Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Fokou IR, PS-ből felhoztuk Greg Lloyd-ot, remélem olyan jó játékos lesz, mint az apja volt. 😊
több mint 14 éve
Hát ez halálosan jó, itt van cypher változat alappal:http://www.youtube.com/watch?v=Q7048BS71S8&list=LLwesumVMZuArfN3S63pezEw&index=1&feature=plpp_video
Atom jó. Legjobb sor:
"bitch i ain't buy your baby no diaper"
😂 😂
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Egy kis vidámság a nagy szomorúság közepette😀😀😀http://www.youtube.com/watch?v=RswBa2qel2I&noredirect=1
több mint 14 éve
Ma lemondtam a gamepassom, nem vagyok hajlando fizetni azért, hogy a HD-ban nézzem a szenvedést 😕Lehet, hogy választanak és akkor tutira nem kérdés ki kap majd nagy lóvét.
Amúgy a hétvégi nfl.com cikk "pay him" cimmel ott felhozták Shady-t hogy csak 525k -t keres. Azért durva lesz majd ha ki kell fizetni a Desean, Shady párosból mindkettőt (és akkor még Maclint nem is említettük)kzol
több mint 14 éve
Ma lemondtam a gamepassom, nem vagyok hajlando fizetni azért, hogy a HD-ban nézzem a szenvedést 😕Amúgy a hétvégi nfl.com cikk "pay him" cimmel ott felhozták Shady-t hogy csak 525k -t keres. Azért durva lesz majd ha ki kell fizetni a Desean, Shady párosból mindkettőt (és akkor még Maclint nem is említettük)
több mint 14 éve
Emlékeim szerint McDermott (DC), Jauron (DB), Segrest (DL), Shuey (LB), Urban (QB) távozott (5).Vagy ha Reid nem is,akkor rajta kivül az egész stáb csere...nálunk ez is működött pedig nem hittem vna,de Lovie valahogy visszahozta a csapatot...pedig a hangulat hasonló volt nálunk is.anferneeA lockout alatt 6 vagy 7 edzőt cseréltünk le. Nem tudom pontosan. Ehhez képest itt tartunk. 2 ember van az egész stábban akit mocskosul sajnálnék (és szerintem majdnem minden Eagles szurkoló) Howard Mudd (OL) és Jim Washburn (DL) edzők. Idén nem rajtuk múlik az tuti.Shawn84
Helyükre új emberként csak Wash és Mudd és Lynn (CB) jöttek. Castillo ugye átváltott DC-vé. A DB coachok közül házon belülről jött: Zordich (S). LB coach házon belülről: Caldwell. QB coach házon belülről: Pederson.
Ezt nem nevezném nagy váltásnak, főleg, hogy a főemberek közül csak McDermott távozott, okkal.
De a 2 főkolompos még mindig itt van: 1. Reid: Head Coach ÉS Executive Vice President of Football Operations. 2. Mornhinweg: Offensive Coordinator ÉS Assistant Head Coach. Ők felelősek elsősorban a csapat teljesítményéért, után jönnek a többiek.
Szerintem Reid még megúszhatja, ha mutat pár győzelmet a továbbiakban. De a OC-t, DC-t le kell cserélni. Amennyiben Reid marad, akkor neki is át kell értékelnie a dolgokat és ismerve őt ez lesz a legnehezebb rész.
Marty helyett olyan OC kéne aki nem csak egy yard termelő offense-t csinál, hanem egy hatékonyat, mert Marty tudománya megáll a redzoneban.
A DC váltást nem is kell nagyon magyarázni. JJ halála óta évről évre lejjebb épül a védelem, pedig a védelemnek a 2008-ig terjedő időszakban legalább olyan szerepe volt a sikerekben mint a támadóknak. Meg sem tudom számolni hány olyan meccs volt amit azért tudtak megnyerni McNabbék mert JJ fiai 20 pont alatt tartották az ellent. És az sem véletlen, hogy JJ halála óta a rájátszásban sem nyertünk meccset.
Akit még mindenképpen marasztalnák, ha váltások lesznek: Ted Williams (RB coach), akinek nagy szerepe volt abban, hogy Staley, Westbrook, McCoy az lett, aki.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálam is eljött a váltás ideje. Ez a csapat lelketlen, telis tele hibával, főleg mentális hibákkal. Az edzők nem hajthatják végre a játékokat, de nekik kell a csapatot 1 lapra hozni, plusz ők draftolják (jó esetben) a csapat magját. Megőrülök, ha még egy draftot látok, amikor a semmiben se kiemelkedő jófiúkat húzzuk be, láthatjuk mi lett az eredménye. Erős kezű edző kell, aki tud bánni a problémásabb játékosokkal is. Nem tudom ki lehetne az új edző, de ha MM-et előléptetjük akkor tökön szúrom magam 😀 Én sajnos elküldeném Desean-t is. 8 milliót ajánlottunk neki? Ez is rengeteg. Nem elit WR, sose volt az, ő sok pénzt akar, de a meccsen félti a seggét, kapja meg a taget és tradeljük el. Nagy playmaker, de ez a chicken mentalitás nem való Phillybe, és ezt őszintén így gondolom.
több mint 14 éve
Csak az van, hogy Reid, Moornhinweg meg Castillo is megy.Akkor sok alternatíva nincs...Castillot vágtam,ugye ő most a "sztár"...kiváncsi leszek mi lesz nálatok.anferneeVagy ha Reid nem is,akkor rajta kivül az egész stáb csere...nálunk ez is működött pedig nem hittem vna,de Lovie valahogy visszahozta a csapatot...pedig a hangulat hasonló volt nálunk is.anferneeA lockout alatt 6 vagy 7 edzőt cseréltünk le. Nem tudom pontosan. Ehhez képest itt tartunk. 2 ember van az egész stábban akit mocskosul sajnálnék (és szerintem majdnem minden Eagles szurkoló) Howard Mudd (OL) és Jim Washburn (DL) edzők. Idén nem rajtuk múlik az tuti.Shawn84
több mint 14 éve
Akkor sok alternatíva nincs...Castillot vágtam,ugye ő most a "sztár"...kiváncsi leszek mi lesz nálatok.Vagy ha Reid nem is,akkor rajta kivül az egész stáb csere...nálunk ez is működött pedig nem hittem vna,de Lovie valahogy visszahozta a csapatot...pedig a hangulat hasonló volt nálunk is.anferneeA lockout alatt 6 vagy 7 edzőt cseréltünk le. Nem tudom pontosan. Ehhez képest itt tartunk. 2 ember van az egész stábban akit mocskosul sajnálnék (és szerintem majdnem minden Eagles szurkoló) Howard Mudd (OL) és Jim Washburn (DL) edzők. Idén nem rajtuk múlik az tuti.Shawn84
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Vagy ha Reid nem is,akkor rajta kivül az egész stáb csere...nálunk ez is működött pedig nem hittem vna,de Lovie valahogy visszahozta a csapatot...pedig a hangulat hasonló volt nálunk is.anferneeA lockout alatt 6 vagy 7 edzőt cseréltünk le. Nem tudom pontosan. Ehhez képest itt tartunk. 2 ember van az egész stábban akit mocskosul sajnálnék (és szerintem majdnem minden Eagles szurkoló) Howard Mudd (OL) és Jim Washburn (DL) edzők. Idén nem rajtuk múlik az tuti.
több mint 14 éve
Vagy ha Reid nem is,akkor rajta kivül az egész stáb csere...nálunk ez is működött pedig nem hittem vna,de Lovie valahogy visszahozta a csapatot...pedig a hangulat hasonló volt nálunk is.
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Egyébként nem tudom Ti nektek ez felmerült e már de szerintem nagyon sok hasonlóság van a 2010es 'boys és a 2011es Eagles között.Mindkét csapat nagy elvárásokkal(vagy ha ugy tetszik hype-al)indult az évnek,nektek most ugye emiatt a "dreamteam" miatt,nekünk a hazai SB szereplés lehetősége,50dik évforduló stb.Ehhez képest teljes összeomlás.Bár hozzá teszem annyiban különbözik a két banda hogy azért Ti a vereségeitek nagy részét 4dik negydes kiengedésekkel,szoros meccseken szereztétek,míg minket az 1-7es "roham" legsötétebb részein(Jack,GB) bucira vert mindenki,az borzasztó volt.De alapjában véve pl a Pats elleni meccsen detto ugyan olyan arcokat láttam mint tavaly a mi meccseinket nézve még WP alatt.Totális hitvesztettség,tanácstalanság,és egy idő utána frusztráltság is eltűnik,egyszerűen átmegy abba hogy kínjukban inkább leszarják mert egyszerűen nem tudják mit tegyenek talán még azt is érzik hogy pontosan azt sem tudják mi a baj.Nekünk egyértelműen segített a takarítás,a vérfrissítés,magam sem hittem volna de már az első meccsünk Red alatt teljesen más volt,más csapatot láttam a pályán.Számomra egyértelmű - és ahogy látom többségében nektek is - hogy a Daginak mennie kell,másképp nem fog mozdulni ez a csapat.Pedig egyáltalán nem rossz a brigád.Sőt bevallom én így is tartok a karácsony estétől,bár ennek lehet van köze az általános Eagles paranoiámnak is.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Jarrett, Marsh a kezdőbe! 😂 (micsoda szójáték...)
több mint 14 éve
Engem érdekel a PO... 😊 bombázva voltak sms-el...
Remélem innentől már senkit nem érdekel a PO és adunk esélyt összeszokásra a fiataloknak...Janek
több mint 14 éve
bombázva voltak sms-el...Remélem innentől már senkit nem érdekel a PO és adunk esélyt összeszokásra a fiataloknak...
több mint 14 éve
Egyébként felkaptam a fejem mikor beolvasták az sms-t 😀 (ha már közvetítés)
több mint 14 éve
Csütörtökön meccs,de ma nem edzett Vick,Maclin és Aso sem.Shady és Jenkins limitált edzésmunkát végzett.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Azért a vélhetően utolsó idei magyar tévés meccsünkön remélem sikerül Ricsiéknek kellemetlen pillanatokat okozni ha véletlenül vhogy nyernénk bár úgy is elintéznék annyival, hogy ez csak a Hawks pedig azért sztem nem rosszak.Szép ez az optimizmus... 😊 😊 😊
több mint 14 éve
Ezeket gondoltam a meccs előtt:"Négy dologban látnám a siker kulcsát a továbbiakban illetve most konkrétan a Pats ellen:
1. Lélegzetvételnyi időt sem hagyni Brady-nek (nem tudom a Pats Oline milyen erős)
2. A sec fejben szedje össze magát inkább emberezzünk mint cov és vkit állítsunk rá Welkerre.
3. Ha ez nem jön össze ami sanszos lehet akkor lent tartani a pályáról szép hosszú driveokkal
4. Ehhez is meg ha hátrányba kerülnék tudom talán hülyeség amit írok de az kell: Young irányítson"
1. Hát ami azt iletti az, hogy Brady-nek volt ideje nemcsak a a DL-n múlott de ezt most nem ragozom láttuk 😛
2. Na ez az amiből semmi nem valósult meg ebben látom első renden a vereség okát
3. Hát ez se nagyon de hát ha Shady 10-15 carry-t :o :o :o kap akkor nincs is esély rá bár meggyőződésem ott annál a face masknál lehet az ilyen hosszú támadás következett volna és az egész meccs másképp alakul.
4. Nem rajta múlott (lehet ezzel megint nem értenek egyet páran velem) persze most is volt egy-két hülyesége de a végén szoros könnyen lehet, hogy megint összehozza a GWD-t.
Az egész történetben ha minden borul ezt a nagyon sok kincset rejtő játékosanyagot fogom sajnálni sok értékes fiatallal és két embert akikkel kapcsolatban talán maga Reid se gondolta volna, hogy ennyit fognak érni Mudd és Wsh ha ők elmennek akkor tényleg a csapat alapjai a két fal hullik szét. Azért a vélhetően utolsó idei magyar tévés meccsünkön remélem sikerül Ricsiéknek kellemetlen pillanatokat okozni ha véletlenül vhogy nyernénk bár úgy is elintéznék annyival, hogy ez csak a Hawks pedig azért sztem nem rosszak.
Azért fly Eagles 😊 most idénre már csak Andy-ban (nem Reid 😛 ) bízok hogy alkot valami még nagyobbat a Tigriseknél
Bocs hosszú lettem
Deny Bébé merre vagytok bár megértem, hogy nem röpültök ide írogatni, főleg Bébé kezdtél szótlan lenni???
több mint 14 éve
Egyetértek az előttem szólókkal. Teljes váltás kell, nem csak esetleg OC meg DC poszton, mert ha Reid marad akkor ő megint olyanokat hoz akiket ismer, nem pedig olyanokat akik megfelelőek lennének. OC olyan kell aki észreveszi, hogy ha van egy olyan kiváló futód mint Shady és a falad jó futásblokkoló akkor ne csak 10-15 futójátékot hivjon meccsenként, meg aki tudja, hogy RZ-ban hogyan lehet eredményesen befejezni a támadásokat. DC meg olyan aki DC és nem egy olyan támadóoldali edző aki úgy gondolja, hogy ő inkább DC csak nem oda került és nem kevergeti a posztokat hanem mindenkit ott játszat ahol kell.
több mint 14 éve
Lehet tudni valami bővebbet arról, hogy miért volt szóváltás Washburn és MM között?Stem03Szerintem Washnak nem tetszett a play hívás. Gondolom meglátott valamit a NE védelmében, amire felhívta MM és Reid figyelmét, de ők magasról, vastagon és nagy ívben leszarták.
több mint 14 éve
Lehet tudni valami bővebbet arról, hogy miért volt szóváltás Washburn és MM között?
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 14 éve
Most jutott eszembe,de McNabb szezon előtt nyilatkozta azt,hogy velünk az a baj,hogy belülről rohad a csapat.Mindenki nevetett akkor ezen és lehet mégis tudott vmit. 😕

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Andy a liga egyik legjobb edzője, ez nem kérdés, de valahogy én is azt érzem, hogy beleszürkült ebbe a csapatba, valahol az ellenfelek is kiismerték totálisan. Talán mindkét fél számára a legjobb lenne a külön válás. Ha jövőévi drafton és FA piacon ha megerősítjük az LB sort, és érkezik egy olyan edző, mint pl Friscoba, akinek egyértelmű elgondolásai, és agresszív felfogása van (nem olyan értelemben mint Reidéknél), akkor sokat javulhatnak a dolgok.
Amit én a jövő évtől várok:
- Egy olyan D, akik tiszteletet teremtenek a pályán, akiket ha meglát egy futó, akkor kétszer meggondolja, hogy az irányába menjen. Dawkins típusú felfogást várok. ERŐT.
- Az offense-ben pedig összefogást. DeSean kapja meg a pénzét amit megérdemel (mármint nem a csilliárdokat, csak normálisan), és foglalkozzon azzal, hogy játszani kell, teljes mértékben.
több mint 14 éve
Kíváncsi lennék azért mi zajlik a színfalak mögött mert extra motiválatlanság van a csapaton(1-2 kivétellel).Többen nincsenek képben meccs alatt és ez nem lehet véletlen.Hát szét van esve minden és mindenki. Állítólag Washburn és Marty között is volt egy kis fight, amikor 10-0-ra vezettünk (!). Csak azokat sajnálom akik még most is maximálisan odateszik magukat (Jenkins, Cole, McCoy stb.), amikor sokan már leszarják az egészet, és ez most még fokozódhat is.
Lurie meddig tűri ezt még?Greengo
Ilyen szintű fogalmatlanság pályán és az összetartás hiánya már jelentős mértékben az edzők hibája is. Alapvető változásokat kell végrehajtani az offseasonban. Valószínűleg Andy még megússza, de az előfordulhat, hogy néhány olyan dolog kikerül a kezéből amiben eddig nála volt, és nem feltétlenül a HC hatásköre, vagy nem egyedül az övé. Lurie ezt nem fogja sokáig tűrni. Egy szar év belefér, de ha ez folytatódik akkor az már pénzügyileg is jelentős veszteséggel járhat neki + amennyi pénzt idén beleölt a csapatba, ez a produkció nem maradhat következmény nélkül.