Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Az RB Graig Cooper is visszatért a csapathoz.És kb minden elkapása után átgázolt vmi linebackeren vagy safetyn 😀
Celek sikeres műtéten esett át. (repair a sports hernia and a torn labrum in his left hip)
Celek-nek durva éve van pedig az első 5 meccs nem igazán jött Neki össze:
Első 5 meccs: 2 elkapás és 15 yard meccsenként és 0 TD
Utolsó 11 meccs: 5 elkapás, 67 yard és 0,5 TD meccsenkéntBébé
több mint 14 éve
Az RB Graig Cooper is visszatért a csapathoz. Celek sikeres műtéten esett át. (repair a sports hernia and a torn labrum in his left hip)
Celek-nek durva éve van pedig az első 5 meccs nem igazán jött Neki össze:
Első 5 meccs: 2 elkapás és 15 yard meccsenként és 0 TD
Utolsó 11 meccs: 5 elkapás, 67 yard és 0,5 TD meccsenként
több mint 14 éve
Z. Sanders(OT) képbe kerülhet hozzánk a drafton?vagy hamarabb kimegy?Janekelső - második körben nálunk mindig opció az OL-DL. 😊 Az 1/15-re szerintem kisebb reach lenne, a második körben viszont már nem lesz bent mire mi húzunk.
Nem ő volt az, aki valamelyik évben kissé bealudt a snapnél és az egész play alatt ott maradt a LOS-en? 😀

több mint 14 éve
Z. Sanders(OT) képbe kerülhet hozzánk a drafton?vagy hamarabb kimegy?
több mint 14 éve
Apró érdekesség, hogy mindenki szépen higgye el, jövőre SB esélyesek leszünk: A Giants 2006-ban 8-8-cal végzett, majd jövőre Super Bowlt nyert. A Saints pedig 2008-ban zárt 8-8-cal, és lett utána Super Bowl gőztes.
több mint 14 éve
Nagyon elkezdődött nálunk az a off season 😛 messze van még a március április, hogy igazán pörögni kezdjenek a dolgok, hát még a szeptember. Mindenesetre két kérésem van gyorsan addig: rendezzük már le D-Jax ügyét ha lehet jó szerződéshosszabbítással, és Sámuel is maradjon még legalább egy évig sztem jövőre összeszokhatnának szépen Nándival, lenne rá idő a TC alatt.
több mint 14 éve
Ez úgy micsoda? 😀http://twitter.com/HowardMuddFacts
Chuck Norris viccek csak Mudd-dal? 😀
több mint 14 éve
Lindley visszatért a csapathoz. Nah mégse lett bust a gyerek. 😛 😀
több mint 14 éve
Hát bazdmeg 😀 Csabát Bradyhez hasonlítani, ez minimum ban 😀 Abban, hogy Rivers és Attila jó arc egyetértek, de ez... Ennél nagyobb sértést... Pedig én eddig bírtalak titeket 😀

több mint 14 éve
Én birom Riverst, ez van, mindig is az Eagles lesz az első, de a Chargers nagyon szimpatikus.Kedvenc csapatod amibe Rivers ott van, ember? 😉 😉 😉dandeFigyeljétek meg végül mind San Diegoban mind nálunk maradtak a dolgok s mi játsszuk majd a SB-t természeten a mi győzelmünkkel 😛dandeKét kedvenc csapatom nekem tetszene.kzol
Én támbrédit utálom és Riverst bírom ez van. (VV-ben is inkább Attila mint Csaba) Nagyképű faszok előre!
több mint 14 éve
Akárhogy is alakul, én örülni fogok, amikor Reid végre elhúz innen... 😀Hát meg lehet kövezni, de én is várom már, hogy a Reid éra véget érjen. Ebben szerintem ennyi volt.
A Giants SB W-nek is örültem (ugye akkor ingott a szék rendesen TC alatt, kb ez mentette meg), mert Coughlint egy szerencsétlennek tartom és ezáltal maradt a Giantsnél. 😀Newman
több mint 14 éve
Akárhogy is alakul, én örülni fogok, amikor Reid végre elhúz innen... 😀Én pont ezért örülök most jobban a Giants PO részvételének. Nagy eséllyel marad emiatt HC ami Reid vs Coughlin párbaj múltját ismerve megint csak nekünk jó. 😊 (idén sztem 2 dolog menti meg TC seggét. 1. nem kapott ki tőlünk 2x. 2. PO)
A Giants SB W-nek is örültem (ugye akkor ingott a szék rendesen TC alatt, kb ez mentette meg), mert Coughlint egy szerencsétlennek tartom és ezáltal maradt a Giantsnél. 😀Newman

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
A Giants SB W-nek is örültem (ugye akkor ingott a szék rendesen TC alatt, kb ez mentette meg), mert Coughlint egy szerencsétlennek tartom és ezáltal maradt a Giantsnél. 😀Newmanneeeeeeeeeeeee 😀
több mint 14 éve
Akárhogy is alakul, én örülni fogok, amikor Reid végre elhúz innen... 😀A Giants SB W-nek is örültem (ugye akkor ingott a szék rendesen TC alatt, kb ez mentette meg), mert Coughlint egy szerencsétlennek tartom és ezáltal maradt a Giantsnél. 😀
több mint 14 éve
Ám jó döntés. Kell még egy év Castillonak is. Reid is megmutathatja mit tud ebből(nyomás alatt) kihozni. MM-ről nem mondtak semmit?GreengoNem ilyen dolgokról nem esett szó.
Amúgy meg mindent Reid dönt el és ez így is van jól sztem.
több mint 14 éve
off: Nem értem. Mi a baj Riversel? 😀Kedvenc csapatod amibe Rivers ott van, ember? 😉 😉 😉dandeFigyeljétek meg végül mind San Diegoban mind nálunk maradtak a dolgok s mi játsszuk majd a SB-t természeten a mi győzelmünkkel 😛dandeKét kedvenc csapatom nekem tetszene.kzol
Ám jó döntés. Kell még egy év Castillonak is. Reid is megmutathatja mit tud ebből(nyomás alatt) kihozni. MM-ről nem mondtak semmit?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Kedvenc csapatod amibe Rivers ott van, ember? 😉 😉 😉Figyeljétek meg végül mind San Diegoban mind nálunk maradtak a dolgok s mi játsszuk majd a SB-t természeten a mi győzelmünkkel 😛dandeKét kedvenc csapatom nekem tetszene.kzol
több mint 14 éve
Figyeljétek meg végül mind San Diegoban mind nálunk maradtak a dolgok s mi játsszuk majd a SB-t természeten a mi győzelmünkkel 😛dandeKét kedvenc csapatom nekem tetszene.
több mint 14 éve
Figyeljétek meg végül mind San Diegoban mind nálunk maradtak a dolgok s mi játsszuk majd a SB-t természeten a mi győzelmünkkel 😛
több mint 14 éve
Ritka értelmes elnöknek tűnik ez a Lurie.Banner, Roseman is marad.
Andy-nek most már tényleg csak 1 vagy 2 éve van hátra Philly-ben.
több mint 14 éve
Kiadta az ukázt: a cél a Super Bowl, nincs ultimátum.DenyIgen és már látom majd ezt fogják szándékosan félreértelmezve a fejünkhöz vágni, hogy mi azt gondoltuk mi is vagyunk a legjobbak stb... mindegy előre elhatározom nem foglalkozok majd vele. Köszönöm a közvetítést 😊
több mint 14 éve
Juan marad, ha jól veszem ki. Kellett neki idő, mire belerázódott, mondja Jeff, de alapból kényszer megoldásként lett ő DC (?).DenyReid döntése lesz, azt mondta először.
Aszonta, h anno Reid felállított egy listát a DC jelöltektől és ennek alapján választotta Castillot. Na ez a porhintés, nem volt szvsz semmilyen lista, Reid egyszerűen kinevezte a haverját DC-nek és kész. (Amúgy is, milyen lista lehetett az, ha Castillo volt a befutó :lol😊
Ez volt Reid legnagyobb hibája és majdnem belebukott. Én azt gondolom, ha Castillo marad max egy közepes védelmet tud majd építeni, de ne legyen igazam.