NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
43
10
19:00, Netflix
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Mindenki edzett ma!!!! Csoda a köbön.Reid már mondta is, Vick mezd Miami ellen. (Ahogy Reid fogalmazott: the hottest team in NFL)
Safety páros továbbra is Allen-Coleman
DRC-nek új feladatokat találtak ki, eddig ez jobban megy neki
Castillo kirúgásáról kérdezték jövő évre, közölte, még idén van, majd később lesz erről szó
Luire bejelentette, az Eagles lett egy nemzetközi szociális díj győztese idén (Beyond Sport's Team of the Year)
több mint 14 éve
Most néztem Brent Celekkel locker room interjút, hát mondja amit kell, hogy még van esély, és mindenki ennek megfelelően is edz, és játszik...de végig nézve az arcát, hát totál az ellentéte szűrődik le nekem...Ennek örömére ők ketten is lehetnének aktívabbak, twitter alapján D-Jax úgyis elég sokat NBA2K12-zik 😀
DeSean és Maclin voltak a Play 60 keretein belül suliban gyerekeknél. Elmondták nekik, hogy ne playstationeljenek, meg ilyenek, hanem menjenek ki a szabadba, legyenek aktívak. Tartottak nekik egy 60 perces edzést is, meg stb. Ezek tök szép dolgok. Jöhetnének hozzánk is 😀Eazzy
több mint 14 éve
Most néztem Brent Celekkel locker room interjút, hát mondja amit kell, hogy még van esély, és mindenki ennek megfelelően is edz, és játszik...de végig nézve az arcát, hát totál az ellentéte szűrődik le nekem...DeSean és Maclin voltak a Play 60 keretein belül suliban gyerekeknél. Elmondták nekik, hogy ne playstationeljenek, meg ilyenek, hanem menjenek ki a szabadba, legyenek aktívak. Tartottak nekik egy 60 perces edzést is, meg stb. Ezek tök szép dolgok. Jöhetnének hozzánk is 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
jóvan ez most olyan ki-ki meccs. ki hogy tuda/látta a mérközéseket.én így ítélem meg. a vasárnap kiderül 😛
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
És hozzáteszem, láttad-e Ventura idén a defenset? A védelmünkkel kapcsolatban a feltartóztatás szó teljesen értelmezhetetlen. 😊 Amelyik csapat rosterén van RB, annak már nem kell aggódni ellenünk. Marshallt meg nem tudjuk jelenleg levédekezni, még a leszerelését is 4-5 misstackle fogja megelőzni.nagy meccs lesz 😀Láttad idén te ezt az offenset? 😀 Ha igen, akkor nem mondasz ilyet 😊 Ha nem, akkor nevek alapján persze, hogy ütősebb =)Deny
a miami párszor benyeli a hosszú paszt. főleg a sztárok nyomják (és ezuttal jackson, lehetséges, hogy maclin). mccoy életveszélyes. ha vick lesz az irányító rá is készülhet a miami.
a mimai oldalán bush-t megtanulták használni. marshall. valamikor fasano valamikor clay villant (oakland ellen fasano nyomta jól).
az igazat megvallva a philadelphia offense-t bőven ütösebbnek gondolom, de én inkább azt mondom, hogy attól függ, hogy melyik csapat védelme nem tudja annyira feltartóztatni az ellenfél offense-ét.Ventura

több mint 14 éve
igen láttam néhányat (nem sokat, de láttam). egyértelmű, hogy az elmúlt évekhez képest visszaesés, de hát mégiscsak veszélyes. ezért írtam a miami topikba, hogy jelenleg az elmúlt évekhez képest verhetőbb a philadelphia (vs seahawks) 😀.részemről váratós meccs. a miami a new englandel említve nem olyan izgalmas számomra mint a philadelphiával vagy a dallasal volt.
az ütősebbnek gondolom kiemelést úgy értem a miamihoz képest - de ez gondolat nyalom a hangod, csak gondolat 😀
remélem lesz olyan izgalmas mint a dallas elleni szívritmuszavart okozó meccs 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 14 éve
nagy meccs lesz 😀Láttad idén te ezt az offenset? 😀 Ha igen, akkor nem mondasz ilyet 😊 Ha nem, akkor nevek alapján persze, hogy ütősebb =)
a miami párszor benyeli a hosszú paszt. főleg a sztárok nyomják (és ezuttal jackson, lehetséges, hogy maclin). mccoy életveszélyes. ha vick lesz az irányító rá is készülhet a miami.
a mimai oldalán bush-t megtanulták használni. marshall. valamikor fasano valamikor clay villant (oakland ellen fasano nyomta jól).
az igazat megvallva a philadelphia offense-t bőven ütösebbnek gondolom, de én inkább azt mondom, hogy attól függ, hogy melyik csapat védelme nem tudja annyira feltartóztatni az ellenfél offense-ét.Ventura
több mint 14 éve
nagy meccs lesz 😀a miami párszor benyeli a hosszú paszt. főleg a sztárok nyomják (és ezuttal jackson, lehetséges, hogy maclin). mccoy életveszélyes. ha vick lesz az irányító rá is készülhet a miami.
az igazat megvallva a philadelphia offense-t bőven ütösebbnek gondolom, de én inkább azt mondom, hogy attól függ, hogy melyik csapat védelme nem tudja annyira feltartóztatni az ellenfél offense-ét.
több mint 14 éve
A csapat felkészült rá, hogy Vick kezd újra, elvileg 95%, hogy kezd.BleedingGreen köszi segítséget, Andersonért kár, nagyon. De idén igazából mindegy, csak a Pro Bowlja szált el.
több mint 14 éve
maclin játszani fog?VenturaKérdezz rá szombaton újra. Még sok minden történhet a héten. Ha nem 100%-os akkor nem biztos, hogy erőltetni fogjuk. De Reid szerintem most azért félti az állását és lehet, hogy kockázatot is hajlandó vállalni.
több mint 14 éve
maclin játszani fog?
több mint 14 éve
Ezzel vitázni nem nagyon lehet. Így olvasva a felsorolást még szörnyűbbnek tűnik az egész.Édekes cikk:Egyébként köszönjük, azt hittem özönleni fognak majd rá a reakciók de ezek szerint a hallgatás belegyezés 😀 ennek a lényegét a nem létező angol tudásommal még én is megértem 😛 s szó mi szó van benne valami. Azért az utolsó évet odaadnám neki ha összeszedi JC helyett mondjuk Spanglit hátha összejön vmi még.dande
http://www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/news/Lurie-must-fire-Reid-to-restore-Birds-im?blockID=605776&feedID=692ftomek
több mint 14 éve
Édekes cikk:Egyébként köszönjük, azt hittem özönleni fognak majd rá a reakciók de ezek szerint a hallgatás belegyezés 😀 ennek a lényegét a nem létező angol tudásommal még én is megértem 😛 s szó mi szó van benne valami. Azért az utolsó évet odaadnám neki ha összeszedi JC helyett mondjuk Spanglit hátha összejön vmi még.
http://www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/news/Lurie-must-fire-Reid-to-restore-Birds-im?blockID=605776&feedID=692ftomek
több mint 14 éve
Visszatértem elvileg, szóval valaki foglalja össze nekem, ami a Seahawks meccs után történt nálunk. Eredményt, meccset láttam, pár hír is eljutott, de kik most a sérültek (mennyire), volt-e roster változás, esetleg edző ki lett-e már dobva (nem hiszem...).DenyÜdv újra köztünk 😀 Semmi lényeges nem történt annak kapcsán kezdtünk polemizálni az edzőkhöz kötődően h Spangli neve felmerült mint DC. A sérültekről találsz egy linket kicsit feljebb az Nfl.comról. Úgyhogy szép békésen némileg megadóan 😛 várjuk a vasárnapot.
több mint 14 éve
Visszatértem elvileg, szóval valaki foglalja össze nekem, ami a Seahawks meccs után történt nálunk. Eredményt, meccset láttam, pár hír is eljutott, de kik most a sérültek (mennyire), volt-e roster változás, esetleg edző ki lett-e már dobva (nem hiszem...).Deny"All right, injuries ... khm ... Colt Anderson has ... ööö .... an ACL tear and will miss the rest of the season ... khm ..., and Nnamdi has a stinger/concussion .... khm ... we'll evaluate and ... ööö ... see how he does'' 😀
Anderson ment IR-ra, a pro bowl küszöbén 😕 , helyette jött Tom Nelson (Illinois State), szintén S, 2009-ben 3 meccen kezdett a Bengalsban. Spec team player, egyetemen return-özött is.
Vick tegnap már dobált, Maclin könnyített edzéseket végzett, mindketten szerdán már teljes értékű edzést szeretnének végezni.
Pályán kívül annyi történt, h Reid megvédte Jacksont és kritizálta a NFL networkot a meccs alatt DeSean dolgaira tett megjegyzéseik miatt (nem beszél a csapattársakkal stb.)
Természetesen senkit nem küldtünk el a stábból, tökéletes a coaching staff, ez nem is lehet kérdés. 😀

több mint 14 éve
Visszatértem elvileg, szóval valaki foglalja össze nekem, ami a Seahawks meccs után történt nálunk. Eredményt, meccset láttam, pár hír is eljutott, de kik most a sérültek (mennyire), volt-e roster változás, esetleg edző ki lett-e már dobva (nem hiszem...).
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Édekes cikk:http://www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/news/Lurie-must-fire-Reid-to-restore-Birds-im?blockID=605776&feedID=692
több mint 14 éve
Jobb, mint a 10 carry/game kompozíció. 😀Rövid yardos középső futás rulez.skizofitaEjnye-ejnye, hát Chilly bácsi visszatérésére OC-be már nem is számítotok? 😀 Pedig ő az egyik legnagyobb esélyes szerintem, ha Marty elmegy.Na ő teljesen kiment a fejemből. Jelenleg munka nélküli?Shawn84
Norv nem kell HC-nek, semmivel nem nyújtana többet mint Reid. OC-nek jöhet.BleedingGreen
több mint 14 éve
Rövid yardos középső futás rulez.Ejnye-ejnye, hát Chilly bácsi visszatérésére OC-be már nem is számítotok? 😀 Pedig ő az egyik legnagyobb esélyes szerintem, ha Marty elmegy.Na ő teljesen kiment a fejemből. Jelenleg munka nélküli?Shawn84
Norv nem kell HC-nek, semmivel nem nyújtana többet mint Reid. OC-nek jöhet.BleedingGreen
több mint 14 éve
Ejnye-ejnye, hát Chilly bácsi visszatérésére OC-be már nem is számítotok? 😀 Pedig ő az egyik legnagyobb esélyes szerintem, ha Marty elmegy.Na ő teljesen kiment a fejemből. Jelenleg munka nélküli?
több mint 14 éve
Én is ezen vagyok de idén egy meccsen sem láttam ezt az akaratot ami benned van pl.láttam szinte az összes meccset és sehol sem éreztem,hogy magabiztos győztes srácok lennének a pályán....
talán a dallas ellen voltunk jók
több mint 14 éve
nem sok okot látok arra,hogy nyerjünk a Miami ellen.Pár éve nem is tudtam, hogy létezik amerikai foci..., aztán 3 éve megismertem, és beleszerettem!
formáját tekintve ők az első 10ben mi az utolsó 5benJanek
Idén már el sem tudtam képzelni, hogy élem túl a Super Bowl utáni, és az új idény közötti szünetet...
Az első évben, még nem kötődtem csapathoz, aztán jött a "Legyőzhetetlen", és a film kapcsán úgy éreztem, hogy belülről láttam az Eaglest, ismerőseimmé váltak, igazi szurkoló lettem!( a már már beteges fajtából! )
El lehet ismerni, ha gyengébb a csapatunk, ...de most TARTOZNAK Nekünk szurkolóknak, mert nem volt olyan hozzáállásuk!
Vezettünk... aztán kiengedtünk...és kikaptunk...nem is egyszer!!!
Most érzi a csapat, hogy meg kell mutatni 4 negyeden át a győzni akarást!
Úgy kikaphatunk, mint a Giants a bajnoktól, azt elfogadom...
Nem az a célom, hogy PO-ba érjünk, hanem 4 szurkolható mérkőzés, négy győzelemmel!
Ha ez elég lenne a rájátszáshoz, akkor persze bármi lehet...
Szvsz egyik csapat sem érdemelne PO-t a csoportunkból, mégis azt hiszem, aki bekerül nem fog az NFC döntőig megállni!
Szóval mi szól az Eagles mellett?
Én még nem adtam fel, ne adják fel Ők sem!!!
Hajrá Eagles!!!
több mint 14 éve
Ejnye-ejnye, hát Chilly bácsi visszatérésére OC-be már nem is számítotok? 😀 Pedig ő az egyik legnagyobb esélyes szerintem, ha Marty elmegy.Norv nem kell HC-nek, semmivel nem nyújtana többet mint Reid. OC-nek jöhet.

több mint 14 éve
Akkor értened kéne: Nem fekete 😀 😀 😀 😉most mibajod vele? 😀Ígyis-úgyis az lesz a vége hogy Norv 😀 csak persze HCbaeaglesmcnabbAkkor Rivers rulez (na akkor leszek én végképp Bengals fan 😛 )dande
A Young-McNabb-Vick trió után ő a kedvenc QB-m 😛eaglesmcnabb
több mint 14 éve
most mibajod vele? 😀Akkor Rivers rulez (na akkor leszek én végképp Bengals fan 😛 )dandeAzért Spanglit ismerve a védelemnél nem lenne mentális probléma. Viszont én a új OC-t is szivesen vennék, csak nem igazán van jelöltem. Olyan ember kéne aki nagyon kreatív, egyformán képes futásokat, és passzokat is hívni mikor kell, na és használja a Tight endeket. Na és persze le tudja üvölteni DJax fejét is ha szükséges. De ki lenne erre alkalmas?Shawn84Ígyis-úgyis az lesz a vége hogy Norv 😀 csak persze HCbaeaglesmcnabb
A Young-McNabb-Vick trió után ő a kedvenc QB-m 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!