Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Túlzásokba azért ne essünk, McNabb is egy hulladék idén, semmivel nem lenne jobb Youngnál...
több mint 14 éve
szerintetek visszajönne McNabb oda cserének, ahol kezdő volt 11 szezonon keresztül, majd a szurkolók kiutálták?...Én még kezdőnek is elviselném, amúgy a lesean 1600 yardos szezonért drukkolok mostmár csak.
télleg jois h felhoztam, ha McNabb el lett küldve 11 szezon után, h nem képes SB-re vezetni a csapatot, akkor takarítsák Riedet is ugyanezzel az indokkal 13 utánEaRl
több mint 14 éve
Maradt 4 meccs és egy csomó idő,hogy kitárgyaljuk kit draftolunk és ki legyen az új HC....Janekígy van, mostmár énis a draftnak drukkolok, mert esélytelen h megnyerjük az összes meccset ami még hátravan... ugyhogy innentől kezdve annak drukkolok akinek a legnagyobb respectje van, Shady-nek 😊 minél több lasztit kapjon, minél több TD fusson, azt már elégedett is vagyok....nem kicsit estek az elvárások mi? 😀
több mint 14 éve
Mi ez a pesszimizmus? Számomra világos,hogy teljesen lélektelen az egész társaság jól jellemzi az első bekapott TD....
Maradt 4 meccs és egy csomó idő,hogy kitárgyaljuk kit draftolunk és ki legyen az új HC....
több mint 14 éve
szerintetek visszajönne McNabb oda cserének, ahol kezdő volt 11 szezonon keresztül, majd a szurkolók kiutálták?...télleg jois h felhoztam, ha McNabb el lett küldve 11 szezon után, h nem képes SB-re vezetni a csapatot, akkor takarítsák Riedet is ugyanezzel az indokkal 13 után
több mint 14 éve
Colt Anderson ACL-je elszakadt. Elvesztettük a legjobb gunnerünket, kick return TD-t még úgysem kaptunk idén, talán majd most...

több mint 14 éve
Na lassan átcsúszunk a szimpatikus vesztes kategóriájába ez már tényleg a vég 😀
több mint 14 éve
Az a fura a csapatotokban, hogy a sok szar után a Giants-győzelem fel kellett volna, hogy tüzelje a társaságot normál esetben, de ebből már a Patriots-meccsen sem látszott semmi, most meg...Ez nem Vince meccse volt, az a pick six egyértelműen karrierje egyik legnagyobb faszsága volt - pedig csinált már egy párat 😊 Sajnálom, mert én továbbra is hiszek benne, de egy ilyen szétesett csapatnál ez valahol törvényszerű is, hogy ilyen fatális dolgok történnek, mint az a dobás... (az akarás, meg a nyögés Vince esetében tökéletes példázattá vált...)
több mint 14 éve
Az a bosszantó hogy nem egy tehetségtelen bagázsról van szó egy két pontot eltekintve lásd még a kb 5.számú elkapó Cooper se egy béna gyerek, képességek alapján fordítva kellene állni és ha az idény elején azok az elszúrt negyedik negyedeket okosabban játszunk még úgy is állnánk és most kb nyugodtabb hangon PO ról beszélhetnénk. Mert a Quest fielden egy zakó bele is fér én kb számoltam is vele idény előtt de nem így..... Ha srácok komolyan gondolják, hogy Reid maradjon (mert azért igenis ők vannak a pályán és ők csinálják meg vagy nem csinálják meg a játékot) akkor kutya kötelesség a 8-8-t hozni nagy szerencsével ha átmegy a csoport NFC Be(a)stből NFC Bad-be ki tudja. mindegy ezzel nem foglalkozom egy feltétel van most már én is azt mondom: JC hátsón rúgás meg se álljon ki tudja meddig. Tudom azért, hogy ő van Reid is felelős de neki az elmúlt 13évért adjuk meg a lehetőséget a tisztes búcsúra még akkor is ha tudjuk ebben a szép 13évben JJ is ott volt rendesen ez most már tisztán látszik. Ja és McNabbb waiweren..... 😛
több mint 14 éve
McCoy mindenestre kiállt a főnöke mellett. Nem lesz itt csere szerintem HC szinten.
több mint 14 éve
2007-ben 5-8 ról lettünk 8-8 :S:SValahogy annyira nem akarom. Amúgy lehet idióta vagyok, de szerintem simán visszahozhatnánk McNabb-t cserének Young helyett.
Nnamdi-t meg akár elengedném, inkább fizessük ki Shadyt és Deseant.
több mint 14 éve
Ez a két csapat okozza a vesztemet ennyire tuti meccset így bukni... csak valami bojkott lehet a levegőben mert akkor is meg kellet volna nyerniük ezt a meccset ha hátrakötik a kezüket és a hátukon van + 20 kiló súly, de neeem csak kikaptak irgum-burgum! :mad:
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Fogj kezet Eaglesmcnabb-bel és ne fogadj az Eaglesre, meg a Chargersre se 😀

több mint 14 éve
Na ez azért durva!Bakker ezen a meccsen ment el a tippmixem!
:mad:
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Ki mondta, hogy nem lesz tétje a meccsnek? És Golden Tate? 😀😀😀Szánalom, már tét nélkül sem tudunk semmit sem alkotni. Én eddig bírtam Andy-vel. DE! Hozzáteszem, szerintem jelenleg a csapat nem érdemli meg őt, nem ő a csapatot. Castillo fos, takarodjon az oké, de Andy eddig meg tudta értetni magát a csapattal és szerették. Kívánom hogy jöjjön valami Coughlin szerű idegbeteg állat, aki majd rendet basz ebben a lelketlen társaságban. Csak pár éve nézek NFL-t, de ilyen lelketlen bagázst, mint ez az idei még nem láttam ebben a sportágban. Azt hittem, ez nem is fér össze az amerikai futballal.
DeSeannal meg legyen valami, mert nagyon hamar megutálom, ha ezt folytatja. Értem én, hogy meg van sértődve, de azért lássuk be, Vick, Young és Kafka a legjobb, ami vele történhet, mert elmegy valami törpekarú seggtitán által irányított csapatba azt leshet amikor lezúzzák egy shallow dragnél a pálya közepén, úgy, hogy járni nem fog többet, nem hogy futni.
több mint 14 éve
Hát matemetikailag... 😊 Hát ez szégyen sajnos! 😐
Viszont könnyebb lesz jövőre jobb szezont összehozni...
😊
Beelőzöm tûzoltót ,mert még a 8-8 is elég lehet. 😂
Egy vicc volt ez a meccs.Gyakorlatilag minden akarás kiveszett.Respect Shadynek. 😊Greengo
több mint 14 éve
Egy ötlet - Igazoljátok le Jack Del Riot DCnek Castillo helyett.iktriadOk.Megfontoljuk. 😀
Nézem tovább az NFL Network műsorát.Az a jelenet amikor Young beszél DeSeannak és semmi reakció...mintha Young ott sem lenne.Az mi lehet?Meg miért?Mással meg beszél.
szerk:most mutatták,hogy DeSean qrva sokszor üresen maradt a meccsen. 😐

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Egy ötlet - Igazoljátok le Jack Del Riot DCnek Castillo helyett.
több mint 14 éve
nálam nem csak andy fire hanem castillo is... mi a fasznak kell egy offensive edzőt "kipróbálni" defense edzőként...SamS-KickerÉn tudom mi a megoldás.Jövőre ki kell nevezni Washburnt OC-nak. :cool:
Reid szövegeiről lemaradtam.Gondolom a szokásos...

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
nálam nem csak andy fire hanem castillo is... mi a fasznak kell egy offensive edzőt "kipróbálni" defense edzőként...közben nézegetem a hivatalos fbookos philly oldalt...hát nem sok jót írnak 😀 andy-t meg castillo-t mindenki ki akarja rúgni és grudent akarják 😀
ami az egyik legigazabb :
" RIP JIM JOHNSON. I know you're rolling in your grave with this Eagle team! "
több mint 14 éve
Beelőzöm tûzoltót ,mert még a 8-8 is elég lehet. 😂 Egy vicc volt ez a meccs.Gyakorlatilag minden akarás kiveszett.Respect Shadynek. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nah, még a Cowgirlst alázzuk meg, aztán 5-11-el még Burfictért mehetünk. FIRE ANDY mód mostmár nálam is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy került ide hozzám ez a jópofa kép, de köszi!!! 😊
több mint 14 éve
És ha nagyon szépen játszunk, akkor is írj!!! 😊 Én is leszek de az eredménykövetőbe csak akkor írok ha megint nagyon felhúznak ami sanszos vagy a bírók vagy a csapat 😛 Még laptopot is szerváltam vhonnan hogy nézni tudjam mert a gépnél anyósom alszik akinapközben a gyerekre vigyáz és még a tv is ott van, persze pont most van rá szükség, hogy itt legyen 😀 .... ezt hívják mazochozmusnak és elkötelezettségnek de legalább Ricsiéket nem hallgatom sanszos hogy az ismétlést sem tudom megnézni bár ha megint szívunk nem is akarnám. Kalandra fel!dande
több mint 14 éve
Én is leszek de az eredménykövetőbe csak akkor írok ha megint nagyon felhúznak ami sanszos vagy a bírók vagy a csapat 😛 Még laptopot is szerváltam vhonnan hogy nézni tudjam mert a gépnél anyósom alszik akinapközben a gyerekre vigyáz és még a tv is ott van, persze pont most van rá szükség, hogy itt legyen 😀 .... ezt hívják mazochozmusnak és elkötelezettségnek de legalább Ricsiéket nem hallgatom sanszos hogy az ismétlést sem tudom megnézni bár ha megint szívunk nem is akarnám. Kalandra fel!