Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Rolle is kapott 10ezres büntit, ligának nem tetszett a tackle utáni géppisztolyos öröme. Nyomik!
több mint 14 éve
nekem jó előérzetem van a meccsel kapcsolatban, szerintem a tavalyi Pats sokkal érinthetetlenebb volt, mint a mostani...
több mint 14 éve
5 dolog, ami szerintem kellene a Patriots elleni sikerhez: http://philly.blog.hu/2011/11/25/5_dolog_ami_kell_ahhoz_hogy_legyozzuk_a_patriotst
több mint 14 éve
Fizetésnap van, Goodel kiszámlázta csekkeket: DeSean a Fewellnek odapöccintett laszti miatt 10.000 dollárral lóg ligának, míg Trevor Laws 7500 dollárt kell, hogy befizessen, mert egyszer későn ütötte le Elit (egyébként ezért meccsen nem repült flag).Szerk: Laws azt mondta, nem fogja kifizetni. Majd Reidék meggyőzik úgyis 😊 Pontosítok, azt mondta, nem kapott róla ő még értesítést.
több mint 14 éve
DRC eddig amikor benntvolt csak a slot elkapókat fogta? elég szégyen de egyáltalán nem emlékszem olyanra h kinnt is védekezett volna :/ viszont így akkor biztos kinnt fog most védekezni, hogy jó-e vagy nem....Cromartie egy-két alkalommal védekezett idén szélen, de folyamatos játéklehetőséget ott még nem kapott. Bár persze nem új neki a szerepkör, a Cardsban mindig ott védekezett, nálunk is ő lett volna starter RCB, ha Aso nem érkezik.
a QB kérdésnél meg azért drukkolok h Young játtszon, nemkell innentől ezdve neki kezdőnek lennie, de szívesen látnám a Pats védelem ellen isEaRl
Irányító dologgal egyet értek, játsszon Young, a szezonunk 2 hete már elúszott, felesleges lenne edzés nélkül egy közel sem 100%-os, ellenben 100 milliós irányítót kockáztatni. Young is örülhet, ha jól játszik, értéke csúszik feljebb.
DeSeant kérdezték, hogy hogyan van lába: "I'm good!" majd ment is tovább következő kérdés megvárása nélkül.
több mint 14 éve
DRC eddig amikor benntvolt csak a slot elkapókat fogta? elég szégyen de egyáltalán nem emlékszem olyanra h kinnt is védekezett volna :/ viszont így akkor biztos kinnt fog most védekezni, hogy jó-e vagy nem....a QB kérdésnél meg azért drukkolok h Young játtszon, nemkell innentől ezdve neki kezdőnek lennie, de szívesen látnám a Pats védelem ellen is
több mint 14 éve
Dunlap out hivatalosan is hétvégére, Maclin doubtful.DeSean: probable
DRC: questionable (attól függ, hogy érzi majd magát holnap)
Asomugha: questionable (hyperextended knee) (Reid: nem nézett ki jól a sérülése, de Asomugha optimista és szerinte tud játszani akár kezdőként is.) (Ma még nem tudott futni Aso, ezért nem is volt edzésen)
Vick: questionable (dobált ma is elvileg edzés végén, de csak egyedül, edzővel; mint ahogy elmúlt napokban folyamatosan, de még mindig érez fájdalmat minden egyes dobása után)
több mint 14 éve
Jó persze nem Aso hibája, hogy Castillo maga sem tudja mit akar játszatni, meg persze én sem oromujjongok, csak nem élem át akkora tragédiaként mintha egész szezonban alig tudtak volna rajta elkapást csinálni. Mint az az előző szezonokban már előfordult.Aso az elmúlt 5 meccsen kb. egyszer volt szar, Cruz ellen a negyedik negyedben. De ellene nem tud játszani. Az a gond vele, hogy kb. Castillo mindent vele akart megoldatni. Segítsen be Chaneynek playt hívni, zónázzon (holott ő ugye nem éppen olyan...)...Na, mai edzés és résztvevők, majd folyamatosan frissítem hsz-t.Az hogy Aso nem edz ez számomra nem olyan szar hír, mint azt szezon elején gondoltam. Elég fos amit idén eddig nyújtott, és így DRC lesz kezdő, Hanson faszán tolhatja nickelben, Marsh meg talán bemutatkozhat végre.Shawn84
Asomugha nem edz, ez szar hír. Ellenben DRC-t azonnal összefoltozták valahogy, ott van, bár tegnap 0% volt az esély a játékára.
Vick sem edz, ott sincs még. Elég valószínű, hogy Young játszik, azért Mike 2 hete nem edz.
DeSean edz, Maclin nem.Deny
DRC attól, hogy ma edz, várhatólag nem 100%-os, tegnap és tegnapelőtt is mindenki szerint az volt a kérdés, hogy idén 2 vagy 3 meccsre fog visszatérni. Szerintem ez vészterv most és ha rásérül (ne sérüljön), akkor abból komoly gond lehet. Hanson így is, úgy is nickel lett volna Welkeren.
Amúgy meg sorry, de azért az mindenképpen szar hír, ha bárki nem tud játszani a csapatodból. Lehet az a 5. számú elkapó vagy a kezdő corner.Deny
több mint 14 éve
Aso az elmúlt 5 meccsen kb. egyszer volt szar, Cruz ellen a negyedik negyedben. De ellene nem tud játszani. Az a gond vele, hogy kb. Castillo mindent vele akart megoldatni. Segítsen be Chaneynek playt hívni, zónázzon (holott ő ugye nem éppen olyan...)...Na, mai edzés és résztvevők, majd folyamatosan frissítem hsz-t.Az hogy Aso nem edz ez számomra nem olyan szar hír, mint azt szezon elején gondoltam. Elég fos amit idén eddig nyújtott, és így DRC lesz kezdő, Hanson faszán tolhatja nickelben, Marsh meg talán bemutatkozhat végre.Shawn84
Asomugha nem edz, ez szar hír. Ellenben DRC-t azonnal összefoltozták valahogy, ott van, bár tegnap 0% volt az esély a játékára.
Vick sem edz, ott sincs még. Elég valószínű, hogy Young játszik, azért Mike 2 hete nem edz.
DRC attól, hogy ma edz, várhatólag nem 100%-os, tegnap és tegnapelőtt is mindenki szerint az volt a kérdés, hogy idén 2 vagy 3 meccsre fog visszatérni. Szerintem ez vészterv most és ha rásérül (ne sérüljön), akkor abból komoly gond lehet. Hanson így is, úgy is nickel lett volna Welkeren.
Amúgy meg sorry, de azért az mindenképpen szar hír, ha bárki nem tud játszani a csapatodból. Lehet az a 5. számú elkapó vagy a kezdő corner.
több mint 14 éve
Na, mai edzés és résztvevők, majd folyamatosan frissítem hsz-t.Az hogy Aso nem edz ez számomra nem olyan szar hír, mint azt szezon elején gondoltam. Elég fos amit idén eddig nyújtott, és így DRC lesz kezdő, Hanson faszán tolhatja nickelben, Marsh meg talán bemutatkozhat végre.
több mint 14 éve
Na, mai edzés és résztvevők, majd folyamatosan frissítem hsz-t.Asomugha nem edz, ez szar hír. Ellenben DRC-t azonnal összefoltozták valahogy, ott van, bár tegnap 0% volt az esély a játékára.
DeSean edz, Maclin nem.
Dunlap sincs.
több mint 14 éve
Játékos (Trent Cole, Jamar Chaney, Cullen Jenkins) és Bobby April interjú is olvasható a www.philly.blog.hu címen.
több mint 14 éve
Na, akkor tegnap és sérültek:Vick megint nem edzett, bár azt mondta egyre jobban van. Értelemszerűen Young volt így a kezdők QB-ja. Edzés után Marty Mornhinweg day-to-day állapotba sorolta Vicket, de ezt hamarosan majd blogon olvashatjátok is.
Asoról még semmit nem tudni, limited lett a besorolása, de ennyi. Hanson szólalt még meg ügyben, ő úgy hallotta, Aso ma már fog megint edzeni. Hamarosan kiderül. Akit érdekel a sok pletyka sérüléséről, itt olvasgathatja: http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20111125_Eagles__Asomugha_injures_left_knee_in_practice_-_status_for_Sunday_uncertain.html
DeSean már limitáltan újra edzett, ellenben Maclin pedig nem (szerdán pont fordítva volt a kettejük esete). Maclin is day-to-day. April szerint mind DeSean, mind Maclin játszik majd vasárnap. Ennek ellenére jelenleg edzésen Chad Hall a returner.
Dunlap sem edzett, várhatólag ha liga engedi is, akkor se nagyon kap lehetőséget vasárnap.
Graham pedig először az év során nem szerepel a sérültek között. Ennek megfelelően minden gyakorlatban részt is vett.
több mint 14 éve
mi is ezt vártuk tőlük mert voltak gondjaink no hu. ellenAlapvetően egyetértek, legjobb védekezés a támadás, kettős értelemben is: front4 tól kéne nagyon jó teljesítmény + az offense birtokolja sokat a labdát.Ebben van az igazság.Viszont Bradyék sem hülyék és menni fog ezerrel a no hudle meg a 1-3step drop.Greengo
BleedingGreen
bőven a korábbi meccseken (lásd. fake injury.. 😛 )
de nem vették elő... ( mondjuk ki is kaptak... 😉 )
több mint 14 éve
Alapból Hanson ment volna Welkerrel esetek nagy részében.Joselio Hanson told Philly reporters that Asomugha’s injury “looked bad but he’ll be alright.”kiváncsi vagyok mit fogunk kezdeni Welkerrel.... esetleg ráálítanak vkit,egyetlen akinek esélye van Aso, de sztem Welkernek van olyan lábmunkája, h könnyedén megizzasztja még őt is... vagy zónázunk tovább? szerintetek?EaRl
Talán mégse olyan súlyos, de az, hogy hordágyon vitték le nem valami jó jel.BleedingGreen
Mindjárt megnézem RSS-eim, hátha van már valami sérültekről.
több mint 14 éve
...illetve látogató is van 80 naponta nagyjából.DenyEzt a leendő szponzor akár félre is érthetné, LOL 😂
több mint 14 éve
Tippverseny a 12. hétre: http://philly.blog.hu/2011/11/25/week_12_tippverseny

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Én is ettől félek, főleg, hogy az előző meccs végén is botrányosan szarok voltunk a hurry up offense ellen.Alapvetően egyetértek, legjobb védekezés a támadás, kettős értelemben is: front4 tól kéne nagyon jó teljesítmény + az offense birtokolja sokat a labdát.Ebben van az igazság.Viszont Bradyék sem hülyék és menni fog ezerrel a no hudle meg a 1-3step drop.Greengo
Azt viszont nem lehet várni, hogy minden egyes passz playben nyomás legyen Bradyn, úgyhogy a kérdésre válaszolva: Welker ellen szerintem öngyilkosság a zóna, legalábbis ahogy mi játsszuk. 😀 Nagyon jól találja meg a réseket a zónák között és ha egyszer megkapja és rögtön nem szerelik le, akkor YAC-t is keményen hozza. Emberezést valamivel jobb megoldásnak tartanám. Valószínűleg egy fizikálisabb CB-t fogunk rá állítani. Talán többnyire Hansont, mert Aso (ha játszik) valószínűleg a Hernandez/Gronkowskival lesz elfoglalva. Az emberezés is csak addig működhet jól, hogy meg kell próbálni jammelni a LOS-en, ha ez nem sikerül, akkor Hanson max annyit tehet, hogy gyorsan leszereli az elkapás után. Persze a valóságban helyzettől függően úgyis keverni fogjuk a zónát és az emberfogást.BleedingGreen

több mint 14 éve
Alapvetően egyetértek, legjobb védekezés a támadás, kettős értelemben is: front4 tól kéne nagyon jó teljesítmény + az offense birtokolja sokat a labdát.Ebben van az igazság.Viszont Bradyék sem hülyék és menni fog ezerrel a no hudle meg a 1-3step drop.
Azt viszont nem lehet várni, hogy minden egyes passz playben nyomás legyen Bradyn, úgyhogy a kérdésre válaszolva: Welker ellen szerintem öngyilkosság a zóna, legalábbis ahogy mi játsszuk. 😀 Nagyon jól találja meg a réseket a zónák között és ha egyszer megkapja és rögtön nem szerelik le, akkor YAC-t is keményen hozza. Emberezést valamivel jobb megoldásnak tartanám. Valószínűleg egy fizikálisabb CB-t fogunk rá állítani. Talán többnyire Hansont, mert Aso (ha játszik) valószínűleg a Hernandez/Gronkowskival lesz elfoglalva. Az emberezés is csak addig működhet jól, hogy meg kell próbálni jammelni a LOS-en, ha ez nem sikerül, akkor Hanson max annyit tehet, hogy gyorsan leszereli az elkapás után. Persze a valóságban helyzettől függően úgyis keverni fogjuk a zónát és az emberfogást.BleedingGreen

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Alapvetően egyetértek, legjobb védekezés a támadás, kettős értelemben is: front4 tól kéne nagyon jó teljesítmény + az offense birtokolja sokat a labdát.Hát elnézve Aso szép munkáját Cruz-on, nem tudom mennyivel vagyunk előrébb ha embereztetjük Welkeren. Én megmondom őszintén, hogy szerintem nagyobb hangsúlyt kell arra fektetni, hogy Tomyboynak ne legyen ideje. Aztán Welker futkározhat, ha nem kap labdát.EazzyJoselio Hanson told Philly reporters that Asomugha’s injury “looked bad but he’ll be alright.”kiváncsi vagyok mit fogunk kezdeni Welkerrel.... esetleg ráálítanak vkit,egyetlen akinek esélye van Aso, de sztem Welkernek van olyan lábmunkája, h könnyedén megizzasztja még őt is... vagy zónázunk tovább? szerintetek?EaRl
Talán mégse olyan súlyos, de az, hogy hordágyon vitték le nem valami jó jel.BleedingGreen
Azt viszont nem lehet várni, hogy minden egyes passz playben nyomás legyen Bradyn, úgyhogy a kérdésre válaszolva: Welker ellen szerintem öngyilkosság a zóna, legalábbis ahogy mi játsszuk. 😀 Nagyon jól találja meg a réseket a zónák között és ha egyszer megkapja és rögtön nem szerelik le, akkor YAC-t is keményen hozza. Emberezést valamivel jobb megoldásnak tartanám. Valószínűleg egy fizikálisabb CB-t fogunk rá állítani. Talán többnyire Hansont, mert Aso (ha játszik) valószínűleg a Hernandez/Gronkowskival lesz elfoglalva. Az emberezés is csak addig működhet jól, hogy meg kell próbálni jammelni a LOS-en, ha ez nem sikerül, akkor Hanson max annyit tehet, hogy gyorsan leszereli az elkapás után. Persze a valóságban helyzettől függően úgyis keverni fogjuk a zónát és az emberfogást.

több mint 14 éve
Hát elnézve Aso szép munkáját Cruz-on, nem tudom mennyivel vagyunk előrébb ha embereztetjük Welkeren. Én megmondom őszintén, hogy szerintem nagyobb hangsúlyt kell arra fektetni, hogy Tomyboynak ne legyen ideje. Aztán Welker futkározhat, ha nem kap labdát.Joselio Hanson told Philly reporters that Asomugha’s injury “looked bad but he’ll be alright.”kiváncsi vagyok mit fogunk kezdeni Welkerrel.... esetleg ráálítanak vkit,egyetlen akinek esélye van Aso, de sztem Welkernek van olyan lábmunkája, h könnyedén megizzasztja még őt is... vagy zónázunk tovább? szerintetek?EaRl
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Joselio Hanson told Philly reporters that Asomugha’s injury “looked bad but he’ll be alright.”kiváncsi vagyok mit fogunk kezdeni Welkerrel.... esetleg ráálítanak vkit,egyetlen akinek esélye van Aso, de sztem Welkernek van olyan lábmunkája, h könnyedén megizzasztja még őt is... vagy zónázunk tovább? szerintetek?
több mint 14 éve
Joselio Hanson told Philly reporters that Asomugha’s injury “looked bad but he’ll be alright.”Talán mégse olyan súlyos, de az, hogy hordágyon vitték le nem valami jó jel.

több mint 14 éve
Heti tippek: http://philly.blog.hu/2011/11/24/12_het_27Shawn84Na Deny mégse vállaltad be? Bebé meg úgy van vele hogy már mindegy 😛 Ja ez még Aso kiesése előtt készült?