekÍgy legalább Reid nyugodtan kihúzhatja Brandon Thompsont az első körben. 😀 Newman biztos örülne neki.
Ha korán húzunk LB-t, akkor szerintem úgyis inkább Kuechly vagy Zach Brown az esélyes. Burfictet (ha jön), max akkor draftoljuk, ha az új DC rábeszéli Reidet, mert magától úgyse hozná el.

több mint 14 éve
Hát a Seahawks elleni szerelésmentes meccs miatt jogos a kérdésed, de én azt gondoltam, hogy az csak a negatív szezon legnegatívabb kilengése volt. Caseyvel konstanssá válhat a "tackle azt jelenti, hogy megfogom és elkezdem húzni-vonni, meg lógók rajta még négy-öt yardon keresztül" szemlélet.Casey Matthews bekerült a nickel csomagunkba a Miami ellen... Isten irgalmazzon a lelkünknek 😊somebody08Miért. Szarabbak is lehetünk?Shawn84
Westbrook nyilatkozott arról, ogy ő hogy látja nálunk a dolgokat:
http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Westbrook-Reid-Jackson-will-return-next-season.html
több mint 14 éve
Áll a bál Vontanze körül....JanekEz most mit jelent s lehet hlye kérdés ki a Vontanze nem ugrik be? Rájöttem tudhattam volna Burfict 😛
több mint 14 éve
Casey Matthews bekerült a nickel csomagunkba a Miami ellen... Isten irgalmazzon a lelkünknek 😊somebody08Miért. Szarabbak is lehetünk?
több mint 14 éve
Casey Matthews bekerült a nickel csomagunkba a Miami ellen... Isten irgalmazzon a lelkünknek 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Srácok Maclin játszik hétvégén?(fantasy) 😊
több mint 14 éve
A klubba még te is beférsz, ez nem is lehet kérdés. 😀3. még dobogós 😛 A vicces?, hogy a feleségem sem regisztrált soha! mégis rajta van vhogy. Persze nem tudom meddig tartható fennt ez az állapot de eddig megvagyok nélküle 😊dandeA társadalom egy olyan tagja vagyok, aki szarik a facebookra (buliban felszedett csajok megkeresésén kívül lófaszra se jó, de az időmet fantasztikusan rabolja), tehát nem vagyok fenn 😀 Akkor a twittert offoljuk szét 😀 na meg most ezt is...bocsi.EazzyNa akkor nem csak én vagyok egyedül a világon, egyébként osztom a véleményed.Alapítsuk meg az "Akik nincsenek fenn a Facebookon de mégis óriási királyok" klubbot. Haverjaim állandóan basztatnak hogy milyen égő vagyok de én is így gondolom mint te.korodiati
több mint 14 éve
3. még dobogós 😛 A vicces?, hogy a feleségem sem regisztrált soha! mégis rajta van vhogy. Persze nem tudom meddig tartható fennt ez az állapot de eddig megvagyok nélküle 😊A társadalom egy olyan tagja vagyok, aki szarik a facebookra (buliban felszedett csajok megkeresésén kívül lófaszra se jó, de az időmet fantasztikusan rabolja), tehát nem vagyok fenn 😀 Akkor a twittert offoljuk szét 😀 na meg most ezt is...bocsi.EazzyNa akkor nem csak én vagyok egyedül a világon, egyébként osztom a véleményed.Alapítsuk meg az "Akik nincsenek fenn a Facebookon de mégis óriási királyok" klubbot. Haverjaim állandóan basztatnak hogy milyen égő vagyok de én is így gondolom mint te.korodiati
több mint 14 éve
A társadalom egy olyan tagja vagyok, aki szarik a facebookra (buliban felszedett csajok megkeresésén kívül lófaszra se jó, de az időmet fantasztikusan rabolja), tehát nem vagyok fenn 😀 Akkor a twittert offoljuk szét 😀 na meg most ezt is...bocsi.EazzyNa akkor nem csak én vagyok egyedül a világon, egyébként osztom a véleményed.Alapítsuk meg az "Akik nincsenek fenn a Facebookon de mégis óriási királyok" klubbot. Haverjaim állandóan basztatnak hogy milyen égő vagyok de én is így gondolom mint te.
több mint 14 éve
Fokou sem fog idén már játszani, jelentette be a csapat ma.DenyVárható volt. 😕 Már a sérülése után olvasni lehetett,hogy szinte biztos az IR.
Week 14 tippverseny: http://philly.blog.hu/2011/12/09/week_14_tippverseny

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Fokou sem fog idén már játszani, jelentette be a csapat ma.
több mint 14 éve
A társadalom egy olyan tagja vagyok, aki szarik a facebookra (buliban felszedett csajok megkeresésén kívül lófaszra se jó, de az időmet fantasztikusan rabolja), tehát nem vagyok fenn 😀 Akkor a twittert offoljuk szét 😀 na meg most ezt is...bocsi.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Egyébként bocsi, hogy a héten eddig nem fordítottam, de holnap van szakdoga leadás, meg beadandóm is volt a héten, aztán nem igazán tudtam időt szánni rá, meg most igazűn nem volt kedvem gépelni még ezt is szabadídőmben, de hétvégétől újra aktivizálom magam 😉EazzySemmi gáz, de jelölj be facebookon (e-mailben leírtam, hogy találsz rám), és ott van admin group már és nem ezt offoljuk szanaszéjjel 😀
több mint 14 éve
Egyébként bocsi, hogy a héten eddig nem fordítottam, de holnap van szakdoga leadás, meg beadandóm is volt a héten, aztán nem igazán tudtam időt szánni rá, meg most igazűn nem volt kedvem gépelni még ezt is szabadídőmben, de hétvégétől újra aktivizálom magam 😉
több mint 14 éve
A Young interjúban egy apró javítást rakj már be:Őszinte leszek, nem volt időm átolvasni, bízok már Kandramarban és csak kiraktam most 😊 De köszi 😊
Amikor a picksixről kérdezik, akkor nem azt mondja, hogy egy LB-t lerázott, hanem hogy elvesztette az egyik LB-t, aki aztán a passznál közbe ugrott ugye. Ez sokkal érthetőbb, hiszen ugye ilyenkor ők nem csak az elkapókat figyelik, hanem szemmel tartják a védőket is, és amikor elindult a snap, akkor Young nem látta, hogy merre mozog az egyik LB. Meg hát kit rázott volna ott le?Eazzy
több mint 14 éve
A Young interjúban egy apró javítást rakj már be:Amikor a picksixről kérdezik, akkor nem azt mondja, hogy egy LB-t lerázott, hanem hogy elvesztette az egyik LB-t, aki aztán a passznál közbe ugrott ugye. Ez sokkal érthetőbb, hiszen ugye ilyenkor ők nem csak az elkapókat figyelik, hanem szemmel tartják a védőket is, és amikor elindult a snap, akkor Young nem látta, hogy merre mozog az egyik LB. Meg hát kit rázott volna ott le?
több mint 14 éve
Mindenki edzett ma!!!! Csoda a köbön.Ja erre a díjra akartam némileg szarkasztikusan reagálni: Ez a díj az ellenfeleknek nyújtott segítségről is szól a meccseken nem mintha rászorultak volna 😛 Amúgy gratula.
Reid már mondta is, Vick mezd Miami ellen. (Ahogy Reid fogalmazott: the hottest team in NFL)
Safety páros továbbra is Allen-Coleman
DRC-nek új feladatokat találtak ki, eddig ez jobban megy neki
Castillo kirúgásáról kérdezték jövő évre, közölte, még idén van, majd később lesz erről szó
Luire bejelentette, az Eagles lett egy nemzetközi szociális díj győztese idén (Beyond Sport's Team of the Year)Deny
S Deny neked köszi az újabb cikkeket! 😊
több mint 14 éve
Rengeteg Eagles játékos interjúja közelmúltból: http://philly.blog.hu/2011/12/08/interju_jatekosok_by_kandramar