Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Én bírom Kutyulit. Shawn84
Nem tudom miért, de a röhögőgöcs jött rám ettől 😀 De szószerint. Mármint nem azért mert hülyeséget írtál, hanem ez a szó, hogy kutyuli 😀 Ismerem, meg használtam is már, szóval nem is ezért, de annyira vicces szó, hogy nem bírom ki röhögés nélkül 😀 Kutyi 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Week 13 tippelde: http://philly.blog.hu/2011/11/30/week_13_tippverseny

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mivel annak idején a Castillos DC álmom is hátborzongató módon valósággá vált, ezért úgy gondolom, jobb lesz, ha elmesélem a mai álmomat, csak hogy szokjátok a gondolatot, és majd senki se lepődjön meg. 😀
Szóval, Reiddel beszélgettem, aki elmondta, hogy első körben QB-t fog majd draftolni, méghozzá egy 28 éves seniort. Bár nem nevezte néven, szerintem ez Brandon Weeden az Oklahoma State-ről. Egyébként Big Red meglepően vidám volt, még tréfálkozott is (valami hülye vicc az irányítók életkoráról meg Favre-ról), és úgy általában, elég biztosra vette, hogy áprilisban is ő lesz a HC, úgyhogy függetlenül a szezon végeredményétől, egyre kevésbé tartom valószínűnek, hogy megy.Moonshiner
Ha Robert Griffin III-t draftolná még el is nézném neki. De mást nem. Még Luckot sem 😀 Burfict Hype!!!Shawn84
Vigyázz nehogy úgy járj RGIII-mal mint én A. Daltonnal majd nézheted hogy hasít hétről hétre másik csapatban hiába reklamáltad 😛

Amúgy köszi az interjúkat és köszi az infókat a srácokról remélem mi hamarabb visszatérnek. A múltkor Bébét láttam de néma maradt 😊
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Bírom Reidet, jó edzőnek tartom, kihozza a maxot a srácokból, de azt soha nem fogom megbocsájtani neki, hogy ilyen kurva szarul draftol. 1-2 körös reachek, mert ragaszkodik az "elveihez". Az utóbbi években egyedül Deseanra mondhatnám hogy steal.eaglesmcnabb
Chaney a7. körben szerintem steal. Dunlap szintén 7. kör volt, és azért annál ő is jobb. Celek 5. kör is az szerintem, aztán Trent Cole 5. kör simán, sőt a legnagyobb steal. Herremans 4. kör is abszolúte az. Szóval azért 2 évente bejön 1-1 az öregnek, de a felsoroltak közül csak Trent Cole az aki kiemelkedik NFL szinten. Celek és Herremans is nagyon jók. Chaney is elég jó lehet majd, de neki egy jó DC kéne még, aki végre megtalálja a helyét véglegesen és nem rakosgatja ide-oda.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Bírom Reidet, jó edzőnek tartom, kihozza a maxot a srácokból, de azt soha nem fogom megbocsájtani neki, hogy ilyen kurva szarul draftol. 1-2 körös reachek, mert ragaszkodik az "elveihez". Az utóbbi években egyedül Deseanra mondhatnám hogy steal.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Heti Interjú áradat a Patriots meccs utánról.
Támadók:
http://philly.blog.hu/2011/11/30/interrju_merkozes_utan_tamadok
Vegyes:
http://philly.blog.hu/2011/11/30/interju_jatekosok_vegyes_by_moonshiner
A Dagi:
http://philly.blog.hu/2011/11/30/merkozes_utan_andy_reid_by_kandramar_328
Védők:
http://philly.blog.hu/2011/11/30/merkozes_utan_vedelem
több mint 14 éve
Mivel annak idején a Castillos DC álmom is hátborzongató módon valósággá vált, ezért úgy gondolom, jobb lesz, ha elmesélem a mai álmomat, csak hogy szokjátok a gondolatot, és majd senki se lepődjön meg. 😀
Szóval, Reiddel beszélgettem, aki elmondta, hogy első körben QB-t fog majd draftolni, méghozzá egy 28 éves seniort. Bár nem nevezte néven, szerintem ez Brandon Weeden az Oklahoma State-ről. Egyébként Big Red meglepően vidám volt, még tréfálkozott is (valami hülye vicc az irányítók életkoráról meg Favre-ról), és úgy általában, elég biztosra vette, hogy áprilisban is ő lesz a HC, úgyhogy függetlenül a szezon végeredményétől, egyre kevésbé tartom valószínűnek, hogy megy.Moonshiner
Ha Robert Griffin III-t draftolná még el is nézném neki. De mást nem. Még Luckot sem 😀 Burfict Hype!!!Shawn84
Én is pont RG3-t ajánlottam a figyelmébe. Elment a füle mellett... 😕 😀
Egyébként mi a véleményed Kuechlyről? A külföldi oldalakon folyamatosan őt emlegetik, mint esetleges LB-célpont. Az a kevés, amit láttam tőle, tetszett. (Igaz Burfictet nem láttam még, szóval nincs összehasonlítási alapom.)Moonshiner
Én bírom Kutyulit. Főleg azért emlegetik hozzánk, mert középen és szélen is tud játszani. A misstackle fogalmát nem igazán ismeri. Harcos, kemény játékos, de Burfict azért más. Burfict kicsit olyan mint Brian Urlacher, csak Ray Lewis szintű fociőrültséggel, míg Kuechly egy ilyen Sean Lee, Chad Greenway keverék. Mindegyik jó játékos, de Burfict a legjobb, és még csak Junior. Öröm nézni, ahogy lezúzza az irányítókat. Merthogy, MLB létére az is igencsak gyakran megesik nála 😀
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
mindegy mert OT-t húzunk vagy centert 😊

több mint 14 éve
Moonshiner 32
Én is pont RG3-t ajánlottam a figyelmébe. Elment a füle mellett... 😕 😀
Egyébként mi a véleményed Kuechlyről? A külföldi oldalakon folyamatosan őt emlegetik, mint esetleges LB-célpont. Az a kevés, amit láttam tőle, tetszett. (Igaz Burfictet nem láttam még, szóval nincs összehasonlítási alapom.)
több mint 14 éve
Moonshiner 32
Weeden?? Na az baszna még be. 😀Newman
Hát, nem tudom. Én is értetlenkedtem, de AR nagyon biztos volt a dolgában, úgyhogy végül csak bólogattam.
Az a baj, hogy Castillo óta már kezdek félni az ilyen jellegű álmoktól, mert könnyen a legőrültebb is valósággá válik.
több mint 14 éve
Ha Robert Griffin III-t draftolná még el is nézném neki. De mást nem. Még Luckot sem 😀 Burfict Hype!!!
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
ha nem LB-t húzunk az első körben akkor az már rég rossz
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Weeden?? Na az baszna még be. 😀

több mint 14 éve
Azért vonzó lehet a HC poszt mert ugye eleve csak 32 szék van nálunk nem is szokás elzavarni hipp hopp az emberkéket mindegy mi az eredmény....

Grudent ide én azt mondomJanek
Cowhert, mentalitása ami miatt Grudennél talán jobban szeretném. Gruden is nagyon jól tudja a játékosokat motiválni, de Cowher a csúcs. Egyébként még Greg Williams (Saints DC) aki nálam kívánságlistán szerepelne. Viszont 3-4-re nem kéne átálni, mert egyrészt a mostani játékosállomány nem rossz egyáltalán (csak jó LB-k kellenének még), másrészt meg egyáltalán nem alkalmas 3-4-re. 1-2 kivétellel.
több mint 14 éve
Moonshiner 32
Szóval, Reiddel beszélgettem, aki elmondta, hogy első körben QB-t fog majd draftolni, méghozzá egy 28 éves seniort. Bár nem nevezte néven, szerintem ez Brandon Weeden az Oklahoma State-ről. Egyébként Big Red meglepően vidám volt, még tréfálkozott is (valami hülye vicc az irányítók életkoráról meg Favre-ról), és úgy általában, elég biztosra vette, hogy áprilisban is ő lesz a HC, úgyhogy függetlenül a szezon végeredményétől, egyre kevésbé tartom valószínűnek, hogy megy.
több mint 14 éve
Még egyszer kérdem hová tűnt Deny meg Bébé??? Ha nem annyira publikus lehet pm-ben is válaszolni de nem muszáj csak hiányolom őket 😊dande
redskins drukkerek lettek.brk
Deny melózik meg kicsit betegeskedett mostanában, és nincs nagyon gépnél. Bébét elvitték a zufók 😀
több mint 14 éve
Hát ez halálosan jó, itt van cypher változat alappal:
http://www.youtube.com/watch?v=Q7048BS71S8&list=LLwesumVMZuArfN3S63pezEw&index=1&feature=plpp_video

Atom jó. Legjobb sor:
"bitch i ain't buy your baby no diaper"
😂 😂Eazzy
Nagy királyság. Az X-Faktor a csapatban 😊
több mint 14 éve
Player Pos. Team Grade
1 Cam Newton QB Panthers 93
2 Von Miller OLB Broncos 97
3 Marcell Dareus DT Bills 97
4 A.J. Green WR Bengals 97
5 Patrick Peterson DB Cardinals 97
6 Julio Jones WR Falcons 95
7 Aldon Smith DE 49ers 93
8 Jake Locker QB Titans 90
9 Tyron Smith OT Cowboys 95
10 Blaine Gabbert QB Jaguars 96
11 J.J. Watt DE Texans 93
12 Christian Ponder QB Vikings 85
13 Nick Fairley DT Lions 94
14 Robert Quinn DE Rams 96
15 Mike Pouncey C Dolphins 92
16 Ryan Kerrigan DE Redskins 92
17 Nate Solder OT Patriots 91
18 Corey Liuget DT Chargers 93
19 Prince Amukamara DB Giants 95
20 Adrian Clayborn DE Buccaneers 89
21 Phil Taylor DT Browns 90
22 Anthony Castonzo OT Colts 94
23 Danny Watkins OG Eagles 89

Nézzük meg ,hogy draftolt első körben .... QB-k kivételével(Lockerés Gabbert) mindenki szinte húzóembere a csapatnak...
herceg mondjuk sérült volt Fairley is ... ha sok időm lesz megnézem az első 3 kört idén és tavaly....

több mint 14 éve
😊

több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Még egyszer kérdem hová tűnt Deny meg Bébé??? Ha nem annyira publikus lehet pm-ben is válaszolni de nem muszáj csak hiányolom őket 😊dande
redskins drukkerek lettek
több mint 14 éve
Azért vonzó lehet a HC poszt mert ugye eleve csak 32 szék van nálunk nem is szokás elzavarni hipp hopp az emberkéket mindegy mi az eredmény....

Grudent ide én azt mondom

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Cowhert ide! Már úgyis megszokta Pennsylvaniat. Pont egy ilyen tökös edző kéne, aki nem fél seggbe rúgni a lusta bandát. 😊Newman
Én titkon abban reménykedek hogy kibasszák Norv Turner-t San Diegoból és az első útja egyenesen Philly lesz 😀eaglesmcnabb
Hát kösz de nem akkor inkább ezer évig Reid 😛 Még Reidnél is lúzerebb és hozná magával Riverst na akkor biztos mi lennénk a tuti utált csapat az NFL-ben s még meg se kérdőjelezhetnénk 😊
Amondó vagyok azért Reid tett le annyit az asztalra -bár a stílus nem erős oldalunk- hogy vagy év végén engedjük el vagy hadd töltse ki az utolsó évét is hátha tud szépen búcsúzni. Ennek mondjuk egy feltétele biztos lenne: szerezzen már egy normális DC-t!!!

Még egyszer kérdem hová tűnt Deny meg Bébé??? Ha nem annyira publikus lehet pm-ben is válaszolni de nem muszáj csak hiányolom őket 😊
több mint 14 éve
Cowhert ide! Már úgyis megszokta Pennsylvaniat. Pont egy ilyen tökös edző kéne, aki nem fél seggbe rúgni a lusta bandát. 😊Newman
Én titkon abban reménykedek hogy kibasszák Norv Turner-t San Diegoból és az első útja egyenesen Philly lesz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Cowhert ide! Már úgyis megszokta Pennsylvaniat. Pont egy ilyen tökös edző kéne, aki nem fél seggbe rúgni a lusta bandát. 😊

több mint 14 éve
Azon gondolkodtam, hogyha Reid távozna ki jönne helyére akit bírnék is, és megállná a helyét. Nem sok jelölt marad. Vagy Castillo-t kineveznénk HC-nak? 😂 😂