Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
én nézem hátha 4-12 lesz 😊

több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
huzok egy orat... de a második felidore tuti bealszok...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Én is nézem, itt vagyok veletek, elolvasok mindent csak nem írok, mert úgy érzem nincs annyi önálló gondolatom és nem vagyok annyira szaki 😊 /pillanat nem tudom minek szurkoljak, a lehetetlen rájátszásnak vagy a minél jobb draft picknek 😊
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Szerintem megpróbálok én is jelentkezni 😀 Kiszurkoljuk a győzelmet 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Ez a beszéd!!!! 😊 😊

énis maradok, megnyerünk minden meccset 9-7 (5-1) el irány a playoff :cool:EaRl
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
énis maradok, megnyerünk minden meccset 9-7 (5-1) el irány a playoff :cool:
több mint 14 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Persze! ...és én még hiszek is a rájátszásban is... 😊
VAn még itt olyan fanatikus Eagles fan aki élőben nézi éjszaka a meccset?Shawn84
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
VAn még itt olyan fanatikus Eagles fan aki élőben nézi éjszaka a meccset?Shawn84
Én nézem, bár eredménytkövetni nem valószínű hogy fogok...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Remélem Aso nem fog kezdeni. Sérült is, szar is, nem kéne erőltetni. Viszont Marsh most már jó lenne ha játszhatna. Még benne bízom, hogy talán nem fog csalódást okozni a következő években. Igaz még nem láttam játszani, de a remény hal meg utoljára. Jarrett meg zúzhatna kicsit, mert lagymatag néha a safety sor is.
több mint 14 éve
Naná! Együtt sírunk ,együtt nevetünk.Sörök hűlnek,cheesesteak készül. 😀Greengo
Meccshez még korán van az a steak. Majd valami fotót dobjál róla facere, hogy hogyan sikerült az Eagles kaja.
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Naná! Együtt sírunk ,együtt nevetünk.Sörök hűlnek,cheesesteak készül. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
VAn még itt olyan fanatikus Eagles fan aki élőben nézi éjszaka a meccset?
több mint 14 éve
Interjú Thursday Nignht Football előtt.

http://philly.blog.hu/2011/12/01/meccs_elott_chaney_kelce_young_by_moonshinerShawn84
durva mennyire mennek Youngnál a nagyképű nyilatkozatra amin aztán lehet csámcsogni 😀EaRl
A Dream Team megtette hatását.
több mint 14 éve

http://philly.blog.hu/2011/12/01/meccs_elott_chaney_kelce_young_by_moonshinerShawn84
durva mennyire mennek Youngnál a nagyképű nyilatkozatra amin aztán lehet csámcsogni 😀
több mint 14 éve

http://philly.blog.hu/2011/12/01/meccs_elott_chaney_kelce_young_by_moonshiner
több mint 14 éve
de belőle is Mcnabb csinált Istenteaglesmcnabb
úgy van, mint ahogy Jacksonból is 😛
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Bírom Reidet, jó edzőnek tartom, kihozza a maxot a srácokból, de azt soha nem fogom megbocsájtani neki, hogy ilyen kurva szarul draftol. 1-2 körös reachek, mert ragaszkodik az "elveihez". Az utóbbi években egyedül Deseanra mondhatnám hogy steal.eaglesmcnabb
Chaney a7. körben szerintem steal. Dunlap szintén 7. kör volt, és azért annál ő is jobb. Celek 5. kör is az szerintem, aztán Trent Cole 5. kör simán, sőt a legnagyobb steal. Herremans 4. kör is abszolúte az. Szóval azért 2 évente bejön 1-1 az öregnek, de a felsoroltak közül csak Trent Cole az aki kiemelkedik NFL szinten. Celek és Herremans is nagyon jók. Chaney is elég jó lehet majd, de neki egy jó DC kéne még, aki végre megtalálja a helyét véglegesen és nem rakosgatja ide-oda.Shawn84
Na Chaney tényleg az, róla teljesen megfeledkeztem, bár az is igaz, hogy nem a 7. körben kéne húzni az egyetlen használható embert 😀 Herremans és Cole gigasteal, csak "az utóbbi években" nem 5-6 évvel ezelőttre gondoltam 😀 Celek talán még nevezhető annak, de belőle is Mcnabb csinált Istent

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Számomra az elmúlt 2 draft csalódás nem tudok rá mást mondani.

Ezért lesz érdekes,hogy most hogy végzünk...ha nem nyerünk többet akkor top5ben választunk...én azt szeretném

több mint 14 éve
Ki kezd a Hawks ellen Young vagy Kafka?ThundersNFL
Young.Ameddig egészséges ez sztem nem lehet kérdés.Greengo
Dolgozzon meg az 5 milláért!!
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Ki kezd a Hawks ellen Young vagy Kafka?ThundersNFL
Young.Ameddig egészséges ez sztem nem lehet kérdés.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 407 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ki kezd a Hawks ellen Young vagy Kafka?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
AZ aggódóknak. Deny üzeni jól van csak baromi elfoglalt. Jövő héten már talán ráér fórumozni.
Akinek lenne kérdése a Szerkesztői válaszok rovatba, az a phillyblog@citromail.hu címre küldje.
több mint 14 éve
Én bírom Kutyulit. Shawn84
Nem tudom miért, de a röhögőgöcs jött rám ettől 😀 De szószerint. Mármint nem azért mert hülyeséget írtál, hanem ez a szó, hogy kutyuli 😀 Ismerem, meg használtam is már, szóval nem is ezért, de annyira vicces szó, hogy nem bírom ki röhögés nélkül 😀 Kutyi 😀Eazzy
Akkor ezt megtartom.

Luk Kutyuli
több mint 14 éve
Mivel annak idején a Castillos DC álmom is hátborzongató módon valósággá vált, ezért úgy gondolom, jobb lesz, ha elmesélem a mai álmomat, csak hogy szokjátok a gondolatot, és majd senki se lepődjön meg. 😀
Szóval, Reiddel beszélgettem, aki elmondta, hogy első körben QB-t fog majd draftolni, méghozzá egy 28 éves seniort. Bár nem nevezte néven, szerintem ez Brandon Weeden az Oklahoma State-ről. Egyébként Big Red meglepően vidám volt, még tréfálkozott is (valami hülye vicc az irányítók életkoráról meg Favre-ról), és úgy általában, elég biztosra vette, hogy áprilisban is ő lesz a HC, úgyhogy függetlenül a szezon végeredményétől, egyre kevésbé tartom valószínűnek, hogy megy.Moonshiner
Ha Robert Griffin III-t draftolná még el is nézném neki. De mást nem. Még Luckot sem 😀 Burfict Hype!!!Shawn84
Vigyázz nehogy úgy járj RGIII-mal mint én A. Daltonnal majd nézheted hogy hasít hétről hétre másik csapatban hiába reklamáltad 😛

Amúgy köszi az interjúkat és köszi az infókat a srácokról remélem mi hamarabb visszatérnek. A múltkor Bébét láttam de néma maradt 😊dande
Griffin játékát nézni bármelyik csapatban élmény. Na jó azért ha a Rézbőrűekhez kerül annak nem fogok örülni. Az utóbbi években NCAA irányító játéka nem tetszett ennyire mint az övé. Tiszta Michael Vick, csak jobb 😀
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Schefter: "QB Michael Vick and WR Jeremy Maclin ruled out of Thursday night's game in Seattle. Interestingly, the Eagles also list RB LeSean McCoy as questionable for Thursday night with a toe injury."