NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 642 — Apu ökölbeszorított keze
nem sok okot látok arra,hogy nyerjünk a Miami ellen.

formáját tekintve ők az első 10ben mi az utolsó 5ben

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Joe Lombardit mondjuk megnézném. ő a Saints QB edzője. De Bob Bratkowski (Falcons QB edző, előtte 10 évig Bengals OC) se lenne rossz választás talán.Shawn84
Hát Lombardi neve 😊 meg Saints-Brees eredményei önmagukért beszélnek. Viszont Brat kapcsán már nem ilyen szép a kép a végén a Bengels drukkerek szidták rendesen nem véletlenül és sanszos, hogy Ryan gyengébb teljesítménye is a QB váltásnak is köszönhető és éppen Brat lett a QB edzője....dande
Ott lenne vége az egész Eagles franchise-nak ha Brat nálatok kötne ki...Amadeus91
Hát igen kb ezt sejtem én is, csak ugye az Atl-nál még nem jöhetett ki áldásos tevékenysége, de már látszanak a jelei 😊 Egyébként ez a mi formánk az elején találkozunk a Billsel amikor még belendülve megy nekik, a Friscot is verni kellett volna ahogy az Atl-t is, és aztán a szépen felkapaszkodó ágban jön szembe a Hawks a Cards most a Phins, és akkor a jövő évi scheuldról ne is beszéljünk ahol ha jól sejtem lesz egy NFC South és egy AFC North na ez a szép baleset 😛 , mi meg vagyunk majd egyre inkább az NFC Rest...
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Nézve a Dolphinst, komoly meccsünk lesz a héten...Eazzy
Nem lesz az komoly.Simán kikapunk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
Joe Lombardit mondjuk megnézném. ő a Saints QB edzője. De Bob Bratkowski (Falcons QB edző, előtte 10 évig Bengals OC) se lenne rossz választás talán.Shawn84
Hát Lombardi neve 😊 meg Saints-Brees eredményei önmagukért beszélnek. Viszont Brat kapcsán már nem ilyen szép a kép a végén a Bengels drukkerek szidták rendesen nem véletlenül és sanszos, hogy Ryan gyengébb teljesítménye is a QB váltásnak is köszönhető és éppen Brat lett a QB edzője....dande
Ott lenne vége az egész Eagles franchise-nak ha Brat nálatok kötne ki...
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nézve a Dolphinst, komoly meccsünk lesz a héten...Eazzy
Szerintem ebben senki nem kételkedett.Főleg az utóbbi hetekben nyújtott formánkat nézve.
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Nézve a Dolphinst, komoly meccsünk lesz a héten...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért Spanglit ismerve a védelemnél nem lenne mentális probléma. Viszont én a új OC-t is szivesen vennék, csak nem igazán van jelöltem. Olyan ember kéne aki nagyon kreatív, egyformán képes futásokat, és passzokat is hívni mikor kell, na és használja a Tight endeket. Na és persze le tudja üvölteni DJax fejét is ha szükséges. De ki lenne erre alkalmas?Shawn84
Ígyis-úgyis az lesz a vége hogy Norv 😀 csak persze HCbaeaglesmcnabb
Akkor Rivers rulez (na akkor leszek én végképp Bengals fan 😛 )
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Azért Spanglit ismerve a védelemnél nem lenne mentális probléma. Viszont én a új OC-t is szivesen vennék, csak nem igazán van jelöltem. Olyan ember kéne aki nagyon kreatív, egyformán képes futásokat, és passzokat is hívni mikor kell, na és használja a Tight endeket. Na és persze le tudja üvölteni DJax fejét is ha szükséges. De ki lenne erre alkalmas?Shawn84
Ígyis-úgyis az lesz a vége hogy Norv 😀 csak persze HCba

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nem tudom. Bár én is inkább Lombardi mellett lennék, de arra nagyobb esélyt érzek, hogy Marty marad.Shawn84
Reid logikáját követve még mindig a leglogikusabb az lenne ha Washburnből lenne az OC 😂 ,de viccet félretéve ha Reid marad akkor sztem MM is.(gondolom idén sem bombázzák majd HC ajánlatokkal)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nem tudom. Bár én is inkább Lombardi mellett lennék, de arra nagyobb esélyt érzek, hogy Marty marad.
több mint 14 éve
Hát Lombardi neve 😊 meg Saints-Brees eredményei önmagukért beszélnek. Viszont Brat kapcsán már nem ilyen szép a kép a végén a Bengels drukkerek szidták rendesen nem véletlenül és sanszos, hogy Ryan gyengébb teljesítménye is a QB váltásnak is köszönhető és éppen Brat lett a QB edzője....
több mint 14 éve
Joe Lombardit mondjuk megnézném. ő a Saints QB edzője. De Bob Bratkowski (Falcons QB edző, előtte 10 évig Bengals OC) se lenne rossz választás talán.
több mint 14 éve
Na persze ez a hír is vhogy úgy rebbent fel ha Reid marad akkor vinné Spagnoulot.Persze ehhez az is kéne,hogy Spagnoulot kibasszák szezon végén.
Nem lennék meglepve azon amit Shawn ír.Lehet arra megy ki a játék,hogy mindent a DC nyakába varrnak és mentik a seggüket,de ettől még ugyanolyan szar lesz a playcall ugyanúgy nem tudják kézben tartani a játékosokat..stb.Greengo
Hozzuk el JMcD-t is együtt lenne újra a cspat 😀dande
Kösz de akkor már inkább Norv Turner. De persze őt se akarnám.
több mint 14 éve
Én már írtam korábban, hogy örülnék neki. Ha kitennék onnan logikus lenne hogy hozzánk jöjjön. Egyrészt már ismeri Phillyt, ismeri Reidet 7 évig volt nálunk edző. LB és DB coach is volt már. Az egyik legjobb DC guru jelenleg a ligában. Egy jó keretet kapna, amivel ligaelit védelmet tudna csinálni. Minden adott. Na és ha jól sejtem ebben az esetben Lurie sem sajnálna neki akár milliókat kifizetni. HA ő jönne, akkor Reid is meg Marty is meg az edzők nagy része megúszhatná a kivágást.Shawn84
Na persze ez a hír is vhogy úgy rebbent fel ha Reid marad akkor vinné Spagnoulot.Persze ehhez az is kéne,hogy Spagnoulot kibasszák szezon végén.
Nem lennék meglepve azon amit Shawn ír.Lehet arra megy ki a játék,hogy mindent a DC nyakába varrnak és mentik a seggüket,de ettől még ugyanolyan szar lesz a playcall ugyanúgy nem tudják kézben tartani a játékosokat..stb.Greengo
Hozzuk el JMcD-t is együtt lenne újra a cspat 😀

Amúgy helyzetjelentés: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824c3c5d/article/eagles-qb-vick-expects-to-play-sunday-after-three-week-absence?module=HP11_headline_stack
több mint 14 éve
Nagy a csend 😛 Egy kicsit, hogy felpiszkáljam a dolgot a bennfentesebbek arról mit tudnak, amit a Rams topicban rebesgetnek hogy Spangli idetart? Őt tudnám üdvözölni DC-ként már bizonyított ha HC-ként nem is.dande
Én már írtam korábban, hogy örülnék neki. Ha kitennék onnan logikus lenne hogy hozzánk jöjjön. Egyrészt már ismeri Phillyt, ismeri Reidet 7 évig volt nálunk edző. LB és DB coach is volt már. Az egyik legjobb DC guru jelenleg a ligában. Egy jó keretet kapna, amivel ligaelit védelmet tudna csinálni. Minden adott. Na és ha jól sejtem ebben az esetben Lurie sem sajnálna neki akár milliókat kifizetni. HA ő jönne, akkor Reid is meg Marty is meg az edzők nagy része megúszhatná a kivágást.Shawn84
Azért Spanglit ismerve a védelemnél nem lenne mentális probléma. Viszont én a új OC-t is szivesen vennék, csak nem igazán van jelöltem. Olyan ember kéne aki nagyon kreatív, egyformán képes futásokat, és passzokat is hívni mikor kell, na és használja a Tight endeket. Na és persze le tudja üvölteni DJax fejét is ha szükséges. De ki lenne erre alkalmas?
több mint 14 éve
Nagy a csend 😛 Egy kicsit, hogy felpiszkáljam a dolgot a bennfentesebbek arról mit tudnak, amit a Rams topicban rebesgetnek hogy Spangli idetart? Őt tudnám üdvözölni DC-ként már bizonyított ha HC-ként nem is.dande
Nem lennék meglepve azon amit Shawn ír.Lehet arra megy ki a játék,hogy mindent a DC nyakába varrnak és mentik a seggüket,de ettől még ugyanolyan szar lesz a playcall ugyanúgy nem tudják kézben tartani a játékosokat..stb.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Tényleg most kapcsolok, hogy mielőtt a Giantsnél alkotott nagyot itt volt nálunk 😊 csak JJ miatt nyilván nem teljesedhetett ki arra meg nem várhatott mi sem számíthattunk rá, hogy hamarabb elmegy JJ mint szeretnénk. Pedig jobb utódja lett volna mint SMcD aki azért még szintén fejlődhet.
több mint 14 éve
Én már írtam korábban, hogy örülnék neki. Ha kitennék onnan logikus lenne hogy hozzánk jöjjön. Egyrészt már ismeri Phillyt, ismeri Reidet 7 évig volt nálunk edző. LB és DB coach is volt már. Az egyik legjobb DC guru jelenleg a ligában. Egy jó keretet kapna, amivel ligaelit védelmet tudna csinálni. Minden adott. Na és ha jól sejtem ebben az esetben Lurie sem sajnálna neki akár milliókat kifizetni. HA ő jönne, akkor Reid is meg Marty is meg az edzők nagy része megúszhatná a kivágást.
több mint 14 éve
Nagy a csend 😛 Egy kicsit, hogy felpiszkáljam a dolgot a bennfentesebbek arról mit tudnak, amit a Rams topicban rebesgetnek hogy Spangli idetart? Őt tudnám üdvözölni DC-ként már bizonyított ha HC-ként nem is.
több mint 14 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
A lényeg, hogy nem érdemeljük meg. Miondenkitől kikaptunk, szégyen lenne ha bejutnánk. Utálom a Giants-et, de a tegnapi Packers meccs után objaktíven azt kell mondani ők érdemelnék meg a legjobban.Mondom ezt úgy hogy tényleg gyűlölöm őket, élen Hollai Bóóóltimór Olivérrel.
több mint 14 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
8-8-al lehet majd csoportot nyerni... 😊tûzoltó
Mikor ilyeneket írsz mindig ez a jelenet jut eszembe 😀
http://www.youtube.com/watch?v=tghQtIKQLQk&feature=relatedBleedingGreen
Nem ismertem, jópofa... 😊
nem mondtam, hogy mi nyerjük 8-8-al a csoportot 😊 😊 😊
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Mikor ilyeneket írsz mindig ez a jelenet jut eszembe 😀
http://www.youtube.com/watch?v=tghQtIKQLQk&feature=related

több mint 14 éve
de legalább lehet még egy kis ideig reménykedni... 😊
Ne akard elvenni ezt...
jövö héten nyerünk, Giants megveri a Dallas-t, akkor télleg el is lehet ezen gondolkodni
csakhát akkoris mivan ha vmi csoda folytán bejutunk? :/EaRl
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
jövö héten nyerünk, Giants megveri a Dallas-t, akkor télleg el is lehet ezen gondolkodni
csakhát akkoris mivan ha vmi csoda folytán bejutunk? :/
több mint 14 éve
8-8-al lehet majd csoportot nyerni... 😊