NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Csak te.
Még a Dallast el kell picsázni 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 642 — Apu ökölbeszorított keze
top5 helyet csak én tudom elképzelni?

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Miért lenne totál hülyeség?

áron mennyit volt Favre mögött? 2-3 szezont?Janek
Mert első körökben nekünk hiányposztra kell húznunk. Legkorábban max a 3. körben lenne értelme QB-nak. Akkor viszont Landry Jones (Oklahoma), Matt Barkley (USC), és Kirk Cousins (Michigan State) lesz elérhető még a jobbak közül szerintem. Griffin első vagy második körben tutira kimegy.Shawn84
Jujj.... Barkley TOP5 (ha kijön) aspiráns és Jones is bőven az első kör első felében megy ki.
Epic fail.Delonso_
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Ha top5-ben húznánk, akkor semmiképp nem hoznák ott LB-t. Legalábbis nincs olyan LB, aki ér ennyit. Ha kis szerencsénk lesz akkor valamelyik jobb LB kicsúszik az 1. körből és a 2. elején lecsaphatnánk rá.
Top5-ben szerezhetnénk nagyon jó OT-t is(ez is need), de én Blackmonnak is tudnák örülni, főleg, ha DeSean elmegy. QB se lenne kizárt itt, de azt szerintem is hátrább fogunk hozni.
Meg persze a letréd is mindig benne van Reidnél.

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida

Mert első körökben nekünk hiányposztra kell húznunk. Legkorábban max a 3. körben lenne értelme QB-nak. Akkor viszont Landry Jones (Oklahoma), Matt Barkley (USC), és Kirk Cousins (Michigan State) lesz elérhető még a jobbak közül szerintem. Griffin első vagy második körben tutira kimegy.Shawn84
Jujj.... Barkley TOP5 (ha kijön) aspiráns és Jones is bőven az első kör első felében megy ki.
Epic fail.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mi történt Barkley-val? Úgy tudtam, Luck mögött ő a második számú Qb prospect (ha egyáltalán kijön idén). Szerintem Jones sem csúszik addig, de neki nem is örülnék, mert amit láttam tőle az nem különösebben tetszett. Cousinst nagyon keveset láttam, róla kb semmit se tudok. És Kellen Moore? A 3. kőrben még simán bent lehet. Igaz, akkor lenne egy üjabb félbevágott óriás irányítónk, de én azért örülnék neki, nekem szimpatikus (persze nem ez a jó QB legfontosabb kritériuma).Moonshiner
Ezért is nem fog valószínűleg kijönni RG III, mert túl nagy a verseny. Jövőre viszont abszolút favorit az 1/1-ért folyó harcban. (mondjuk, ha kijönne, az én szemszögemből nem marad el sokkal Lucktól, sőt...)Newman
Szerintem sem. Jól fut, jól passzol. Kicsit több hibalehetőség van benne talán, Luck átgondoltabb, de szerintem tökmindegy, hogy mikor jön ki. Combineon veri a mezőny nagy részét, elképesztő formában van. Az első 6-7 hely valamelyikén biztos, hogy kimegy. A többiek csak utána jönnek. Kellen Mooreról meg is feledkeztem. Ő is nagyon jó, de tényleg ha már QB-t hoznánk az első körben (ami nem hinném, hogy előfordul), akkor Griffin III legyen az. Bár a Heisman győztesek nem nagyon szoktak jól muzsikálni az NFL-ben. De valami nekem azt súgja, hogy a Redskinsnél fog kikötni.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mi történt Barkley-val? Úgy tudtam, Luck mögött ő a második számú Qb prospect (ha egyáltalán kijön idén). Szerintem Jones sem csúszik addig, de neki nem is örülnék, mert amit láttam tőle az nem különösebben tetszett. Cousinst nagyon keveset láttam, róla kb semmit se tudok. És Kellen Moore? A 3. kőrben még simán bent lehet. Igaz, akkor lenne egy üjabb félbevágott óriás irányítónk, de én azért örülnék neki, nekem szimpatikus (persze nem ez a jó QB legfontosabb kritériuma).Moonshiner
Ezért is nem fog valószínűleg kijönni RG III, mert túl nagy a verseny. Jövőre viszont abszolút favorit az 1/1-ért folyó harcban. (mondjuk, ha kijönne, az én szemszögemből nem marad el sokkal Lucktól, sőt...)

több mint 14 éve
Moonshiner 32
Mi történt Barkley-val? Úgy tudtam, Luck mögött ő a második számú Qb prospect (ha egyáltalán kijön idén). Szerintem Jones sem csúszik addig, de neki nem is örülnék, mert amit láttam tőle az nem különösebben tetszett. Cousinst nagyon keveset láttam, róla kb semmit se tudok. És Kellen Moore? A 3. kőrben még simán bent lehet. Igaz, akkor lenne egy üjabb félbevágott óriás irányítónk, de én azért örülnék neki, nekem szimpatikus (persze nem ez a jó QB legfontosabb kritériuma).
több mint 14 éve
na akkor csak jót álmodtam

több mint 14 éve
Közben az éjjel kihirdették, hogy Griffin III a Heisman győztes.
http://www.bu-rg3.com/
több mint 14 éve
hát mondjuk az LB poszt tényleg égetőbb

de remélem nem lesz sok ilyen szezon mikor ennyire fent draftolhatunkJanek
Jövőre cél a 32. De igazából tényleg nem kéne sok minden. Csak jó DC meg egy kicsit dühösebb Reid, 1-2 LB és ennyi. Nem is tudom mikor láttam utoljára, hogy leüvölti valakinek a fejét egy nagy hiba után. Egyébként biztos hogy hozni fogunk QB-t mert Young év végén elmegy, Kafka lesz a backup és 3.-nak kell valaki.
több mint 14 éve
hát mondjuk az LB poszt tényleg égetőbb

de remélem nem lesz sok ilyen szezon mikor ennyire fent draftolhatunk

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 186 — Így remélem megfelelek nektek.....
5. cetlivel? Nekünk az jó ómen de kétlem kitartana addig. Pedig ha Shawn mondja jól járnánk vele 😊
több mint 14 éve

Mert első körökben nekünk hiányposztra kell húznunk. Legkorábban max a 3. körben lenne értelme QB-nak. Akkor viszont Landry Jones (Oklahoma), Matt Barkley (USC), és Kirk Cousins (Michigan State) lesz elérhető még a jobbak közül szerintem. Griffin első vagy második körben tutira kimegy.
több mint 14 éve

áron mennyit volt Favre mögött? 2-3 szezont?

több mint 14 éve
Srácok azt álmodtam,hogy 5. cetlivel Robert Griffin III-t húztuk....Janek
Jó neked. Hülyeség lenne de neki akkor is örülnék. 😊 😊
több mint 14 éve
Srácok azt álmodtam,hogy 5. cetlivel Robert Griffin III-t húztuk....

több mint 14 éve
Fogarasi Tescoban 20 körüli srác Eaglesös Dawkins mezben 😀 ha vki magára ismer jelezze 😀EaRl
Na az tuttkó hogy Greengo volt. 😀
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Fogarasi Tescoban 20 körüli srác Eaglesös Dawkins mezben 😀 ha vki magára ismer jelezze 😀
több mint 14 éve
Mennyibe fájt a Lionsnak most? Csak hogy érezzem mit kurtunk el 😀Eazzy
Stephen Tulloch (1 year, $3.25 million)
több mint 14 éve
nekik még olcsó volt...

több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Mennyibe fájt a Lionsnak most? Csak hogy érezzem mit kurtunk el 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
teo lenne a jó választás

illetve teo és vontiJanek
Tulloch lenne a jó választás meg mellé Zack BrownShawn84
+1. Tulloch legalább tud szerelni, és erőt sugározna a többiekbe. De szerintem sokba lenne nagyon.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Akkor értem 😊

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ki az a Thompson?Janek
Clemson DT